Kavkazanů není vážně nikdy dost :-))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.3.2006 17:34

Tak jsem radši založila další téma, protože jsme opět dosáhly 127
Moni, 2-2,5 hodiny od Č.Třebové? To je takhle napsáno v přihlášce a je to pojato jako Kimovka a branný závod pro soutěžící??
Já že bych možná jela autem, ale podle tohoto popisu se bojím, že bych to hledala dlooouho, i když bychom na to byly dvě, co Libo?
Tak prosím aspoň souřadnice na mapě

21.3.2006 17:53

susan napsal(a):
Moni, 2-2,5 hodiny od Č.Třebové? To je takhle napsáno v přihlášce a je to pojato jako Kimovka a branný závod pro soutěžící??
Já že bych možná jela autem, ale podle tohoto popisu se bojím, že bych to hledala dlooouho, i když bychom na to byly dvě, co Libo?

Já musím na sebe prozradit, že coby spolujezdec stojím za prd. Protože ad jedna nemám žádný orientační smysl. Ad dvě mapa je pro mně hodně záhadný a nic neříkající kus papíru a ad tři na cestu se musím nadopovat Kinedrylem, tudíž ji převážnou část prospím .

21.3.2006 18:00

lmusa napsal(a):
Já musím na sebe prozradit, že coby spolujezdec stojím za prd. Protože ad jedna nemám žádný orientační smysl. Ad dvě mapa je pro mně hodně záhadný a nic neříkající kus papíru a ad tři na cestu se musím nadopovat Kinedrylem, tudíž ji převážnou část prospím .

Hmmmmm..... A to znamená že bys jela nebo ne???

21.3.2006 18:05

susan napsal(a):

V zásadě nejsem proti, ale nevím, jak to zrealizovat. A jako spolujezdec vyjdu asi nastejno jako spoluzavazadlo

21.3.2006 18:05

susan napsal(a):

Koukejte dorazit......... má bejt 16stupnů teda nad nulou

21.3.2006 18:10

lmusa napsal(a):
V zásadě nejsem proti, ale nevím, jak to zrealizovat. A jako spolujezdec vyjdu asi nastejno jako spoluzavazadlo

Já myslím, že to půjde zrealizovat, jestli se teda dovíme, kam máme jet
Naďo taky doufám, že nad nulou, ale člověk letos nikdy neví

21.3.2006 18:15

nada napsal(a):
Koukejte dorazit......... má bejt 16stupnů teda nad nulou

Tak to se modlete, aby to nebylo někde na Vysočině....tady je do šestnácti nad nulou hóóódně daleko....o jarním počasí ni nemluvě
Je to v sobotu, že jo?? Budu vám všem držet palečky Pak dejte vědět, jak bafouni dopadli, ju?
Se přihlásím do toho klubu taky, mi Verča zjistila, že můžu, i když zatím éďu nemám, a pak budu hrkat s váma
P.S. Mám velké auto, není mi za jízdy špatně a mám dobrý orientační smysl a klidnou hlavu......

21.3.2006 18:17

mata napsal(a):
Tak to se modlete, aby to nebylo někde na Vysočině....tady je do šestnácti nad nulou hóóódně daleko....o jarním počasí ni nemluvě
Je to v sobotu, že jo?? Budu vám všem držet palečky Pak dejte vědět, jak bafouni dopadli, ju?
Se přihlásím do toho klubu taky, mi Verča zjistila, že můžu, i když zatím éďu nemám, a pak budu hrkat s váma
P.S. Mám velké auto, není mi za jízdy špatně a mám dobrý orientační smysl a klidnou hlavu......

Jsou to střední čechy

21.3.2006 18:24

nada napsal(a):
Jsou to střední čechy

Mno, tak tam to snad bude dobrééé......

21.3.2006 18:26

nada napsal(a):
Jsou to střední čechy

Snad jo. Tak nejen netopýra a tuleně, ale i chameleona má Talíš v krvi

21.3.2006 18:28

nada napsal(a):
Jsou to střední čechy

Časový rozdíl=2 vteřiny

21.3.2006 18:29

susan napsal(a):

Časový rozdíl=2 vteřiny

tedáá tak ty máš štěnda dvě jooooo ??

21.3.2006 18:30

susan napsal(a):

Časový rozdíl=2 vteřiny

a z čeho soudíš, že i chameleona ???

21.3.2006 18:33

lmusa napsal(a):

Mnó, nebude to spíš tím foťákem?
A nebo nás fakt vozíš a vzala sis celej vrh.....netopýra, tuleně, chameleóna a ledního méďu

21.3.2006 18:35

lmusa napsal(a):

aha... jo ta barva

21.3.2006 18:36

mata napsal(a):
Mnó, nebude to spíš tím foťákem?
A nebo nás fakt vozíš a vzala sis celej vrh.....netopýra, tuleně, chameleóna a ledního méďu

Néé vážně....Talísek je fakt krásnej...má nádhernej kukuč a prííma čupřinu na hlavince..

21.3.2006 18:38

susan napsal(a):

vybrala celou ZOO a neřekne to
já to mám taky křížený s nějokou kozou :-))))))
hopsá jak sřelená :-))))

21.3.2006 18:41

nada napsal(a):

No, s kamzíkem to víš, Tatry za rohem

21.3.2006 18:41

nada napsal(a):

Jééé Naďo fááákt Chlupatá koza....

21.3.2006 18:43

mata napsal(a):
Jééé Naďo fááákt Chlupatá koza....

Jóó...ta knížka o kavkazech od téj éémeričanky není až tak příšerná
Až na ty kostky ledu místo vody.....

21.3.2006 23:34

mata napsal(a):
Jóó...ta knížka o kavkazech od téj éémeričanky není až tak příšerná
Až na ty kostky ledu místo vody.....

Holkíííí, tak jak s tou bonitacííí???
Já asi nebudu od zítra kloudně na netu, tak to potřebuju vědět...

22.3.2006 07:42

monika s napsal(a):
Holkíííí, tak jak s tou bonitacííí???
Já asi nebudu od zítra kloudně na netu, tak to potřebuju vědět...

S TEBOU NIKDO nepojedeA já se ani nedivím, nikomu se nechce podstoupit adrenalinový sport se zvýšeným rizikem předčasného úmrtí!
A pro Káču, ještě jsem s holkama na ultrazvuku nebyla.....

22.3.2006 09:33

susan napsal(a):

Tak já z trochu jiného soudku - konečně se mi povedlo ukecat spolupracovníka, aby mě odvezl do útulku vyfotit a vyvenčit kavkazana Chuligána. Je už vylínaný, barva na fotkách vyšla písková, ale je spíš do vlkošeda - opravdu pěkný. Krásná hlava, jen se mi pozdává, že má nějak zvláštně třetí víčko. Poslouchá základní povely (vyzkoušeno) a opravdu nesnáší psy (taky vyzkoušeno). Fotky dodám snad zítra, povedlo se mi místo CD koupit DVD, takže jsem je doma nemohla stáhnout z foťáku , no vůbec se mi tak nějak dařilo. Je tam už od prosince, tak se zkuste poptat, jestli někdo nechce hlídače k domu, ne k jinému psovi, pouze jako jedináčka, ať nejsou problémy.

22.3.2006 10:21

pvc napsal(a):
Tak já z trochu jiného soudku - konečně se mi povedlo ukecat spolupracovníka, aby mě odvezl do útulku vyfotit a vyvenčit kavkazana Chuligána. Je už vylínaný, barva na fotkách vyšla písková, ale je spíš do vlkošeda - opravdu pěkný. Krásná hlava, jen se mi pozdává, že má nějak zvláštně třetí víčko. Poslouchá základní povely (vyzkoušeno) a opravdu nesnáší psy (taky vyzkoušeno). Fotky dodám snad zítra, povedlo se mi místo CD koupit DVD, takže jsem je doma nemohla stáhnout z foťáku , no vůbec se mi tak nějak dařilo. Je tam už od prosince, tak se zkuste poptat, jestli někdo nechce hlídače k domu, ne k jinému psovi, pouze jako jedináčka, ať nejsou problémy.

Tak to jsi holka šikovná kdyžtak nám to pak pošli na mail:-)))at to dáme na stránky. Jo je tam chudák dlouho

22.3.2006 14:12

sejtani napsal(a):
S TEBOU NIKDO nepojedeA já se ani nedivím, nikomu se nechce podstoupit adrenalinový sport se zvýšeným rizikem předčasného úmrtí!
A pro Káču, ještě jsem s holkama na ultrazvuku nebyla.....

Ne ne ! Jano, tak to není !!! Nám se ale nechce jet vlakem do České Třebové ! ... když Monika nechce teda jet přes tu Ostravu Monice jsem to už ráno telefonovala, když nemůže dnes na net. A tak asi se Zuzkou dorazíme po vlastní ose Doufám, že nás tam pustíte a že budete mít pro kamarádky z Moravy přichystané pěkné počasí

22.3.2006 22:21

nada napsal(a):
Tak to jsi holka šikovná kdyžtak nám to pak pošli na mail:-)))at to dáme na stránky. Jo je tam chudák dlouho

Naďooo,tak nás tam na tej bonitaci chtěj.... Přišla pozvánka,heč...

22.3.2006 22:24

eavy napsal(a):
Naďooo,tak nás tam na tej bonitaci chtěj.... Přišla pozvánka,heč...

Tak to je dobře
musela jsem tě trochu pozlobit:-))))))) jsem zvědavá jaké nám vyjde počasí!!!!!!!!dnes hlásili přehánky tak si beru děštník,holiny ............no jsem zvědavá bereš jen Barču??

22.3.2006 22:31

nada napsal(a):
Tak to je dobře
musela jsem tě trochu pozlobit:-))))))) jsem zvědavá jaké nám vyjde počasí!!!!!!!!dnes hlásili přehánky tak si beru děštník,holiny ............no jsem zvědavá bereš jen Barču??

jj jen Báru,nebo tam můžou i psi co nejdou na bonitaci? To asi ne,že? No,já už tedy nevím,kam to v tom autě dáme,takovejch věcí,co sebou bereme.... :-(( A jaký teda že máte ty kyčle? A co jméno chov.stanice?

22.3.2006 22:35

eavy napsal(a):
jj jen Báru,nebo tam můžou i psi co nejdou na bonitaci? To asi ne,že? No,já už tedy nevím,kam to v tom autě dáme,takovejch věcí,co sebou bereme.... :-(( A jaký teda že máte ty kyčle? A co jméno chov.stanice?

můžeš vzít i druhou-na kukačku:-))))))))Barča bude stejně celou dobu přivázaná-jen na měření si ji odvážeš a to je max na 10 minut.Kyčle mi ještě nedorazili!!!!!!!!!! já to poslala na blbý číslo účtu!!! a CHS se mi vrátila-tak vymejšlím další nesmyslný názvy
Máš v plánu štěnda s Barčou ještě letos??? a co ženich ??

23.3.2006 09:50

nada napsal(a):
můžeš vzít i druhou-na kukačku:-))))))))Barča bude stejně celou dobu přivázaná-jen na měření si ji odvážeš a to je max na 10 minut.Kyčle mi ještě nedorazili!!!!!!!!!! já to poslala na blbý číslo účtu!!! a CHS se mi vrátila-tak vymejšlím další nesmyslný názvy
Máš v plánu štěnda s Barčou ještě letos??? a co ženich ??

Čauky Naďo, webu FCI jsou vypsaný CHS, tak se tam mrkni, ať si ušetříš práci s posíláním už použitých názvů . Adresa je http://www.fci.be/affixes.asp?lang=en&sel=8
potom se už orientuješ podle abecedy.

23.3.2006 10:01

kaca napsal(a):
Čauky Naďo, webu FCI jsou vypsaný CHS, tak se tam mrkni, ať si ušetříš práci s posíláním už použitých názvů . Adresa je http://www.fci.be/affixes.asp?lang=en&sel=8

Ještě jsem tě chtěla upozornit, že ty názvy jsou bez předložek, takže např. CHS Ze soutoku Vltavy, je tam psaná jako Soutoku Vltavy. Myslela jsem si totiž, že tam ty stanice nejsou všechny, ale pak jsem si je zkusila vyhledat bez těch předložek a jsou tam .

23.3.2006 10:02

kaca napsal(a):
Ještě jsem tě chtěla upozornit, že ty názvy jsou bez předložek, takže např. CHS Ze soutoku Vltavy, je tam psaná jako Soutoku Vltavy. Myslela jsem si totiž, že tam ty stanice nejsou všechny, ale pak jsem si je zkusila vyhledat bez těch předložek a jsou tam .

