Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.11.2008 11:13

Dobrý den, vím že se to tu probíralo nesčetně a již jsem něco naštudoavala..přesto prosím o rady.
Máme 7 letou ovčandu, mohutnější postavy..
Přednní nožku měla kdysi zraněnou a teď se občas objeví kulhání a minulý týden i špatně chodila na zadní nožky..
Dostává kvalitní granule pro seniory, ale chtěli bychm začít podávat alavis kloubní výživu jako doplněk a také jsem se dočetla že zde měl někdo dobrou zkušenost s přípravkem Orthovet.
Jen mi není jasné jak se to všechno podává. Ten alavis se může dávat trvale, v denní dávce jídla? A Orthovet jsem dohledala jako jednorázové užití po nějakou dobu 1-2x ročně? Což mi napadlo že by bylo vhodné ted před zimou, kdy se nám zdá že se malinko zhoršila - ani nechce běhat jako dřív..
Moc děkuji za rady a názory!

19.11.2008 11:44
hankaapes

XXX.XXX.101.77

chypi napsal(a):
Dobrý den, vím že se to tu probíralo nesčetně a již jsem něco naštudoavala..přesto prosím o rady.
Přednní nožku měla kdysi zraněnou a teď se občas objeví kulhání a minulý týden i špatně chodila na zadní nožky..
Dostává kvalitní granule pro seniory, ale chtěli bychm začít podávat alavis kloubní výživu jako doplněk a také jsem se dočetla že zde měl někdo dobrou zkušenost s přípravkem Orthovet.
Jen mi není jasné jak se to všechno podává. Ten alavis se může dávat trvale, v denní dávce jídla? A Orthovet jsem dohledala jako jednorázové užití po nějakou dobu 1-2x ročně? Což mi napadlo že by bylo vhodné ted před zimou, kdy se nám zdá že se malinko zhoršila - ani nechce běhat jako dřív..

Alavis můžeš podávat dlohodobě, na každé lahvičce je podle váhy psa údaj o množství pilulek, které podáváš snad prvních 14 dní (nevím přesně) a potom je udržovací dávka, a může se dávat k jakémukoliv krmení, ať obsahuje i látky na klouby, nebo ne. Na netu si najdi , který Alavis by byl pro tvou fenku nejvhodnější, všechno ostatní je rozepsáno na příbalovém letáku.

19.11.2008 11:53
juhaj

XXX.XXX.125.85

chypi napsal(a):

Kloubní přípravky se mohou podávat trvale,přebytek se vyloučí přirozenou cestou.Kůry několikrát ročně se doporučují jako prevence tam,kde může hrozit časem problém,nebo v začátku problému.Měla jsem kříženou ovčačku,od 10 let začla kulhat na zadek a musela na radu veta do konce života brát Chondrocan.Ale musím napsat,že zlepšení bylo rychlé a dobré.Ze psa,co už nešel po schodech,byl pes,co po nich běhal jak zamlada a dokonce občas skočila venku i nijaký ten nízký kmen.Takže se přípravků nebojte,opravdu pomohou.Dana

12.12.2008 09:21

chypi napsal(a):

Ahoj, děkuji všem tady za rady! Koupili jsme GelaCan a zlepšení je opravdu vidět! Máme najednou veselého psa, který nás zase chodí vítat ráno v půl šestý když jdem do práce i večerv deset když odněkud přijedem.. Lehce pobíhá a skáče přes pangejty a zase ji začly bavit klacíky..

12.12.2008 09:43
odberryho

XXX.XXX.47.52

chypi napsal(a):
Ahoj, děkuji všem tady za rady! Koupili jsme GelaCan a zlepšení je opravdu vidět! Máme najednou veselého psa, který nás zase chodí vítat ráno v půl šestý když jdem do práce i večerv deset když odněkud přijedem.. Lehce pobíhá a skáče přes pangejty a zase ji začly bavit klacíky..

jéé, Vy máte fenku podobnou našemu psisku. Je fakt, že jsem lepší foto nenašla, toto je ze začátku léta a na konci léta je vždycky o dost světlejší, právě skoro jak vaše feňule
Jsem ráda, že se jí daří lépe, také jsme to museli řešit a nám pomohl Alavis, ale poslední jaro ani nebyl potřeba a to už je mu chlapovi 10 let

12.12.2008 10:28

odberryho napsal(a):
jéé, Vy máte fenku podobnou našemu psisku. Je fakt, že jsem lepší foto nenašla, toto je ze začátku léta a na konci léta je vždycky o dost světlejší, právě skoro jak vaše feňule
Jsem ráda, že se jí daří lépe, také jsme to museli řešit a nám pomohl Alavis, ale poslední jaro ani nebyl potřeba a to už je mu chlapovi 10 let

dělejte jí SULC z vepřovejch nožiček

19.12.2008 08:43

lupus4 napsal(a):
dělejte jí SULC z vepřovejch nožiček

Jojo, dostává takové pochoutky.. Ale už asi potřebovala větší koncentraci.. Já jsem tomu upřímně moc nevěřila, ale opravdu je vidět rozdíl.. Ted jsem k Vánocum koupila Geladrink i svýmu taťuldovi, prej ho bolí rameno a koleno a záda, no taky už je to stařík Když to mohlo Borince, tak by to mohlo pomoct i jemu

Ten Váš pesan je Krásnej a taky má tokový radary, jako ta naše..
škoda že nejsou mladší, hned bychom k vám zajeli je dát dohromady

Přidejte reakci

Přidat smajlík