Kdo je jezevčí " úchyl" jako já? Trocha poezie: Jezevčíci ti se mají - vždytˇjsou to psi salámoví...Podívej se mámo sama- je to salám s nožičkama...
bilkson
napsal(a):
Kdo je jezevčí " úchyl" jako já? Trocha poezie: Jezevčíci ti se mají - vždytˇjsou to psi salámoví...Podívej se mámo sama- je to salám s nožičkama...
A ještě jeden kousek
bilkson
napsal(a):
Né že bych byla salámkovej úchyl, ale jeden kousek mi tu taky věčně štěká
brixie
napsal(a):
Né že bych byla salámkovej úchyl, ale jeden kousek mi tu taky věčně štěká
bilkson
napsal(a):
Sárinka 4 roky
dobrmanier

XXX.XXX.200.35
maťa

XXX.XXX.31.114
bilkson
napsal(a):
Úchyl fakt nejsu, ale zato mám jednu úchylnou skoro Nudlu Takže vám to tu "pokazím" jednou malou retardičkou, která si mě našla přesně v den mého svátku
maťa

XXX.XXX.31.114
bilkson
napsal(a):
Zabijácký postoj
maťa

XXX.XXX.31.114
bilkson
napsal(a):
Ani obří ovčáci před ní nejsou v bezpečí
maťa

XXX.XXX.31.114
bilkson
napsal(a):
Ale jinak je to neviňátko
ketyfa
napsal(a):
Ještě jednou Eli.
A Fanny, jezevčíci jsou prostě NEJ!!!
ketyfa
napsal(a):
A Fanny, jezevčíci jsou prostě NEJ!!!
Náš Rex - výbornej pracovní pes do lesa. Bohužel již není mezi námi :-(
rachel
napsal(a):
Náš Rex - výbornej pracovní pes do lesa. Bohužel již není mezi námi :-(
3,5 letá Dafinka a 6ti měsíční Wendulka
aluska
napsal(a):
3,5 letá Dafinka a 6ti měsíční Wendulka
a ještě samostatně : Dafinka
maťa
napsal(a):
Úchyl fakt nejsu, ale zato mám jednu úchylnou skoro Nudlu Takže vám to tu "pokazím" jednou malou retardičkou, která si mě našla přesně v den mého svátku
Ahoj, tohle jsou moje princezny, Besinka a Catynka.. :-)
lill
napsal(a):
Ahoj, tohle jsou moje princezny, Besinka a Catynka.. :-)
Tohle je Catynka
aluska
napsal(a):
a Wendy
V karanténí stanici Zvolen (www.kszv.sk) mají krásné křížence jezevčíků
Cherry :