Už jsem sem jednobojím aby tam některá neu psala, že v útulku u Svitav se nějak hromadí štěňátka a že se bojím aby tam některá nezůstala přes zimu. Za víkend tam zase nějací broučci přibyli a tak jse sem dávám i s fotkama.
Jako první jsou na řadě skoro jezevčíci. Už v útulku nějakou dobu jsou a mají nejvyšší čas se přestěhovat k někomu domů.
bobi
napsal(a):
Už jsem sem jednobojím aby tam některá neu psala, že v útulku u Svitav se nějak hromadí štěňátka a že se bojím aby tam některá nezůstala přes zimu. Za víkend tam zase nějací broučci přibyli a tak jse sem dávám i s fotkama.
Jako první jsou na řadě skoro jezevčíci. Už v útulku nějakou dobu jsou a mají nejvyšší čas se přestěhovat k někomu domů.
Roztomilá fenka - voříšek
bobi
napsal(a):
Malá fenečka. Zatím všechno z útulku ve Vendolí u Svitav - http://www.sweb.cz /zelene.vendoli/utulek/
bobi
napsal(a):
Tenhle pejsek je v útulku už dlouho. Jednou už u někoho byl, ale po velmi krátké době se zase vrátil.Opět Vendolí u Svitav.
bobi
napsal(a):
Hrubosrstá fenka - jak by řekl pan Srstka "No není roztomilá?" Vendolí u Svitav
bobi
napsal(a):
Chcete kavalírka a stačil by vám i kříženec kavalírovi trochu podobný? Tady jednoho máte. Je to fenka z Vendolí u Svitav.
bobi
napsal(a):
Velmi dobré téma..
.. nabídka štěňátek, která jsou v útulku..
Sama nyní pokukuji po nějakém dalším hafíkovi a pravděpodobně to bude štěndo (nebo dorostenec) z útuklu..
Ale myslím, že i jiní by si mohli zamilovat hafíka, když ho uvidí (i když s přírustkem ani nepočítali)
Jen tak dál
lakukacka
napsal(a):
Velmi dobré téma..
.. nabídka štěňátek, která jsou v útulku..
Sama nyní pokukuji po nějakém dalším hafíkovi a pravděpodobně to bude štěndo (nebo dorostenec) z útuklu..
Ale myslím, že i jiní by si mohli zamilovat hafíka, když ho uvidí (i když s přírustkem ani nepočítali)
Jen tak dál
Posunuju to nahoru, aby si to každý mohl prohlédnout.
eby
napsal(a):
Hned bych si vzala tu hrubosrstou fenku... bohužel mám plno.-(
kříženci asi budou větší více fotek a kontakt na MP, která je má na starosti najdete na stránkach http://www.budisov.eu/vismo /galerie2.asp?id_org=1550&id _galerie=1092&p1=68 ...2 mezery umazat
hankakoska
napsal(a):
kříženci asi budou větší více fotek a kontakt na MP, která je má na starosti najdete na stránkach http://www.budisov.eu/vismo /galerie2.asp?id_org=1550&id _galerie=1092&p1=68 ...2 mezery umazat
hankakoska
napsal(a):
jejich matka
Jejda, u nás v Sy je křízenec kavalíra? To jste mi ani neměla ukazovat... Ještě že nemám možnost se teď v zimě do Vendolí dostat a ještě že bydlím už se dvouma kavoušema v paneláku, jinak nevím... Ale ty šťěňátka jsou taky krásný, myslím, že snad dlouho nevydrží a někdo si je vezme... Kamarádce jsem doporučila tento útulek a už jí rok (možná je to už dýl) běhá po bytě kříženečka a pěkná rošťanda.. Tak lidi Svitavští, slitujte se a vemte si nějakýho miláčka domů... Ale nejdřív se sami sebe zeptejte jestli máte na jejich výchovu, ne jak jedna známá paní, která si vzala z Vendolí štěně a asi čekala, že všechno bude umět a divila se, že jí doma trhá věci, čurá atd. tak honem rychle štěně vracela... K takovým lidem nemám slov a radši jsem jen spolkla slinu když mi to říkala, jinak bych se s ní asi pohádala...
bobi
napsal(a):
Taky mám jednoho pejska který se dostal do nesnází a přišel o paničku.Není to sice štěně ale je velmi živý a hravý a navíc moc hezký.Nemáte někdo zájem???
barbucha
napsal(a):
Taky mám jednoho pejska který se dostal do nesnází a přišel o paničku.Není to sice štěně ale je velmi živý a hravý a navíc moc hezký.Nemáte někdo zájem???
Zapoměla jsem dodat že to je čínský chocholatý pejsek. pavla@seznam.cz
lilinka
napsal(a):
To je taky ten ze Svitav? Nebo nějakej jinej? Vím, že tady jedna paní má chocholáče.
Ne ne tento pejsek je od Chomutova a není z útulku.Máme ho od dneška doma ale nechat si ho nemůžem.Máme dogu, středoasiata a oni se bohužel s jiným psem nesnesou.Je to složitý dávat neustále pozor aby se pejsci nepotkali.Vzali jsme si ho jen abychom mu našli nový domov.
barbucha
napsal(a):
Ne ne tento pejsek je od Chomutova a není z útulku.Máme ho od dneška doma ale nechat si ho nemůžem.Máme dogu, středoasiata a oni se bohužel s jiným psem nesnesou.Je to složitý dávat neustále pozor aby se pejsci nepotkali.Vzali jsme si ho jen abychom mu našli nový domov.
A jde o pejska nebo fenečku?
barbucha
napsal(a):
Dejte inzerát třeba na Bazoš - www.bazos.cz. Naháčka myslím udáte rychle. A udělejte hezčí fotku :-)
bobi
napsal(a):
Kdyby někdo chtěl štěňátko přivézt do Olomouce, tak tam příští týden jedu. Napište e-mail a já se ozvu.
bobi
napsal(a):
Tak hlásím, že malá fenečka už je z Vendolí pryč.
Dnes jsem se tam byla podívat a fenka tam stále je. Je strašně malinká. Je tam už 14 dnů a prý má 8 týdnů. je to takové malé nebožátko lačnící po lidské přízni. Bylo mi na nic, z toho že se tam taková malá štěňátka vůbec dostanou.
bobi
napsal(a):
Chcete kavalírka a stačil by vám i kříženec kavalírovi trochu podobný? Tady jednoho máte. Je to fenka z Vendolí u Svitav.
Tohle štěňáítko vypadá ve skutečnosti líp než na fotce. AS představte si že už jednou byla umístěná a zase vrátila bez udání důvodu zpět. U tak malého štěněte si dovedu představit ten důvod - např. že doma dělá loužičky nebo že něco roztrhala.
lilinka
napsal(a):
Jejda, u nás v Sy je křízenec kavalíra? To jste mi ani neměla ukazovat... Ještě že nemám možnost se teď v zimě do Vendolí dostat a ještě že bydlím už se dvouma kavoušema v paneláku, jinak nevím... Ale ty šťěňátka jsou taky krásný, myslím, že snad dlouho nevydrží a někdo si je vezme... Kamarádce jsem doporučila tento útulek a už jí rok (možná je to už dýl) běhá po bytě kříženečka a pěkná rošťanda.. Tak lidi Svitavští, slitujte se a vemte si nějakýho miláčka domů... Ale nejdřív se sami sebe zeptejte jestli máte na jejich výchovu, ne jak jedna známá paní, která si vzala z Vendolí štěně a asi čekala, že všechno bude umět a divila se, že jí doma trhá věci, čurá atd. tak honem rychle štěně vracela... K takovým lidem nemám slov a radši jsem jen spolkla slinu když mi to říkala, jinak bych se s ní asi pohádala...
A nevracela zrovna tu skoro kavalírku? Dnes mi říkali, že už byla umístěná a vrácená zpátky.
bobi
napsal(a):
Z hlavy vím, že tam jsou ve čtvrtek - čas nevím. A pak v neděli od 14 hod.
Dneska jsem tam byla a opravdu tam jsou ve čtvrtek a neděli od 14 do 17. Jinak každý den do 14 hodin, ale po telefonické domluvě.
Postřehy z dnešní návštěvy jsem napsala k jednotlivým štěňátkům. Cítím se mizerně. Kdybych neměla doma manžela, tak už bych měla doma tak 10 psů.
bobi
napsal(a):
V útulku jsou nyní dvě z těchto 3 štěňáítek. Fenka a pejsek. Fenka je sebevědomější, pejsek je jemnější. Nejsou to úplní jezevčíci, mají trošku delší nohy. Budou z toho takoví zakrslí ohaři. Měla jsem venku pejska a je skvělý. Okusoval mi něžně ucho a to každý pes nedělá.
bobi
napsal(a):
V útulku jsou nyní dvě z těchto 3 štěňáítek. Fenka a pejsek. Fenka je sebevědomější, pejsek je jemnější. Nejsou to úplní jezevčíci, mají trošku delší nohy. Budou z toho takoví zakrslí ohaři. Měla jsem venku pejska a je skvělý. Okusoval mi něžně ucho a to každý pes nedělá.
Tady jsem myslela ty jezevčíky úplně na začátku. Myslela jsem si že se mi to zařadí pod ně a ono ne.
bobi
napsal(a):
Já ty malé broučky posouvám nahoru.
bobi
napsal(a):
Já ty malé broučky posouvám nahoru.
Já mám zase špatnou zprávu. V útulku ve Vendolí zase jedno malinké štěňátko přibylo. Je to fenka a stará je prý jen 4 - 5 týdnů. Nechápu jak tak malé štěně může někdo odtrhnout od mámy.