Všechny zdravím,mám problém s nežravcem.Je to španělský mastin,ale vypadá jak chrt.Nemůžu jí donutit baštit tak,aby přibrala.Vyzkoušeli jsme granule pro psy v zátěži,vařenou stravu......no prostě všechno možný.Jenže ta potvora žere málo.Nemáte nějaký tip na povzbuzení chuti?Přemýšlela jsem o rybím tuku,ale nemám s tím zkušenosti.Poraďte vaše fígle.
Díky
zviratko
napsal(a):
Všechny zdravím,mám problém s nežravcem.Je to španělský mastin,ale vypadá jak chrt.Nemůžu jí donutit baštit tak,aby přibrala.Vyzkoušeli jsme granule pro psy v zátěži,vařenou stravu......no prostě všechno možný.Jenže ta potvora žere málo.Nemáte nějaký tip na povzbuzení chuti?Přemýšlela jsem o rybím tuku,ale nemám s tím zkušenosti.Poraďte vaše fígle.
Díky
my takto bojovali se štěnětem barzoje, a vyzkoušeli jsme snad úplně všechno, až nás zoufalství dovedlo k tomu, že jsme pořídili ještě jednoho - od té doby čubina žere na chrta nadstandartně dobře.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
my takto bojovali se štěnětem barzoje, a vyzkoušeli jsme snad úplně všechno, až nás zoufalství dovedlo k tomu, že jsme pořídili ještě jednoho - od té doby čubina žere na chrta nadstandartně dobře.
Tak to je super,kéž by to u nás fungovalo taky,jenže my máme mastiny 3 a nezabírá to.Ale přesto díky
zviratko
napsal(a):
Díky
zkus koupit pangamin - prodává se normálně v lékárně, a když koupiš pangamin s pupalkou tak je to i na srst, stojí to 200 tablet kolem 50 - 60 Kč, na plemeno vážící 16 kg dávám 3 tablety na den, pangamin podporuje chuť k jídlu, klidně bych zkusila i ten rybí tuk, ale nemám ho vyzkoušenej, jinak to bude chtít asi vyzkoušet různé druhy granulí, já kupuji Platinum natural a teď jsem jim zkusila koupit Bento Kronen a psi nežrali, tak jsem se vrátila k Platinum natural a psi žerou jak blbý, ale dávám jim ten pangamin, jinak taky jsem si myslela že je výhoda že mám dva, ale nejdřív přestal žrát ten jeden a ten druhej to snad od něj odkoukal, teď už je to zase O.K.
zviratko
napsal(a):
Díky
Někdy je to geneticky dáno a jestli jsou nežravci a hubeňouři rodiče,tak s tím nic nezmůžete.