Se štěňátky se roztrhl pytel... bohužel :-(

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.11.2008 10:18
rachel

XXX.XXX.134.121

http://aukro.cz/50733_ psi.html?order=t&view=gtext

1 mezera

Poslední dobou se mi zdá, že se roztrhl pytel se štěňátky. Např. tady na tom aukru... Nejhorší ale je, že spousta lidí si ještě myslí, že fena prostě MUSÍ mít štěňata.
Také mne dokáže naštvat, když někdo začne křížit dvě rozdílná plemena a nazývá to tu pak jako "rarita", "Exclusivní" atd...
Jako by nestačilo, kolik štěňat i dospělých psů je v útulcích.
Prostě někteří se ženou za penězi za jakoukoliv cenu...

27.11.2008 10:25
zuzi

XXX.XXX.72.105

rachel napsal(a):

1 mezera

Poslední dobou se mi zdá, že se roztrhl pytel se štěňátky. Např. tady na tom aukru... Nejhorší ale je, že spousta lidí si ještě myslí, že fena prostě MUSÍ mít štěňata.
Také mne dokáže naštvat, když někdo začne křížit dvě rozdílná plemena a nazývá to tu pak jako "rarita", "Exclusivní" atd...

copak na aukru, ale už vidím, jak to po vánocích bude zase vypadat v útulcích

27.11.2008 15:03
bffb

XXX.XXX.116.58

zuzi napsal(a):
copak na aukru, ale už vidím, jak to po vánocích bude zase vypadat v útulcích

...divím se, že lidi dají bez problémů i 2,500 ,- za kříženečky......o fence NO kterou nabízejí jako poslední z vrhu , s tím , že má 6 týdnů ani nemluvě...jestli má ona 6 týdnů a je poslední tak v kolika proboha šli od fenky ostatní z vrhu?...nechápu a nikdy chápat nebudu...

27.11.2008 15:17
odberryho

XXX.XXX.206.139

bffb napsal(a):
...divím se, že lidi dají bez problémů i 2,500 ,- za kříženečky......o fence NO kterou nabízejí jako poslední z vrhu , s tím , že má 6 týdnů ani nemluvě...jestli má ona 6 týdnů a je poslední tak v kolika proboha šli od fenky ostatní z vrhu?...nechápu a nikdy chápat nebudu...

to máte jako tahle fenka dlouhostrstého NO
http://aukro.cz/item49187 7118_3_mesicni_stene.html (1mezera)
....jestli tohle je NO, tak už nevím. No, naštěstí se ji nesnaží prodat za nehorázné peníze. Ale je úžasná, hned bych jí brala, kdybych jí měla kam dát

27.11.2008 15:20
odberryho

XXX.XXX.206.139

rachel napsal(a):

1 mezera

A navíc, když si to projdete lépe, tak zrovna na aukru někdo prodává "chovný pár" jorkšírků, přičemž tedy z toho popisu jsem přesvědčená, že fenka PP nemá a i bych řekla, že rodila jedny štěňata za druhými....však si to sami přečtěte...

prodám chovný pár Jorkšírků, pes je s PP viz foto, fenka je zdatná holka , super se nakrývá , rodí v průměru 4-6 štěňat , jelikož jsou spolu celý život prodávám je dohromady, pes je už ale senior, nedaří se mu nakrytí, fenku bez problémů nakryjete jakýmkoliv jorkem , barva modrá tříslová,

pes má 9 let, fenka má 6 let, je to zdravý chov oba jsou v pořádku, pejskovi sice už chybí pár zubů ale úměrně jeho věku . Jsou očkovaní, nejsou zvyklí na malé děti ,doporučujeme mít zahradu, milují lítání venku, v létě i v zimě, jinak jsou moc přítulní, mazliví , typicky posteloví , poslouchají na slovo .

27.11.2008 16:21
marky88

XXX.XXX.64.236

odberryho napsal(a):
A navíc, když si to projdete lépe, tak zrovna na aukru někdo prodává "chovný pár" jorkšírků, přičemž tedy z toho popisu jsem přesvědčená, že fenka PP nemá a i bych řekla, že rodila jedny štěňata za druhými....však si to sami přečtěte...

prodám chovný pár Jorkšírků, pes je s PP viz foto, fenka je zdatná holka , super se nakrývá , rodí v průměru 4-6 štěňat , jelikož jsou spolu celý život prodávám je dohromady, pes je už ale senior, nedaří se mu nakrytí, fenku bez problémů nakryjete jakýmkoliv jorkem , barva modrá tříslová,

pes má 9 let, fenka má 6 let, je to zdravý chov oba jsou v pořádku, pejskovi sice už chybí pár zubů ale úměrně jeho věku . Jsou očkovaní, nejsou zvyklí na malé děti ,doporučujeme mít zahradu, milují lítání venku, v létě i v zimě, jinak jsou moc přítulní, mazliví , typicky posteloví , poslouchají na slovo .

Bože můj, já nechápu, jak může někdo prodávat štěňata (a zvířata celkově) přes aukro... nabídnout ho na trh a dát ho tomu, kdo za něj dá víc... Tohle se mi teda fakt hnusí

27.11.2008 21:51
lucka88

XXX.XXX.215.235

rachel napsal(a):

1 mezera

Tak já zas minulý měsíc myslela, že jsem se zbláznila, když jsem uviděla tento inzerát..

Prodám štěňata křížené s Cane Corso (fena) & Tosa Inu (pes). Psi jsou čistokrevní, pes s PP. Dobře stavění, bez vad, výborní hlídači. Chtěné krytí, rodiče v jedné rodině (původ - opuštění psi). Odběr štěnat přelom řijen/listopad.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.11.2008 23:11
Uživatel s deaktivovaným účtem

odberryho napsal(a):

tak tenhle inzerát mě taky dostal. Fena už asi nemůže rodit a pes nakrývat, tak šup s nima pryč. Už nedělaj peníze. Těm lidem je ruce spřerážet opravdu málo.

A zbytek inzerátů - to je taky síla, takhle kupčit se štěndama. Jo nejlepší budoucí pán je asi ten, kdo dá nejvíc peněz. Prodávající jsou fakt chudáci, a štěnda - těch je mi už teď líto.

28.11.2008 13:04
rachel

XXX.XXX.134.121

lucka88 napsal(a):
Tak já zas minulý měsíc myslela, že jsem se zbláznila, když jsem uviděla tento inzerát..

Prodám štěňata křížené s Cane Corso (fena) & Tosa Inu (pes). Psi jsou čistokrevní, pes s PP. Dobře stavění, bez vad, výborní hlídači. Chtěné krytí, rodiče v jedné rodině (původ - opuštění psi). Odběr štěnat přelom řijen/listopad.

No ten je taky dobrej. Prostě hrůza...
Když vidím, jak všude k těm štěňatům píší "Super vánoční dárek" tak je mi do breku.
Kolik takových štěňat u obdarovaného asi vydrží?!
A po Vánocích zase plné útulky opuštěných psů a koček (kolikrát i zanedbaných a někdy i týraných).

Neviděli jste, jak někdo choval RR ve sklepě paneláku? Jsou to takové ty kóje menší než panelákový záchod. Byla to chovná fena a mrskali na ní jedny štěňata za druhýma.
Je to už dýl, co to bylo v televizi. Bylo to někde v Táboře

28.11.2008 14:42
agria

XXX.XXX.198.51

rachel napsal(a):

1 mezera

Kšeft je prostě kšeft. Já jsem četla asi před dvěma měsíci inzerát, který mě opravdu dostal. Už nevím úplně přesné znění, ale šílené.
Prodám chovnou skupinu francouzských buldočků cca 10 kusů feny i psy. Končím už mě to nebaví.
Tak ho to asi zase začne bavit s jiným populárním plemenem.
No hnus!!!

28.11.2008 14:48
conny

XXX.XXX.64.198

agria napsal(a):
Kšeft je prostě kšeft. Já jsem četla asi před dvěma měsíci inzerát, který mě opravdu dostal. Už nevím úplně přesné znění, ale šílené.
Prodám chovnou skupinu francouzských buldočků cca 10 kusů feny i psy. Končím už mě to nebaví.
Tak ho to asi zase začne bavit s jiným populárním plemenem.
No hnus!!!

Jako já nějak pořád nechápu, co proti aukru máte.... Je to jako normální inzerce... Kolikrát tam nabízeli štěňata i dobré chovatelské stanice...

28.11.2008 23:47
rachel

XXX.XXX.134.121

No právě...
Už se zase "těším" až půjdu venčit útulkáče.. Kolipak jich tam asi po vánocích nabyde..
S tím králíčkem to je to samý.. Prostě rodiče se chtějí zavděčit, tak použijou "živou hračku" a pak šup s ním do útulku (a to v tom lepším případě - co si budeme namlouvat, že)

Pamatujete?? není to tak dávno, co našel někdo dalmatina uvázanýho v lese a na hlavě měl naraženou pet flašku - aby nemohl kňučet nebo štěkat... chudáček.
Ani nevím jak to s ním pak dopadlo. Byl všude na webu, tak doufám, že se ho někdo hodný ujal.
Nevíte o něm někdo něco?

29.11.2008 09:43
conny

XXX.XXX.64.198

rachel napsal(a):

No právě...
Už se zase "těším" až půjdu venčit útulkáče.. Kolipak jich tam asi po vánocích nabyde..
S tím králíčkem to je to samý.. Prostě rodiče se chtějí zavděčit, tak použijou "živou hračku" a pak šup s ním do útulku (a to v tom lepším případě - co si budeme namlouvat, že)

Pamatujete?? není to tak dávno, co našel někdo dalmatina uvázanýho v lese a na hlavě měl naraženou pet flašku - aby nemohl kňučet nebo štěkat... chudáček.
Ani nevím jak to s ním pak dopadlo. Byl všude na webu, tak doufám, že se ho někdo hodný ujal.
Nevíte o něm někdo něco?

S těma dárkama je to fakt hrozné, ale bohužel lidi neberou hafany tak jako my... Já bych za svého psa dala ruku do ohně.

29.11.2008 10:58
kalu

XXX.XXX.67.182

conny napsal(a):
S těma dárkama je to fakt hrozné, ale bohužel lidi neberou hafany tak jako my... Já bych za svého psa dala ruku do ohně.

To,jak se lidi chovají ke zvířatům, je naprosto příšerné, ale my to tady bohužel nezměníme, protože lidi,který se takhle chovaj, tak určitě na toto fórum nechoděj.

Přidejte reakci

Přidat smajlík