Svod co znamenjí kyž?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.5.2005 18:42

Byla jsem na svodu s hovíkem/fenka/.
A dostala 5/2a
Co to znamená?Nebo ,kde to můžu vyčíst.To ,že dostala tyhle známky jsem vyčetla na stránkách jejího tatínka.Mají tam i ostatní hodnocení.A docela mě to zajímá.Jsem totiž strašně zvědavá,
Dík
Alena

19.5.2005 15:14

chibet napsal(a):
A dostala 5/2a
Co to znamená?Nebo ,kde to můžu vyčíst.To ,že dostala tyhle známky jsem vyčetla na stránkách jejího tatínka.Mají tam i ostatní hodnocení.A docela mě to zajímá.Jsem totiž strašně zvědavá,
Dík
Alena

Omlouvám se za nadpis.Píši to na rychlo v práci a musela jsem rychle vyskočit .

19.5.2005 20:02

chibet napsal(a):
Omlouvám se za nadpis.Píši to na rychlo v práci a musela jsem rychle vyskočit .

Obvykle to najdeš na klubových stránkách daného plemene, pod pojmem bonitační karta. Každé plemeno má toto hodnocení jiné, takže ti to jinak poradí zas jen majitel hovíka.

19.5.2005 21:44

chibet napsal(a):
A dostala 5/2a
Dík
Alena

Nedivím se, taky bych byla zvědavá. Opravdu je to u každého plemene jiné a tedy výklad vám může dát pouze chovatel či majitel psa s p.p.. Nejsou na té svodové kartě, třeba zezadu, napsané vysvětlívky (co znamená které číslo a písmeno)? Jinak se skuste podívat na zmiňované webové stránky.

26.5.2005 18:42

chibet napsal(a):
A dostala 5/2a
Dík
Alena

Znamena to ze Vase fenka je velice pekna bez hrubych vad a nedostatku. 5 znamena ze je v pozadovane sile mohutnosti a uslechtilosti ve spravne kohoutkove vysce
a 2a znamena ceran se standartnimi znaky :-)
Blahopreji k hezkemu svodovemu kodu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík