dayka
napsal(a):
Jestli někdo stedujete vyvolené, co říkáte na to, že jim do vily dali dvě štěňátka? Mně se to teda nelíbí, výchova k ničemu, štěňata si na ně zvyknou a pak to skončí a kdo si je vezme? Nemaj se tam ani kde proběhnout, teď jsou malinký, ale za těch pár měsíců.. Co vy na to?
Mě to přijde taky divé. Vůbec si jich nevšímají. Nevíte, co to je za rasu?
malpik
napsal(a):
Mě to přijde taky divé. Vůbec si jich nevšímají. Nevíte, co to je za rasu?
Nevím sice co jsou ty štěňátka za rasu ale jsou nádherná.Jenže vůbec se mi to nelíbí.Taky jsem přemýšlela nad tím.....jak dopadnou??....Kdo si je vezme??
Chudáčci pejsci.To musí být fakt vypatlaní,když jim tam dají takové dvě štěňátka.Asi neví co to pro ně bude když si tam na ně zvknou a potom je od nich vemou a dají je zpět do útulku......
dayka
napsal(a):
Jestli někdo stedujete vyvolené, co říkáte na to, že jim do vily dali dvě štěňátka? Mně se to teda nelíbí, výchova k ničemu, štěňata si na ně zvyknou a pak to skončí a kdo si je vezme? Nemaj se tam ani kde proběhnout, teď jsou malinký, ale za těch pár měsíců.. Co vy na to?
když se podíváte na stránku vyvolených dozvíte se, že obě fenky mají už X zájemců ze strany štábu. Fenky jsou z útulku a myslím si, že jim je ve vila 100x lépe. V útulku štěňata zrovna taky moc neběhají učení k čistotnosti tam také probíhat nemůže, navíc holčičky budoui lidmi dobře socializované. třeba tam nezůstanou celou dobu. Faktem je, že dost majitelů štěňat s nimi také do 3 měsíců nikam nechodí kvůli imunitě. Jsou psi, kteří na tom jsou daleko hůř. Často se stává, že jsou štěňata od chovatelů třeba až ve věku půl roku a změnu majitele nesou bezproblémů.
sofa
napsal(a):
když se podíváte na stránku vyvolených dozvíte se, že obě fenky mají už X zájemců ze strany štábu. Fenky jsou z útulku a myslím si, že jim je ve vila 100x lépe. V útulku štěňata zrovna taky moc neběhají učení k čistotnosti tam také probíhat nemůže, navíc holčičky budoui lidmi dobře socializované. třeba tam nezůstanou celou dobu. Faktem je, že dost majitelů štěňat s nimi také do 3 měsíců nikam nechodí kvůli imunitě. Jsou psi, kteří na tom jsou daleko hůř. Často se stává, že jsou štěňata od chovatelů třeba až ve věku půl roku a změnu majitele nesou bezproblémů.
...Taky jsem se nad tím pozastavila, i když to moc nesleduji (nelíbí se mi to osazenstvo).
Jsou-li to psi z útulku a mají-li zajištěné posléze majitele, dalo by se to překousnout a hodnotit jako dobrou (ne výbornou) věc. Je-li tomu tedy tak, opravdu je to pro ně lepší, než trávit ten čas v útulku.
eva nohelova
napsal(a):
...Taky jsem se nad tím pozastavila, i když to moc nesleduji (nelíbí se mi to osazenstvo).
Jsou-li to psi z útulku a mají-li zajištěné posléze majitele, dalo by se to překousnout a hodnotit jako dobrou (ne výbornou) věc. Je-li tomu tedy tak, opravdu je to pro ně lepší, než trávit ten čas v útulku.
Tak to je rozhodně lepší než útulek.
A nevěděla jsem že už je na ně tolik zájemců.
No ale ve vile se jim teda moc nevěnují....
eva nohelova
napsal(a):
Paní Nohelová to vystihla přesně, nemůžu než souhlasit, vidím to úplně stejně
eva nohelova
napsal(a):
Ze štěňat umístěných ve vile Vyvolených nejsem nadšená ze dvou důvodů. Taky se mi nelíbí osazenstvo a ještě musím říct, že v našem městském útulku by se takováhle štěňátka dlouho neohřála. O štěňata malých ras je obrovský zájem a pokud fenky zůstanou ve vile celé tři měsíce, přichází tak o důležitou část života - socializaci na další psy, zvířata, dopravu...
dayka
napsal(a):
Byl to super nápad dát jim tam pejsky!