No ty jsi poklad !!!!!!!!!!!!!!!
taky máte tak krásně jako já???????? jaro-slunce !!!

23.3.2006 10:19

kaca napsal(a):

Tedy děvčata co jsem měla rozbitý počítač jste se pěkně rozjely.
Na bonitaci s Nerem (Frank Dešeret) taky jedu. Akorát budu bloudit z druhé strany. Buďte rádi, že už u vás máte málo sněhu.
Nero chodí přes plot vyprovázet sousedovic děti do školy. Zjistili jsme to až dneska, protože on uteče a vždy se zase spořádaně vrátí zpátky za plot a hraje nejhodnějšího pejska.
Dětem se to samozřejmě líbí, tak nic neřekly. Asi mohu děkovat,
že mám tak klidné sousedy.

23.3.2006 10:25

nada napsal(a):
No ty jsi poklad !!!!!!!!!!!!!!!
taky máte tak krásně jako já???????? jaro-slunce !!!

Jj, tady je naprosto jarní počasí, před desátou jsem se vrátila s Barčou z prochajdy úplně nabitá energií, už jsem to sluníčko potřebovala. V dnešním Blesku se mi ale moc líbilo heslo dne, "pokud nám to červenec a srpen nezkazí, bude letos hezká zima" . 2.4 odjíždějí děti na školu v přírodě a tak seberu Barborku a kočky a odfčím na týden na chajdu. Nebudu sice na netu, ale beru foťák a tak zase přibudou fotečky, nejen Báry, ale sousedka má toho našeho vnoučka, tak vyblesknu i jeho (s nasazením vlastního života).

23.3.2006 11:02

susan napsal(a):

Káčo-to je teda hezká hláška
tak doufám,že nám tu zimu zkazí už duben
ach jo-doufám,že to počasí už vydrží!!!!!!! a nebo začne zase večer sněžit
Aaa další hafan na sobotu do party :-))) to se na Nera těším-aspon pokecáme :-))))

23.3.2006 16:18

nada napsal(a):
Káčo-to je teda hezká hláška
tak doufám,že nám tu zimu zkazí už duben
ach jo-doufám,že to počasí už vydrží!!!!!!! a nebo začne zase večer sněžit
Aaa další hafan na sobotu do party :-))) to se na Nera těším-aspon pokecáme :-))))

sluníčko vylezlo-tak jsou všichni venku,že ???
tak jedna dnešní:-)))))))))

23.3.2006 16:19

nada napsal(a):
sluníčko vylezlo-tak jsou všichni venku,že ???
tak jedna dnešní:-)))))))))

23.3.2006 17:10

nada napsal(a):

Teda jak tady čtu, že už všichni máte pozvánky na bonitaci, tak začínám být "mírně" nervózní. Určitě na nás zapomněli a budeme muset lézt přes plot !!!!

23.3.2006 18:11

asy napsal(a):
Teda jak tady čtu, že už všichni máte pozvánky na bonitaci, tak začínám být "mírně" nervózní. Určitě na nás zapomněli a budeme muset lézt přes plot !!!!

Asi zapomněli, ale to nevadí, ploty tam nejsou nijak zvlášť vysoké

23.3.2006 21:29

sejtani napsal(a):
Asi zapomněli, ale to nevadí, ploty tam nejsou nijak zvlášť vysoké

Ahoj Hanko-zrovna jsem se tě chtěla zeptat-byla jsi ted na DKK taky u Duchka ??

23.3.2006 21:42

nada napsal(a):

To Naďa - Pokud nám Barbulu uchovní,tak štěňátka budou ještě letos. Nu a ženich už je taky. Zatím nic neprozradím,jsem pověrčivá...
A bereme sebou obě holky. Mladou aby se zas okoukla někde jinde...
Fotka štěnda z vrhu "C" u Šejtanky.... Myslím,že je to Cerberus... Šejtanko,mám pravdu?

23.3.2006 22:13

eavy napsal(a):
To Naďa - Pokud nám Barbulu uchovní,tak štěňátka budou ještě letos. Nu a ženich už je taky. Zatím nic neprozradím,jsem pověrčivá...
A bereme sebou obě holky. Mladou aby se zas okoukla někde jinde...
Fotka štěnda z vrhu "C" u Šejtanky.... Myslím,že je to Cerberus... Šejtanko,mám pravdu?

Je to CerberusJá vím jakého bude mít Barča ženicha, heč Se mi chce něco říct

23.3.2006 22:16

susan napsal(a):

tak já si teda tipnu:-))))))
CHáron

24.3.2006 08:36

nada napsal(a):

Jo,jo, chodíme k němu se psíma nohama už skoro osm let. Tak si všechny nechávám fotit u něj, abych měla srovnání.
Jo a ta naše přihláška nedošla !!! Tak to teď vyřizuju mailem.

24.3.2006 09:46

nada napsal(a):
tak já si teda tipnu:-))))))
CHáron

No jo no. Koukám,že tu nejsem jedinej "agent 007" Viď Naďo Tak jo. To prozraď Šejtankooooo

24.3.2006 09:52

eavy napsal(a):
No jo no. Koukám,že tu nejsem jedinej "agent 007" Viď Naďo Tak jo. To prozraď Šejtankooooo

Verčo-to mně jentak napááádlooo

Cinda-baletka

24.3.2006 09:57

eavy napsal(a):

Jo dámy,jak s těma tričkama? Máte tedy nějakou tu webovku? Dáme teda asi každý svojí fotku. A co nápis? Jak to bylo - Kavkazanů není nikdy dost.....
Nebo - Kavkazan do každé rodiny....
Si to nějak nepamatuju.... HELP PLEASE

24.3.2006 10:27

eavy napsal(a):
Jo dámy,jak s těma tričkama? Máte tedy nějakou tu webovku? Dáme teda asi každý svojí fotku. A co nápis? Jak to bylo - Kavkazanů není nikdy dost.....
Nebo - Kavkazan do každé rodiny....
Si to nějak nepamatuju.... HELP PLEASE

Tady to zase jede, děfčátka . Já jsem pro "KAVKAZANŮ NENÍ NIKDY DOST" a fotku každý svého drobka.
Jéééé Verčo, budou mimča jo? To už Cháronovi konečně dorazili papíry ? Už se těším, jak se nám to tady bude plnit fotkama mimísků, to bude, tohle je A... from Bear Valley a tohle je A... from Bear Valley atd. atd. .

