Ahojte pejskaři.Chtěla bych se vás vyzpovídat,jaké zkušenosti máte s falešnou březostí.Moje fenka s největší pravděpodobností touto březostí právě prochází. ačínají se jí pomalu zdužovat bradavky,změnila se jí povaha - je mazlivější,hned se unaví,často kňučí.Celkově i nějak nabrala na váze.Co vím,tak ve styku v době hárání s žádným psem nebyla...Ale i tak mám z toho špatný pocit.Můj předešlý pes se musel brzy komplet vykastrovat,tak jsem se s tím ještě nesetkala...
Byla bych ráda,za každou vaši zkušenost:-) Děkuji Zuzka
deifi
napsal(a):
Je moc šikovná:-) i to malé:-)Takže ta fal. březost u ní trvala něco málo přes týden?Mám právě nepříjemný ocit už jenom z toho,že je taková "jiná" už snad 2. týden a než aby to ustupovalo,tak mi přijde že to spíš narůstá..:-( Mno uvidím:-) Každopádně,díky za radu:-)
Zuzka
Ahoj! Taky falešku prožíváme 2x ročně Nikdy ale neustoupila sama, vždy to přešlo do stádia, kdy fena měla cecky jako při štěňatech- při stlačení vytékalo mléko. Vet nám dal nějaké prášky (brala je týden a hrozně po nich zvracela- na což nás vet upozorňoval, ať s nevolností počítáme). Posledně jí prášky nezabraly a faleška se ca po měsíci vrátila, tak dostala ještě nějaké silnější.
Mám bíglici, zrovna dohárala, takže do týdne jsme zase na veterině.
Jinak se radí omezit jídlo, odebrat hračky (a jak už bylo psáno, pa nastává peklo) a zabavit ji, aby přišla na jiné myšlenky
Tak ať to máte brzo za sebou!
cherry
napsal(a):
Ahoj! Taky falešku prožíváme 2x ročně Nikdy ale neustoupila sama, vždy to přešlo do stádia, kdy fena měla cecky jako při štěňatech- při stlačení vytékalo mléko. Vet nám dal nějaké prášky (brala je týden a hrozně po nich zvracela- na což nás vet upozorňoval, ať s nevolností počítáme). Posledně jí prášky nezabraly a faleška se ca po měsíci vrátila, tak dostala ještě nějaké silnější.
Mám bíglici, zrovna dohárala, takže do týdne jsme zase na veterině.
Jinak se radí omezit jídlo, odebrat hračky (a jak už bylo psáno, pa nastává peklo) a zabavit ji, aby přišla na jiné myšlenky
Tak ať to máte brzo za sebou!
zdravím my máme fenku ridgebacka 5 let falešnou březost jsme zažili jednou a stačilo nám :D pořád chodila po bytě kňučela´mazlila se máme ještě čivavu pořád po něm skákala jak smyslů zbavená pořád spinkala a bylo to asi tak dva měsíce měla už i nateklé struky že bychom jí mohli dojit :D a přibyla na váze začla více žrát byla unavená a zašlo to tak daleko že jsme šli na ultrazvuk kdyby náhodou něco...ale nic ...a vet nám doporučil nějakou injekci s hormonama dali sme to on jí to píchl a do týdne to bylo pryč ;)
deifi
napsal(a):
Ahojte pejskaři.Chtěla bych se vás vyzpovídat,jaké zkušenosti máte s falešnou březostí.Moje fenka s největší pravděpodobností touto březostí právě prochází. ačínají se jí pomalu zdužovat bradavky,změnila se jí povaha - je mazlivější,hned se unaví,často kňučí.Celkově i nějak nabrala na váze.Co vím,tak ve styku v době hárání s žádným psem nebyla...Ale i tak mám z toho špatný pocit.Můj předešlý pes se musel brzy komplet vykastrovat,tak jsem se s tím ještě nesetkala...
Byla bych ráda,za každou vaši zkušenost:-) Děkuji Zuzka
Unavit, méně krmit, zaměstnat, chodit hodně na vycházky, sebrat hračky, zvláště ty plyšové velikosti štěněte. Pokud splníte tyhle základní podmínky, tak se falešce nejspíš vyhnete. Přečetla jsme si to z mnoha různých zdrojů a opravdu to pomáhá. Fena nesmí mít čas přemýšlet nad blbostma.