Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.12.2008 10:28
lakukacka

XXX.XXX.188.92

Ahoj,
mám tuhle fenku a chtěli bysme ještě jednoho psa.
Co byste si k ní přinesli domů vy?

Fotka ze soustředění

16.12.2008 10:31
lakukacka

XXX.XXX.188.92

lakukacka napsal(a):
Ahoj,

Fotka ze soustředění

Na chalupě s velkou kníračkou

16.12.2008 10:34
lakukacka

XXX.XXX.188.92

lakukacka napsal(a):
Na chalupě s velkou kníračkou

špatné foto

tak nyní s velkou kníračkou

16.12.2008 10:37
lakukacka

XXX.XXX.188.92

lakukacka napsal(a):
Ahoj,

Fotka ze soustředění

plyšák

16.12.2008 10:41
lakukacka

XXX.XXX.188.92

lakukacka napsal(a):
Ahoj,

Fotka ze soustředění

a poslední
Ostříhaná spinká

16.12.2008 10:44
zuzina

XXX.XXX.169.86

lakukacka napsal(a):
a poslední
Ostříhaná spinká

Ahoj, chtělo by to nějak specifikovat, co od druhého pejska čekáte, co chcete s pejskem dělat, jestli chcete spíše menšího či většího atd. Pak bude jistě lehčí Ti poradit.

Zuzana

16.12.2008 10:53
lakukacka

XXX.XXX.188.92

zuzina napsal(a):
Ahoj, chtělo by to nějak specifikovat, co od druhého pejska čekáte, co chcete s pejskem dělat, jestli chcete spíše menšího či většího atd. Pak bude jistě lehčí Ti poradit.

Zuzana

Na velikosti nezáleží, možná ale stejnou velikost nebo větší. Menšího už asi ne. Ale také to nesmí být 70kg obr. Abych se nemusela bát, zda mi ji při hře nezašlápne nebo nezlomí.
Jinak požadavky na pejska nejsou velké.
Musí se naučit zvládat základní poslušnost (což si myslím, že zvládne každý), nesmí být vrozeně "agresivní" na lidi, psy a ostatní zvířata. A také nechci úplného magora hyperaktivního. Tak aby se psiska spolu vyblbi, vyhráli. Aby mu stačila normální cca hodinová procházka v týdnu, o víkendech více pozornosti než prez týden (a ne s ním lítat někde x hodin). Ale aby také uměl lenošit doma na gauči, když zrovna bude pršet.

16.12.2008 14:26
kobylkalucni

XXX.XXX.156.250

lakukacka napsal(a):
Na velikosti nezáleží, možná ale stejnou velikost nebo větší. Menšího už asi ne. Ale také to nesmí být 70kg obr. Abych se nemusela bát, zda mi ji při hře nezašlápne nebo nezlomí.
Jinak požadavky na pejska nejsou velké.
Musí se naučit zvládat základní poslušnost (což si myslím, že zvládne každý), nesmí být vrozeně "agresivní" na lidi, psy a ostatní zvířata. A také nechci úplného magora hyperaktivního. Tak aby se psiska spolu vyblbi, vyhráli. Aby mu stačila normální cca hodinová procházka v týdnu, o víkendech více pozornosti než prez týden (a ne s ním lítat někde x hodin). Ale aby také uměl lenošit doma na gauči, když zrovna bude pršet.

Pokud neplánujete štěňata, co se porozhlédnout po kamarádovi v nějakém útulku? Třeba tam přijít i s fenkou a vzít oba dva na procházku, jestli si sednou nebo ne. Po Vánocích budou útulky praskat ve švech, jak se tam nahrnou miliony štěňat - i čistokrevných, která sice s mašličkou pod stromečkem vypadala jako plyšoví medvídci, ale ejhle, ono to chce i žrát a dokonce i chodit ven....

16.12.2008 15:43
jesterka

XXX.XXX.104.57

lakukacka napsal(a):
Ahoj,

Fotka ze soustředění

jo, jo...vemte si psa z utulku, pokud nechcete papiraka...zachranite aspon jednoho a uvidite, jak vam bude vdecny...

16.12.2008 18:19
melody

XXX.XXX.217.170

jesterka napsal(a):
jo, jo...vemte si psa z utulku, pokud nechcete papiraka...zachranite aspon jednoho a uvidite, jak vam bude vdecny...

kacko nechtěla bys štěně/2měsíce? Říkaj jí ÁJA a je v záchytných kotcích J.Hradce

http://www.psi-jh.estranky.cz/stranka/aja

16.12.2008 21:31
lakukacka

XXX.XXX.188.92

lakukacka napsal(a):
Ahoj,

Fotka ze soustředění

Ahoj,
štěndo z útulku je dobrý nápad. A je pravda, že po Vánocích a Novém roce jich tam asi bude dost. Tak se pak s přítelem mrkneme. I když on ještě neví o druhém pesovi. A akorát na Vánoce a ještě pár dní po Novém roce bude doma, pak jede opět pracovně na 2 - 3 měsíce pryč. Tak uvidíme, jak se bude tvářit na druhého psa.

17.12.2008 09:51
jimmo

XXX.XXX.71.87

lakukacka napsal(a):
Ahoj,
štěndo z útulku je dobrý nápad. A je pravda, že po Vánocích a Novém roce jich tam asi bude dost. Tak se pak s přítelem mrkneme. I když on ještě neví o druhém pesovi. A akorát na Vánoce a ještě pár dní po Novém roce bude doma, pak jede opět pracovně na 2 - 3 měsíce pryč. Tak uvidíme, jak se bude tvářit na druhého psa.

Ahoj Kacko, ty sem taky chodis? Sem te poznala podle psiska:)Tereza (Kbely Hriste)

17.12.2008 10:23
lakukacka

XXX.XXX.19.148

jimmo napsal(a):
Ahoj Kacko, ty sem taky chodis? Sem te poznala podle psiska:)Tereza (Kbely Hriste)

Čágo,
jo, jo chodím. Teda ne nijak pravidelně

19.12.2008 21:59
katty

XXX.XXX.158.134

lakukacka napsal(a):
Ahoj,

Fotka ze soustředění

Cituju ze stránek útulku Tibet:
Freak, pejsek kastrát, kříženec, cca max 2 roky, 9kg, 41cm

Pejsek se k nám dostal z provazu a nelidských podmínek.

19.12.2008 21:59
katty

XXX.XXX.158.134

katty napsal(a):

20.12.2008 06:56
melody

XXX.XXX.217.167

katty napsal(a):

Freak je sympaťák,ostříhali ho do fešáka a hodil by se ke kačky fence

Ája/2měsíce z J.Hradce už našla svou rodinu,18.12. odešla do nového domova v J.H.

31.12.2008 12:25
lakukacka

XXX.XXX.188.92

katty napsal(a):

Opravdu fešák!! A k Dixině by se fakticky hodil
jenže ještě mám (sice u rodičů, ale je to kousek a také se mu věnuji) dobrmana. A dobrman je magor. Navíc se nesnese s jiným psem, fenky mu nevadí. Na ty se jen občas snaží naskočit. A proto bude další pesan fenka. Mojí feňuli je jedno, zda je pes velkej nebo malej, jesli je to pes nebo fenka.. Ale ten dobrman. Malých si nevšímá, jenže s těma si neumí hrát (je moc zbrklej a nemotornej) a větší psy nesnese..

31.12.2008 12:33
remi

XXX.XXX.217.67

melody napsal(a):
Freak je sympaťák,ostříhali ho do fešáka a hodil by se ke kačky fence

Ája/2měsíce z J.Hradce už našla svou rodinu,18.12. odešla do nového domova v J.H.

Vzhledově by se k vaší fence hodil šicák.

Přidejte reakci

Přidat smajlík