Ahoj všichni,dlouho jsem zde nebyla ,tak se hlásím. Bereza se má dobře stádo se jí rozrostlo na sedm koní a dvě kočky a myslím si,že si nestěžuje.
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj všichni,dlouho jsem zde nebyla ,tak se hlásím. Bereza se má dobře stádo se jí rozrostlo na sedm koní a dvě kočky a myslím si,že si nestěžuje.
.stále miluje sníh
bednarik petr
napsal(a):
stále má ráda sníh
bednarik petr
napsal(a):
a památka na léto a už mažu ,
Šikovná holka
a ještě Akar
bednarik petr
napsal(a):
a ještě
bednarik petr
napsal(a):
Téda, nějak se propadáme, to všichni vánočně šílíte, že nefotíte ???
eavy
napsal(a):
Ahoj dámy
Já už vánočně došílela a ulehla s antibiotiky, stejně, jak syn Fotit není co, max. tak pár blátivých koulí, neboť již několik dní u nás jen a jen prší
Petro kdo by fotil ty koule bahna ?? A doma je stále co dělat a nějak to neubejvá a neubejvá .Vánoce asi budeme slavit až po novým roce , dřív to asi nestihnem
eavy
napsal(a):
Tak to je super nápad, slavit je až po novém roce To musím doma navrhnout
U nás moc neprší - tak jeden včerejší obrázek
irij
napsal(a):
U nás moc neprší - tak jeden včerejší obrázek
Tak Herbíci vás trošku pozlobí
herbici
napsal(a):
A my za chvilku budeme řešit kam s tím sněhem. El-Zarka Š.s.
Embada s Amuletem a potomkem
herbici
napsal(a):
A my za chvilku budeme řešit kam s tím sněhem. El-Zarka Š.s.
Můžete ho poslat k nám
lmusa
napsal(a):
Můžete ho poslat k nám
Jééé Líbo u vás je taky sníh ?? tak budeš zlobit i ty ?? Oni nestačej Herbíci ???
No já jsem ráda , že u nás aspon přimrzlo a bahno už je ztuhlé
Tak jedna dnešní Démona - 4 měsíce
nada
napsal(a):
Jééé Líbo u vás je taky sníh ?? tak budeš zlobit i ty ?? Oni nestačej Herbíci ???
S Bredem a s Cindou
nada
napsal(a):
A ještě s Odry
Nadi, kliid, u nás též ani vločka.
Jen aspoň zamrzlo to strašné blatisko, dá se normálně chodit a né klouzat bahnem,uvidíme, co nám přinesou další dny. O sněhu si zatím necháváme tajně jen zdát, jedinej, kdo je rád, je můj muž, že ho nemusí uklízet z chodníku před barákem.
. Soňa
nada
napsal(a):
Naďo, moc ho není, ale aspoň mrzne. I když teď navečer začlo trochu sněžit
corinka
napsal(a):
No, Libu,nic moc ? Co my bychom za to dali . Soňa
Tak oproti Herbíkům vážně nic moc Ale už jsem psala před Vánocemi Dáše, že ať si tam ti nahoře ten sníh klidně nechají, jenom aby mrzlo, ať nemusím pořád běhat s hadrem a uklízet bahno ze suterému
bednarik petr
napsal(a):
Přesně tak , lepší něco než nic U nás se ho letos už asi nedočkáme
lmusa
napsal(a):
My už tu toho sněhu taky moc nemáme.
Nic nového nepřipadlo a fotka je 4 dny stará
Ale hlavně, že mrzne a není bláto
Aljoschka BP na výletě s rodinkou
lmusa
napsal(a):
Aljoschka BP na výletě s rodinkou
A ještě jeden Jošánek
lmusa
napsal(a):
A ještě jeden Jošánek
No a ten vánoční program teda nic moc
ipk
napsal(a):
No a ten vánoční program teda nic moc
tenhle program je tedy rozhodně zajímavější
ipk
napsal(a):
tenhle program je tedy rozhodně zajímavější
No u nás taky nesněží ,ale zlatej mráz !!! Mrzne až praští a o bahnité výmoly se dobře zakopává
Ale je to otrava ráno čistit auto
Tady asi mlíčko nenajdu
lmusa
napsal(a):
Tak mlíčko by si ještě Demi dala ? A z půlky už je přepeřená a půlka ještě štěněci ?
No asi by si i dala ,ale nebylo kde a co
A vypadá jak po lepře ,hvězda jedna
nada
napsal(a):
No asi by si i dala ,ale nebylo kde a co
A vypadá jak po lepře ,hvězda jedna
Ahoj Naďo,Démona je pěkná ale může se zastavit u nás mi máme mlíčka dost.Tak pár foteček našich holčiček daří se jim i mamince skvěle.Přejeme všem krásného Silvestra a ještě krásnějši Nový rok
many
napsal(a):
Ahoj Naďo,Démona je pěkná ale může se zastavit u nás mi máme mlíčka dost.Tak pár foteček našich holčiček daří se jim i mamince skvěle.Přejeme všem krásného Silvestra a ještě krásnějši Nový rok
Tady je holčička Anny
bednarik petr
napsal(a):
ahojky všem, Démona kouká jako pěkný uličník Aničko mimi jsou umuchlování
taky všem do nového roku jen to nej nej,ale budu ráda až bude po silvestru ,ty rachejte mě děsí u nás blbne jen Aura a Sam ostatním je to fuk ale po skušenosti kdy nám rachejtle přilétla do zahrady je radši beru domu
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj všem
No holky Démona nejenže kouká jako uličník ,ale taky to je pěkná uličnice
A Aničko užívej si miminek dokud to jde , takhle jsou ještě hodnoučký a miloučký , ne jako ta neše dračice
No už se těším k vám na muchlovačku ,jen doufám , že to Gruzie nebude s mateřskou láskou moc přehánět a návštěvu přežiju
jedna řádíci Brook s Akbarem :-)
bednarik petr
napsal(a):
Ahooooj dámy
Štěnítka jsou naprosto okouzlující
Konečně jsem já průserář, taky něco nafotila Otázkou je, jak si s tím poradí iFauna
bednarik petr
napsal(a):
bednarik petr
napsal(a):
Jedna číhací na kočku
bednarik petr
napsal(a):
... furt ten samý čoklík
bednarik petr
napsal(a):
A ještě nějaká fotečka našeho naprosto nefotogenického macíka
nada
napsal(a):
No Verčo to je taky dost , že něco přihodíš
Silvestrovská pohoda
bednarik petr
napsal(a):
Tak u nás začalo padat něco jako sníh , ale uvidíme jak to bude vypadat ve finálové podobě Začínám se smiřovat s tím , že si ho letos neüžijem
corinka
napsal(a):
Ony žvejky nerostou, zato Atynka jo . Soňa
P.S. A furt ani vločka, ale mrzne, až se lepí nosní ďůrky
No jo, Soňo, ale vysvětluj ji to
U nás se taky včera lepily nosní dírky, měli jsme mínus deset i přes den, a to jsme s Aťulou absolvovaly s cvičákovými pejsky každoroční novoroční dvouhodinovou procházku ! Zkraje nás bylo mraky, ale do konce nás došlo jen pět statečných
nada
napsal(a):
Tak u nás začalo padat něco jako sníh , ale uvidíme jak to bude vypadat ve finálové podobě Začínám se smiřovat s tím , že si ho letos neüžijem
Naďo, u nás začalo taky včera večer drobně sněžit, ale sněžílo celou noc a teď místy taky dost hustě a Aťula už na zahradě není skoro vidět
lmusa
napsal(a):
Dávají mi ty žvýkačky čím dál tím menší
Libo, Aty hezky roste je hezoučká a apetit má koukám taky pořádný
No Naďo, však mě znáš,nééé? Dokud jsem měla ještě ten starý foťák, bylo se na co vymlouvat, ale teď mám už několik měsíců nový a jsem stejný lepml na focení, jak dřív
Den před Silvestrem bylo u nás -14,5 holomráz, nikde ani vločka sněhu Teď teploty lezou tam max. k -11, ale i tak je to dost
Snížek nám taky chybí, snad se ho letos ještě dočkáme. Zrovna nedávno říkal manžel, že budeme muset prodat naši Subaru 4x4, protože co jsme si jí kvůli šíleným závějím před 3mi lety koupili, sníh nenapadl
Takže když půjde auto z domu, určo napadne
eavy
napsal(a):
Libo, Aty hezky roste je hezoučká a apetit má koukám taky pořádný
No Naďo, však mě znáš,nééé? Dokud jsem měla ještě ten starý foťák, bylo se na co vymlouvat, ale teď mám už několik měsíců nový a jsem stejný lepml na focení, jak dřív
Den před Silvestrem bylo u nás -14,5 holomráz, nikde ani vločka sněhu Teď teploty lezou tam max. k -11, ale i tak je to dost
Snížek nám taky chybí, snad se ho letos ještě dočkáme. Zrovna nedávno říkal manžel, že budeme muset prodat naši Subaru 4x4, protože co jsme si jí kvůli šíleným závějím před 3mi lety koupili, sníh nenapadl
Takže když půjde auto z domu, určo napadne
Verčo díky, Atyš šmakuje až moc V tomhle není vůbec po mámě
A i jinak je celý taťka Atlant
lmusa
napsal(a):
Naďo, u nás začalo taky včera večer drobně sněžit, ale sněžílo celou noc a teď místy taky dost hustě a Aťula už na zahradě není skoro vidět
Pro paní Niku-Budete prosím letos krýt Baccaru?A nemáte třeba náhodou v plánu krytí stejným psem,co posledně?Moc se mi Vaše štěňata líbí a měla bych o jedno /pejska/ velký zájem.Moc se Vám povedli,jsou úžasní.
kavkazaci
napsal(a):
Pro paní Niku-Budete prosím letos krýt Baccaru?A nemáte třeba náhodou v plánu krytí stejným psem,co posledně?Moc se mi Vaše štěňata líbí a měla bych o jedno /pejska/ velký zájem.Moc se Vám povedli,jsou úžasní.
Ahoj Verčo,kluci jsou krásní
A mám jednu smutnou zprávu-dnes jsme se rozloučili s naši milovanou Molinkou,měla rakovinu a už nemohla ani vstát,tak jsme si řekli,že jí necháme důstojně a bez bolesti odejít:(
llucinkaa2
napsal(a):
Ahoj Verčo,kluci jsou krásní
A mám jednu smutnou zprávu-dnes jsme se rozloučili s naši milovanou Molinkou,měla rakovinu a už nemohla ani vstát,tak jsme si řekli,že jí necháme důstojně a bez bolesti odejít:(
...a nějáké nové fotky Karin
llucinkaa2
napsal(a):
další
Karin je pěkná štramanda , taky nemáte moc nasněženo.
Nám dnes NAPADLO !!!! Asi 2 mm , kluci se rochní jen v trávě, bo to pod jejich tělíčkama (
) hned taje. A tak zase nemáme nic
.
A tak důkladně jsme s mužem balili a stěhovali z hospody, že nemůžu najít foťák, snad ho někde vyhrabu, někdy . Soňa
corinka
napsal(a):
Nám dnes NAPADLO !!!! Asi 2 mm , kluci se rochní jen v trávě, bo to pod jejich tělíčkama (
.
A tak důkladně jsme s mužem balili a stěhovali z hospody, že nemůžu najít foťák, snad ho někde vyhrabu, někdy . Soňa
Taky to bylo o chlup, Lucko
corinka
napsal(a):
.
Soňo,když jsme se rozhodla vyfotit Karin,tak jak na potvoru sníh nebyl,ale další den,když už jsem měla foťák schovaný v autě a připravený k odjezdů domů do Brna,napadlo asi 10 cm sněhu,takže nemám ani jednu fotku jak si Karin užívala tu tošku sněhu...
A co říkali pesani na petardy?Karin byla slyšet po celé vesnici
llucinkaa2
napsal(a):
Soňo,když jsme se rozhodla vyfotit Karin,tak jak na potvoru sníh nebyl,ale další den,když už jsem měla foťák schovaný v autě a připravený k odjezdů domů do Brna,napadlo asi 10 cm sněhu,takže nemám ani jednu fotku jak si Karin užívala tu tošku sněhu...
A co říkali pesani na petardy?Karin byla slyšet po celé vesnici
Jedna dnešní Brooklyn - 10 měsíců.
A tak to u nás vypadá se sněhem
bednarik petr
napsal(a):
kavkazaci
napsal(a):
Paní Krátká, písněte mi na mail, něco vymyslíme A díky
bednarik petr
napsal(a):
Ahojík všem, u nás snížek poletuje, ale já si ho moc neužiju. Před svátky mě skolil zánět ledvin a tak ležím doma v teple, prolévám se hektolitry teplého čaje a zobu antibiotika .
Na fotce naše Menčára, před Vánoci oslavila svoje půlnarozeniny, rovných 6 měsíců
kaca
napsal(a):
Ahojík všem, u nás snížek poletuje, ale já si ho moc neužiju. Před svátky mě skolil zánět ledvin a tak ležím doma v teple, prolévám se hektolitry teplého čaje a zobu antibiotika .
Na fotce naše Menčára, před Vánoci oslavila svoje půlnarozeniny, rovných 6 měsíců
No Lucko tak se koukej do Žižic vypotit at se taky přijedeš s krasavicí ukázat
nada
napsal(a):
No Lucko tak se koukej do Žižic vypotit at se taky přijedeš s krasavicí ukázat
Z dnešní procházky
lmusa
napsal(a):
Pusťte mě ně toho divočáká, já mu ukážu
Naši si taky užívajíEl-Zarka Š.s.
kavkazaci
napsal(a):
Paní Niko,děkujiA všem ostatním,máte překrásné pejsky.Kavkazáci jsou nej pejsci
ahojky všem, tak u nás záchvat sněhu
marie m
napsal(a):
ahojky všem, tak u nás záchvat sněhu
žebrající Batir u kotce
marie m
napsal(a):
žebrající Batir u kotce
Taky jedna dnešní zasněžená.
bednarik petr
napsal(a):
Ahojky
Libo, ta tvoje malá je správňácky šekatá (tak se říká u nás na jihu tomu proužkování )
A koukám, další provokatéři se sněhem
bednarik petr
napsal(a):
To byla fotka se jménem Kuk, aneb hledej pejska
eavy
napsal(a):
To byla fotka se jménem Kuk, aneb hledej pejska
Večo klucí jsou moc pěknýco je takhle vzít někam na výstavu
no a koukám že u Vás je sněhu jako u nás
tohle si myslí Batir o počasí
marie m
napsal(a):
Večo klucí jsou moc pěknýco je takhle vzít někam na výstavu
no a koukám že u Vás je sněhu jako u nás
tohle si myslí Batir o počasí
JJ Verčo kluci jsou pěkný ,ale ctělo by to je někde vidět
A já taky pozlobím se sněhem , sice jako u Herbíků to u nás není ,ale aspoň něco
bednarik petr
napsal(a):
Cindik
bednarik petr
napsal(a):
Bred
eavy
napsal(a):
Ahojky
Libo, ta tvoje malá je správňácky šekatá (tak se říká u nás na jihu tomu proužkování )
A koukám, další provokatéři se sněhem
No, Verčo, ona není proužkovaná, ale žíhaná a to, co vypadá jako proužky, je její chundelatý kabátek - vrstvený - prý poslední moda
A foto je ze včerejška, dneska už to s tím sněhem u nás vypadá daleko lépe, tak napůl "herbíkovsky"
bednarik petr
napsal(a):
Libo asi máš pravdu,bazen je odpuštěný aby se nerozrhal
marie m
napsal(a):
Libo asi máš pravdu,bazen je odpuštěný aby se nerozrhal
Líbo jakou návštěvu myslíš ?? A Demi je jak kavkazák bez kožíšku A papulu si na sebe otvíraji Demi s Odry
nada
napsal(a):
Líbo jakou návštěvu myslíš ?? A Demi je jak kavkazák bez kožíšku A papulu si na sebe otvíraji Demi s Odry
a jedna Bernie NO v 10ti měsících , taky už maji nasněžíno
lmusa
napsal(a):
No, Verčo, ona není proužkovaná, ale žíhaná a to, co vypadá jako proužky, je její chundelatý kabátek - vrstvený - prý poslední moda
A foto je ze včerejška, dneska už to s tím sněhem u nás vypadá daleko lépe, tak napůl "herbíkovsky"
Libo, tak vyřiď feňulce, že kabátek vypadá doooost dobře
lmusa
napsal(a):
Aha Tak proto jsem je nepoznala
My už taky máme něco málo nasněženo . Soňa
bednarik petr
napsal(a):
Naďo, hezké fotky
No a výstavy? Je sice pravda, že nějaké místečko by se na poháry a medaile našlo no ale přece vám je všechny nemůžu vyfouknout, ne?
corinka
napsal(a):
My už taky máme něco málo nasněženo . Soňa
To je ale mňamka