ahoj,máte doma taky australského ovčáka?My máme pěti-měsíční fenku.A je opravdu skvělá a chytrá.Dejte sem nějaké fotečky vašich australáků.
trava
napsal(a):
ahoj,máte doma taky australského ovčáka?My máme pěti-měsíční fenku.A je opravdu skvělá a chytrá.Dejte sem nějaké fotečky vašich australáků.
Ještě jedna fotka.....
trava
napsal(a):
Ahojky my máme tyky 7mi měsíční holku-Aju
trava
napsal(a):
proxima
napsal(a):
Ta naše se jmenuje Bina.Ale je bez ocásku.Vaše je ocasatá a je moc krásná.Chci se zeptat jak Vám žere?Naše Bina teda se moc k misce nehrne,ale je pěkná hubená není spíš naopak.Když jsem jí vážila kvůli odčervení měla 14 kilo (v pěti měsících).
trava
napsal(a):
Ta naše se jmenuje Bina.Ale je bez ocásku.Vaše je ocasatá a je moc krásná.Chci se zeptat jak Vám žere?Naše Bina teda se moc k misce nehrne,ale je pěkná hubená není spíš naopak.Když jsem jí vážila kvůli odčervení měla 14 kilo (v pěti měsících).
Koukla jsem se na váš profil a po té na Vaše stránky,teda super ! Máte pejsků hodně mimo jiné i ACD pejska tak to můžete srovnat tato dvě plemena.Rozmýšlela jsem se mezi austr.ovčákema ACD-no vyhrál ovčák.Taky jsem koukala na koníky co chováte na ranči-moc pěkný ,ten hřebeček má pěknou deku.Máme taky hřebce teda už tříletého a zvládáme v pohodě má svojí ohradu a box vedle valacha jinak máme taky kobyly,ale chová se slušně trochu zahřebčí když jde kolem a jinak pohoda-teda zatím.
trava
napsal(a):
Koukla jsem se na váš profil a po té na Vaše stránky,teda super ! Máte pejsků hodně mimo jiné i ACD pejska tak to můžete srovnat tato dvě plemena.Rozmýšlela jsem se mezi austr.ovčákema ACD-no vyhrál ovčák.Taky jsem koukala na koníky co chováte na ranči-moc pěkný ,ten hřebeček má pěknou deku.Máme taky hřebce teda už tříletého a zvládáme v pohodě má svojí ohradu a box vedle valacha jinak máme taky kobyly,ale chová se slušně trochu zahřebčí když jde kolem a jinak pohoda-teda zatím.
zdravím, já má tři ausíky jednu s ocáskem a další bez, zatím , pak ještě jiné plemeno,také přikládám fotečky
helfra
napsal(a):
zdravím, já má tři ausíky jednu s ocáskem a další bez, zatím , pak ještě jiné plemeno,také přikládám fotečky
pak druhá holka
dzerzi
napsal(a):
taky mam aussika :)
Ahojky taky mám aussí holčičku. Jestli máte zájem máme už docela rozjeté téma na: http://www.celysvet.cz
/australian-shepherd-dog.php , ( jedna mezera) jde tam vložit fotky v lepší kvalitě.
orlynka
napsal(a):
Ahojky taky mám aussí holčičku. Jestli máte zájem máme už docela rozjeté téma na: http://www.celysvet.cz
/australian-shepherd-dog.php , ( jedna mezera) jde tam vložit fotky v lepší kvalitě.
alma
napsal(a):
Asi jsem trapná, že ty fotky všude házím, ale měla jsem půjčený cizí foťák a povedly se mi, myslím, líbí se mi.
Fotila jsem se zmrzlými prsty, tak se ráda pochlubím, tak mě předem omluvte.
Ivča
alma
napsal(a):
Asi jsem trapná, že ty fotky všude házím, ale měla jsem půjčený cizí foťák a povedly se mi, myslím, líbí se mi.
Fotila jsem se zmrzlými prsty, tak se ráda pochlubím, tak mě předem omluvte.
Ivča
Kasíček
trava
napsal(a):
Tak já taky přidám fotečku našeho nového přírůstku.
zuzina
napsal(a):
Tak já taky přidám fotečku našeho nového přírůstku.
...další...
zuzina
napsal(a):
...a ještě poslední...
no tedy krásný pejsek Nevíte někdo zkušenější jak je to z těma čumáčkama?Je šance že se jí zabarví?
trava
napsal(a):
no tedy krásný pejsek Nevíte někdo zkušenější jak je to z těma čumáčkama?Je šance že se jí zabarví?
fotka je hrozná a možná že to tu zkazí tu šňůru nádherných fotek výše-ale fotila jsem jen ten čumáček tak mi promiňte....
trava
napsal(a):
No tak,
nějak zapadáme Posunuji kupředu !
alma
napsal(a):
tak posouvám zase jsme nějak zapadli...Jak paseme kůzlátka...
trava
napsal(a):
tak posouvám zase jsme nějak zapadli...Jak paseme kůzlátka...
My paseme jen kavkazaka
mariaanna
napsal(a):
My paseme jen kavkazaka
Našemu Argovi jsou již 4 měsíce...
zuzina
napsal(a):
Našemu Argovi jsou již 4 měsíce...
...je to naše zlatíčko...
zuzina
napsal(a):
...je to naše zlatíčko...
Naša čerstvo 8 mesačná Taša
trava
napsal(a):
Zdravím všechny příznivce australáčků. Máte někdo zkušenosti s výcvikem tohoto plemene ? Na co si dát pozor ? Co jim naopak jde ? H.
avalanche
napsal(a):
Zdravím všechny příznivce australáčků. Máte někdo zkušenosti s výcvikem tohoto plemene ? Na co si dát pozor ? Co jim naopak jde ? H.
Vycházka u Máchova jezera
zuzina
napsal(a):
Vycházka u Máchova jezera
Takhle to u nás vypadalo první jarní den...
zuzina
napsal(a):
Nám už je devět měsíců to to letí...
Půjdeme se podívat na výstavu do Budějc-budete někdo vystavovat?
trava
napsal(a):
Kasíček....
trava
napsal(a):
zuzina
napsal(a):
Argouškovi je už 7 měsíců...
...opravdu to strašně letí...
trava
napsal(a):
Fotečky ze závodu, kde byli účástníky i australáčci napeznete zde:
http://picasaweb.google.cz/foto.dali.nahledy
trava
napsal(a):
Máme nového parťáka, australák každým coulem ano
Cesta sice šílená, přes 3300km a jen jeden řidič, ale stála za to ! A zde je náš úžasný Eros :
alma
napsal(a):
Máme nového parťáka, australák každým coulem ano
Cesta sice šílená, přes 3300km a jen jeden řidič, ale stála za to ! A zde je náš úžasný Eros :
Krásný pes. Už nemůžu dočkat až budete mít nové webové stránečky, ze kterých se dozvím plno vašich novinek. Hlavně o štěňátkách
janak
napsal(a):
Krásný pes. Už nemůžu dočkat až budete mít nové webové stránečky, ze kterých se dozvím plno vašich novinek. Hlavně o štěňátkách
Desire For Power (Debbie)
janak
napsal(a):
Desire For Power (Debbie)
Jedna z agility tábora ve Větřkovicích
trava
napsal(a):
Děkujeme za pochvalu Eroska. Je vážně báječný.
No pro štěňátka budou zatím provizorní stránky: www.svezivitr.webnode.cz protože webmaster opravdu nemá čas
Jinak k dotazu na chlupatost štěňat. Ano, je to velmi individuální, černá štěňata bývají nejméně chlupatá a redmerláčci bývají jako medvídci. Ale stupeň chlupatosti štěněte neříká vůbec nic o tom, jak bude pes chlupatý v dospělosti. Většinou do roka mají štěňěcí vatovitou srst a jsou nádherní a po přelínání můžou být plešatci a naopak štěňátka s přilehlou krátkou srstí mohou být v dospělosti pořádni chlupáči. Třeba náš Kasík byl jako merle štěně málo chlupatý a dnes? Dnes je chlupáč největší
alma
napsal(a):
Děkujeme za pochvalu Eroska. Je vážně báječný.
No pro štěňátka budou zatím provizorní stránky: www.svezivitr.webnode.cz protože webmaster opravdu nemá čas
Jinak k dotazu na chlupatost štěňat. Ano, je to velmi individuální, černá štěňata bývají nejméně chlupatá a redmerláčci bývají jako medvídci. Ale stupeň chlupatosti štěněte neříká vůbec nic o tom, jak bude pes chlupatý v dospělosti. Většinou do roka mají štěňěcí vatovitou srst a jsou nádherní a po přelínání můžou být plešatci a naopak štěňátka s přilehlou krátkou srstí mohou být v dospělosti pořádni chlupáči. Třeba náš Kasík byl jako merle štěně málo chlupatý a dnes? Dnes je chlupáč největší
V chovatelské stanici of Crystal Lake jsem měla možnost vidět nejen Eroskovi rodiče, ale i prarodiče a všichni byli nádherní a ve výborné kondici
Eroskův tatínek
alma
napsal(a):
V chovatelské stanici of Crystal Lake jsem měla možnost vidět nejen Eroskovi rodiče, ale i prarodiče a všichni byli nádherní a ve výborné kondici
Eroskův tatínek
Eroskova maminka
trava
napsal(a):
Tak už jsou miminka na stránkách www.svezivitr.webnode.cz
alma
napsal(a):
Tak už jsou miminka na stránkách www.svezivitr.webnode.cz
trava
napsal(a):
Gratuluji ke štěňátkům! Taky jsem propadla kouzlu australáčků. Naše slečna nám už vyrostla a jsem z ní pořád nadšená !
trava
napsal(a):
Máme nové fotečky našich dětiček ! www.svezivitr.webnode.cz
alma
napsal(a):
Máme nové fotečky našich dětiček ! www.svezivitr.webnode.cz
alma
napsal(a):
A máme volnou i červenou fenečku .... Jmenuje se Fionka
trava
napsal(a):
Musím se pochlubit našimi miminky
www.svezivitr.cz
trava
napsal(a):
trava
napsal(a):
trava
napsal(a):
trava
napsal(a):
Více na www.svezivitr.cz
Uživatel s deaktivovaným účtem

trava
napsal(a):
Čochtan
trava
napsal(a):
Máme nové fotečky miminek
www.svezivitr.cz
nefritt
napsal(a):
Ivčo, gratuluji ke štěňátkům a k Eroskovi. Ó ten pejsek se mi ohromně líbí Jindra (tolleři)
Ahoj Jindro a zrzavci !
Díky za pochvalu, mimina jsou obříci. A Erosek je opravdu povedený, akorát jsem ho nahlásila na výstavy a on mi vylínává ze štěněcí srsti Takže pojedeme s naháčem místo medvídka
trava
napsal(a):
http://picasaweb.google.cz /sarochova.ivana/Pondelni Dopoledne#
mezera za cz a před slovem Dopoledne
trava
napsal(a):
Dnešní fotečky pětitýdenních prcků :-)
http://picasaweb.google.cz/sarochova.ivana/Puppies5WeeksOld#
Velice prosím všechny chovatele nejrůznějších plemen: Nepleťte si diskuzi s inzercí. Nechci začít mazat všechny příspěvky, kde se objevují webové adresy. Když se chcete pochlubit krásnými štěňátky, fajn, jistě se rádi všichni podíváme, ale neuveřejňujte k nim odkazy na stránky. Kdo chce štěně, tak si vás najde. děkuji za pochopení.
Zdravím všechny majitele Aussíčků. Nějak jsme zase zapadli. Jak jste prožívali prázdniny s Aussíčky?
Nám se na začátku srpna narodila štěňátka, takže teď všichni sedíme jen u štěňátek. V pátek jim byly 3 týdny, takže si snima člověk už i trochu pohraje
Zdravím majitele australáků, na jednom výletě jsem za plotem narazila na tuto krásnou fenku, když jsem ji viděla z dálky, tak si říkám to bude australák, ale když byla blízko, tak mi přišla velikostně a pohybově spíš jako fenka borderky. Co myslíte?
Díky za vaše názory
hankad
napsal(a):
Zdravím majitele australáků, na jednom výletě jsem za plotem narazila na tuto krásnou fenku, když jsem ji viděla z dálky, tak si říkám to bude australák, ale když byla blízko, tak mi přišla velikostně a pohybově spíš jako fenka borderky. Co myslíte?
Díky za vaše názory
Prd tomu rozumím, ale přijde mi to spíš jak borderka, ale jen tipuju
Chtěla bych vás informovat o srazu/táboru pro aussinky http://australian-shepherd.weebly.com/sraz-aussiacutek366.html
Uživatel s deaktivovaným účtem