Tak kolik máte kdo hafanů, hodťe sem fotečky. Já začnu, teda skromě zatím máme "pouze" 4 kousky....
Markéta
bilkson
napsal(a):
Tak kolik máte kdo hafanů, hodťe sem fotečky. Já začnu, teda skromě zatím máme "pouze" 4 kousky....
Markéta
Já mám doma pro změnu 4-člennou smečku
brixie
napsal(a):
Já mám doma pro změnu 4-člennou smečku
Nejmenšího člena není moc vidět, tak ještě jeden snímeček...za ne moc nejvydařenější polohu psíčka se omlouvám
bilkson
napsal(a):
Markéta
Tak my máme jen dva kousky
bilkson
napsal(a):
Markéta
Pětice vousatek, ale dva bydlí u rodičů.
emiel
napsal(a):
Pětice vousatek, ale dva bydlí u rodičů.
S přitelem máme dohromady 6,měli jsme ještě před měsícem 7,ale o jednoho jsme přišli
zviratko
napsal(a):
S přitelem máme dohromady 6,měli jsme ještě před měsícem 7,ale o jednoho jsme přišli
Medvídek Ernýšek
To je jedna část smečky
zviratko
napsal(a):
Medvídek Ernýšek
To je jedna část smečky
Tohle je zbytek smečky
bilkson
napsal(a):
Markéta
Tak tohle jsou naše holky.
evina
napsal(a):
Tak tohle jsou naše holky.
Mno,my jich máme malinko dost-westic celkem 4 plus jeden co je tady skoro pořád,skot páreček a parsonku potrhlou.Patří k nám ještě stále Ajša,jenže ta s nimi být nemůže.Jinak jsou to neúnavní stateční statkoví pomocníci,asistují u koníků i u koz,kůzlata už olizují,kdysi je honili,ale už to pochopili
.malý kozlík s nima lítal na jaře venku.Bydlí s námi v domě,ale hodně času tráví venku,jsou to věrní ocáskové,neměnila bych.Ale fotku,ke jsou úplně všichni,bych musela pohledat,jsou jako živá stříbra
bilkson
napsal(a):
Markéta
Smečka
bilkson
napsal(a):
Markéta
momentálně 5 čivav, jedna maliňačka, 3 australští honáčtí psi a 5 australských miminek a jeden greonendal na hlídání co je tu skoro pořád. Všichni společně na fotce nehrozí tak po částech.
australská mimča s mamčou
oddorrinky
napsal(a):
momentálně 5 čivav, jedna maliňačka, 3 australští honáčtí psi a 5 australských miminek a jeden greonendal na hlídání co je tu skoro pořád. Všichni společně na fotce nehrozí tak po částech.
australská mimča s mamčou
další australačka s malinou
oddorrinky
napsal(a):
další australačka s malinou
a ještě jeden australák
bilkson
napsal(a):
Markéta
Naše aktuální kavkazí smnečka
bilkson
napsal(a):
Markéta
Žanetka, Sherry, Lilly, Mikey a Fionka :-)
maťa

XXX.XXX.31.114
bilkson
napsal(a):
Markéta
Smečky jsme v podstatě měli vždy Ohaře a jezevčíky, modrou dogu a dva hnědé pudly,
křížence erdela a NO a nalezenou jagdteriérku :
maťa

XXX.XXX.31.114
bilkson
napsal(a):
Markéta
Onu jagošku, nalezenou střední špicličku a kříženku špice z útulku na Kociánce, silně podobnou Islandskému ovčákovi :
maťa

XXX.XXX.31.114
bilkson
napsal(a):
Markéta
později se k nim ještě "připojili" dvě fenky NO :
maťa

XXX.XXX.31.114
bilkson
napsal(a):
Markéta
...nějak nejsem schopná se na tu Batulku dívat....
maťa

XXX.XXX.31.114
bilkson
napsal(a):
Markéta
poté se smečka opět pozměnila :
maťa

XXX.XXX.31.114
bilkson
napsal(a):
Markéta
a protože život pejsků je opravdu velice krátký, znovu se trošku změnila :
maťa

XXX.XXX.31.114
bilkson
napsal(a):
Markéta
...až do aktuální sestavy čtyř příšerek
bilkson
napsal(a):
Markéta
My máme zatím 5 hladovejch krků (psích): Don 6 let , kříženec NO x BO (z útulku), Lord, nalezenec, 4 roky a 3 kavalírky Kelly, Kessy (sestry) a Aime, 1 a půl roku. Osazení se asi změní, až se odstěhujeme a jednu holku si vezmeme s sebou (ale máti si třeba pořídí další - červenou) a možná i o Dona už konečně bude míň - až si syn spraví plot (jinak mu utíká, když se holky hárají, u nás ale zase dělá při hárání hroznej brajgl).
ipk
napsal(a):
Tak já mám pouze dva pejsky, ale až budu žít sama, až dostuduju a budu bez rodičů, tak bych chtěla ještě aspoň jednoho
dejna
napsal(a):
My máme zatím 5 hladovejch krků (psích): Don 6 let , kříženec NO x BO (z útulku), Lord, nalezenec, 4 roky a 3 kavalírky Kelly, Kessy (sestry) a Aime, 1 a půl roku. Osazení se asi změní, až se odstěhujeme a jednu holku si vezmeme s sebou (ale máti si třeba pořídí další - červenou) a možná i o Dona už konečně bude míň - až si syn spraví plot (jinak mu utíká, když se holky hárají, u nás ale zase dělá při hárání hroznej brajgl).
Lord.
marky88
napsal(a):
Tak já mám pouze dva pejsky, ale až budu žít sama, až dostuduju a budu bez rodičů, tak bych chtěla ještě aspoň jednoho
Ale kromě psích krků tvoří velkou část smečky naše nová kočička
dejna
napsal(a):
Don. Všimněte si udržované zahrádky.
Jinak dřív byla v domě všeho všudy 1 kavalírka Gita, pak přibyl Lord a nalezená kočka Lili (když chudák po roce umřela, přišla ta ,,potvora" divoká, co je na fotce s Lordem - ale už je z něj mazel), pak u nás začal zůstávat Don, já jsem přitáhla rybičky, morče a králíka a když Gituška umřela, koupila si máti kavalírky hned 2 a já taky jednu, abych měla svoji holku.
dejna
napsal(a):
A už poslední: celá smečka v loni v létě.
dejna
napsal(a):
A už poslední: celá smečka v loni v létě.
bilkson
napsal(a):
Markéta
smečka 3 stafíků
lisakova
napsal(a):
smečka 3 stafíků
A kedysi boli traja ale nahacik sa vratil k rodicom ...
bilkson
napsal(a):
Markéta
Aktuální smečku tvoří 6 psích slečen - brabantice, 2 čivavy, 2 pinčové a šarplaninka - a 3 kočičky. Foto po částech
bilkson
napsal(a):
Markéta
foto2 - šarplaninka, pinčová, kocour Mikeš
bilkson
napsal(a):
Markéta
šarplaninka se sibiřským kotětem
conie
napsal(a):
šarplaninka se sibiřským kotětem
Má smečka,ale neni kompletní ještě tam chybí 2krysařičky ale ty semnou putují v klokaní kapse a na kobylce jsem seděla :) .
asteka
napsal(a):
Má smečka,ale neni kompletní ještě tam chybí 2krysařičky ale ty semnou putují v klokaní kapse a na kobylce jsem seděla :) .
Eny a Ejmy
danan
napsal(a):
Naše smečka čítá 4 briardy, 1 foxlík, 4 kočky domácí a 1 kobyla
Ahoj, moje smečka.
bilkson
napsal(a):
Markéta
Tak to je bloodhoundí část smečky
luciasek
napsal(a):
Tak to je bloodhoundí část smečky
A tady brazilské fily. Dohromady 7 pejsků.
luciasek
napsal(a):
A tady brazilské fily. Dohromady 7 pejsků.
My máme dvě holky, Betynku - bišonek frisé a Felinku - barevného boloňského psíka. Jsou to naše dvě zlatíčka a poklady
felinka
napsal(a):
My máme dvě holky, Betynku - bišonek frisé a Felinku - barevného boloňského psíka. Jsou to naše dvě zlatíčka a poklady
8SH + 1G +1ACD
bilkson
napsal(a):
Markéta
My máme dva - Matýska a baka
atyska
napsal(a):
My máme dva - Matýska a baka
To já mám 3-Sama,Scoobyho a Niní
saabinka
napsal(a):
To já mám 3-Sama,Scoobyho a Niní
Naše smečka - pražský krysařík Miko, jezevčík Bruno a nejnovější přírůstek australský ovčák Argo. Tato fotka je ze Štědrovečerní večeře...
zuzina
napsal(a):
Naše smečka - pražský krysařík Miko, jezevčík Bruno a nejnovější přírůstek australský ovčák Argo. Tato fotka je ze Štědrovečerní večeře...
... tady jsou kluci s manželem u vánočního stromku...
zuzina
napsal(a):
... tady jsou kluci s manželem u vánočního stromku...
...a tady jsme na vycházce.
bilkson
napsal(a):
Markéta
Vážně mají pelíšků víc...
misha
napsal(a):
Sabinko? Co je to za krasnyho hafana ten zrzavohnedej?
Sabca asi este nebude doma z prochajdy spolecne,snad se nebude zlobit kdyz odpovim za ni,jmenuje se Samuel a je to krizenec NO a RR
Foto z dnesni prochajdy
sunin
napsal(a):
Helco pocitam dobre??? Vy mate 11 pesanu???
Jojo.Jsem dobře ujetá,já vím.A to nepočítám ty,co si ke mne druzí "odložili" na hlídání a zůstali na věčné časy.O všechny je ale postaráno!Máme výstavní i pracovní úspěchy.Pesani jsou prostě můj život..(ale neživí mě,já živím je!!)
hel
napsal(a):
Jojo.Jsem dobře ujetá,já vím.A to nepočítám ty,co si ke mne druzí "odložili" na hlídání a zůstali na věčné časy.O všechny je ale postaráno!Máme výstavní i pracovní úspěchy.Pesani jsou prostě můj život..(ale neživí mě,já živím je!!)
tak to je mazec to cucim jak vejr a jak se doma poskladate???asi nejsou postelovi kdyz jich je tolik ze??
sunin
napsal(a):
tak to je mazec to cucim jak vejr a jak se doma poskladate???asi nejsou postelovi kdyz jich je tolik ze??
Poskládáme v pohodě!Každá skupina má "svůj"pokoj.Ne,že by se nesnesli,ale jistota je jistota.V létě jsou velký venku,ale v zimě jsou všichni doma.Ať si kdo chce říká o zateplených boudách..Já je chci mít doma.Dogy na fotce jsou v práci,takže provizorní ležení,ale jinak mají svůj rozkládací gauč.(zkusim vyfotit a pošlu)H.
hel
napsal(a):
Poskládáme v pohodě!Každá skupina má "svůj"pokoj.Ne,že by se nesnesli,ale jistota je jistota.V létě jsou velký venku,ale v zimě jsou všichni doma.Ať si kdo chce říká o zateplených boudách..Já je chci mít doma.Dogy na fotce jsou v práci,takže provizorní ležení,ale jinak mají svůj rozkládací gauč.(zkusim vyfotit a pošlu)H.
Moje 2 boxerky a kavalírka
ykiv
napsal(a):
Moje 2 boxerky a kavalírka
1.část - Beardedka, JRT, 2 kříženci JRT x čivavy, 1labrador x pointr, 1x huskyho
kavka
napsal(a):
1.část - Beardedka, JRT, 2 kříženci JRT x čivavy, 1labrador x pointr, 1x huskyho
Píďa - kříženeček útuláček
kavka
napsal(a):
rotvíček
kavka
napsal(a):
rotvíček
Tak já se taky pochlubím . Máme skoro čtyřletou fenku leonbergra Sáru a roční miminko kavkazského pasteveckého psa Maxe.
mn
napsal(a):
Tak já se taky pochlubím . Máme skoro čtyřletou fenku leonbergra Sáru a roční miminko kavkazského pasteveckého psa Maxe.
Tak já sem taky dám naši partu. Mí jsou tři - černobílý voříšek z útulku (11), černá labradorka (8) a malý knírač (13), ti druzí dva jsou sestry - velšpringl (12) a žlutá labinka (9). Jezdíme venčit spolu, takže se všichni museli skamarádit i když mezi klukama to zezačátku skřípalo. Ale už si na sebe zvykli. Jen kdyby ti naši miláčci stárli pomaleji.
atika
napsal(a):
Tak já sem taky dám naši partu. Mí jsou tři - černobílý voříšek z útulku (11), černá labradorka (8) a malý knírač (13), ti druzí dva jsou sestry - velšpringl (12) a žlutá labinka (9). Jezdíme venčit spolu, takže se všichni museli skamarádit i když mezi klukama to zezačátku skřípalo. Ale už si na sebe zvykli. Jen kdyby ti naši miláčci stárli pomaleji.
naše teriéří parta-2 skoti,parsonka a westindy...domácí flákací fotka
sunin
napsal(a):
Janiska::::: kdyz mate tolik koniku,delas i placne vyjizdky?? Jsme z Brna tak by to nebylo do studenky az tak daleko
Děláme,tedˇpřes zimu sice ne,ale přes léto tu bude i ubytování,sice stylové-týpí,je možné i na vícedenní vandr i s pesanama.A okolí je u nás parádní,takže jste zváni....
janiska
napsal(a):
Děláme,tedˇpřes zimu sice ne,ale přes léto tu bude i ubytování,sice stylové-týpí,je možné i na vícedenní vandr i s pesanama.A okolí je u nás parádní,takže jste zváni....
Janiska::::::jeee to moc dekujem a v lete pozvani urco vyuzijem,mela jsem sveho plnasa ale bohuzel musela prodat,zkouseli jsme i damske sedlo
Konik na fotce je krasnej,ale navstevu bych podnikla asi bez pesana pac kone videl z dalky a chtel je prohanet.
Jedete v unoru na vystavu do Brna s pesanama???
sunin
napsal(a):
Janiska::::::jeee to moc dekujem a v lete pozvani urco vyuzijem,mela jsem sveho plnasa ale bohuzel musela prodat,zkouseli jsme i damske sedlo
Konik na fotce je krasnej,ale navstevu bych podnikla asi bez pesana pac kone videl z dalky a chtel je prohanet.
Jedete v unoru na vystavu do Brna s pesanama???
No,jedu jen kouknout,letos nemusíme,čeká nás to až na rok.,chtěla jsem sice přidat nějaký ten titul Mennymu,ale ještě je takový nedůvěřivý,plachý,všechno postupně okoukáváme a letos nemám k uchovnění nic,Jessiku Ambru už trápit nebudu.Na a tedˇse nám rozrodí kozeny,takže toho času ani moc není
janiska
napsal(a):
No,jedu jen kouknout,letos nemusíme,čeká nás to až na rok.,chtěla jsem sice přidat nějaký ten titul Mennymu,ale ještě je takový nedůvěřivý,plachý,všechno postupně okoukáváme a letos nemám k uchovnění nic,Jessiku Ambru už trápit nebudu.Na a tedˇse nám rozrodí kozeny,takže toho času ani moc není
takovej rancik jak mas ty jsem si dycky prala mit inspirovala me teta co si ho uz davno poridila....snad se k necemu takovemu take dopracuji....ty kozicky jsou uzasny
take tam pujdu jen na cumendu i kdyz jsem prve rikala ze vezmu aj pesa ale to bych z toho asi nic nemela i kdyz jeste uvidim
Take prihodim svoji smecku....i kdyz jenom o dvou kouscich,ale za to poradni trhaci
sunin
napsal(a):
takovej rancik jak mas ty jsem si dycky prala mit inspirovala me teta co si ho uz davno poridila....snad se k necemu takovemu take dopracuji....ty kozicky jsou uzasny
take tam pujdu jen na cumendu i kdyz jsem prve rikala ze vezmu aj pesa ale to bych z toho asi nic nemela i kdyz jeste uvidim
Take prihodim svoji smecku....i kdyz jenom o dvou kouscich,ale za to poradni trhaci
Já bych už neměnila
,odpledne štěci venčili kozí maminy...
janiska
napsal(a):
Já bych už neměnila
,odpledne štěci venčili kozí maminy...
To verim ze bys nemenila ja vzdy po prazdninach od tety odjizdela s tezkym srdcem a porad me ta vidina farmicky neopustila a to uz trva minimalne 8let tak snad jeste vydrzim a pak si to tez splnim.To az v lete dojedu za vama na koniky tak se budu vyptavat jak o zivot
sunin
napsal(a):
To verim ze bys nemenila ja vzdy po prazdninach od tety odjizdela s tezkym srdcem a porad me ta vidina farmicky neopustila a to uz trva minimalne 8let tak snad jeste vydrzim a pak si to tez splnim.To az v lete dojedu za vama na koniky tak se budu vyptavat jak o zivot
dotazy zodpovím ráda.....léto je nejlepší,prckové rostou,voní mléko a sýry,všechno se pase,venku je barevno,zeleno a teplo-nesnáším zimu,všechno kvete,na léto se strašně těším i já...