Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.12.2008 07:11
saddlery

XXX.XXX.178.248

Tak mě tak zajímá jedna věc,když se zamyslím nad tím,že jeden rok psa je snad 7 lidských,tak psisko ukrutně zestárne za jeho jediný den,proto ho to tak unavuje a prospí až 20hodin denně,je to ukrutně nespravedlivý. Ale energie má ten můj raubíř privela

22.12.2008 13:45
hankaapes

XXX.XXX.101.77

saddlery napsal(a):
Tak mě tak zajímá jedna věc,když se zamyslím nad tím,že jeden rok psa je snad 7 lidských,tak psisko ukrutně zestárne za jeho jediný den,proto ho to tak unavuje a prospí až 20hodin denně,je to ukrutně nespravedlivý. Ale energie má ten můj raubíř privela

Šťastný to páníček, pokud mu pesan vydrží spát 20 hod.denně Ale je fakt nespravedlivé, jak rychle pejsci stárnou.

22.12.2008 14:26
liala

XXX.XXX.72.154

saddlery napsal(a):

Ono těch sedm lidských let na jeden psí je dost nepřesný. Kdysi jsem na někde na netu, už nevím přesně kde, narazila na tenhle obrázek, tam se ten věk dá odvodit trochu přesněji. Jen nevím, jak to tady zmenšený bude vidět

23.12.2008 17:58
rachel

XXX.XXX.135.234

liala napsal(a):
Ono těch sedm lidských let na jeden psí je dost nepřesný. Kdysi jsem na někde na netu, už nevím přesně kde, narazila na tenhle obrázek, tam se ten věk dá odvodit trochu přesněji. Jen nevím, jak to tady zmenšený bude vidět

Bohužel to vidět není. Mohla byste mi z toho vyčíst, jak je to pro zlatého retrívra?
Narozen 12.4.2002

Nedokážu si představit, že mi jednou bude muset můj pesan odejít do psího nebíčka :-((

23.12.2008 19:33
saddlery

XXX.XXX.178.248

rachel napsal(a):
Bohužel to vidět není. Mohla byste mi z toho vyčíst, jak je to pro zlatého retrívra?
Narozen 12.4.2002

Nedokážu si představit, že mi jednou bude muset můj pesan odejít do psího nebíčka :-((

Je to otřesně nespravedlivý,pač mnohdy pes má větší charakter než leckterý člověk.

25.12.2008 19:42
jurasek

XXX.XXX.112.250

saddlery napsal(a):
Je to otřesně nespravedlivý,pač mnohdy pes má větší charakter než leckterý člověk.

tuším že věk psa k člověčím se počítá takto,1rok je 15 let člověčích ,2 rok 7 let,další rok po 4 let

26.12.2008 13:08
slaimer

XXX.XXX.54.226

hankaapes napsal(a):
Šťastný to páníček, pokud mu pesan vydrží spát 20 hod.denně Ale je fakt nespravedlivé, jak rychle pejsci stárnou.

Jo, my s tema nasema jelitama by sme mohli povidat :). Jinak nevim jestli Lenka davala vedet, ale mame druheho CAJCe. Takze predpokladam, ze toho tretiho na jCH nevymlatime. Mame na to tri vystavy, ale nevidim to ruzove. V Olomouci urcite ne, maximalne na duoCACIBu v Brne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík