Chodský pes - národní české plemeno

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2006 17:26

Páč jsme byli až někde na x té stránce..tak jsem nás posunula Na fotce jsou štěňátka...5 týdnů stará

17.3.2006 23:21

tasy napsal(a):
Páč jsme byli až někde na x té stránce..tak jsem nás posunula Na fotce jsou štěňátka...5 týdnů stará

Super nápad Tak jo, přidávám mého choďáčka...

17.3.2006 23:26

darca napsal(a):

A tady je jeho štěňátko - je o něco vyšší a těžší než tatík...

18.3.2006 20:09

darca napsal(a):
A tady je jeho štěňátko - je o něco vyšší a těžší než tatík...

Pěkný synekTento typ se mi moc líbí

19.3.2006 00:19

tasy napsal(a):
Pěkný synekTento typ se mi moc líbí

Jojo, já vím... No i já musím uznat, že je to pořádný a pěkný kus psa, ačkoliv jsem jinak vysazená na ty středně vysoké, středně široké - spíš štíhlejší, rychlé a obratné choďáky - takové ty agiliťácké typy
Tak Tasy tady máš Brama ještě jednou

22.3.2006 14:46

darca napsal(a):
Jojo, já vím... No i já musím uznat, že je to pořádný a pěkný kus psa, ačkoliv jsem jinak vysazená na ty středně vysoké, středně široké - spíš štíhlejší, rychlé a obratné choďáky - takové ty agiliťácké typy
Tak Tasy tady máš Brama ještě jednou

6 týdnů štěňátka

22.3.2006 14:46

tasy napsal(a):
6 týdnů štěňátka

22.3.2006 22:11

magikoira napsal(a):
Ir Daraskar

to je náááádhera

23.3.2006 06:02

magikoira napsal(a):
Ir Daraskar

Ir je fakt nádherný a štěňátka Tasy taky,zatím o nich budu jenom snít

23.3.2006 17:57

bulda napsal(a):
Ir je fakt nádherný a štěňátka Tasy taky,zatím o nich budu jenom snít

23.3.2006 19:23

tasy napsal(a):

Co takhle trochu akce?

23.3.2006 19:26

tasy napsal(a):

... tanec se psem...

23.3.2006 19:37

tasy napsal(a):

... a ještě třeba něco z agility

24.3.2006 08:02

darca napsal(a):
... a ještě třeba něco z agility

25.3.2006 10:52

darca napsal(a):

Lucko, z toho tvýho pesana, vždy padám na zadek. Je nádherný-opravdu s těma tříslovýma znakama to je přesně můj typ. Já mám zatím ročního puberťáka RR, ale docela i uvažuji o choďáčkovi někdy v budoucnosti. Co jsem se ale dívala tak mají docela častý výskyt dysplazie. Může se zeptat, jak jste na tom Vy a ti co znáte? Mají nějaké problémy? Samozřejmě i otázka pro Tasy.Dík

25.3.2006 19:04

peggyna napsal(a):
Lucko, z toho tvýho pesana, vždy padám na zadek. Je nádherný-opravdu s těma tříslovýma znakama to je přesně můj typ. Já mám zatím ročního puberťáka RR, ale docela i uvažuji o choďáčkovi někdy v budoucnosti. Co jsem se ale dívala tak mají docela častý výskyt dysplazie. Může se zeptat, jak jste na tom Vy a ti co znáte? Mají nějaké problémy? Samozřejmě i otázka pro Tasy.Dík

Hned Darouškovi musím vyřídit, že má obdivovatelku
Darri má DKK 2/2 a nemá vůbec žádné problémy. Děláme hodně sportů - agility, tanec se psem, dogfrisbee, běhá u kola, hodně plave atd., takže má dost pevné svalstvo a co vím, tak to je při dysplazii to nejdůležitější, ty svaly potom ty klouby drží a pes je v pohodě Jinak dáváme na klouby Alavis - někdo tu "chemii" uznává a někdo ne... No a ta otázka, jak jsou na tom ti psi, co znám, je neodpověditelná - znám strašně moc choďáků zastupujících celou škálu stupňů dysplazie... co vím, tak všeobecně ani pesani s DKK tři nebo i čtyři (ovšem nesmí to být takové to "kdyby existovala osmička, tak to je tenhle případ") nemají nějaké problémy.
P.S. můj Darri je ve skutečnosti veverka - přikládám důkaz

25.3.2006 19:14

tasy napsal(a):

jeste jeden Ir Daraskar

26.3.2006 09:47

magikoira napsal(a):
jeste jeden Ir Daraskar

Ikarka :)

27.3.2006 09:49

ikarka napsal(a):
Ikarka :)

Choďáčkům teď dobré jméno a velkou reklamu dělá jeden chodský pes (bohužel nevím jméno), který vyhrál už podruhé nějaké stopařské mistrovství (mám to z druhé ruky, tak se omlouvám za nepřesnosti). Je to bezva, protože se konečně vidí, že i jiná plemena, než jen NO příp.maliňáci mají nějaké šance na úspěch.

27.3.2006 19:16

eva nohelova napsal(a):
Choďáčkům teď dobré jméno a velkou reklamu dělá jeden chodský pes (bohužel nevím jméno), který vyhrál už podruhé nějaké stopařské mistrovství (mám to z druhé ruky, tak se omlouvám za nepřesnosti). Je to bezva, protože se konečně vidí, že i jiná plemena, než jen NO příp.maliňáci mají nějaké šance na úspěch.

Jojo, je to fenka jménem Annie Velká Ledhuje... psali o tom mistrovství myslím v PPČ, ale moc se mi nelíbil způsob, jakým to bylo napsané - jako kdyby Annie vyhrála jen proto, že měli ti ovčouni nějaký špatný den...
Přidávám foto dvou dovádějících choďáčků

27.3.2006 19:46

darca napsal(a):
Jojo, je to fenka jménem Annie Velká Ledhuje... psali o tom mistrovství myslím v PPČ, ale moc se mi nelíbil způsob, jakým to bylo napsané - jako kdyby Annie vyhrála jen proto, že měli ti ovčouni nějaký špatný den...

Lucko,to nebyla Annie Velká Ledhuje,ale Arie od Koňské hřívy

27.3.2006 20:05

tasy napsal(a):
Lucko,to nebyla Annie Velká Ledhuje,ale Arie od Koňské hřívy

Ježiš no jasně, já jsem se spletla, omlouvám se

27.3.2006 20:16

darca napsal(a):

Annie je fenka mojí kamarádky a ta s ní obsadila první místo mezi pracovními choďáky(v jejich klubu) za tento rok a myslím, že ho měla i minulý rok. Má složenou i zkoušku ZVV2 a je to naše soupeřka

27.3.2006 21:20

tasy napsal(a):

Nevíte jak to vypadá v chovu s epilepsií? Má ji některý pes potvrzenou?

27.3.2006 22:00

magikoira napsal(a):

Co vím, tak dva psi... jeden už je po smrti a jeden má teď přes 3 roky... jinak o žádném nevím.

28.3.2006 03:29

darca napsal(a):
Co vím, tak dva psi... jeden už je po smrti a jeden má teď přes 3 roky... jinak o žádném nevím.

Já vím také o jednom, je to "E" vrh a nyní má 7 let. A co se týče epilepsie, co vím, tak se vyskytuje snad u každého plemene, někde více, jinde méně, jen se o ni nemluví nebo ne každý se k tomu přizná (to především). Bohužel.

28.3.2006 07:34

eva nohelova napsal(a):
Já vím také o jednom, je to "E" vrh a nyní má 7 let. A co se týče epilepsie, co vím, tak se vyskytuje snad u každého plemene, někde více, jinde méně, jen se o ni nemluví nebo ne každý se k tomu přizná (to především). Bohužel.

To je pravda....Je to u každého plemene.A navíc se dá dost těžko určit zda skutečně jde o epilepsii.Hodně jiných věcí á podobné příznaky.
I veterináři si nejsou jistí.
Znala jsem psa,(nebyl to choďák)o kterém tvrdili,že má epilepsii a pak po pitvě zjistili,že má nádor na mozku...ten tlačil a tudíž vyvolával záchvaty ..podobné epileptickým.

28.3.2006 14:30

magikoira napsal(a):

Jak jsem tady psala o té Anie, tak ta ji také má. Je to sedmi letá fena, bere prášky, ale stejně mývá záchvaty obden(přibližně). majitelka ale s ní stále cvičí, říká že je to tedy hrůza, že po každém záchvatu ji klesne sebevědomý. takže nácvik obran jim dá dost práce, aby se alespoň udrželi na tom standartu na jakém byli. Takže teď už s ní začíná hlavně makat na stopách a obranou už ji tolik nezatěžuje.

28.3.2006 15:04

dita napsal(a):
Jak jsem tady psala o té Anie, tak ta ji také má. Je to sedmi letá fena, bere prášky, ale stejně mývá záchvaty obden(přibližně). majitelka ale s ní stále cvičí, říká že je to tedy hrůza, že po každém záchvatu ji klesne sebevědomý. takže nácvik obran jim dá dost práce, aby se alespoň udrželi na tom standartu na jakém byli. Takže teď už s ní začíná hlavně makat na stopách a obranou už ji tolik nezatěžuje.

Fotečky dnes focené..Jsou to Kerberos Rex z Gipova

28.3.2006 15:05

tasy napsal(a):
Fotečky dnes focené..Jsou to Kerberos Rex z Gipova

a Karidon Bad z Gipova

28.3.2006 15:14

dita napsal(a):

Tk to cvičení mě velmi zarazilo. Mě bylo řečeno, že právě epileptici by neměli vůbec dělat obrany a cvičit jen malinko a jen v klidu a to co umí, protože se nesmí vzrušit, jinak to stupňuje záchvaty. Mimochodem, složité stopy zatěžují organismus více, než-li stopy. A to i fyzicky...

29.3.2006 10:08

eva nohelova napsal(a):
Tk to cvičení mě velmi zarazilo. Mě bylo řečeno, že právě epileptici by neměli vůbec dělat obrany a cvičit jen malinko a jen v klidu a to co umí, protože se nesmí vzrušit, jinak to stupňuje záchvaty. Mimochodem, složité stopy zatěžují organismus více, než-li stopy. A to i fyzicky...

Mě veterinář taky řekl, že bych měla psa šetřit, ale první záchvat měl ve třech letech, takže by to znamenalo, že by ten pes už dva roky jen stál a nudil se a když vidím, jak ho cvičení a obrany strašně moc baví, tak jsem si řekla, že radši nechám psa dělat co ho baví a třeba bude mít o trochu kratší život. Než aby ten pes nic nedělal a byl neštastný. Takže mám (myslím, že píšu i za tu mojí kamarádku) štastného "pracovního psa" a uvidíme co bude. Záchvaty po podávání Dologranu skoro vymizeli (1x za rok).
Bohužel ta chodačka má záchvaty stále. Právě že majitelka už ji chce nechat trochu v klidu, tak už má zamluvené štěnátko (malinu) a těší se jak začne znovu makat naplno . Myslím, že i v tomto smyslu by se dalo polemizovat zda by pes měl pokračovat ve výcviku ikdyž má potvrzenou DKK. je to na individuálním rozhodnutí každého majitele.

29.3.2006 11:43

dita napsal(a):
Mě veterinář taky řekl, že bych měla psa šetřit, ale první záchvat měl ve třech letech, takže by to znamenalo, že by ten pes už dva roky jen stál a nudil se a když vidím, jak ho cvičení a obrany strašně moc baví, tak jsem si řekla, že radši nechám psa dělat co ho baví a třeba bude mít o trochu kratší život. Než aby ten pes nic nedělal a byl neštastný. Takže mám (myslím, že píšu i za tu mojí kamarádku) štastného "pracovního psa" a uvidíme co bude. Záchvaty po podávání Dologranu skoro vymizeli (1x za rok).
Bohužel ta chodačka má záchvaty stále. Právě že majitelka už ji chce nechat trochu v klidu, tak už má zamluvené štěnátko (malinu) a těší se jak začne znovu makat naplno . Myslím, že i v tomto smyslu by se dalo polemizovat zda by pes měl pokračovat ve výcviku ikdyž má potvrzenou DKK. je to na individuálním rozhodnutí každého majitele.

Hmm, když to postavíte takto, tak to musím souhlasit.

30.3.2006 15:16

eva nohelova napsal(a):
Hmm, když to postavíte takto, tak to musím souhlasit.

KARIDON BAD a KERBEROS REX z Gipova

6.4.2006 22:28

tasy napsal(a):

Posouvám fórum trochu dopředu...
Irr je fakt fešák... jsem zvědavá, co z něj vyroste
Dneska si Darri letos poprvé zaplaval... tak přidávám jednu mokrou fotečku... Zrovna jsem se ho zeptala, kde mám schovaný ten jeho míček...

7.4.2006 15:56

tasy napsal(a):
KARIDON BAD a KERBEROS REX z Gipova

Není to dlouho, co jsem si začala prohlížet trochu víc stránky choďáků, něco málo jsem si pročetla a zjišťuji, že jsou to celkem fajn psi! A také hezcí! Ráda bych se zeptala, kolik asi stojí štěně tohoto plemene?

8.4.2006 11:28

wera napsal(a):
Není to dlouho, co jsem si začala prohlížet trochu víc stránky choďáků, něco málo jsem si pročetla a zjišťuji, že jsou to celkem fajn psi! A také hezcí! Ráda bych se zeptala, kolik asi stojí štěně tohoto plemene?

"Celkem fajn psi"? Jsou to ti nejlepší psi !!!
Cena choďátka se většinou pohybuje v rozmezí 5 - 8 000Kč. Samozřejmě záleží na tom, jestli jsou rodiče šampioni, kolik mají složeno zkoušek, jestli mají DKK 0/0 a podobně.

8.4.2006 15:41

darca napsal(a):
"Celkem fajn psi"? Jsou to ti nejlepší psi !!!
Cena choďátka se většinou pohybuje v rozmezí 5 - 8 000Kč. Samozřejmě záleží na tom, jestli jsou rodiče šampioni, kolik mají složeno zkoušek, jestli mají DKK 0/0 a podobně.

Ještě o nich vím málo, tak říkám "celkem fajn psi", ale jsem ráda, že na to reagujete takhle, protože to asi budou dobří psi! Cena se mi zdá dost nízká pokud to srovnávám s jinými plemeny, snad se díky tomu rozšíří a bude se o nich víc vědět. Jinak nemáte někdo zkušenosti s kontaktem choďáčků s bíglíky? pozdravy pro zdejší chlupaté krasavce a krasavice!

8.4.2006 18:34

wera napsal(a):
Ještě o nich vím málo, tak říkám "celkem fajn psi", ale jsem ráda, že na to reagujete takhle, protože to asi budou dobří psi! Cena se mi zdá dost nízká pokud to srovnávám s jinými plemeny, snad se díky tomu rozšíří a bude se o nich víc vědět. Jinak nemáte někdo zkušenosti s kontaktem choďáčků s bíglíky? pozdravy pro zdejší chlupaté krasavce a krasavice!

Kontakt choďák s bíglem...? Choďák je většinou nedominantní a je v pohodě s bíglem stejně jako s jiným psem...

9.4.2006 10:20

darca napsal(a):
Kontakt choďák s bíglem...? Choďák je většinou nedominantní a je v pohodě s bíglem stejně jako s jiným psem...

Jejda, to je krásná dvojka! Děkuji za info!

18.4.2006 22:50

darca napsal(a):
Posouvám fórum trochu dopředu...
Irr je fakt fešák... jsem zvědavá, co z něj vyroste
Dneska si Darri letos poprvé zaplaval... tak přidávám jednu mokrou fotečku... Zrovna jsem se ho zeptala, kde mám schovaný ten jeho míček...

Štěníci rostou jako z vody...

24.4.2006 11:32

tasy napsal(a):
Štěníci rostou jako z vody...

Rosteme ....
Kerberos Rex z Gipova

24.4.2006 11:45

tasy napsal(a):
Rosteme ....
Kerberos Rex z Gipova

To je opravdu nádherný miláček

26.4.2006 22:28

bulda napsal(a):
To je opravdu nádherný miláček

Posouvám fórum trochu kupředu...
Nedávno jsem s choďáčkem vyhrála dvě agility zkoušky A2

26.4.2006 22:29

darca napsal(a):
Posouvám fórum trochu kupředu...
Nedávno jsem s choďáčkem vyhrála dvě agility zkoušky A2

Tady je naše choďácká kámoška při akci na záchranu topícího se míčku

2.5.2006 11:44

darca napsal(a):
Tady je naše choďácká kámoška při akci na záchranu topícího se míčku

Trocha jarního nádechu....choďáček v trávě.
Je to Kerberos Rex z Gipova 11 týdnů

6.5.2006 22:02

tasy napsal(a):
Trocha jarního nádechu....choďáček v trávě.
Je to Kerberos Rex z Gipova 11 týdnů

Choďáci na prochajdě v ZOO

6.5.2006 22:04

tasy napsal(a):
Choďáci na prochajdě v ZOO

A ještě jednou...

10.5.2006 23:12

tasy napsal(a):
A ještě jednou...

James Garr z Gipova

14.5.2006 17:12

tasy napsal(a):

James Garr z Gipova

Agiity - osmička kolem skočky

8.2.2007 15:13

darca napsal(a):
Agiity - osmička kolem skočky

Vick od Strážné skály

20.8.2007 22:40

tasy napsal(a):

Ahoj, pred nedavnem jsem se rozhodla pro toto plemeno, ted se snazim ziskat co nejvice informaci. Chtela bych Vas poprosit o pripadne doporuceni chovne stanice...neplanuji zadneho vystavniho sampiona, ale jde mi predevsim o to, aby mel pejsek co nevetsi pravdepodobnost dobreho zdravi. Také by me zajimala prumerna cena stenatka, nekde jsem se docetla, ze je to kolem 8 tisic, ale nasla jsem zatim jen jeden zdroj...dekuji (v budoucich 10 dnech nebudu u netu, ale rada si Vasi pripadnou reakci prectu az se vratim) Dekuji Jana

tibetak

21.8.2007 10:44
tibetak

anabetynka napsal(a):
Ahoj, pred nedavnem jsem se rozhodla pro toto plemeno, ted se snazim ziskat co nejvice informaci. Chtela bych Vas poprosit o pripadne doporuceni chovne stanice...neplanuji zadneho vystavniho sampiona, ale jde mi predevsim o to, aby mel pejsek co nevetsi pravdepodobnost dobreho zdravi. Také by me zajimala prumerna cena stenatka, nekde jsem se docetla, ze je to kolem 8 tisic, ale nasla jsem zatim jen jeden zdroj...dekuji (v budoucich 10 dnech nebudu u netu, ale rada si Vasi pripadnou reakci prectu az se vratim) Dekuji Jana

Já bych potřebovala poradit jméno pro štěně na N.Budu si brát z očekávaného vrhu po Cheeně a Cidovi a štěňátka budou od N.Poraďte něco neokoukaného.

22.8.2007 00:56

anabetynka napsal(a):

Zkus se mrknout na www.kpchp.org a udělat si o jednotlivých stanicích obrázek sama... je tam databáze, kde jsou fotky, výsledky DKK, výstav a zkoušek... Je to těžko takto radit, ale radila bych ti pečlivě koukat na DKK nejen u rodičů, ale i sourozenců a dalších příbuzných, pokud chceš mít co nejvyšší záruku zdraví...

22.8.2007 01:01

tibetak napsal(a):
Já bych potřebovala poradit jméno pro štěně na N.Budu si brát z očekávaného vrhu po Cheeně a Cidovi a štěňátka budou od N.Poraďte něco neokoukaného.

Fenku nebo pejska?
Co takhle Negro, Nemo, Nimbus, Nizzy, Norro, Nugget, Nakoma, Narnie, Nordy... Teda, N není zrovna kreativní písmeno

tibetak

22.8.2007 07:10
tibetak

darca napsal(a):
Fenku nebo pejska?
Co takhle Negro, Nemo, Nimbus, Nizzy, Norro, Nugget, Nakoma, Narnie, Nordy... Teda, N není zrovna kreativní písmeno

Když se zadaří, tak fenku.Když se nezadaří, tak pejska

22.8.2007 07:47

darca napsal(a):
Zkus se mrknout na www.kpchp.org a udělat si o jednotlivých stanicích obrázek sama... je tam databáze, kde jsou fotky, výsledky DKK, výstav a zkoušek... Je to těžko takto radit, ale radila bych ti pečlivě koukat na DKK nejen u rodičů, ale i sourozenců a dalších příbuzných, pokud chceš mít co nejvyšší záruku zdraví...

Lauren Agi z Gipova

29.8.2007 07:29

tasy napsal(a):

Lauren Agi z Gipova

Madelain Tass z Gipova

29.8.2007 09:24

tasy napsal(a):

Lauren Agi z Gipova

Všem dvounohým i čtyřnohým nejen chodským kamarádům oznamujeme, že Ajša (Aida z Kašnického dvora) vystoupila v neděli 26.8. na ledovcový vrchol Grossvenediger 3666m n.m. (Rakousko, Vysoké Taury)... a předpokládám, že asi drží mezi choďáky výškový rekord. Link na fotografie z výstupu dodám v dohledné době...

29.8.2007 15:28

efka napsal(a):
Všem dvounohým i čtyřnohým nejen chodským kamarádům oznamujeme, že Ajša (Aida z Kašnického dvora) vystoupila v neděli 26.8. na ledovcový vrchol Grossvenediger 3666m n.m. (Rakousko, Vysoké Taury)... a předpokládám, že asi drží mezi choďáky výškový rekord. Link na fotografie z výstupu dodám v dohledné době...

Tak na fotky se můžete podívat na www.efka1.rajce.net

31.8.2007 19:25

efka napsal(a):

Cindy Zelený kámen

31.8.2007 19:27

katulik napsal(a):
Cindy Zelený kámen

Afra Zelený kámen

31.8.2007 19:31

katulik napsal(a):
Afra Zelený kámen

a aby těch 'Zelených kamenů nebylo málo,tak do 3 přidám Cézara Zelený kámen

2.9.2007 11:38

katulik napsal(a):
a aby těch 'Zelených kamenů nebylo málo,tak do 3 přidám Cézara Zelený kámen

ahoj, muzu se zeptat jak se vy, majitele chodaku. starate o srst? diky

3.9.2007 09:26

kovbojicek napsal(a):
ahoj, muzu se zeptat jak se vy, majitele chodaku. starate o srst? diky

Já svého psa pročísnu normálně tak jednou za dva tři týdny, v době línání třeba každý týden... řekla bych, že to je úplně v pohodě, že mu to stačí.
Tahanice o provaz

9.9.2007 16:39

darca napsal(a):
Já svého psa pročísnu normálně tak jednou za dva tři týdny, v době línání třeba každý týden... řekla bych, že to je úplně v pohodě, že mu to stačí.
Tahanice o provaz

Já Cindy češu skoro každý týden.Ale že bych jí dávala nějaké přípravky pro lesklou srst nebo ji střihala,tak to ne. Choďáci žádnou extra péči o srst nepotřebují.
- budem ve fotečkách pokračovat tady nebo založíme nové ?