24.3.2006 10:49

kaca napsal(a):
Tady to zase jede, děfčátka . Já jsem pro "KAVKAZANŮ NENÍ NIKDY DOST" a fotku každý svého drobka.
Jéééé Verčo, budou mimča jo? To už Cháronovi konečně dorazili papíry ? Už se těším, jak se nám to tady bude plnit fotkama mimísků, to bude, tohle je A... from Bear Valley a tohle je A... from Bear Valley atd. atd. .

Ahojííík holkýýý
Tak se mi konečně podařilo vyfotit toho obr psa z tééj Kývalky....ALE!...fotila sem ho z dálky, neboť mile nevypadal a byli tam lidi, bylo mi trapný vylézt z auta a huráá k plotu Prostě ta fotka by na diskusi byla k ničemu, asi.....snad jen leda že bych vám to všem poslala na mejliska....
Jo a JE to kavkazan a obřííí a krááásnej a zvláštně zbarvenej....

24.3.2006 10:51

mata napsal(a):
Ahojííík holkýýý
Tak se mi konečně podařilo vyfotit toho obr psa z tééj Kývalky....ALE!...fotila sem ho z dálky, neboť mile nevypadal a byli tam lidi, bylo mi trapný vylézt z auta a huráá k plotu Prostě ta fotka by na diskusi byla k ničemu, asi.....snad jen leda že bych vám to všem poslala na mejliska....
Jo a JE to kavkazan a obřííí a krááásnej a zvláštně zbarvenej....

Ahoj Marti, no tak sem s ním, pořád nám ho popisuješ v superlativech, tak bychom ho taky rády konečně viděly :-)))

24.3.2006 10:53

kaca napsal(a):

Měla jsem v plánu,nechat si z vrhu jednu holčičku. Nu jenže manžel je z toho celej nějakej divokej... Mám smůlu :o((
No s těma papírama,je lepší se zeptat Šejtanky. Nechci udělat nějakej drb... Myslím ale,že než budeme krýt,tak by tu už asi měli být... Doufám...

24.3.2006 11:02

eavy napsal(a):
Měla jsem v plánu,nechat si z vrhu jednu holčičku. Nu jenže manžel je z toho celej nějakej divokej... Mám smůlu :o((
No s těma papírama,je lepší se zeptat Šejtanky. Nechci udělat nějakej drb... Myslím ale,že než budeme krýt,tak by tu už asi měli být... Doufám...

Však je ještě dost času a třeba manžel nakonec vyměkne :-))

24.3.2006 11:14

susan napsal(a):
Však je ještě dost času a třeba manžel nakonec vyměkne :-))

Nu,mám sice na manžele nějaké ty přesvědčovací metody.... Jako je svíčková a pod. Ale v tomhle případě nevím nevím....
Jedna fotka z výstavy. Naše holky daly jasně najevo,co si o tom všem myslí...

24.3.2006 11:16

eavy napsal(a):
Nu,mám sice na manžele nějaké ty přesvědčovací metody.... Jako je svíčková a pod. Ale v tomhle případě nevím nevím....
Jedna fotka z výstavy. Naše holky daly jasně najevo,co si o tom všem myslí...

bože,tam mělo být na manžela,ne manžele

24.3.2006 11:19

eavy napsal(a):

No jenom jestli, kdo ví, kolik jich máš
To se pak nedivím, že je to přesvědčování těžké

24.3.2006 11:26

eavy napsal(a):

Taky jsem si říkala, kolik těch manžílků vlastně máš , ale někdo tu smečku živit musí, že? Neboj, on až manža uvidí ty maličký mlíčňáčky, on vyměkne a nakonec se nebude moct rozhodnout, kterou holčinu si tedy vlastně necháte .

24.3.2006 11:45

kaca napsal(a):
Taky jsem si říkala, kolik těch manžílků vlastně máš , ale někdo tu smečku živit musí, že? Neboj, on až manža uvidí ty maličký mlíčňáčky, on vyměkne a nakonec se nebude moct rozhodnout, kterou holčinu si tedy vlastně necháte .

Tak vám ho můžu všem poslat na mejlisko???

24.3.2006 11:47

mata napsal(a):
Tak vám ho můžu všem poslat na mejlisko???

A proč ho nedáš sem? Kvůli souhlasu majitele?

24.3.2006 11:50

susan napsal(a):
A proč ho nedáš sem? Kvůli souhlasu majitele?

No protože je ze strašné dálky a tady by to vidět nebylo...
Koukni:

24.3.2006 12:03

mata napsal(a):
No protože je ze strašné dálky a tady by to vidět nebylo...
Koukni:

On ten majitel - teda asi to byl on - stál zrovna o kousek vedle, kde sem zastavila a žvatlal s nějakým pánem.....no a oba vyjukaně utichli, když se tam najednou přihnalo auto, zastavilo, stáhlo se okýnko, vylezla ruka s foťákem...cvak cvak....a auto odjelo...
se fakt jako stydím, jenže moc sympatickej na pokec mi ten chlápek zrovna nepřišel.....se mu ale jaksi ani nedivím...

24.3.2006 12:15

mata napsal(a):
On ten majitel - teda asi to byl on - stál zrovna o kousek vedle, kde sem zastavila a žvatlal s nějakým pánem.....no a oba vyjukaně utichli, když se tam najednou přihnalo auto, zastavilo, stáhlo se okýnko, vylezla ruka s foťákem...cvak cvak....a auto odjelo...
se fakt jako stydím, jenže moc sympatickej na pokec mi ten chlápek zrovna nepřišel.....se mu ale jaksi ani nedivím...

Aha.... Tak asi na ten mail, protože zvětšené je tam vidět akorát flek

24.3.2006 12:19

susan napsal(a):
Aha.... Tak asi na ten mail, protože zvětšené je tam vidět akorát flek

Zuzko...mám to poslat jen tobě...a ty to rozešleš dál holkám, nebo jim to mám poslat rovnou? Nevím totiž, jestli o to vůbec budou mít zájem

24.3.2006 12:26

susan napsal(a):

o fotku mám taky zájem :-))))))))))))))))))))tak pošli :-))))
jo a tady je ta webovka na ty trika-
http://www.celysvet.cz/potisk-tricek.php
tak já jsem pro -KAVKAZANŮ NENI NIKDY DOST...
A SVOJE FOTO
tak si to koukejte objednat at nejsem sama jak magor
a kde se v nich sejdeme???? nejlépe na nějaké klubovce

24.3.2006 12:34

nada napsal(a):
A SVOJE FOTO

Maťa- já chci takýýýýý meilíííka

24.3.2006 12:35

nada napsal(a):
A SVOJE FOTO

Už to posílám Naďo....
Pak mi napište, jestli vám to došlo

24.3.2006 12:38

mata napsal(a):
Už to posílám Naďo....
Pak mi napište, jestli vám to došlo

Už to letííí Káčo.....

24.3.2006 12:52

mata napsal(a):
Už to letííí Káčo.....

Já vím, ta fotka není žádnej zázrak...šak sem tadyk popisovala proč a jak
Ale jáá vám slibuju, že pokusů o super foto toho obra nezanechám a uvidíte, že to dokážu....i s nasazením vlastního života Mám totiž zvláštní pocit, že tam je ještě JEDEN!!!!
Jo a Naďo...s tím majitelem to asi neklapne...jestli to byl on, co tam stál, tak potěš koště!!

24.3.2006 13:39

mata napsal(a):
Já vím, ta fotka není žádnej zázrak...šak sem tadyk popisovala proč a jak
Ale jáá vám slibuju, že pokusů o super foto toho obra nezanechám a uvidíte, že to dokážu....i s nasazením vlastního života Mám totiž zvláštní pocit, že tam je ještě JEDEN!!!!
Jo a Naďo...s tím majitelem to asi neklapne...jestli to byl on, co tam stál, tak potěš koště!!

Díky za meilíka, došel naprosto v pohodě. Teda ten hafoš fakt není žádný prtě, navíc mě pobavila historka o jeho focení, jsi byla jak agent 007

24.3.2006 13:48

kaca napsal(a):
Díky za meilíka, došel naprosto v pohodě. Teda ten hafoš fakt není žádný prtě, navíc mě pobavila historka o jeho focení, jsi byla jak agent 007

Hmm....nóó Káčo...spíš jak agent 000
Ale já se polepším a jak už sem psala, vrhnu se do toho s nasazením vlastního života!
A teď mi právě přítel sdělil, že v jedné vesničce objevil DVA kavkazany, tak se tam nenáápadně vypravím, jak to pude a budu fotit
Jen jestli to budou...on si spletl tudle berbardýna s berňákem...

24.3.2006 13:48

kaca napsal(a):

Naďi poslala jsem ti mejlik, tak se prosím jukni. Ď.

24.3.2006 13:50

mata napsal(a):
Hmm....nóó Káčo...spíš jak agent 000
Ale já se polepším a jak už sem psala, vrhnu se do toho s nasazením vlastního života!
A teď mi právě přítel sdělil, že v jedné vesničce objevil DVA kavkazany, tak se tam nenáápadně vypravím, jak to pude a budu fotit
Jen jestli to budou...on si spletl tudle berbardýna s berňákem...

bernardýna safra!!.....néé berbardýna
Kam já sem chodila na školu.......

24.3.2006 13:57

susan napsal(a):
Naďi poslala jsem ti mejlik, tak se prosím jukni. Ď.

holky a takovej blbej dotaz- tykáme si zejtra ????????

24.3.2006 14:30

nada napsal(a):
holky a takovej blbej dotaz- tykáme si zejtra ????????

No jasněže váháš. Vždyť jsme jedna velká kavkazí-internetová rodina...
Ženský a ten nápis jak velkej? A kam ho umístit? Velký písmena? A barva písmen?
Dejte někdo šikovnej návrh,ať to odsouhlasíme....

24.3.2006 14:53

eavy napsal(a):
No jasněže váháš. Vždyť jsme jedna velká kavkazí-internetová rodina...
Ženský a ten nápis jak velkej? A kam ho umístit? Velký písmena? A barva písmen?
Dejte někdo šikovnej návrh,ať to odsouhlasíme....

Chudááák malááá, co jste jí zase udělali??

24.3.2006 14:55

susan napsal(a):
Chudááák malááá, co jste jí zase udělali??

Můžu to bonznout? Verča obědvá Trápili ju na výstavě

24.3.2006 15:24

mata napsal(a):
Můžu to bonznout? Verča obědvá Trápili ju na výstavě

Verča už doobědvala a nakrmila i mimi. No Báru jsme fakt potrápili. A to tím,že musela v kruhu běhat...

24.3.2006 15:25

eavy napsal(a):
Verča už doobědvala a nakrmila i mimi. No Báru jsme fakt potrápili. A to tím,že musela v kruhu běhat...

24.3.2006 16:24

susan napsal(a):

Nějaká dobračka (Štěpi) na nemoderce se do nás naváží a prý nás nebude, ale opravdu nebude číst. To abych šla skočit z Nuseláku, jsem z toho celá špatná, že nás nechce číst .

24.3.2006 16:37

kaca napsal(a):
Nějaká dobračka (Štěpi) na nemoderce se do nás naváží a prý nás nebude, ale opravdu nebude číst. To abych šla skočit z Nuseláku, jsem z toho celá špatná, že nás nechce číst .

nojo i tací se najdou- a o tom to je -vše je o lidech !!!!!!!!!!

24.3.2006 16:41

nada napsal(a):
nojo i tací se najdou- a o tom to je -vše je o lidech !!!!!!!!!!

To je fakt, šak sem ji taky svůj názor napsala....ovšem slušně, žééé...to jinak ani neumím

24.3.2006 19:30

mata napsal(a):
To je fakt, šak sem ji taky svůj názor napsala....ovšem slušně, žééé...to jinak ani neumím

Holky tak už máte cestovní horečku???
stačí s sebou jen očkovák?? já potvrzení nemám-to jsem si asi vzpomněla brzy,že ??
Berete něco extra?? Abych nezapomněla :-))

zasloužený odpočinek

24.3.2006 19:46

nada napsal(a):
stačí s sebou jen očkovák?? já potvrzení nemám-to jsem si asi vzpomněla brzy,že ??

zasloužený odpočinek

Já už mám Už se moc těším, jen ta cesta bude trochu vyčerpávající, páč se stále necítím nic moc. A s tím potvrzením to je teda fakt brzo, leda že bys vzala veterináře s sebou.
Jinak je to samosebou otázka na zkušenější, takže pardon, že Ti do toho blbě kecám

24.3.2006 19:46

nada napsal(a):

zasloužený odpočinek

Všem vám držíme s Brituškou pacičky...no hlavně teda chlupáčům
Vzpomínejte tam na mě v dobrém a určitě mě pak musíte všechno napsat, jak jste dopadly a jaký to bylo a tak, jóóó? Děkuju...

24.3.2006 20:27

susan napsal(a):
Já už mám Už se moc těším, jen ta cesta bude trochu vyčerpávající, páč se stále necítím nic moc. A s tím potvrzením to je teda fakt brzo, leda že bys vzala veterináře s sebou.
Jinak je to samosebou otázka na zkušenější, takže pardon, že Ti do toho blbě kecám

nejsme zase už moc dole ?
A Ty Zuzko, alou na kutě, abychom zítra nespaly obě dvě Alespoň řidič by měl mít oči otevřené

24.3.2006 20:30

lmusa napsal(a):
nejsme zase už moc dole ?
A Ty Zuzko, alou na kutě, abychom zítra nespaly obě dvě Alespoň řidič by měl mít oči otevřené

A taky přidám jeden čumáček

24.3.2006 20:32

mata napsal(a):
Všem vám držíme s Brituškou pacičky...no hlavně teda chlupáčům
Vzpomínejte tam na mě v dobrém a určitě mě pak musíte všechno napsat, jak jste dopadly a jaký to bylo a tak, jóóó? Děkuju...

Máto-neboj,aspon bude večír o čem pokecat:-)))))))

24.3.2006 20:33

lmusa napsal(a):
A taky přidám jeden čumáček

Južky!! Vždyť on mu trčí jazýčíneček...to je úúúžo! Nádhera!

24.3.2006 20:36

nada napsal(a):
Máto-neboj,aspon bude večír o čem pokecat:-)))))))

Už se těším!

24.3.2006 20:37

mata napsal(a):

Už se těším!

tady jedna aktuální sestřička Talíka :-)))
Tatjana

24.3.2006 20:38

nada napsal(a):
Tatjana

a aktuálně Bredíkova mamina Alissa ZS

24.3.2006 20:41

nada napsal(a):
Tatjana

Jéé, Talísek zdraví Tiny

24.3.2006 20:44

susan napsal(a):
Jéé, Talísek zdraví Tiny

Libo já tak brzo neusnu a neusnu Ale už se za chvíli aspoň uvedu do horizontální polohy

24.3.2006 20:44

mata napsal(a):
Južky!! Vždyť on mu trčí jazýčíneček...to je úúúžo! Nádhera!

jí (trčí jazýček) je to holka

24.3.2006 20:46

susan napsal(a):
Libo já tak brzo neusnu a neusnu Ale už se za chvíli aspoň uvedu do horizontální polohy

Nezdá se Vám, že má ten Tališ nějak velký a dlouhý čumák?? Jestli on nebude mixnutý ještě i s tapírem

24.3.2006 20:47

susan napsal(a):
Jéé, Talísek zdraví Tiny

No teda ta malá Tatjana je nádherně zamyšlenej miniééďa
Má vyloženě ten filutskej kukuč všech fenek....kráása...se už zase rozplývám

24.3.2006 20:49

susan napsal(a):

Počítej ovečky . Usneš

24.3.2006 20:53

lmusa napsal(a):
Počítej ovečky . Usneš

Teda toho Denyše si někdy musím půjčit na umytí učí našim hafanům
a na oplátku ti půjčím Kajru, kdybyste někdy náhodou potřebovali umělé dýchání

24.3.2006 20:53

susan napsal(a):
Nezdá se Vám, že má ten Tališ nějak velký a dlouhý čumák?? Jestli on nebude mixnutý ještě i s tapírem

to má dobrý On do něho doroste

24.3.2006 20:56

lmusa napsal(a):
jí (trčí jazýček) je to holka

Aha To se hluboce omlouvám...tobě i jemu.... Jaképak že to nosí jméno?

24.3.2006 20:58

mata napsal(a):

.....šmarjááááá...na co já dneska myslím? Chtěla sem napsat JÍ !! Se omlouvám podruhé a už fakt si jdu dodělat tu základku, slibuju....

24.3.2006 21:00

susan napsal(a):

Platí Teda ale o takový vous by měla zájem i Máša ! Ona miluje vousaté brady

24.3.2006 21:02

susan napsal(a):

Zuzko? Nechci rejpat, ale tohle není umělý dýchání....nýbrž francouzák..

24.3.2006 21:23

mata napsal(a):
Zuzko? Nechci rejpat, ale tohle není umělý dýchání....nýbrž francouzák..

No, když ono ještě není po 22h

24.3.2006 21:56

mata napsal(a):

ono "to" nosí jméno Fatima z Udolí Kalspoltu a pro nás je to Mášenka

24.3.2006 22:10

lmusa napsal(a):
ono "to" nosí jméno Fatima z Udolí Kalspoltu a pro nás je to Mášenka

Je úúžasná Libo
Fakt se omlouvám jí i tobě...napřed on, pak zase on a nakonec ono!!! Ale já tu základku fakt dodělám...slibuju!!

25.3.2006 17:12

susan napsal(a):

Tak holkýýý, to se ještě pořád bonitujete? Šup sem s drbama .

25.3.2006 17:19

kaca napsal(a):
Tak holkýýý, to se ještě pořád bonitujete? Šup sem s drbama .

Cinda-povaha -44455
jinak si nech vyprávět o naší holčičce od ostatních

25.3.2006 17:20

nada napsal(a):
Cinda-povaha -44455
jinak si nech vyprávět o naší holčičce od ostatních

Evdokim

25.3.2006 17:20

nada napsal(a):
Evdokim

Frank Dešeret

25.3.2006 17:21

nada napsal(a):
Frank Dešeret

Baccara ŠS

25.3.2006 17:27

nada napsal(a):
Baccara ŠS

Nado tak gratuluji k chovnosti známka za povahu je výborná jak znám Cindulu tak jsem čekala samé pětky, a co průchod mezi lidma se podařil bez toho aby někdo přišel o ruce nebo nohy.

25.3.2006 17:35

marie m napsal(a):
Nado tak gratuluji k chovnosti známka za povahu je výborná jak znám Cindulu tak jsem čekala samé pětky, a co průchod mezi lidma se podařil bez toho aby někdo přišel o ruce nebo nohy.

Ahooojky :-))))))))))
díky :-))no bylo to docela nároční:-)) řvala po všem co se hlo i nehlo:-)))))))byly jsme k nepřehlédnutí Svědci potvrdí:-)))ale od průchodu osob byla v pohodě :-)))) takže jsme to zvládli na jedničku:-))))))sama jsem ráda!!!! Až na to počasí,ale organizace byla super-takže jsme byli pod střechou:-)))

a nový člen klubu-moskevačka

25.3.2006 17:40

nada napsal(a):
díky :-))no bylo to docela nároční:-)) řvala po všem co se hlo i nehlo:-)))))))byly jsme k nepřehlédnutí Svědci potvrdí:-)))ale od průchodu osob byla v pohodě :-)))) takže jsme to zvládli na jedničku:-))))))sama jsem ráda!!!! Až na to počasí,ale organizace byla super-takže jsme byli pod střechou:-)))

HERRA -DONA

25.3.2006 17:46

nada napsal(a):

Myslela jsem na Vás celý den že máte počasí na nic , alespon tady prší celý den, jedinému komu se to líbí je Baršík protože je prasák a libuje si v tom bahně co dříve byla zahrada .

25.3.2006 17:53

nada napsal(a):
HERRA -DONA

Gratuluju k supr výsledku, Bára se předvedla obdobně a všichni jí říkali "žiletka" . Takže Cinda je "žiletka" 2 ?

25.3.2006 17:56

kaca napsal(a):
Gratuluju k supr výsledku, Bára se předvedla obdobně a všichni jí říkali "žiletka" . Takže Cinda je "žiletka" 2 ?

Jo, ještě jsem chtěla pochválit fotky, budou taky na Lajdnu? Když už je z tebe taková fotografka, tak se chlub. Doufám, že mě na nemoderce nepomluví, že kecám o focení a ne o psech .

25.3.2006 18:08

marie m napsal(a):
Myslela jsem na Vás celý den že máte počasí na nic , alespon tady prší celý den, jedinému komu se to líbí je Baršík protože je prasák a libuje si v tom bahně co dříve byla zahrada .

Jo abych nezapoměla samozřejmě gratulace patří všem uchovněným pesanům .

25.3.2006 18:28

kaca napsal(a):

Jo,jo, Cinda je dost dobrá "žiletka". Jen se zapřením jsem jí postála ve skupině, ale přežila jsem.
A "medvědice" Barča se taky nezdá.
No byl to krásnej pohled na dvacet řvoucích pastevců.

25.3.2006 18:30

marie m napsal(a):
Jo abych nezapoměla samozřejmě gratulace patří všem uchovněným pesanům .

Káčo-u nás jí taky říkají žiletka :-) tak to převzala po Barče:-)))
a jinak počasí bylo divoký,ale na povahu nepršelo-začalo zase jen co jsme uklidili pesy a to jsem ráno vstala-slunce -a radost
Jen jsem vlazla do auta začalo pršet!! No aspon,že už nesněží
Na bonitaci jsme se o tom psani na nás na nemoderce bavily a zravna jsme řešily,že už tam nic noivýho nebude - ejhle ono je
Lídě foto pošlu,tak uvidím jak se ji to bude líbit a jestli to tam dá:-))
Byla tam taky chvilku s Eliškou:-))

25.3.2006 18:32

nada napsal(a):
Káčo-u nás jí taky říkají žiletka :-) tak to převzala po Barče:-)))
a jinak počasí bylo divoký,ale na povahu nepršelo-začalo zase jen co jsme uklidili pesy a to jsem ráno vstala-slunce -a radost
Jen jsem vlazla do auta začalo pršet!! No aspon,že už nesněží
Na bonitaci jsme se o tom psani na nás na nemoderce bavily a zravna jsme řešily,že už tam nic noivýho nebude - ejhle ono je
Lídě foto pošlu,tak uvidím jak se ji to bude líbit a jestli to tam dá:-))
Byla tam taky chvilku s Eliškou:-))

Hanko-foto jsem poslala
a toto je Hanky kráááásnááá holčina

25.3.2006 18:56

nada napsal(a):
Hanko-foto jsem poslala

Ahojík holkýýýý
Tak vám všem gratuluju....sice tomu moc nerozumím, ale snad sem pochopila dobře, že ste to zvládly na jedničku, nééé??
Ono vám tam teda taky pršelo? Mohlo to slunko ještě den vydržet, i když dle fotek, medvědům to bylo šumafuk
Tak nějaký podrobnosti prosíííím.....sem na vás a bafy celej den myslela....ste neškytaly???

25.3.2006 18:59

nada napsal(a):
Hanko-foto jsem poslala

Já vím, ještě jednou díky (už jsem děkovala ve fóru u asiatů).

25.3.2006 19:47

asy napsal(a):
Já vím, ještě jednou díky (už jsem děkovala ve fóru u asiatů).

Tak AHOJ HOLKY KAVKAZANKY. Rád si tady přečtu o Vašich pesanech a na rozdíl od některých rejpalů z nemoderky mi nevadí, že se občas rozplýváte nad povyplazeným jazykem u pejska na fotce. Jo, a v Letňanech nebudu, budeme s pesanem v Ostravě. Pejska - šarplanince - si na fotce můžete prohlídnout ve fóru "kdo měl jakého psa" nebo jak se to jmenovalo. A o mě se tam taky něco dozvíte. Nebo já Vám sem to moje štěně přihodím, on se tady mezi těmi vašimi neztratí. Tady se mazlí s dcerkou.

25.3.2006 20:03

farmar napsal(a):
Tak AHOJ HOLKY KAVKAZANKY. Rád si tady přečtu o Vašich pesanech a na rozdíl od některých rejpalů z nemoderky mi nevadí, že se občas rozplýváte nad povyplazeným jazykem u pejska na fotce. Jo, a v Letňanech nebudu, budeme s pesanem v Ostravě. Pejska - šarplanince - si na fotce můžete prohlídnout ve fóru "kdo měl jakého psa" nebo jak se to jmenovalo. A o mě se tam taky něco dozvíte. Nebo já Vám sem to moje štěně přihodím, on se tady mezi těmi vašimi neztratí. Tady se mazlí s dcerkou.

Je krááásnej....
Vaše povídání sem si četla a je moc pěkný S pesanama teda máte zkušeností víc než dost
Hodně zdraví a veselých skopičinek Vašemu šarplaninci....vlastně je to fenka, že?

25.3.2006 20:13

mata napsal(a):
Je krááásnej....
Vaše povídání sem si četla a je moc pěkný S pesanama teda máte zkušeností víc než dost
Hodně zdraví a veselých skopičinek Vašemu šarplaninci....vlastně je to fenka, že?

Zdravím a vítám nového přispivatele do diskuse. Ahoj Farmáři
Tak,bonitační kód máme - povaha 44455. Bezva.
Jinak Cinda se pěkně předvedla... Řádila jako malej ďáblík (tím malej,jsem to Naďo nemyslela nijak uřážlivě). Ječela na všechno a na všechny... Naďa jí tam musela rovnat deštníkem...
Bílá Hera-Dona taky pěkně řádila. Asi pánovi zlomila žebra... :-(( Stáhla ho a on padl na lavičku :-((
Mohu poprosit? Kdo má nějaké fotky Baccary,mohl by mi je poslat na mail? Manžel vůbec nefotil,taky to pěkně schytal... A žádná svíčková nebude....
Děkuji moooooc mailik mám novej,atlas pořád švindluje - eavy.007@seznam.cz

25.3.2006 20:41

susan napsal(a):

Vítám Farmáře
konečně zase nějakej chlap do babince :-)))))
Do Ol.je to pro nás daleko-tak tam zase nebudeme my :-)))Ale to tvoje čteníčko to je na knížku-SUPER !!!Hezky se to čte :-)))A šarpík moooc hezkej ,jeden byl dnes jako návšteva na naší bonitaci-miminko-a samozřejmě jsem ho nevyfotila:-((
Jinak mě taky můžete posílet fotečky "žiletky" kdyby jste ji někdo nááhodou vyfotil bez újmy:-))))
A Verče nevěřte!! Ona si skoro neštěkla :-)))))))))))))))
jo poslala jsem ti foto:-))

25.3.2006 20:51

nada napsal(a):
Vítám Farmáře
konečně zase nějakej chlap do babince :-)))))
Do Ol.je to pro nás daleko-tak tam zase nebudeme my :-)))Ale to tvoje čteníčko to je na knížku-SUPER !!!Hezky se to čte :-)))A šarpík moooc hezkej ,jeden byl dnes jako návšteva na naší bonitaci-miminko-a samozřejmě jsem ho nevyfotila:-((
Jinak mě taky můžete posílet fotečky "žiletky" kdyby jste ji někdo nááhodou vyfotil bez újmy:-))))
A Verče nevěřte!! Ona si skoro neštěkla :-)))))))))))))))
jo poslala jsem ti foto:-))

Děkujíííí Naďo.
Jo neštěkla,pěkně nadávala...
Si říkám,když jsem tam tu zkoušku povahy viděla,že to stejně musí být odvaha,vydráždit kavkazáka...
Pán takle vydráždil asi 21 psů a šel k nim pěkně blízko... Nevím,asi bych z toho měla blbej pocit,i když má pes košík...

25.3.2006 21:06

eavy napsal(a):
Děkujíííí Naďo.
Jo neštěkla,pěkně nadávala...
Si říkám,když jsem tam tu zkoušku povahy viděla,že to stejně musí být odvaha,vydráždit kavkazáka...
Pán takle vydráždil asi 21 psů a šel k nim pěkně blízko... Nevím,asi bych z toho měla blbej pocit,i když má pes košík...

Já sem kdesi na nějakým videu právě z bonitačky viděla, že se kavkazan urval a ještě si sundal koš!!! Ale něja moc toho chlapa nenapadl, jako by si říkal, teď už mi dáš pokoj stopro, nemám pravdu?
Ale kdyby to byl pes s jinou povahou....no nevím

25.3.2006 21:15

mata napsal(a):
Je krááásnej....

Neeeeee!! Pes je to, určitě, díval jsem se. Tady je ještě jeden obrázek. Mám jich víc, ale kvalita nic moc, fotím to mobilem. Jinak mě můžete "navštívit" na http://farmahvozd.webpark.cz a zkouknout všechnu havěť, co mám doma. Teď máme "žně", rodí se kůzlata a jehňata, tak chodím každé 2 hodiny kontrolovat, jestli jsou nějaké přírůstky.

Jak tady někdo psal o šarplanincích u Vizovic, tam je má v Halenkově kamarád, má asi 300 ovcí ve dvou stádech a u každého 2 šarplanince a naprostý klid od vlků i nenechavců. Ten můj půjde na jaře taky "do služby".

25.3.2006 21:19

mata napsal(a):
Já sem kdesi na nějakým videu právě z bonitačky viděla, že se kavkazan urval a ještě si sundal koš!!! Ale něja moc toho chlapa nenapadl, jako by si říkal, teď už mi dáš pokoj stopro, nemám pravdu?
Ale kdyby to byl pes s jinou povahou....no nevím

Časopis Pes přítel člověka má nový stránky a je tam diskuze. Už jsem se zaregistrovala pod jménem Luciaana, tak můžeme drbat i tam, teda pokud bysme tady překáželi. ale stránky mají moc hezky udělaný.
http://pes.pvsp.cz/

25.3.2006 21:53

kaca napsal(a):
Časopis Pes přítel člověka má nový stránky a je tam diskuze. Už jsem se zaregistrovala pod jménem Luciaana, tak můžeme drbat i tam, teda pokud bysme tady překáželi. ale stránky mají moc hezky udělaný.
http://pes.pvsp.cz/

Tak už máme zase 127 :_))))))
Farmáři-četl jsi na nemoderce o tom štěndu šarplanince u ovcí-jak byl od 3měsícu-a jak zdrhal-jak to ty vidíš jako znalec plemene???
Mně to příjde jako nesmysl,ale nevím!!

27.3.2006 01:45

nada napsal(a):
Tak už máme zase 127 :_))))))
Farmáři-četl jsi na nemoderce o tom štěndu šarplanince u ovcí-jak byl od 3měsícu-a jak zdrhal-jak to ty vidíš jako znalec plemene???
Mně to příjde jako nesmysl,ale nevím!!

Kavkazanů není nikdy dost. Správně. Na internetu jsem našel fotky, jak bojuje kavkazský ovčák se středoasijským pasteveckým psem. Je to z Ruska a prý to tam dělají kvůli penězům, za štěňata po vítězovi se více platí:

Přidejte reakci

Přidat smajlík