VÁNOČNÍ DÁRKY PRO PEJSKY

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.12.2008 15:22
tapinka85

XXX.XXX.3.83

Tak už jsou Vánoce za dveřmi. Nejlepší čas začít nakupovat dárečky, nejen pro nás lidi, ale i pejsky. Co budete letos kupovat vy? Máte nějaký tip na e-obchody s chov. potřebami, kde by měli něco pěkného?

8.12.2008 15:23
tapinka85

XXX.XXX.3.83

tapinka85 napsal(a):
Tak už jsou Vánoce za dveřmi. Nejlepší čas začít nakupovat dárečky, nejen pro nás lidi, ale i pejsky. Co budete letos kupovat vy? Máte nějaký tip na e-obchody s chov. potřebami, kde by měli něco pěkného?

Já letos budu kupovat pro své dva chlupáče asi tohle:

Pro malého ( 8kg pejsek ) chci nějaký pěkný nový pelíšek a zimní bundičku, je děsnej zimomřivka, pak asi nějaké dobroty, udělám z toho dárkový koš.

Pro velkého ( 55 kg ) - nějakou teplou vestu, ale aby v tom nevypadal jako trouba a pak spoustu dobrůtek.

Nakupuju na : www.allpet.cz, nebo www.hafbezobav.cz a te´d jsem objevila nějaký nový e-shop www.stedrypes.cz, maj tam docela pěkné věcičky..... jinak ještě taky na mujpes.cz

8.12.2008 16:39
tezy

XXX.XXX.11.44

tapinka85 napsal(a):

Ahoj, já mám zatim dárky jenom pro feňuli (NO) - ta si jako jediná řekla co chce . Dostane pelech, aby chuděla nemusela ležet na gauči a hračku (tygra si roztrhala, dostane žirafu ).

8.12.2008 16:40
tezy

XXX.XXX.11.44

tezy napsal(a):
Ahoj, já mám zatim dárky jenom pro feňuli (NO) - ta si jako jediná řekla co chce . Dostane pelech, aby chuděla nemusela ležet na gauči a hračku (tygra si roztrhala, dostane žirafu ).

Všechno kupuju u mě v práci. Za velkoobchodní ceny se můžu rozšoupnout

8.12.2008 17:41
sabina

XXX.XXX.64.178

tezy napsal(a):
Všechno kupuju u mě v práci. Za velkoobchodní ceny se můžu rozšoupnout

U nás dostanou zvířeny následovně...

Pes: Obojek + vodítko + 15kg granulí + dobroty
Kůň: Uzdečku + zvony + 50kg granulí + dobroty

Obchodů je mraky: Víceméně...nakupujem v obchodech kamenejch..potřebuju si to omakat

Hafani.cz, Hofero.cz, Tagisky.cz, Spokojený pes.cz, Obojky.cz, Lkv.cz,
Obluk.cz, Equisboy.cz, Equiservis.cz, Loesdau.de,

Ale rači všechno omakat a zkouknout na vlastní bulvy

9.12.2008 12:43
impact

XXX.XXX.202.38

tapinka85 napsal(a):

No, my jsme si asi koupili pod stromek domek, tže už nic jinýho nebude. Ale za to budeme konečně ve svým a psíci budou mít svůj vlastní dvoreček.

maťa

9.12.2008 12:59
maťa

XXX.XXX.31.114

tapinka85 napsal(a):

Jooo to je nej dáreček, vlastní domeček!

My nic, maximálka nějaký ty mlsky a samo štědrovečení večeře pro psy, salát teda ne-e, ale řízek na divoko jo-o
Jináč Vánoce máme během celého roku, psi i človíčci, tož ty dárky nějako neřešíme, přijde to mi to docela na nic a trapný, pokud fakt zrovna 24.12. něco akutně nepotřebuju, což se fakt ještě nestalo

A vodítka a obojky....tak těch mám tolik, že to ani neunosí a i když na tom ulítávám, vážně za to už utrácet nebudu - aspoň půl roku to vydržím, než Frí zas doroste Pak plánuju pořádný postroj na tahání, ski opasek a šňůru

Tož hlavní dárečky pro mě budou zdraví a šťastní psí parťáci, a zdravá a šťastná rodina

10.12.2008 21:28
androvamilada

XXX.XXX.6.15

maťa napsal(a):
Jooo to je nej dáreček, vlastní domeček!

My nic, maximálka nějaký ty mlsky a samo štědrovečení večeře pro psy, salát teda ne-e, ale řízek na divoko jo-o
Jináč Vánoce máme během celého roku, psi i človíčci, tož ty dárky nějako neřešíme, přijde to mi to docela na nic a trapný, pokud fakt zrovna 24.12. něco akutně nepotřebuju, což se fakt ještě nestalo

A vodítka a obojky....tak těch mám tolik, že to ani neunosí a i když na tom ulítávám, vážně za to už utrácet nebudu - aspoň půl roku to vydržím, než Frí zas doroste Pak plánuju pořádný postroj na tahání, ski opasek a šňůru

Tož hlavní dárečky pro mě budou zdraví a šťastní psí parťáci, a zdravá a šťastná rodina

Pro zajímavost letošní hity z našeho krámku

10.12.2008 21:29
androvamilada

XXX.XXX.6.15

androvamilada napsal(a):
Pro zajímavost letošní hity z našeho krámku

To byl gauč, teď postel

10.12.2008 21:30
androvamilada

XXX.XXX.6.15

androvamilada napsal(a):
To byl gauč, teď postel

a třeba sedačka..

10.12.2008 21:31
androvamilada

XXX.XXX.6.15

androvamilada napsal(a):
a třeba sedačka..

Automatické krmítko s LCD displejem s možností namluvit vzkaz pro strávníka

10.12.2008 21:34
androvamilada

XXX.XXX.6.15

androvamilada napsal(a):
Automatické krmítko s LCD displejem s možností namluvit vzkaz pro strávníka

zaujala mě jako dobrý nápad cestovní láhev

Milada, www.equican.cz

10.12.2008 22:36
zzana

XXX.XXX.163.104

impact napsal(a):
No, my jsme si asi koupili pod stromek domek, tže už nic jinýho nebude. Ale za to budeme konečně ve svým a psíci budou mít svůj vlastní dvoreček.

jé Impact - já to tak měla loni, taky jsme koupili domek a tak byl pod stromeček nový domov, letos je to podobné - kvůli splácení atd. se já obejdu bez dárků a nakoupím akorát pro pesany a mojeho - i když z těch dárků pro pesany budu mít větší radost já než oni
takže dostanou toto: látková skládací klec, pelíšek, náhubek, postroj na stopy a samozřejmě nějaké hračky - z toho budou mít největší radost

Přidejte reakci

Přidat smajlík