11.9.2007 07:25

katulik napsal(a):
Já Cindy češu skoro každý týden.Ale že bych jí dávala nějaké přípravky pro lesklou srst nebo ji střihala,tak to ne. Choďáci žádnou extra péči o srst nepotřebují.
- budem ve fotečkách pokračovat tady nebo založíme nové ?

Lexus Speed z Gipova ....7 měsíců

11.9.2007 11:58

efka napsal(a):

Super, krásné fotky a skvělý výkon!
Můžu se zeptat, čím přesně jste Ajšu jistili na ledovci? Z těch fotek to není úplně vidět... Taky rádi lezem po horách, ale psy jsme zatím vždycky nechali doma, tohle je dobrá inspirace!
PS: Foto z letošního výstupu na Pressanellu (3558 m.n.m.)

11.9.2007 11:59

marcha napsal(a):
Můžu se zeptat, čím přesně jste Ajšu jistili na ledovci? Z těch fotek to není úplně vidět... Taky rádi lezem po horách, ale psy jsme zatím vždycky nechali doma, tohle je dobrá inspirace!

...není to už úplně přehledné, ale je to reakce na efku... i když obdivuji všechny ty vaše šikovný choďáčky!

21.9.2007 23:47

marcha napsal(a):
...není to už úplně přehledné, ale je to reakce na efku... i když obdivuji všechny ty vaše šikovný choďáčky!

Lauren Agi z GIpova

23.9.2007 16:07

marcha napsal(a):

No máme speciální záchranářský postroj na kterém se psisko dá i slaňovat, koupili jsme ho v USA, protože v Česku něco podobného sehnat nešlo. Je dělaný na australáky a borderky, takže na choďandu padne perfektně. Má veliké masivní kovové oko do kterého jsme jí normálně nacvakli karáblí na lano... někde zkusim najít obrázek na netu... černý postroj na černým psu neni moc vidět

23.9.2007 16:15

efka napsal(a):
No máme speciální záchranářský postroj na kterém se psisko dá i slaňovat, koupili jsme ho v USA, protože v Česku něco podobného sehnat nešlo. Je dělaný na australáky a borderky, takže na choďandu padne perfektně. Má veliké masivní kovové oko do kterého jsme jí normálně nacvakli karáblí na lano... někde zkusim najít obrázek na netu... černý postroj na černým psu neni moc vidět

Tak to je ten postroj

23.9.2007 18:23

efka napsal(a):
Tak to je ten postroj

jste šikulky

24.9.2007 11:38

efka napsal(a):
Tak to je ten postroj

Díky!

26.9.2007 14:06

tasy napsal(a):

Mistrovství Evropy v dogfrisbee - Wroclaw (Polsko), 21. - 23. 9. 2007

8.10.2007 19:07

tasy napsal(a):

naše pokračovatelka rodu...

11.10.2007 15:11

efka napsal(a):

Téda neprosto super :). Ajša je šikulka,...určitě byla nadšená, že?

12.10.2007 07:36

kaskada napsal(a):

No ta je nádherná !!!!
Jak se jmenuje???
A tady je naše pokračovatelka chovu - Madelain Tass z Gipova - 7 měsíců

12.10.2007 13:18

tasy napsal(a):
No ta je nádherná !!!!
Jak se jmenuje???
A tady je naše pokračovatelka chovu - Madelain Tass z Gipova - 7 měsíců

Jessika Vigilo - 3 měsíce

12.10.2007 13:21

louveteau napsal(a):
Jessika Vigilo - 3 měsíce

Jessika Vigilo - 15 měsíců

12.10.2007 13:23

kaskada napsal(a):

opravdu krasavice, taky by mě zajímalo jméno ;)

12.10.2007 21:55

louveteau napsal(a):
Jessika Vigilo - 15 měsíců

To uteklo,nedávno to byl prcek a už je to takováhle slečna :-)

29.11.2007 12:55

efka napsal(a):
Tak to je ten postroj

a dá se koupit přes internet z nějakých zahraničních stránek?...

29.11.2007 13:07

louveteau napsal(a):
opravdu krasavice, taky by mě zajímalo jméno ;)

Kdepak lidičky jste A CO DĚLÁTE????

29.11.2007 13:16

tasy napsal(a):
Kdepak lidičky jste A CO DĚLÁTE????

Po sobotním dogtreku si užíváme zbytky snížku a o víkendu vyrážíme do Jizerek - tam ho bude určitě víc
Přikládám fotku Ajšulky s medailí z Lysohorského dogtrekkingu. Doufám že na příštím nebude Ajša jediný choďáček. Pojďte ukázat huskounům a ESP, že chodům to taky běhá!

29.11.2007 13:26

louveteau napsal(a):
a dá se koupit přes internet z nějakých zahraničních stránek?...

No dá, ale nepošlou ti ho... nám dost pomohlo to že přítel jel zrovna na služebku do USA tak si ho nechal poslat do práce... jinak to nikam jinam než po USA nepošlou...

30.11.2007 23:26

efka napsal(a):
Po sobotním dogtreku si užíváme zbytky snížku a o víkendu vyrážíme do Jizerek - tam ho bude určitě víc
Přikládám fotku Ajšulky s medailí z Lysohorského dogtrekkingu. Doufám že na příštím nebude Ajša jediný choďáček. Pojďte ukázat huskounům a ESP, že chodům to taky běhá!

Což o to, choďákům to běhá víc než dobře, ale co těm páníčkům
Já už se o běžený dogtrek pokoušela, ale prostě to nezvládnu. A už vůbec ne teď, když už víc jak rok závodně nedělám atletiku

3.12.2007 12:32

darca napsal(a):
Což o to, choďákům to běhá víc než dobře, ale co těm páníčkům
Já už se o běžený dogtrek pokoušela, ale prostě to nezvládnu. A už vůbec ne teď, když už víc jak rok závodně nedělám atletiku

No já bych to asi taky neběžela... mám momentálně nohy totálně v háji(DKK). Potřebovala bych nějak opravit...

3.12.2007 12:53

efka napsal(a):
No já bych to asi taky neběžela... mám momentálně nohy totálně v háji(DKK). Potřebovala bych nějak opravit...

Dej si Alavis
Já mám taky klouby v háji... takže pro mě už to není. Teda ono to zní, jak kdyby mi bylo osmdesát - o to smutnější je, že mi ještě ani není dvacet.

Frisbee sraz v Ústí i se dvěma choďáky

3.12.2007 13:01

darca napsal(a):
Dej si Alavis
Já mám taky klouby v háji... takže pro mě už to není. Teda ono to zní, jak kdyby mi bylo osmdesát - o to smutnější je, že mi ještě ani není dvacet.

No já už tu dvacítku za sebou sice mám... ale furt si myslim že na takový trápení bych měla mít času dost... v pátek jsem si akorát šla zaběhat s Ajšou a Honzou (tak 5km) a víkend místo v Jizerkách byl o berlích... Ty si děláš legraci ale já o tom alavisu fakt uvažuju... ty věci pro lidi mi zatim nějak moc nezabíraly...

3.12.2007 13:13

darca napsal(a):
Dej si Alavis

Před nějakou dobou jsi na svých stránkách měla úplně suprové kresbičky - "Daroušátka"... jsou tam ještě někde zašitý? Hledala jsem a nenašla...

3.12.2007 21:14

efka napsal(a):
Před nějakou dobou jsi na svých stránkách měla úplně suprové kresbičky - "Daroušátka"... jsou tam ještě někde zašitý? Hledala jsem a nenašla...

A co udělat nějaký mini chodský dogtreking...třeba pro začátek 20 km a tak....to bych šla ...to bych přežila chi chi

Na obrázku Meridian Reno z Gipova

4.12.2007 13:53

efka napsal(a):

Jak mám teď předělané stránky, tak jsem to tam ještě nestihla dát, ale časem to chci přihodit do sekce s obrázky.

Na choďácký dogtrekking bych asi musela poslat Darouše samotného, protože jsem fakt ve fázi totálního rozkladu Alavis mě teda ještě nenapadl, ale docela mi zabírala jakási speciální výživa pro atlety. Mělo to ale háček, je to práek rozpuštěný ve vodě a pít to každý den byl fakt boj, bylo to neskutečně odporné

12.2.2008 11:38

darca napsal(a):
Jak mám teď předělané stránky, tak jsem to tam ještě nestihla dát, ale časem to chci přihodit do sekce s obrázky.

Na choďácký dogtrekking bych asi musela poslat Darouše samotného, protože jsem fakt ve fázi totálního rozkladu Alavis mě teda ještě nenapadl, ale docela mi zabírala jakási speciální výživa pro atlety. Mělo to ale háček, je to práek rozpuštěný ve vodě a pít to každý den byl fakt boj, bylo to neskutečně odporné

Naše holka

12.2.2008 11:46

faileda napsal(a):
Naše holka

Krasavica

27.2.2008 22:28

tasy napsal(a):

Cira Cidabro od Studeneckých skal

10.9.2008 23:29
pretty woman

XXX.XXX.5.81

kaskada napsal(a):
Cira Cidabro od Studeneckých skal

Kuk, doufám, že se svým choďákem dorazíte na Kuňku :) www.psi.mysteria.cz

11.9.2008 08:06
efka

XXX.XXX.131.253

pretty woman napsal(a):
Kuk, doufám, že se svým choďákem dorazíte na Kuňku :) www.psi.mysteria.cz

Balet na chodský způsob... Ajša (Aida z Kašnického dvora)

30.9.2008 13:15
faileda

XXX.XXX.91.50

efka napsal(a):
Balet na chodský způsob... Ajša (Aida z Kašnického dvora)

Fairy Krosandra

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.10.2008 13:53

faileda napsal(a):
Fairy Krosandra

Tak já přidám taky svýho Choďáka - Moon Prima Nova.

3.10.2008 13:54

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak já přidám taky svýho Choďáka - Moon Prima Nova.

A ještě jedna

3.10.2008 13:55

A ještě jedna

Sněžný pes

3.10.2008 13:57

Sněžný pes

Furt Moon

3.10.2008 14:00

Furt Moon

Vodní pes

3.10.2008 14:01

Vodní pes

Moník

3.10.2008 14:02

Moník

Tady i když raněnej , tak furt plnej síly na blbiny.

3.10.2008 14:03

Tady i když raněnej , tak furt plnej síly na blbiny.

JE to prostě manekýn.

3.10.2008 14:04

JE to prostě manekýn.

Ale i pes gaučový - Moon.

3.10.2008 14:08

ChoĎák jak má bejt.

3.10.2008 14:09
faileda

XXX.XXX.91.50

Je to krasavec, tak taky ještě jedna Fairy

4.10.2008 14:28

faileda napsal(a):
Je to krasavec, tak taky ještě jedna Fairy

Taky moc pěkná, Fairy vypadá že je docela vysoká co?. Ten muj pesan má těch 56cm v kohoutku a těch 28kg noo. Ale když se namočí tak vypadá napolovic.

4.10.2008 18:57
faileda

XXX.XXX.45.6

Taky moc pěkná, Fairy vypadá že je docela vysoká co?. Ten muj pesan má těch 56cm v kohoutku a těch 28kg noo. Ale když se namočí tak vypadá napolovic.

No přijde mi na fenku docela velká, ale měřili jsme jen doma, takže to je jednou 52, podruhý 55...... a váží jen asi 20-21 kg, ale má teprve 15 měsíců, takže teprv dorostenka. Můžu se zeptat odkud jste? My Jižní Morava, skoro už Vysočina

25.9.2009 11:46
bulmastif

XXX.XXX.192.54

tasy napsal(a):

Tak máme konečně doma chodského kluka.

1.10.2009 15:53
atenaz

XXX.XXX.255.215

tasy napsal(a):

Tak i já bych do budoucna chtěla patřit mezi majitele choďáka,zatím ale sháním a hledám informace .... Chtěla bych psa pro všestranný výcvik,ale nechci ovčáka.Choďák se mi líbí vzhledově a povahově ještě více,dle informací se zdý být také ideální k výcviku,co mysíle???

8.12.2009 09:01
bulmastif

XXX.XXX.192.54

tasy napsal(a):

Moje černé zlato Bazzy

8.12.2009 09:01
bulmastif

XXX.XXX.192.54

tasy napsal(a):

9.12.2009 21:57
iveth

XXX.XXX.161.66

tasy napsal(a):

Je to už doba, ale také jsem vlastnila choďáka, známej ho našel jako malinkaté štěnátko po povodních někde na Moravě. Bohužel už nežije.

11.12.2009 00:55
iveth

XXX.XXX.161.66

atenaz napsal(a):
Tak i já bych do budoucna chtěla patřit mezi majitele choďáka,zatím ale sháním a hledám informace .... Chtěla bych psa pro všestranný výcvik,ale nechci ovčáka.Choďák se mi líbí vzhledově a povahově ještě více,dle informací se zdý být také ideální k výcviku,co mysíle???

myslím, že není co řešit a pokad pro něj máš dobré podmíky a dostatek času, běž do toho. Měli jsme doma jak ovčáka tak i chodáka, chodák o proti ovčáku byl lépe zvladatelnej a i výcvik bral jako hru.

2.1.2010 13:19
bulda

XXX.XXX.181.5

iveth napsal(a):
Je to už doba, ale také jsem vlastnila choďáka, známej ho našel jako malinkaté štěnátko po povodních někde na Moravě. Bohužel už nežije.

Honba za míčkem

12.1.2010 20:20
evinka01

XXX.XXX.57.45

bulda napsal(a):
Honba za míčkem

poraďte na co si dát při výběru choďáka pozor? případně doporučte CHS, která je dobrá... zajímá mě v první řadě zdraví a povaha, teprve potom výstavní výsledky... díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík