Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.12.2008 18:51
honey

XXX.XXX.138.182

Ahojte,
chtěla jsem se tady na ifauně podívat na kalendář výstav a je to "lehce" nečitelné. Zobrazuje se to tak jen mě, nebo i vám ostatním? Já to mám totiž napřeskáčku a ještě jen změt písmenek..
Jinak kdyby jste někdo věděli kdy se pořádají různé výstavy, nejlépe ve Zlínském kraji (+okolí) budu moc ráda.
Mějte se, H.

18.12.2008 19:01
slaimer

XXX.XXX.133.209

honey napsal(a):
Ahojte,
chtěla jsem se tady na ifauně podívat na kalendář výstav a je to "lehce" nečitelné. Zobrazuje se to tak jen mě, nebo i vám ostatním? Já to mám totiž napřeskáčku a ještě jen změt písmenek..
Jinak kdyby jste někdo věděli kdy se pořádají různé výstavy, nejlépe ve Zlínském kraji (+okolí) budu moc ráda.
Mějte se, H.

Doporucuju www.cmku.cz kde jsou vsechny vystavy (podle FCI).

18.12.2008 20:36
honey

XXX.XXX.138.182

slaimer napsal(a):
Doporucuju www.cmku.cz kde jsou vsechny vystavy (podle FCI).

tam jsem se samozřejmě dívala, ale jak jsem si tak všimla, ve Zlínském kraji se skoro žádné nekonají. A také, mám zájem spíše o výstavy menší, protože bychom se rádi nejprve okoukali, ale těch příliš mnoho není.
Takže ráda budu za jakékoliv doporučení...
A funguje vám kalendář výstav tady na ifauně normálně?

18.12.2008 23:09
zzana

XXX.XXX.163.104

honey napsal(a):
Ahojte,
Mějte se, H.

no tak národní v lednu v Olomouci - to už nestihne - leda na čumendu, národní v dubnu v Ostravě, nějaká krajská v květnu v Kozmicích u Hlučína, Karajká v kvetnu ve Zlíně, Oblastní v červnu ve Vsetíně, pak samozřejmě Brno, jinak nepíšeš co chceš vystavovat za plemeno - třeba jsou kolem nějaké klubovky, ale tady ve zlínksém kraji je fakt jen ta ve Zlíně a ve Vsetíně, a možná ještě Olomouc - ale to jsem zatím nenašla

19.12.2008 00:59
lucka88

XXX.XXX.215.235

honey napsal(a):
tam jsem se samozřejmě dívala, ale jak jsem si tak všimla, ve Zlínském kraji se skoro žádné nekonají. A také, mám zájem spíše o výstavy menší, protože bychom se rádi nejprve okoukali, ale těch příliš mnoho není.

Mě to také nefunguje. Ale minulý měsíc se to zobrazovalo normálně, jen tam ještě nic nebylo. Takže asi přidávali a něco se nepovedlo.
JInak nechci vás zklamat, ale mám pocit, že na cmku jsou uvedené všechny výstavy co se konají..

19.12.2008 08:56
slaimer

XXX.XXX.133.209

honey napsal(a):

Pokud vam jde o malou vystavu co se tyce poctu psu, tak bych doporucoval klubovku, kde jsou jen psi daneho plemene a tudiz se jich tam nesleze tolik. U vymaru to je kolem 150ti, u RR bych to odhadl tak na 200-250? Podle toho kolik jich jezdi na normalni vystavy. A pokud myslite malou vystavu vyznamem, tak se nemusite bat jet kdekoli, treba na mezinarodni. Ona je to sice mezinarodni vystava, ale vyznamnejsi rozdil jsem zatim proti jinym vystavam nenasel (zacali jsme pred rokem). A co se tyce financi, tak to zalezi spis na miste konani, nez na cene za prihlaseni.

19.12.2008 09:20
zzana

XXX.XXX.163.104

slaimer napsal(a):
Pokud vam jde o malou vystavu co se tyce poctu psu, tak bych doporucoval klubovku, kde jsou jen psi daneho plemene a tudiz se jich tam nesleze tolik. U vymaru to je kolem 150ti, u RR bych to odhadl tak na 200-250? Podle toho kolik jich jezdi na normalni vystavy. A pokud myslite malou vystavu vyznamem, tak se nemusite bat jet kdekoli, treba na mezinarodni. Ona je to sice mezinarodni vystava, ale vyznamnejsi rozdil jsem zatim proti jinym vystavam nenasel (zacali jsme pred rokem). A co se tyce financi, tak to zalezi spis na miste konani, nez na cene za prihlaseni.

no nevím jestli na klubovce bude míň psů - co do počtu tak určitě ale konkurence bude určitě větší, já bych klidně jela na krajskou, oblastní, ale i na národku a mezinárodku, vůbec se toho neboj - začni třeba tou krajskou ve zlíně, jinak by měla být taky krajská v Brně, ale v okolí opravdu nic jinýho nehledej, na cmku.cz je opravdu nejlepší seznam výstav

19.12.2008 09:22
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

zzana napsal(a):
no nevím jestli na klubovce bude míň psů - co do počtu tak určitě ale konkurence bude určitě větší, já bych klidně jela na krajskou, oblastní, ale i na národku a mezinárodku, vůbec se toho neboj - začni třeba tou krajskou ve zlíně, jinak by měla být taky krajská v Brně, ale v okolí opravdu nic jinýho nehledej, na cmku.cz je opravdu nejlepší seznam výstav

v Brně by měli být v roce 2009 krajské dvě

19.12.2008 14:44
slaimer

XXX.XXX.133.209

zzana napsal(a):

Pochopitelne sem myslel v absolutnich cislech. Co se tyce konkurence v danem plemeni, tak je klubovka jasne na prvnim miste. Aspon u vymaru se tam slezaji i lide, kteri normalne na vystavy nechodi a pokud je na normalni vystave 40 psu, tak na klubovce je to 150.

My jsme zacali na mezinarodni v Letnanech, pres klubovku, Intercanis v Brne a tak dal a tak dal. Ja proste myslim ze je to jedno.

21.12.2008 12:44
honey

XXX.XXX.138.182

zzana napsal(a):
no tak národní v lednu v Olomouci - to už nestihne - leda na čumendu, národní v dubnu v Ostravě, nějaká krajská v květnu v Kozmicích u Hlučína, Karajká v kvetnu ve Zlíně, Oblastní v červnu ve Vsetíně, pak samozřejmě Brno, jinak nepíšeš co chceš vystavovat za plemeno - třeba jsou kolem nějaké klubovky, ale tady ve zlínksém kraji je fakt jen ta ve Zlíně a ve Vsetíně, a možná ještě Olomouc - ale to jsem zatím nenašla

Tak sem se dnes dívala, odkaz \"Výstavy\" tady na ifauně stále nefunguje

Jinak díky moc všem. My jsme právě chtěli minulý rok stihnout bonitaci (kterou jsme nestihli jak časově, tak díky nesplněným výstavám), tak jsme narychlo jeli do Košic na mezinárodku, po ohodnocení dobrý, můj zájem o vystavování ochabl. Ale tak ted sem si řekla, že stát se může a že to ještě zkusíme a tak hledám, no. Myslela jsem, že oblastky jsou lepší na takové to \"otrkání\", ale asi je to jedno. Stejně jich tady v okolí moc není... No popřihlašujeme se na nějaké výstavy a uvidíme, jak nám to půjde

21.12.2008 13:24
zzana

XXX.XXX.163.104

honey napsal(a):

Jinak díky moc všem. My jsme právě chtěli minulý rok stihnout bonitaci (kterou jsme nestihli jak časově, tak díky nesplněným výstavám), tak jsme narychlo jeli do Košic na mezinárodku, po ohodnocení dobrý, můj zájem o vystavování ochabl. Ale tak ted sem si řekla, že stát se může a že to ještě zkusíme a tak hledám, no. Myslela jsem, že oblastky jsou lepší na takové to \"otrkání\", ale asi je to jedno. Stejně jich tady v okolí moc není... No popřihlašujeme se na nějaké výstavy a uvidíme, jak nám to půjde

z ohodnocení dobrý si nic nedělej, kolikrát záleží hodně na předvedení - třeba nemáš špatnýho psa, ale neumíš předvádět - chce to hodně trénovat, já postoj trénuji téměř denně - mám psa co nechtěl ukazovat zuby takže na tom pracuji fakt denně - občas samozřejmě vynechám, nemusíš trénovat dlouho stačí ho denně 1 - 2x postavit a uvidíš že výsledek se dostaví - taky s ním trénuj běhání v kruhu - pokud trénuji vystavování tak vždy na výstavním vodítku ať si pesan zvykne že když se nasadí výstavní vodítko tak se bude dělat toto

21.12.2008 14:29
slaimer

XXX.XXX.133.209

honey napsal(a):

S hodnocenim zalezi ciste na rozhodcim. My mame dva CAJCy, rozhodci nam do posudku pisou: vyborna hlava, samci typ, typicka hlava a pak v Brne dostanem VDcko a rozhodcimu se hlava vubec nelibi. Vystavy jsou hodne subjektivni a nez s nima clovek sekne (pokud se tomu chce venovat vic), tak by mel mit spatne hodnoceni od nekolika rozhodcich (3-4). Pak to asi fakt nebude mit smysl a nemas psa, ktery se rozhodcim libi, ale na tom zalezi jen na vystavach. Nepochybuju o tom, ze pro tebe bude nejkrasnejsi (stejne jako pro nas ostatni jsou ti nasi).

Přidejte reakci

Přidat smajlík