Štěňátka v útulcích

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.11.2008 12:53
bobi

XXX.XXX.47.6

Už jsem sem jednobojím aby tam některá neu psala, že v útulku u Svitav se nějak hromadí štěňátka a že se bojím aby tam některá nezůstala přes zimu. Za víkend tam zase nějací broučci přibyli a tak jse sem dávám i s fotkama.
Jako první jsou na řadě skoro jezevčíci. Už v útulku nějakou dobu jsou a mají nejvyšší čas se přestěhovat k někomu domů.

24.11.2008 12:55
bobi

XXX.XXX.47.6

bobi napsal(a):
Už jsem sem jednobojím aby tam některá neu psala, že v útulku u Svitav se nějak hromadí štěňátka a že se bojím aby tam některá nezůstala přes zimu. Za víkend tam zase nějací broučci přibyli a tak jse sem dávám i s fotkama.
Jako první jsou na řadě skoro jezevčíci. Už v útulku nějakou dobu jsou a mají nejvyšší čas se přestěhovat k někomu domů.

Roztomilá fenka - voříšek

24.11.2008 12:57
bobi

XXX.XXX.47.6

bobi napsal(a):

Malá fenečka. Zatím všechno z útulku ve Vendolí u Svitav - http://www.sweb.cz /zelene.vendoli/utulek/

24.11.2008 12:58
bobi

XXX.XXX.47.6

bobi napsal(a):

Tenhle pejsek je v útulku už dlouho. Jednou už u někoho byl, ale po velmi krátké době se zase vrátil.Opět Vendolí u Svitav.

24.11.2008 13:00
bobi

XXX.XXX.47.6

bobi napsal(a):

Hrubosrstá fenka - jak by řekl pan Srstka "No není roztomilá?" Vendolí u Svitav

24.11.2008 13:02
bobi

XXX.XXX.47.6

bobi napsal(a):

Chcete kavalírka a stačil by vám i kříženec kavalírovi trochu podobný? Tady jednoho máte. Je to fenka z Vendolí u Svitav.

24.11.2008 14:36
lakukacka

XXX.XXX.188.92

bobi napsal(a):

Velmi dobré téma..
.. nabídka štěňátek, která jsou v útulku..
Sama nyní pokukuji po nějakém dalším hafíkovi a pravděpodobně to bude štěndo (nebo dorostenec) z útuklu..
Ale myslím, že i jiní by si mohli zamilovat hafíka, když ho uvidí (i když s přírustkem ani nepočítali)
Jen tak dál

25.11.2008 11:04
bobi

XXX.XXX.47.6

lakukacka napsal(a):

Velmi dobré téma..
.. nabídka štěňátek, která jsou v útulku..
Sama nyní pokukuji po nějakém dalším hafíkovi a pravděpodobně to bude štěndo (nebo dorostenec) z útuklu..
Ale myslím, že i jiní by si mohli zamilovat hafíka, když ho uvidí (i když s přírustkem ani nepočítali)
Jen tak dál

Posunuju to nahoru, aby si to každý mohl prohlédnout.

25.11.2008 11:40
eby

XXX.XXX.95.197

bobi napsal(a):
Posunuju to nahoru, aby si to každý mohl prohlédnout.

Hned bych si vzala tu hrubosrstou fenku... bohužel mám plno.-(

25.11.2008 17:34
hankakoska

XXX.XXX.232.29

eby napsal(a):
Hned bych si vzala tu hrubosrstou fenku... bohužel mám plno.-(

kříženci asi budou větší více fotek a kontakt na MP, která je má na starosti najdete na stránkach http://www.budisov.eu/vismo /galerie2.asp?id_org=1550&id _galerie=1092&p1=68 ...2 mezery umazat

25.11.2008 17:35
hankakoska

XXX.XXX.232.29

hankakoska napsal(a):
kříženci asi budou větší více fotek a kontakt na MP, která je má na starosti najdete na stránkach http://www.budisov.eu/vismo /galerie2.asp?id_org=1550&id _galerie=1092&p1=68 ...2 mezery umazat

25.11.2008 17:36
hankakoska

XXX.XXX.232.29

hankakoska napsal(a):

jejich matka

25.11.2008 18:37
lilinka

XXX.XXX.25.82

hankakoska napsal(a):
jejich matka

Jejda, u nás v Sy je křízenec kavalíra? To jste mi ani neměla ukazovat... Ještě že nemám možnost se teď v zimě do Vendolí dostat a ještě že bydlím už se dvouma kavoušema v paneláku, jinak nevím... Ale ty šťěňátka jsou taky krásný, myslím, že snad dlouho nevydrží a někdo si je vezme... Kamarádce jsem doporučila tento útulek a už jí rok (možná je to už dýl) běhá po bytě kříženečka a pěkná rošťanda.. Tak lidi Svitavští, slitujte se a vemte si nějakýho miláčka domů... Ale nejdřív se sami sebe zeptejte jestli máte na jejich výchovu, ne jak jedna známá paní, která si vzala z Vendolí štěně a asi čekala, že všechno bude umět a divila se, že jí doma trhá věci, čurá atd. tak honem rychle štěně vracela... K takovým lidem nemám slov a radši jsem jen spolkla slinu když mi to říkala, jinak bych se s ní asi pohádala...

25.11.2008 18:39
barbucha

XXX.XXX.32.36

bobi napsal(a):

Taky mám jednoho pejska který se dostal do nesnází a přišel o paničku.Není to sice štěně ale je velmi živý a hravý a navíc moc hezký.Nemáte někdo zájem???

25.11.2008 18:43
barbucha

XXX.XXX.32.36

barbucha napsal(a):
Taky mám jednoho pejska který se dostal do nesnází a přišel o paničku.Není to sice štěně ale je velmi živý a hravý a navíc moc hezký.Nemáte někdo zájem???

Zapoměla jsem dodat že to je čínský chocholatý pejsek. pavla@seznam.cz

25.11.2008 18:49
lilinka

XXX.XXX.25.82

barbucha napsal(a):
Zapoměla jsem dodat že to je čínský chocholatý pejsek. pavla@seznam.cz

To je taky ten ze Svitav? Nebo nějakej jinej? Vím, že tady jedna paní má chocholáče.

25.11.2008 19:57
barbucha

XXX.XXX.32.36

lilinka napsal(a):
To je taky ten ze Svitav? Nebo nějakej jinej? Vím, že tady jedna paní má chocholáče.

Ne ne tento pejsek je od Chomutova a není z útulku.Máme ho od dneška doma ale nechat si ho nemůžem.Máme dogu, středoasiata a oni se bohužel s jiným psem nesnesou.Je to složitý dávat neustále pozor aby se pejsci nepotkali.Vzali jsme si ho jen abychom mu našli nový domov.

25.11.2008 20:12
lakukacka

XXX.XXX.188.92

barbucha napsal(a):
Ne ne tento pejsek je od Chomutova a není z útulku.Máme ho od dneška doma ale nechat si ho nemůžem.Máme dogu, středoasiata a oni se bohužel s jiným psem nesnesou.Je to složitý dávat neustále pozor aby se pejsci nepotkali.Vzali jsme si ho jen abychom mu našli nový domov.

A jde o pejska nebo fenečku?

25.11.2008 20:30
barbucha

XXX.XXX.32.36

lakukacka napsal(a):
A jde o pejska nebo fenečku?

Je to pejsek asi tříletý a temperamentní

25.11.2008 20:51
lakukacka

XXX.XXX.188.92

barbucha napsal(a):
Je to pejsek asi tříletý a temperamentní

To je škoda. Být to fenečka, beru hned

25.11.2008 21:48
bobi

XXX.XXX.47.6

barbucha napsal(a):

Dejte inzerát třeba na Bazoš - www.bazos.cz. Naháčka myslím udáte rychle. A udělejte hezčí fotku :-)

25.11.2008 21:55
bobi

XXX.XXX.47.6

bobi napsal(a):

Kdyby někdo chtěl štěňátko přivézt do Olomouce, tak tam příští týden jedu. Napište e-mail a já se ozvu.

25.11.2008 21:56
bobi

XXX.XXX.47.6

bobi napsal(a):
Kdyby někdo chtěl štěňátko přivézt do Olomouce, tak tam příští týden jedu. Napište e-mail a já se ozvu.

Myslím štěňátko z Vendolí.

26.11.2008 21:42
bobi

XXX.XXX.47.6

bobi napsal(a):
Malá fenečka. Zatím všechno z útulku ve Vendolí u Svitav - http://www.sweb.cz /zelene.vendoli/utulek/

Tak hlásím, že malá fenečka už je z Vendolí pryč.

28.11.2008 09:32
bobi

XXX.XXX.47.6

bobi napsal(a):
Myslím štěňátko z Vendolí.

Posunuju, štěňátka stále čekají.

28.11.2008 19:53
lilinka

XXX.XXX.25.82

bobi napsal(a):
Posunuju, štěňátka stále čekají.

můžu se zeptat jestli platí ta návštěvní doba jak je psaná na stránkách? Ráda bych stihla do vánoc přinýst pesjkům ještě nějaký dobrůtky... snad ten sníh sleze

29.11.2008 16:59
bobi

XXX.XXX.47.6

bobi napsal(a):
Hrubosrstá fenka - jak by řekl pan Srstka "No není roztomilá?" Vendolí u Svitav

Tahle holka je už taky pryč.

29.11.2008 17:00
bobi

XXX.XXX.47.6

lilinka napsal(a):
můžu se zeptat jestli platí ta návštěvní doba jak je psaná na stránkách? Ráda bych stihla do vánoc přinýst pesjkům ještě nějaký dobrůtky... snad ten sníh sleze

Z hlavy vím, že tam jsou ve čtvrtek - čas nevím. A pak v neděli od 14 hod.

30.11.2008 16:38
bobi

XXX.XXX.47.6

bobi napsal(a):
Tak hlásím, že malá fenečka už je z Vendolí pryč.

Dnes jsem se tam byla podívat a fenka tam stále je. Je strašně malinká. Je tam už 14 dnů a prý má 8 týdnů. je to takové malé nebožátko lačnící po lidské přízni. Bylo mi na nic, z toho že se tam taková malá štěňátka vůbec dostanou.

30.11.2008 16:39
bobi

XXX.XXX.47.6

bobi napsal(a):
Chcete kavalírka a stačil by vám i kříženec kavalírovi trochu podobný? Tady jednoho máte. Je to fenka z Vendolí u Svitav.

Tohle štěňáítko vypadá ve skutečnosti líp než na fotce. AS představte si že už jednou byla umístěná a zase vrátila bez udání důvodu zpět. U tak malého štěněte si dovedu představit ten důvod - např. že doma dělá loužičky nebo že něco roztrhala.

30.11.2008 16:41
bobi

XXX.XXX.47.6

lilinka napsal(a):
Jejda, u nás v Sy je křízenec kavalíra? To jste mi ani neměla ukazovat... Ještě že nemám možnost se teď v zimě do Vendolí dostat a ještě že bydlím už se dvouma kavoušema v paneláku, jinak nevím... Ale ty šťěňátka jsou taky krásný, myslím, že snad dlouho nevydrží a někdo si je vezme... Kamarádce jsem doporučila tento útulek a už jí rok (možná je to už dýl) běhá po bytě kříženečka a pěkná rošťanda.. Tak lidi Svitavští, slitujte se a vemte si nějakýho miláčka domů... Ale nejdřív se sami sebe zeptejte jestli máte na jejich výchovu, ne jak jedna známá paní, která si vzala z Vendolí štěně a asi čekala, že všechno bude umět a divila se, že jí doma trhá věci, čurá atd. tak honem rychle štěně vracela... K takovým lidem nemám slov a radši jsem jen spolkla slinu když mi to říkala, jinak bych se s ní asi pohádala...

A nevracela zrovna tu skoro kavalírku? Dnes mi říkali, že už byla umístěná a vrácená zpátky.

30.11.2008 16:44
bobi

XXX.XXX.47.6

bobi napsal(a):
Z hlavy vím, že tam jsou ve čtvrtek - čas nevím. A pak v neděli od 14 hod.

Dneska jsem tam byla a opravdu tam jsou ve čtvrtek a neděli od 14 do 17. Jinak každý den do 14 hodin, ale po telefonické domluvě.
Postřehy z dnešní návštěvy jsem napsala k jednotlivým štěňátkům. Cítím se mizerně. Kdybych neměla doma manžela, tak už bych měla doma tak 10 psů.

30.11.2008 16:47
bobi

XXX.XXX.47.6

bobi napsal(a):

V útulku jsou nyní dvě z těchto 3 štěňáítek. Fenka a pejsek. Fenka je sebevědomější, pejsek je jemnější. Nejsou to úplní jezevčíci, mají trošku delší nohy. Budou z toho takoví zakrslí ohaři. Měla jsem venku pejska a je skvělý. Okusoval mi něžně ucho a to každý pes nedělá.

30.11.2008 16:48
bobi

XXX.XXX.47.6

bobi napsal(a):
V útulku jsou nyní dvě z těchto 3 štěňáítek. Fenka a pejsek. Fenka je sebevědomější, pejsek je jemnější. Nejsou to úplní jezevčíci, mají trošku delší nohy. Budou z toho takoví zakrslí ohaři. Měla jsem venku pejska a je skvělý. Okusoval mi něžně ucho a to každý pes nedělá.

Tady jsem myslela ty jezevčíky úplně na začátku. Myslela jsem si že se mi to zařadí pod ně a ono ne.

1.12.2008 13:34
bobi

XXX.XXX.47.6

bobi napsal(a):

Já ty malé broučky posouvám nahoru.

4.12.2008 13:26
bobi

XXX.XXX.47.6

bobi napsal(a):

Pořád tam jsou.

8.12.2008 16:22
ipk

XXX.XXX.168.130

bobi napsal(a):
Pořád tam jsou.

posouvám je výš

13.12.2008 20:05
lilinka

XXX.XXX.25.82

ipk napsal(a):
posouvám je výš

Posouvám nahoru a zároveň říkám, že kámoška si vzala pro tchýni z útulku toho křížence kavalíra. Ukazovala mi fotečky je nádherná tak doufejme že se bude mít dobře...

15.12.2008 19:51
hankakoska

XXX.XXX.232.29

lilinka napsal(a):
Posouvám nahoru a zároveň říkám, že kámoška si vzala pro tchýni z útulku toho křížence kavalíra. Ukazovala mi fotečky je nádherná tak doufejme že se bude mít dobře...

taky mám novinku...jedno z těch černých štěňátek už má svoje doma

15.12.2008 22:10
bobi

XXX.XXX.47.6

bobi napsal(a):

Já mám zase špatnou zprávu. V útulku ve Vendolí zase jedno malinké štěňátko přibylo. Je to fenka a stará je prý jen 4 - 5 týdnů. Nechápu jak tak malé štěně může někdo odtrhnout od mámy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík