Když jsme si dones psa domů jako štěně,tak třeba bratr měl puštěné na plno z repráku něco čemu říká muzika,ale je to pod hranicí poslouchatelnosti- řekl jsem mu vypni to,nebo bude mít pes zkažený dětství,pes má dětství hezký a vzal si to hodně k srdci. fotka Dobrou noc Jacku
saddlery
napsal(a):
Když jsme si dones psa domů jako štěně,tak třeba bratr měl puštěné na plno z repráku něco čemu říká muzika,ale je to pod hranicí poslouchatelnosti- řekl jsem mu vypni to,nebo bude mít pes zkažený dětství,pes má dětství hezký a vzal si to hodně k srdci. fotka Dobrou noc Jacku
pes mě omotanou okolo prstu? To vážně nemá
Miluju ho...on to ví...a díky tomu spolupracuje. Udělá, co mi na očích uvidí...a to jsem od psa očekávala...je na něj spoleh.
Ale říct, že mě má omotanou okolo prstu vážně nemůžu.
Chtěla jsem par'táka...a dle mě jsou ,,pra'táci,, ti, co jsou na vyvážených miskách.
sabina
napsal(a):
pes mě omotanou okolo prstu? To vážně nemá
Miluju ho...on to ví...a díky tomu spolupracuje. Udělá, co mi na očích uvidí...a to jsem od psa očekávala...je na něj spoleh.
Ale říct, že mě má omotanou okolo prstu vážně nemůžu.
Chtěla jsem par'táka...a dle mě jsou ,,pra'táci,, ti, co jsou na vyvážených miskách.
to jsme na vyvážených miskách,ale on dobře ví,že má takové oči,že mu vše projde,zaplatbůh to není gauner a průšvihář.Ale malej kamarád s obrovským srdcem.
saddlery
napsal(a):
Mám obavy, že nechat to 35ti kilový hovádko nechat si mě omotat kolem prstu, tak by to nedopadlo dobře. A spratka nenechám už jen z principu, ptž je strašně drzá.
impact
napsal(a):
Mám obavy, že nechat to 35ti kilový hovádko nechat si mě omotat kolem prstu, tak by to nedopadlo dobře. A spratka nenechám už jen z principu, ptž je strašně drzá.
impact:::: mas obojky z Magu???Nevis jak dobre je videt modra vysivka na cernym podkladu u obojku se jmenama??dik
impact
napsal(a):
Jj, mám z Magu. Modrá nevím, ale když jsem se na Křívě hrabala v jejich stánku, tak vypadaly lukcucně upe všechny.
No ja sem s nima totiz nad miru spokojena a nedam na ne dopustit mam s bilou vysivkou a s tema vyssima ostnama a prave chcu dalsi s jinym typem pisma ale kdyz uz se jmenem tak aby to bylo videt na dalku a te modre na cerne moc neverim
Brr nenávidim když má pes svoje pánečky omotaný kolem prstu.Pánem má být člověk a děsí mne představa neposlušných a rozmazlených jorků kteří si dělají co chtějí a ječí.A při česání se perou a ohání se protože je to chudáčky tahá,tak páneček toho nechá.Když pejsek nechce.Hrůza!!!!Případy z mého okolí