Hanácká národní výstava

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.12.2008 21:19
luckai

XXX.XXX.160.248

Ahoj, nejedete někdo ze zlínska v neděli (11.1.) na výstavu a neměli byste místo pro jednoho psa a paničku? Je to hodná mladá fenka. Jen drobný detail je to IW, takže by to chtělo trochu objemnější auto .
Samozřejmě za podíl nákladů na cestu.

4.12.2008 22:55
zzana

XXX.XXX.163.104

luckai napsal(a):
Ahoj, nejedete někdo ze zlínska v neděli (11.1.) na výstavu a neměli byste místo pro jednoho psa a paničku? Je to hodná mladá fenka. Jen drobný detail je to IW, takže by to chtělo trochu objemnější auto .

bych tě vzala, ale mám 3dvéřové auto a kufr malej - takže asi smůla, kdyby ti moc teklo do bot a potřebovala odvoz tak řekni, nějak by jsme to udělaly, ale to jen v krajním případě

5.12.2008 21:31
teeny

XXX.XXX.172.97

luckai napsal(a):

Ahoj, my jedem ze Zlína, tak na 90% a vlezly byste se. Akorát tam budem tak max. 3 hoďky, nevystavujem a dýl nevydržíme a taky necháme asi naše psy doma, ať nejsou dlouho sami, takže pokud vystavujete, nejpíš by to nešlo, pokud by to bylo na dýl. Na čumendu jo

6.12.2008 16:03
luckai

XXX.XXX.160.248

luckai napsal(a):

ahoj holky, dík moc za nabídky. Zatím jsem jen zjistila, že v nejhorším by se to dalo zvládnout vlakem, jenže to předpokládá spolupráci mého manžela, který nadšení pro výstavy absolutně nesdílí a v tomto směru mé aktivity spíše bojkotuje. Takže jsem si zaplatila přihlášku v naději, že pod tlakem okolností se mnou pojede, ale zatím to vypadá, že s ním nehne ani pár volů.
Tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet :-). Třeba bych to mohla pak nějak zkusit nakombinovat.

6.12.2008 19:26
conty

XXX.XXX.12.159

luckai napsal(a):
ahoj holky, dík moc za nabídky. Zatím jsem jen zjistila, že v nejhorším by se to dalo zvládnout vlakem, jenže to předpokládá spolupráci mého manžela, který nadšení pro výstavy absolutně nesdílí a v tomto směru mé aktivity spíše bojkotuje. Takže jsem si zaplatila přihlášku v naději, že pod tlakem okolností se mnou pojede, ale zatím to vypadá, že s ním nehne ani pár volů.
Tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet :-). Třeba bych to mohla pak nějak zkusit nakombinovat.

A co kdybyste si udělala řidičák,myslím že by jste to do té doby ještě zvládla

6.12.2008 19:55
luckai

XXX.XXX.160.248

conty napsal(a):
A co kdybyste si udělala řidičák,myslím že by jste to do té doby ještě zvládla

Řidičák mám (narozdíl od svého manžela), jen takový menší problém je, že jsem ho dělala na gymplu a 10 let jsem nejezdila a taky auto nemáme. Ale naše zvířata mě dohnala k tomu, že auto už je na pořadu dne , takže doufám, že se co nejdřív začne pořádně řešit. Každopádně zatím mám tolik soudnosti, že vyjíždět sama na tak dalekou cestu nebudu, poněvadž bych nerada způsobula někomu újmu na zdraví či majetku .

6.12.2008 20:09
conty

XXX.XXX.12.159

luckai napsal(a):
Řidičák mám (narozdíl od svého manžela), jen takový menší problém je, že jsem ho dělala na gymplu a 10 let jsem nejezdila a taky auto nemáme. Ale naše zvířata mě dohnala k tomu, že auto už je na pořadu dne , takže doufám, že se co nejdřív začne pořádně řešit. Každopádně zatím mám tolik soudnosti, že vyjíždět sama na tak dalekou cestu nebudu, poněvadž bych nerada způsobula někomu újmu na zdraví či majetku .

Aha!A co to je daleko?Já např.chci jet na mezinárodku do Brna v únoru a vlakem,ale jen na čumendu.Jenže jsem z vysočiny...

7.12.2008 00:40
luckai

XXX.XXX.160.248

conty napsal(a):
Aha!A co to je daleko?Já např.chci jet na mezinárodku do Brna v únoru a vlakem,ale jen na čumendu.Jenže jsem z vysočiny...

Do Brna se chystáme taky vystavovat, ale to spojím s rodinou návševou, takže bych měla manžela přesvědčit, takže to pojedem vlakem. Jsem kousek od Zlína. Naposled jsem s ní jela vlakem do Brna sama, ale to měla ještě "jenom" 40 kilo a i tak to byl celkem humorný zážitek .

7.12.2008 08:37
lmusa

XXX.XXX.145.10

luckai napsal(a):

Zkuste si zadat Váš dotaz na "mujpes". Tam je přímo téma spolujízda. Tady Vám už nabídli, abyste si udělala řidičák, třeba se dočkáte ještě odpovědi, abyste si koupila auto.

7.12.2008 08:56
luckai

XXX.XXX.160.248

lmusa napsal(a):
Zkuste si zadat Váš dotaz na "mujpes". Tam je přímo téma spolujízda. Tady Vám už nabídli, abyste si udělala řidičák, třeba se dočkáte ještě odpovědi, abyste si koupila auto.

Dík, to mě nenapadlo :-)

7.12.2008 11:51
mucholabka

XXX.XXX.30.80

lmusa napsal(a):

Libuško, ty pojedeš? Já tosu přihlásila to zas bude...

7.12.2008 12:36
lmusa

XXX.XXX.145.10

mucholabka napsal(a):
Libuško, ty pojedeš? Já tosu přihlásila to zas bude...

Jo, Zuzko, jedu s Atlantidou

7.12.2008 19:25
mucholabka

XXX.XXX.30.80

lmusa napsal(a):
Jo, Zuzko, jedu s Atlantidou

Jedeš autem, nebo vlakem? A který den? My budeme v sobotu. Jedu s bráchou autem, leda by byl problém, tak vláčkem, už jsme tam na výstaviště jeli vlakem na voříškiádu s pudlem, tak by to neměl být problém.

7.12.2008 19:28
lmusa

XXX.XXX.145.10

mucholabka napsal(a):
Jedeš autem, nebo vlakem? A který den? My budeme v sobotu. Jedu s bráchou autem, leda by byl problém, tak vláčkem, už jsme tam na výstaviště jeli vlakem na voříškiádu s pudlem, tak by to neměl být problém.

Taky jedeme v sobotu autem. Třeba se tam někde uvidíme

30.12.2008 10:39
luckai

XXX.XXX.249.93

luckai napsal(a):

Tak se jen znovu připomínám, jestli nemá někdo na 11.1. volné místo v autě ze Zlínska do Olomouce.

30.12.2008 10:53
alfi pav

XXX.XXX.1.1

luckai napsal(a):
Tak se jen znovu připomínám, jestli nemá někdo na 11.1. volné místo v autě ze Zlínska do Olomouce.

cau,vim ze z otrokovic jezdi prime vlaky do olomouce na hlavni nadrazi a zpet a rekla bych, ze te to vyjde levneji nez benzin.
navic ti odpadaji problemy s parkovanim auta, protoze z vlastni zkusenosti vim, ze je to tam v okoli pri nejake akci katastrofa.

V ol na nadru pak jen vylezes pred nadrazi, sednes na salinu 1 nebo 4 (hned u vchodu) a ficis na floru.

Mas vetsiho psa, urcite ji nebude delat problemy nastoupit a vystoupit z vlaku, nepropadne tema mrizkama na schudcich vagonu, jak jednou ten muj. takze staci jen naucit na kosik a najit si spravny spoj

30.12.2008 10:55
alfi pav

XXX.XXX.1.1

alfi pav napsal(a):
cau,vim ze z otrokovic jezdi prime vlaky do olomouce na hlavni nadrazi a zpet a rekla bych, ze te to vyjde levneji nez benzin.
navic ti odpadaji problemy s parkovanim auta, protoze z vlastni zkusenosti vim, ze je to tam v okoli pri nejake akci katastrofa.

V ol na nadru pak jen vylezes pred nadrazi, sednes na salinu 1 nebo 4 (hned u vchodu) a ficis na floru.

Mas vetsiho psa, urcite ji nebude delat problemy nastoupit a vystoupit z vlaku, nepropadne tema mrizkama na schudcich vagonu, jak jednou ten muj. takze staci jen naucit na kosik a najit si spravny spoj

a lepsi je ta salina c.1, je to rychlejsi a vetsinou jezdi jako bezbarierova, tvoje psi slecna nebude mit potize nastoupit

obe cisla tramvaji maji primo zastavku Flora, takze se ani nemuzes ztratit

30.12.2008 12:20
luckai

XXX.XXX.249.93

alfi pav napsal(a):

ahoj pavli, vlak je řešní pokud přesvědčím manžela, jinak nevim, nevim. Ono totiž nastoupi a vzstoupit z vlaku problém nejspíš bude Slečně je totiž devět měsíců a je pěkná poserka, takže je občas ji problém přesvědčit i do busu, ale už jakžtakž jezdíme. No a když si představím, že pojede klasický vlak, tak si moc neumím představit, že bych to s ní zvládla sama, teď máme totiž zhruba stejnou váhu :-)). Naposled jsem s ní sama jela do Brna vlakem když měla kolem 35 -40 kilo a to byla celkem legrace.

Přidejte reakci

Přidat smajlík