Ahoj,
mám tuhle fenku a chtěli bysme ještě jednoho psa.
Co byste si k ní přinesli domů vy?
Fotka ze soustředění
lakukacka
napsal(a):
Ahoj,
Fotka ze soustředění
Na chalupě s velkou kníračkou
lakukacka
napsal(a):
Na chalupě s velkou kníračkou
špatné foto
tak nyní s velkou kníračkou
lakukacka
napsal(a):
Ahoj,
Fotka ze soustředění
plyšák
lakukacka
napsal(a):
Ahoj,
Fotka ze soustředění
a poslední
Ostříhaná spinká
zuzina
napsal(a):
Ahoj, chtělo by to nějak specifikovat, co od druhého pejska čekáte, co chcete s pejskem dělat, jestli chcete spíše menšího či většího atd. Pak bude jistě lehčí Ti poradit.
Zuzana
Na velikosti nezáleží, možná ale stejnou velikost nebo větší. Menšího už asi ne. Ale také to nesmí být 70kg obr. Abych se nemusela bát, zda mi ji při hře nezašlápne nebo nezlomí.
Jinak požadavky na pejska nejsou velké.
Musí se naučit zvládat základní poslušnost (což si myslím, že zvládne každý), nesmí být vrozeně "agresivní" na lidi, psy a ostatní zvířata. A také nechci úplného magora hyperaktivního. Tak aby se psiska spolu vyblbi, vyhráli. Aby mu stačila normální cca hodinová procházka v týdnu, o víkendech více pozornosti než prez týden (a ne s ním lítat někde x hodin). Ale aby také uměl lenošit doma na gauči, když zrovna bude pršet.
lakukacka
napsal(a):
Na velikosti nezáleží, možná ale stejnou velikost nebo větší. Menšího už asi ne. Ale také to nesmí být 70kg obr. Abych se nemusela bát, zda mi ji při hře nezašlápne nebo nezlomí.
Jinak požadavky na pejska nejsou velké.
Musí se naučit zvládat základní poslušnost (což si myslím, že zvládne každý), nesmí být vrozeně "agresivní" na lidi, psy a ostatní zvířata. A také nechci úplného magora hyperaktivního. Tak aby se psiska spolu vyblbi, vyhráli. Aby mu stačila normální cca hodinová procházka v týdnu, o víkendech více pozornosti než prez týden (a ne s ním lítat někde x hodin). Ale aby také uměl lenošit doma na gauči, když zrovna bude pršet.
Pokud neplánujete štěňata, co se porozhlédnout po kamarádovi v nějakém útulku? Třeba tam přijít i s fenkou a vzít oba dva na procházku, jestli si sednou nebo ne. Po Vánocích budou útulky praskat ve švech, jak se tam nahrnou miliony štěňat - i čistokrevných, která sice s mašličkou pod stromečkem vypadala jako plyšoví medvídci, ale ejhle, ono to chce i žrát a dokonce i chodit ven....
jesterka
napsal(a):
jo, jo...vemte si psa z utulku, pokud nechcete papiraka...zachranite aspon jednoho a uvidite, jak vam bude vdecny...
kacko nechtěla bys štěně/2měsíce? Říkaj jí ÁJA a je v záchytných kotcích J.Hradce
http://www.psi-jh.estranky.cz/stranka/aja
lakukacka
napsal(a):
Ahoj,
Fotka ze soustředění
Ahoj,
štěndo z útulku je dobrý nápad. A je pravda, že po Vánocích a Novém roce jich tam asi bude dost. Tak se pak s přítelem mrkneme. I když on ještě neví o druhém pesovi. A akorát na Vánoce a ještě pár dní po Novém roce bude doma, pak jede opět pracovně na 2 - 3 měsíce pryč. Tak uvidíme, jak se bude tvářit na druhého psa.
lakukacka
napsal(a):
Ahoj,
štěndo z útulku je dobrý nápad. A je pravda, že po Vánocích a Novém roce jich tam asi bude dost. Tak se pak s přítelem mrkneme. I když on ještě neví o druhém pesovi. A akorát na Vánoce a ještě pár dní po Novém roce bude doma, pak jede opět pracovně na 2 - 3 měsíce pryč. Tak uvidíme, jak se bude tvářit na druhého psa.
Ahoj Kacko, ty sem taky chodis? Sem te poznala podle psiska:)Tereza (Kbely Hriste)
lakukacka
napsal(a):
Ahoj,
Fotka ze soustředění
Cituju ze stránek útulku Tibet:
Freak, pejsek kastrát, kříženec, cca max 2 roky, 9kg, 41cm
Pejsek se k nám dostal z provazu a nelidských podmínek.
katty
napsal(a):
katty
napsal(a):
Freak je sympaťák,ostříhali ho do fešáka a hodil by se ke kačky fence
Ája/2měsíce z J.Hradce už našla svou rodinu,18.12. odešla do nového domova v J.H.
katty
napsal(a):
Opravdu fešák!! A k Dixině by se fakticky hodil
jenže ještě mám (sice u rodičů, ale je to kousek a také se mu věnuji) dobrmana. A dobrman je magor. Navíc se nesnese s jiným psem, fenky mu nevadí. Na ty se jen občas snaží naskočit
. A proto bude další pesan fenka. Mojí feňuli je jedno, zda je pes velkej nebo malej, jesli je to pes nebo fenka.. Ale ten dobrman. Malých si nevšímá, jenže s těma si neumí hrát (je moc zbrklej a nemotornej) a větší psy nesnese..