dobrmanier

XXX.XXX.200.35
zviratkomilacek
napsal(a):
Vítejte na diskuzi o těch nejúžasnější psech-dobrmanech!
Jejich milovníci a majitelé,dávejte se jejich fotečky!
Já je sem dám taky ale musím nějakou vyštrachat.
Tak já se přidávám s Jezabel Od Dvou lvů
dobrmanier

XXX.XXX.200.35
zviratkomilacek
napsal(a):
A jeste jedna
dobrmanier
napsal(a):
A jeste jedna
Tak jak jsem slíbila....Vyhrabala jsem fotky mého zlatíčka
Tak tady je první......
Bártíkův okouzlující kukuč:CO JSI CHTĚL ŘÍCT???KDY UŽ DOSTANU TEN MÍČEK???
(bylo to v třech měsících-teď mu bude rok)
zviratkomilacek
napsal(a):
Tak jak jsem slíbila....Vyhrabala jsem fotky mého zlatíčka
Tak tady je první......
Bártíkův okouzlující kukuč:CO JSI CHTĚL ŘÍCT???KDY UŽ DOSTANU TEN MÍČEK???
(bylo to v třech měsících-teď mu bude rok)
A další
Takhle my spinkáme s medvídkem
zviratkomilacek
napsal(a):
A další
Takhle my spinkáme s medvídkem
A ještě
Máme rádi drbání
zviratkomilacek
napsal(a):
A ještě
Máme rádi drbání
A poslední
Bártíček smutní
Tak koukjet přidávat dobrmánky
zviratkomilacek
napsal(a):
A poslední
Bártíček smutní
Tak koukjet přidávat dobrmánky
To je ale fešák
Mám taky hněduli, už jí je 6,5, ale taky spí s hračkama
zviratkomilacek
napsal(a):
Můj Robin
zviratkomilacek
napsal(a):
ještě jednou Robin
dobrmanier

XXX.XXX.200.35
zviratkomilacek
napsal(a):
To jsou fešáci.
DObrmani jsou prostě skvělí!
Jojoo, jsou krasní! Ten hnedy je roztomily
Ja mam zkusenost jenom s tou jednou, co mame, ale porad se od ni o dobrmanech ucim
Tak jeste jednu
dobrmanier
napsal(a):
Jojoo, jsou krasní! Ten hnedy je roztomily
Ja mam zkusenost jenom s tou jednou, co mame, ale porad se od ni o dobrmanech ucim
Tak jeste jednu
Jeee na takovou diskuzi jsme cekali take jsem dobrmanomilovnik,jsme z Brna je nam rok a pul
sunin
napsal(a):
Jeee na takovou diskuzi jsme cekali take jsem dobrmanomilovnik,jsme z Brna je nam rok a pul
a jedna vanocni kdyz je ten stedry den
sunin
napsal(a):
a jedna vanocni kdyz je ten stedry den
a takhle Aronek kradl vodu kaprovi z vany
zviratkomilacek
napsal(a):
Jenom posouvám
Přidávejte:-)
Nedá mi to, abych to ještě nezkusila, když se tu objevilo toto téma. V Jihlavě Pístově v útulku je asi sedmiletý dobrman. Znám ho osobně, je moc hodný, klidný a zvyklý na děti i psy. Potřeboval by domov. Jeho poslední majitelé si ho vzali z útulku asi před dvěma roky, svůj čas tráví nejraději v restauracích a pes se jim už asi omrzel, takže zase skončil v útulku. Nemáte pro něj doma někdo kousek místa?
rona
napsal(a):
Nedá mi to, abych to ještě nezkusila, když se tu objevilo toto téma. V Jihlavě Pístově v útulku je asi sedmiletý dobrman. Znám ho osobně, je moc hodný, klidný a zvyklý na děti i psy. Potřeboval by domov. Jeho poslední majitelé si ho vzali z útulku asi před dvěma roky, svůj čas tráví nejraději v restauracích a pes se jim už asi omrzel, takže zase skončil v útulku. Nemáte pro něj doma někdo kousek místa?
Já ne,bohužel ale je mi ho líto.Vím že u tím nepomůžu ale je to vážně hrozné,když ti lidé dají psa do útulku zpět
zviratkomilacek
napsal(a):
Vážně už tady nikdo nemáte dobrmánka?Nebo alespoň fotečky toho,co jste měli?
Přidávám mého Hagira
entlebus
napsal(a):
Přidávám mého Hagira
Koukam ze fotky vaznou tak posilam,takhle si aron vyloupaval kokina z psiho adventniho kalendare
sunin
napsal(a):
Koukam ze fotky vaznou tak posilam,takhle si aron vyloupaval kokina z psiho adventniho kalendare
A tady nerozlucna dvojka- Aronek a jeho spolubydlici Cuca
zviratkomilacek
napsal(a):
Hallo, sice to sem az tak uplne nepatri, ale prece jen to zkusim. Moje znama se dostala do docela blbych zivotnich problemu a potrebovala by nekomu darovat 1,5 leteho dobrmana s PP, kompletne kupirovaneho. Moc mileho k lidem, se psama uz je to asi horsi. Muj tlf. je 728 417 626, gdyby naaahodou. Dekuju.
jesterka
napsal(a):
Hallo, sice to sem az tak uplne nepatri, ale prece jen to zkusim. Moje znama se dostala do docela blbych zivotnich problemu a potrebovala by nekomu darovat 1,5 leteho dobrmana s PP, kompletne kupirovaneho. Moc mileho k lidem, se psama uz je to asi horsi. Muj tlf. je 728 417 626, gdyby naaahodou. Dekuju.
Hnedle bych ho brala ale uz jednoho mam a rodicatkove by se zblaznili z druhyho toz si musim pockat.
jedna letni fotecka
sunin
napsal(a):
Hnedle bych ho brala ale uz jednoho mam a rodicatkove by se zblaznili z druhyho toz si musim pockat.
jedna letni fotecka
Z vybehu na Lesne
sunin
napsal(a):
dnesni prochjda na poli
zurivy boj s uzlikem vlastni vyroby
sunin
napsal(a):
zurivy boj s uzlikem vlastni vyroby
A pretahovana s panickou,bych ani neverila jakou ma silu i kdyz ma jen 27kg
nadja
napsal(a):
pro sunin (Misa) - odkud máte vašeho dobrmánka?
Ahojky,mam ho od jedne pani z Maleho Hradiska u Prostejova,je to vpodstate vorech nema PP
nadja
napsal(a):
pro sunin (Misa) - odkud máte vašeho dobrmánka?
taky se přidám :-)
sunin
napsal(a):
Huraaa konecne nekdo dalsi s dobrousem zda se mi ze je jich nejak malo.
Nadja: jak je stary??
Já se musim omluvit, jsem tu tak trochu podvodem, neb dobříka už nemám. Eny umřel loni v září, bylo mu 6,5 roku. Ale určitě se k tomuto plemeni vrátím, jsou to úžasní hafani
nadja
napsal(a):
Já se musim omluvit, jsem tu tak trochu podvodem, neb dobříka už nemám. Eny umřel loni v září, bylo mu 6,5 roku. Ale určitě se k tomuto plemeni vrátím, jsou to úžasní hafani
To vubec nevadi.....teeda musel byt uzasne sikovnej chodime do psiho vybehu u nas a vsechny prekazky zvlada ale kruh ne a ne pochopit co s tim ma delat a ja mu to nejak jako agility laik neumim vysvetlit
sunin
napsal(a):
To vubec nevadi.....teeda musel byt uzasne sikovnej chodime do psiho vybehu u nas a vsechny prekazky zvlada ale kruh ne a ne pochopit co s tim ma delat a ja mu to nejak jako agility laik neumim vysvetlit
Kruh není těžkej. Postav pesana před něj a z druhý strany ho, třeba na pamlsek, lákej k proskočení s povelem např.skrz.
Eny byl úžasnej, fakt všestranej takovej už druhej nebude. Snad proto váhám s pořízením druhýho dobrouše.
nadja
napsal(a):
Kruh není těžkej. Postav pesana před něj a z druhý strany ho, třeba na pamlsek, lákej k proskočení s povelem např.skrz.
Eny byl úžasnej, fakt všestranej takovej už druhej nebude. Snad proto váhám s pořízením druhýho dobrouše.
Presne tak jsem to zkousela,ale ten kruh mi pripadne malej,je udelanej z takove divne pneumatiky,si na ten kruh dal packy lakala jsem ho na kokino,pak tim jaks taks prolez ale nejak se mu zamotaly nohy a pleskl sebou a uz tam nechtel.
Take mi umrel pesan a nejlepsi lek na smutek je druhej
zviratkomilacek
napsal(a):
Eny - Ch.Enricco Black Bohemia
nadja
napsal(a):
Eny - Ch.Enricco Black Bohemia
To je hezka fotkaco se mu stalo ze uz tady neni??estli se muzu zeptat
Nase psi duo s bratrem
sunin
napsal(a):
To je hezka fotkaco se mu stalo ze uz tady neni??estli se muzu zeptat
Nase psi duo s bratrem
Eny podlehl následkům rakoviny - osteosarkom dolní čelisti
nadja
napsal(a):
Eny podlehl následkům rakoviny - osteosarkom dolní čelisti
ty mas i koniky?? take jsem mela, bohuzel jsem ho musela prodat jeste driv nez se s nim aron seznamil
sunin
napsal(a):
ty mas i koniky?? take jsem mela, bohuzel jsem ho musela prodat jeste driv nez se s nim aron seznamil
Nne, koníky nemám. Tohle je koník kamarádky a ona je i autorkou fotek
nadja
napsal(a):
Je to hřebeček ale jak má kus žvance, tak ho nic jiného nezajímá
Ja jak vidim ponika tak je to pro me holka ponicka no jo za kus zvance.....co by zvirectvo neudelalo
Aron jak cuchne ke kokinu tak se snazi delat vsechno jen abych mu ho dala
sunin
napsal(a):
Ja jak vidim ponika tak je to pro me holka ponicka no jo za kus zvance.....co by zvirectvo neudelalo
Aron jak cuchne ke kokinu tak se snazi delat vsechno jen abych mu ho dala
tak jsem tady zas a nahazim sem par dnesnich fotek,pripojte se taky at to tu nezaflakam sama,nemusi to byt jen dobrousci,staci i nasi kolegove Brnaci
sunin
napsal(a):
tak jsem tady zas a nahazim sem par dnesnich fotek,pripojte se taky at to tu nezaflakam sama,nemusi to byt jen dobrousci,staci i nasi kolegove Brnaci
to je z dnesni prochazky bylo uzasne pocasi az na ten mrazivej vitr
sunin
napsal(a):
to je z dnesni prochazky bylo uzasne pocasi az na ten mrazivej vitr
No a musime se pochlubit......diky tomu ze mi Nada od Enyho poradila tak uz umime skakat i kruh ne na kokino ale na obycejnej klacekto jsem ale vyfotit nestihla
sunin
napsal(a):
No a musime se pochlubit......diky tomu ze mi Nada od Enyho poradila tak uz umime skakat i kruh ne na kokino ale na obycejnej klacekto jsem ale vyfotit nestihla
zviratkomilacek
napsal(a):
Ahoj.....Můeu se zeptat,čím krmíte své dobroušky?Jakou značkou granulí,nebo konzervy,nebo mu vaříte?
Děkuju
my krmime Britkama nekdo si na ne stezuje ale ja si je muzu jenom chvalit a myslim ze pesan taky moc mu chutnaji,chvili jsem mu i varila ale mela jsem pocit ze mu toho musim dat hrozne moc aby byl najezenej,kdyz jsem mu dala mnozstvi kolik mel dostat tak chodil kolem me a mel hlad
sunin
napsal(a):
my krmime Britkama nekdo si na ne stezuje ale ja si je muzu jenom chvalit a myslim ze pesan taky moc mu chutnaji,chvili jsem mu i varila ale mela jsem pocit ze mu toho musim dat hrozne moc aby byl najezenej,kdyz jsem mu dala mnozstvi kolik mel dostat tak chodil kolem me a mel hlad
Tak to je super Míšo, že Aronek zvládl tak rychle kruh
My jsme skoro celej život krmili Acanou, poslední 1,5 roku i střídavě vařili, ale nezdálo se mi, že by to Eny nějak extra ocenil Teď mám beauceronku a ta mi po Acaně začala hnědnout, takže jsem na doporučení přešla na Fitmin - zatím spokojenost.
nadja
napsal(a):
Tak to je super Míšo, že Aronek zvládl tak rychle kruh
My jsme skoro celej život krmili Acanou, poslední 1,5 roku i střídavě vařili, ale nezdálo se mi, že by to Eny nějak extra ocenil Teď mám beauceronku a ta mi po Acaně začala hnědnout, takže jsem na doporučení přešla na Fitmin - zatím spokojenost.
Ahojky,musim ti moc podekovat za radu ohledne toho kruhu,mam z toho radost.
Nekdo prave rikal ze mu pesani hnednou i po tech britkach ale my sme krasne cerni jak uhel a chutnaji mu,sem mu chtela kupovat RC tak jsem je koupila na zkousku a nevim estli nemel hlad ci co ale ohrnoval nad nima nos a po tech britkach se muze utlouc je na ne zvyklej od malicka.
to je tva beauceronka??je nadherna takovou barvicku jsem jeste nevidela,myslela jsem ze jsi uplne bez pejska kdyz jsi rikala ze uz Enyho nemas.
Je nadherna
sunin
napsal(a):
Ahojky,musim ti moc podekovat za radu ohledne toho kruhu,mam z toho radost.
Nekdo prave rikal ze mu pesani hnednou i po tech britkach ale my sme krasne cerni jak uhel a chutnaji mu,sem mu chtela kupovat RC tak jsem je koupila na zkousku a nevim estli nemel hlad ci co ale ohrnoval nad nima nos a po tech britkach se muze utlouc je na ne zvyklej od malicka.
to je tva beauceronka??je nadherna takovou barvicku jsem jeste nevidela,myslela jsem ze jsi uplne bez pejska kdyz jsi rikala ze uz Enyho nemas.
Je nadherna
Máte někdo zkušenost s Eucanubou?Vyhovuje vám?
dobrmanier

XXX.XXX.200.35
zviratkomilacek
napsal(a):
Máte někdo zkušenost s Eucanubou?Vyhovuje vám?
My krmíme ráno varenym a vecer granulema Orijen, lepsí neznám... Denne ma asi 800-900 g jídla
dobrmanier
napsal(a):
My krmíme ráno varenym a vecer granulema Orijen, lepsí neznám... Denne ma asi 800-900 g jídla
Chodí vám miláčci u nohy?Jak jste je to naučili?
Ten náš ne a ne chodit u nohy:-)
A jetšě něcco-nejde mu štěkat na povel.Nevíte jak na to?Já ho prostě nerozdráždím.On vůbec nikdy neštěká-jenom občas-hodně málo.....
zviratkomilacek
napsal(a):
Chodí vám miláčci u nohy?Jak jste je to naučili?
Ten náš ne a ne chodit u nohy:-)
A jetšě něcco-nejde mu štěkat na povel.Nevíte jak na to?Já ho prostě nerozdráždím.On vůbec nikdy neštěká-jenom občas-hodně málo.....
Nějak nám to tu zapadá, Hagir v 8 měsících
zviratkomilacek
napsal(a):
Bárt v oblečku:-) Obleček je u psa velice oblíbený..........
zviratkomilacek
napsal(a):
To je nas MILACEK Hery
zviratkomilacek
napsal(a):
máme nový přírůstek k bosince
tibet
napsal(a):
Ahoj Miso ptala jsem se te vys, ten konik na te fotce neni to nahodou A1/1 Portino ja ze ho mam u sebe ustajenyho s pozdravem Vendy
jooooo to je muj byvaly milovany Portacek....on uz nestoji v Ochozu u Misky??? Jestli ne tak to je dobreeee!!!!A jak se pusik ma???Sem koukala ze jsou s petrou sikovni,ma naky fotky na rejceti tak jsem koukala jak se pasak spravil
Sem si toho tveho pripevku nevsimla
Byla jsem navstivit Ochoz minulou zimu myslim a ocumovat ho a rada bych ho videla zas.
A kde mate staje??mam tisice jeho fotek doma i v damskym sedle i kdyz byl jeste hrebcak takovej nanicovatej
Pisni jak se ma,klido i na mejla
sunin
napsal(a):
jooooo to je muj byvaly milovany Portacek....on uz nestoji v Ochozu u Misky??? Jestli ne tak to je dobreeee!!!!A jak se pusik ma???Sem koukala ze jsou s petrou sikovni,ma naky fotky na rejceti tak jsem koukala jak se pasak spravil
Sem si toho tveho pripevku nevsimla
Byla jsem navstivit Ochoz minulou zimu myslim a ocumovat ho a rada bych ho videla zas.
A kde mate staje??mam tisice jeho fotek doma i v damskym sedle i kdyz byl jeste hrebcak takovej nanicovatej
Pisni jak se ma,klido i na mejla
mas mejlik
nadja
napsal(a):
máme nový přírůstek k bosince
Ahoj Naďo, jak tak čtu tak máme podobné psí osudy... My jsme taky měli dobrmánky nejprve fenu a potom jsme si z ní nechali dva brášky, zamilovali jsme si je a už jsme je nedali. Byli to úžasní psi, neuvěřitelně chytří a vynalézaví. Před rokem a půl nám zemřel první brácha po těžkém 14denním boji s nemocným srdíčkem. Ten druhý to hodně těžko nesl, takže jsem se rozhodla pořídit kámošku, ale protože jsem potřebovala psa ven ke koním pořídila jsem si bosíka, který mě už hodně dlouho lákal. Minulé léto nám umřel i ten druhý dobrmánek a zůstala jen malá pubertální boseronka, kterou si ale nemůžu vynachválit... Je absolutně věrná, neutíká za zvěří, pracuje s koňma, je super, ale kdo jednou okusil dobrmany, nepřestane je milovat... Takže taky váhám jestli při pořízení druhého psa jít do bosinky, nebo do dobrmanky. uz jsem si malem kupovala stene z polska po Pako Dakerovi z ch.s.Akegara, ale nakonec jsem to kvuli penezum odlozila. Baví mě sportovní kynologie a v tom bosici moc neexceluji, i kdyz moderni dobrmani už taky moc ne. Jaký máš názor na práci s bosíkem X s dobrmanem?
Moc gratuluju k novému hafanovi a přeji vše nejlepší do společného života! :)
gianna
napsal(a):
Ahoj Naďo, jak tak čtu tak máme podobné psí osudy... My jsme taky měli dobrmánky nejprve fenu a potom jsme si z ní nechali dva brášky, zamilovali jsme si je a už jsme je nedali. Byli to úžasní psi, neuvěřitelně chytří a vynalézaví. Před rokem a půl nám zemřel první brácha po těžkém 14denním boji s nemocným srdíčkem. Ten druhý to hodně těžko nesl, takže jsem se rozhodla pořídit kámošku, ale protože jsem potřebovala psa ven ke koním pořídila jsem si bosíka, který mě už hodně dlouho lákal. Minulé léto nám umřel i ten druhý dobrmánek a zůstala jen malá pubertální boseronka, kterou si ale nemůžu vynachválit... Je absolutně věrná, neutíká za zvěří, pracuje s koňma, je super, ale kdo jednou okusil dobrmany, nepřestane je milovat... Takže taky váhám jestli při pořízení druhého psa jít do bosinky, nebo do dobrmanky. uz jsem si malem kupovala stene z polska po Pako Dakerovi z ch.s.Akegara, ale nakonec jsem to kvuli penezum odlozila. Baví mě sportovní kynologie a v tom bosici moc neexceluji, i kdyz moderni dobrmani už taky moc ne. Jaký máš názor na práci s bosíkem X s dobrmanem?
Moc gratuluju k novému hafanovi a přeji vše nejlepší do společného života! :)
Dobřík je Agen Sheridano le Fano - mám ho teprve od pátku
Ahoj Šárko, srovnání beauceron(ka) x dobrman ? No, co se týče obran, tak bosina si nezadá s dobrmanem - je to dráče Co se týče utíkání za zvěří, tak zrovna ten můj exemplář zdrhá - ona sice neloví, ale pase - ale to ji neomlouvá. Naopak Eny za zvěří neutíkal.