Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2009 12:05
saabinka

XXX.XXX.55.77

.....

5.1.2009 12:06
saabinka

XXX.XXX.55.77

saabinka napsal(a):
.....

Zakládám nové téma
Snad se Míšule nebude zlobit, vždycky ho zakládala ona

5.1.2009 12:11
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
Zakládám nové téma
Snad se Míšule nebude zlobit, vždycky ho zakládala ona

dyť to je jedno ne... prochajdu jste měli pěknou... taky jsou psiska tak nadšený z toho sněhu?

5.1.2009 12:58
saabinka

XXX.XXX.55.77

evinka01 napsal(a):
dyť to je jedno ne... prochajdu jste měli pěknou... taky jsou psiska tak nadšený z toho sněhu?

Úžasný...Ti lítaj, jak splašení sem a tam A co Tínuška?

5.1.2009 14:02
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
Úžasný...Ti lítaj, jak splašení sem a tam A co Tínuška?

no teď zrovna nelítá, protože je mokrá a zabalená do dekyale jinak chodí s rypáčkem u země a bagruje... jen tak nebo do tlamy zmrzlinu

5.1.2009 14:12
saabinka

XXX.XXX.55.77

evinka01 napsal(a):
no teď zrovna nelítá, protože je mokrá a zabalená do dekyale jinak chodí s rypáčkem u země a bagruje... jen tak nebo do tlamy zmrzlinu

To ti moji ho taky žerou a taky se v něm válí
Ale je super že sněží

5.1.2009 16:42
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
.....

Ahooooj tak sem tu po pernem skolnim dnu a uz i po prochajde teda spis po tereni cross behu zpet doma.
Meli sme s sebou i sanky a Aron se pochlapil chvilu tahnul tetku Lucii co byla s nama ale mam na prd postroj a zadnej figl jak ho dobre pripnout

Sarko::::ty fotky jsou na sunin.rajce.ne)
muzes si stahnout jakykoli fotky,a stejne tak vsici ostatni co sem k nam chodi

Aronak radil ve snehu jak pomatenej....ryl rypackem,nadhazoval si ten snih a velal se v nem jako prase.Byl s nama i ten malej brachuv zmetecek

Tady nejake foto a zbytek zas na rajceti

5.1.2009 16:43
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Ahooooj tak sem tu po pernem skolnim dnu a uz i po prochajde teda spis po tereni cross behu zpet doma.
Meli sme s sebou i sanky a Aron se pochlapil chvilu tahnul tetku Lucii co byla s nama ale mam na prd postroj a zadnej figl jak ho dobre pripnout

Sarko::::ty fotky jsou na sunin.rajce.ne)
muzes si stahnout jakykoli fotky,a stejne tak vsici ostatni co sem k nam chodi

Aronak radil ve snehu jak pomatenej....ryl rypackem,nadhazoval si ten snih a velal se v nem jako prase.Byl s nama i ten malej brachuv zmetecek

Tady nejake foto a zbytek zas na rajceti

Evi tak co zkouska???Povedla se???

5.1.2009 16:44
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Evi tak co zkouska???Povedla se???

Byla s nama i tetka Lucie

5.1.2009 16:57
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Byla s nama i tetka Lucie

postroj bys mohla použít nějakej klasickej.. my máme třeba ROGZ a ten má na zádech oko na karabinu... nebo jsem koupila v létě popruhy a ušila Týně na míru jakoby záchranářskej, vyšlo to do stovky.

zkouška byla v pohodě sice pan docent kladl otázky že by se v nich prase vyznalo, ale ukecala jsem ho znalostmi mimo zadané téma

5.1.2009 17:02
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
postroj bys mohla použít nějakej klasickej.. my máme třeba ROGZ a ten má na zádech oko na karabinu... nebo jsem koupila v létě popruhy a ušila Týně na míru jakoby záchranářskej, vyšlo to do stovky.

zkouška byla v pohodě sice pan docent kladl otázky že by se v nich prase vyznalo, ale ukecala jsem ho znalostmi mimo zadané téma

tak to je paradni ze se nechal ukecat......takovi kdyby byli vsichni

chtela bych objednat ten z magu na obranu ale mam strach ze bude drit,kamosovi to toho pitaka odrelo ale nemel to dobre stahly tak nevim,chtelo by to omakat nez to objednam,anebo ho usiju tak jak ty ale na tahani bysme potrebovali minimalne sedlarskou nit pac obycejna by s aronem asi rupla

Se musime pochlubit.....dneska bylo v lese prekonovano a prepejskovano ale Aronak se nechal paradne od tech koni odvolat no ale zas mu nemuzu tak fandit v tom privolani musim s pravdou ven.....vyuzila jsem jeho strachu z tak velkyho zvirete a zavolala na nej a on dosel ne proto ze by byl ze me tak na vetvi a poslouchal na slovo ale protoze je zblizka jeste poradne nevidel.

Jinak vsechny fotky z dneska uz jsou na sunin.rajce.net

5.1.2009 17:18
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
tak to je paradni ze se nechal ukecat......takovi kdyby byli vsichni

chtela bych objednat ten z magu na obranu ale mam strach ze bude drit,kamosovi to toho pitaka odrelo ale nemel to dobre stahly tak nevim,chtelo by to omakat nez to objednam,anebo ho usiju tak jak ty ale na tahani bysme potrebovali minimalne sedlarskou nit pac obycejna by s aronem asi rupla

Se musime pochlubit.....dneska bylo v lese prekonovano a prepejskovano ale Aronak se nechal paradne od tech koni odvolat no ale zas mu nemuzu tak fandit v tom privolani musim s pravdou ven.....vyuzila jsem jeho strachu z tak velkyho zvirete a zavolala na nej a on dosel ne proto ze by byl ze me tak na vetvi a poslouchal na slovo ale protoze je zblizka jeste poradne nevidel.

Jinak vsechny fotky z dneska uz jsou na sunin.rajce.net

já mím doma jakousi umělou nit, která teda fakt drží, přežila ten týden ve slané vodě úplně v pohodě... sedlářská to není, ale na tu bys potřebovala i spešl jehlu, to se do normální ani velké nevejde. můžu donést ukázat postroj až půjdem...

5.1.2009 17:58
saabinka

XXX.XXX.78.164

evinka01 napsal(a):
já mím doma jakousi umělou nit, která teda fakt drží, přežila ten týden ve slané vodě úplně v pohodě... sedlářská to není, ale na tu bys potřebovala i spešl jehlu, to se do normální ani velké nevejde. můžu donést ukázat postroj až půjdem...

TAk jsem domáááá... Promrzlá..A Mišule jakej máš postroj???
Taky Scooby tahal Natálii, to byla sranda bohužel fotečky nemám
Ale je to parádní, tolik sněhu..úžasnýýý

5.1.2009 18:12
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
TAk jsem domáááá... Promrzlá..A Mišule jakej máš postroj???
Taky Scooby tahal Natálii, to byla sranda bohužel fotečky nemám
Ale je to parádní, tolik sněhu..úžasnýýý

Evi to bych byla moc rada kdybys ho donesla ukazat,je sem tomu malymu od brachy taky sila postroj ale u toho malyho je to neco jinyho nez kdyz zabere Hadronaut.Kde jsi tu nit koupila??Sem premyslela ze to spichnu i vlascem na ryby to by taky mohlo vydrzet

Sabiku ja mam postroj takovej pitomej,koupila sem ho Hadronovi kdyz byl mrnous a ted sme ho vytahli jen kvuli tem sankam provizorne,sic tahl ale sane jeli blbe,boby by byli lepsi.Zkousel tahat tu nasu tetku a zvladl to paradne,jen sme to zkouseli jestli vubec bude tahat ale jooo je dobrej ale jen par metru pac tetka taky neco vazi tak sem ho nechtela strhat,ale vylozene si uzival ten zaber kdyz tahal pak se mu ani nechtelo zastavovat.Zitra pujdem na reku na led .....to se taky zasmejem....nebo mozna ne .....ja se svou sikovnosti beztak hodim rybu

A kdy vyrazime???Evi tys rikala ze muzes od stredy,sabca ma chudak dlouho skolu(ale ulejvarna by to mohla zachranit)a kitty rikala az pristi tyden a sarka se zatim nevyjadrila.

Teda koukam ze sem se rozepsala....... no jak sem dosla vymrzla tak tetka vytahla Chivas whisku a nalila do me par panaku....prej na zahrati......no a ja ted hreju tak ze budu muset jit brzo spatale zima uz mi neni

5.1.2009 18:21
saabinka

XXX.XXX.78.164

sunin napsal(a):
Evi to bych byla moc rada kdybys ho donesla ukazat,je sem tomu malymu od brachy taky sila postroj ale u toho malyho je to neco jinyho nez kdyz zabere Hadronaut.Kde jsi tu nit koupila??Sem premyslela ze to spichnu i vlascem na ryby to by taky mohlo vydrzet

Sabiku ja mam postroj takovej pitomej,koupila sem ho Hadronovi kdyz byl mrnous a ted sme ho vytahli jen kvuli tem sankam provizorne,sic tahl ale sane jeli blbe,boby by byli lepsi.Zkousel tahat tu nasu tetku a zvladl to paradne,jen sme to zkouseli jestli vubec bude tahat ale jooo je dobrej ale jen par metru pac tetka taky neco vazi tak sem ho nechtela strhat,ale vylozene si uzival ten zaber kdyz tahal pak se mu ani nechtelo zastavovat.Zitra pujdem na reku na led .....to se taky zasmejem....nebo mozna ne .....ja se svou sikovnosti beztak hodim rybu

A kdy vyrazime???Evi tys rikala ze muzes od stredy,sabca ma chudak dlouho skolu(ale ulejvarna by to mohla zachranit)a kitty rikala az pristi tyden a sarka se zatim nevyjadrila.

Teda koukam ze sem se rozepsala....... no jak sem dosla vymrzla tak tetka vytahla Chivas whisku a nalila do me par panaku....prej na zahrati......no a ja ted hreju tak ze budu muset jit brzo spatale zima uz mi neni

No možná bude ulejváníčko si přece nemůžu nechat ujít
To Scoobyho tak bavilo tahat....musím mu pořídit taky sánky
A já si dala na rozehřátí grog...

To Scooby má postroj takovej, jestli tam jde teda něco vidět a spokojenost

5.1.2009 18:24
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

Ať se na řece nepropadnete. Já čekám jestli se tu něco domluví

5.1.2009 18:25
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
Ať se na řece nepropadnete. Já čekám jestli se tu něco domluví

díky, žesi můžu stáhnout fotky

5.1.2009 18:42
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
díky, žesi můžu stáhnout fotky

Míso, dala jsem si tu adresu raději do oblíbených

5.1.2009 19:03
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
.....

Toz Sabi aspon si nepripadam jak ozralec sama............ale faaaakt to zahralo uuuplne jinak nez caj

Sary s tema fotkama muzes delat co se ti zlibi ja si na nakejch autorskej pravech vubec nepotrpim a navic jsem rada ze se nekomu ty fotky aspon libi i kdyz nejsou zrovna umelecky
Toz to ja cekam take jak se kdo vyjadri s dalsi prochajdou....nam je to jedno jsme flexibilni neco po druhe a to kazdej den a i MHD bysme kvuli prochazce zvladlii bez spuntu....musime trenovat

Sabi ten postroj je videt hezky....ja fakt uvazuju o tom ze ho usiju ale potrebuju tu pevnou nit.

5.1.2009 19:04
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

ti nit nevím se válela doma, ale v Karsu určitě něco podobnýho budou mít...tam sem i kupovala ty popruhy, protože jsem na vytahování z vody chtěla aspoň 4cm široký. měřila a šila jsem to rovnou na míru, ale dá se to udělat i posunovací... ve výsledku jeto něco podobnýho jako fotka se Scoobym... tady je jakž takž možná vidět

5.1.2009 19:06
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Toz Sabi aspon si nepripadam jak ozralec sama............ale faaaakt to zahralo uuuplne jinak nez caj

Sary s tema fotkama muzes delat co se ti zlibi ja si na nakejch autorskej pravech vubec nepotrpim a navic jsem rada ze se nekomu ty fotky aspon libi i kdyz nejsou zrovna umelecky
Toz to ja cekam take jak se kdo vyjadri s dalsi prochajdou....nam je to jedno jsme flexibilni neco po druhe a to kazdej den a i MHD bysme kvuli prochazce zvladlii bez spuntu....musime trenovat

Sabi ten postroj je videt hezky....ja fakt uvazuju o tom ze ho usiju ale potrebuju tu pevnou nit.

Sary ta reka je docela pevna....na tom miste kam chceme jit kluci hraji hokej(10 chlapu) chodi tam i maminy s kocarkama a detma(coz bych si nelajzla ani kdyby byl led sebetlustsi) ale co me trocha uklidnuje je to ze i kdybychom se propadli tak je tam na tom miste tak metr vody

Taky sem puvodne nechtela jit na reku ale na provizorni kluziste co mame udelany kousek od baraku ale ten metr vody je OK

5.1.2009 19:08
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

nebo tady...

5.1.2009 19:11
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Sary ta reka je docela pevna....na tom miste kam chceme jit kluci hraji hokej(10 chlapu) chodi tam i maminy s kocarkama a detma(coz bych si nelajzla ani kdyby byl led sebetlustsi) ale co me trocha uklidnuje je to ze i kdybychom se propadli tak je tam na tom miste tak metr vody

Taky sem puvodne nechtela jit na reku ale na provizorni kluziste co mame udelany kousek od baraku ale ten metr vody je OK

Evi sic malo ale neco vidim.....ja chodim kupovat popruhy a karabiny do Rempa na Cejlu...je to hned u Malinaku....tam by to snad taky mohli mit....kdyztak skaknu tam co chodis ty.

A co ta prochajda???Napada nekoho neco???

Ja jdu zitra ne ten led opet s tetkou ale jen tak na hodku nebo dve pac se jedu za kamosem do Blanska podivat na stenatka PITBULATKA
To bude zas neco pro Sabcu.......

A kdyz tak mluvim o tech stenatkach........mam se zeptat jestli by nebyl jeste zajem o zatim neudana stenatka tech pituliku nebo zas druha kamaradka ma stenatka retrivru a jeste jedne kamosce se taky narodili stenici retrivru ale ti uz jsou starsi.....

Kdybyste o nekom vedeli tak jsou k mani

5.1.2009 19:11
saabinka

XXX.XXX.78.164

sunin napsal(a):

To já dneska byla doma a užívala si snížkovej den s pesanama
Tědka zatím chrní.....

Sem našla fotečku Scoobyho a Micinky, naší bývalé čičinky,která se bohužel někam zatoulala

5.1.2009 19:13
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
nebo tady...

jjj to uz je lepsi ale co ta plastova trojzubka??? Me dneska u tech sanek jak tahl zacala praskat,ale je takova smeckova.Tobe drzi i pri tahu???Ja bych prave radsi aby to melo ty nastavitelny ......kruci jak se tomu rika......no takovy to zapinani jak je na obojkach......takovy postroje prave dela ten MAG ze to je napr velikost B ale da se to stahnout bo roztahnout

5.1.2009 19:14
saabinka

XXX.XXX.78.164

sunin napsal(a):
Evi sic malo ale neco vidim.....ja chodim kupovat popruhy a karabiny do Rempa na Cejlu...je to hned u Malinaku....tam by to snad taky mohli mit....kdyztak skaknu tam co chodis ty.

Ja jdu zitra ne ten led opet s tetkou ale jen tak na hodku nebo dve pac se jedu za kamosem do Blanska podivat na stenatka PITBULATKA

A kdyz tak mluvim o tech stenatkach........mam se zeptat jestli by nebyl jeste zajem o zatim neudana stenatka tech pituliku nebo zas druha kamaradka ma stenatka retrivru a jeste jedne kamosce se taky narodili stenici retrivru ale ti uz jsou starsi.....

Já se hlásím, pit'ásky si beru všechny
Doufám že je aspon vyfotíš plosím, plosím

5.1.2009 19:14
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jjj to uz je lepsi ale co ta plastova trojzubka??? Me dneska u tech sanek jak tahl zacala praskat,ale je takova smeckova.Tobe drzi i pri tahu???Ja bych prave radsi aby to melo ty nastavitelny ......kruci jak se tomu rika......no takovy to zapinani jak je na obojkach......takovy postroje prave dela ten MAG ze to je napr velikost B ale da se to stahnout bo roztahnout

Sabi vy ste meli i Micu??? Aron je ma rad chtel by si s nima hrat ale boji se kdyz po nem kocka zacne sekat a prskat.

5.1.2009 19:15
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Sabi vy ste meli i Micu??? Aron je ma rad chtel by si s nima hrat ale boji se kdyz po nem kocka zacne sekat a prskat.

Sabiku jasne ze ti je vyfotim......myslim na tebe a uz nabijim baterky do fotaku

Toz nechces rovnou naky dovezt??? Jsou hnedy......cokoladovy

5.1.2009 19:16
saabinka

XXX.XXX.78.164

sunin napsal(a):

Mi toho už měli
Micile byla strašně hodnoučká, ale bohužel se někam ztratila

5.1.2009 19:18
saabinka

XXX.XXX.78.164

sunin napsal(a):
Sabiku jasne ze ti je vyfotim......myslim na tebe a uz nabijim baterky do fotaku

Toz nechces rovnou naky dovezt??? Jsou hnedy......cokoladovy

Ty si děláš srandu, že jsou hnědí????
Já chci všeckyyyyyyyyyyyy Já je cuuuu....A budeš moc hodná, když si nabiješ baterky a dovez mi všechny ju?
Zase celou noc neusnu.....

5.1.2009 19:25
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Mi toho už měli
Micile byla strašně hodnoučká, ale bohužel se někam ztratila

Krom Pitaka bych pro tebe mela i kocku....ty ma zas tchyne.....ma cerny a jednoho nadhernyho zrzka kterymu rika garfield......ja jsem ujeta na zrzavy a takovou tu barvu co je v reklame na Whiskas takovej ten cernobilej mourek....ti jsou suprovy

A co ty stenouchy????

Sary ty znas toliko lidi s pesama......nechce nekdo znamej???

5.1.2009 19:30
saabinka

XXX.XXX.78.164

sunin napsal(a):
Krom Pitaka bych pro tebe mela i kocku....ty ma zas tchyne.....ma cerny a jednoho nadhernyho zrzka kterymu rika garfield......ja jsem ujeta na zrzavy a takovou tu barvu co je v reklame na Whiskas takovej ten cernobilej mourek....ti jsou suprovy

A co ty stenouchy????

Sary ty znas toliko lidi s pesama......nechce nekdo znamej???

Čičiny moc nemusím....Ale štěniuchy beeru všechny

5.1.2009 20:01
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

jo to by se dalo vymyslet to zapínání jinak, ale je to pevný dost.... se za ten postroj drželi lidi když je tahala z vody...

Kars = Řempo na Cejlu

5.1.2009 20:08
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
jo to by se dalo vymyslet to zapínání jinak, ale je to pevný dost.... se za ten postroj drželi lidi když je tahala z vody...

Kars = Řempo na Cejlu

Toz to jo tomu bych verila kdyz se za to tahali lidi.....ale jak vymyslet to jiny zapinani???mas nejakej typ???nevim estli by ho karabiny nedreli ale zas davat tam ten masivni nejvetsi trojzubec se mi nechce,aby to taky trocha vypadalo

Sabiku tak cooooo??? Ja tam zitra jedu tak mam ti naky dovezt???Ale fakt???

5.1.2009 20:14
saabinka

XXX.XXX.78.164

sunin napsal(a):
Toz to jo tomu bych verila kdyz se za to tahali lidi.....ale jak vymyslet to jiny zapinani???mas nejakej typ???nevim estli by ho karabiny nedreli ale zas davat tam ten masivni nejvetsi trojzubec se mi nechce,aby to taky trocha vypadalo

Sabiku tak cooooo??? Ja tam zitra jedu tak mam ti naky dovezt???Ale fakt???

TAk místo trojzubce, tam dej normál. zapínání
Bohužel štěnítko nemůžu, ale ty víš, jak moc bych ho chtěla Ale máti no
Tak aspon zatím fotečky

5.1.2009 20:17
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
TAk místo trojzubce, tam dej normál. zapínání
Bohužel štěnítko nemůžu, ale ty víš, jak moc bych ho chtěla Ale máti no
Tak aspon zatím fotečky

Toz kdyz ukazes mamince stenitka treba ju obmekcis a treba kdyby sis jedno na par dnu "pujcila" a oni by ho nechteli zpet treba by ti zustal i jako Samik......vsak i Samik je vas milacek.....dle meho jak je adoptovenj tak je nejhodnejsi

Toz ja to zkusim jako nove tema estli se nekdo chytne ale moc o nich nevim

5.1.2009 20:20
saabinka

XXX.XXX.78.164

sunin napsal(a):
Toz kdyz ukazes mamince stenitka treba ju obmekcis a treba kdyby sis jedno na par dnu "pujcila" a oni by ho nechteli zpet treba by ti zustal i jako Samik......vsak i Samik je vas milacek.....dle meho jak je adoptovenj tak je nejhodnejsi

Toz ja to zkusim jako nove tema estli se nekdo chytne ale moc o nich nevim

No myslím si, že máti by mi na to už neskočila přece jen, 4psi to už by bylo moc..
Ale stejně bych hnedka brala
A kolik jich je???

5.1.2009 20:28
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
No myslím si, že máti by mi na to už neskočila přece jen, 4psi to už by bylo moc..
Ale stejně bych hnedka brala
A kolik jich je???

to nevim ale zkus si nejaky nenavratne pujcit

5.1.2009 20:41
saabinka

XXX.XXX.78.164

sunin napsal(a):
to nevim ale zkus si nejaky nenavratne pujcit

Já bych to ráda zkusila, ale obávám se, že pak bych letěla z domu

5.1.2009 20:46
saabinka

XXX.XXX.78.164

saabinka napsal(a):
Já bych to ráda zkusila, ale obávám se, že pak bych letěla z domu

Jako kdybych neměla Samouše, tak si myslím, že matka by svolila...Ale já mám Samoucha, kterýho už bych pryč nedala.....

6.1.2009 02:11
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Jako kdybych neměla Samouše, tak si myslím, že matka by svolila...Ale já mám Samoucha, kterýho už bych pryč nedala.....

Toz to bych chapala a Samika bych nedala aji kdybych si mela vybrat mezi pitbuliama a Samikem.......je uzasnej,krasne dela vychovatele tem mladsim smradochum a myslim ze je to pes za vsechny prachy a prdci aji kdejakyho pitaka.Ja uz jdu spinkat pac sem veeelmi spolecensky unavena

6.1.2009 02:37
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Toz to bych chapala a Samika bych nedala aji kdybych si mela vybrat mezi pitbuliama a Samikem.......je uzasnej,krasne dela vychovatele tem mladsim smradochum a myslim ze je to pes za vsechny prachy a prdci aji kdejakyho pitaka.Ja uz jdu spinkat pac sem veeelmi spolecensky unavena

Tak holky dobrou....ja uz jsem grogy a hotova,zitra sem hodim neco z ledu ale kdybyste meli napady na prochajdu tak budu rada.

Dobrou

6.1.2009 09:58
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

tak snad na ledě nebudete mít smůlu

6.1.2009 10:00
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

zlatých retrívrů nebo labradorských? Kolik stojí? Piťásci se mi také líbí.

6.1.2009 10:03
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):
Ty si děláš srandu, že jsou hnědí????
Já chci všeckyyyyyyyyyyyy Já je cuuuu....A budeš moc hodná, když si nabiješ baterky a dovez mi všechny ju?
Zase celou noc neusnu.....

hnědí se mi líbí

6.1.2009 10:06
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Tak holky dobrou....ja uz jsem grogy a hotova,zitra sem hodim neco z ledu ale kdybyste meli napady na prochajdu tak budu rada.

Dobrou

tak co Klajdu? někdo se tam chtěl kouknout

6.1.2009 10:18
sunin

XXX.XXX.73.160

kevin napsal(a):
tak co Klajdu? někdo se tam chtěl kouknout

Ahooj,
jo Klajda by sla.......ale ty moje nozicky.......auauau.......my bysme zas dorazili pesky,no i kdyz aby uz nebyla tma,bysme museli prubnout autobus.

6.1.2009 10:23
saabinka

XXX.XXX.164.130

sunin napsal(a):
Ahooj,
jo Klajda by sla.......ale ty moje nozicky.......auauau.......my bysme zas dorazili pesky,no i kdyz aby uz nebyla tma,bysme museli prubnout autobus.

A kdy se de? No spíš v kolik?

6.1.2009 10:25
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):
A kdy se de? No spíš v kolik?

myšleno je zítra, že?

6.1.2009 10:31
saabinka

XXX.XXX.164.130

kevin napsal(a):
myšleno je zítra, že?

A v kolik tedy? Nevím jak budu stíhat totiž

6.1.2009 10:32
sunin

XXX.XXX.73.160

kevin napsal(a):
myšleno je zítra, že?

ja bych sla az zitra dnes jdem bruslit estli sebou teda hned neplacnu

Zitra mam do pul jedne tak bysme to aji dobre stihali.....

6.1.2009 10:34
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

dobře, já se časově přizpůsobím.

6.1.2009 10:35
saabinka

XXX.XXX.164.130

sunin napsal(a):

Si doma Mišule??? Bo ve škole??? Asi ve škole na netu že?
Zítra...hmm,...zítra to já mám zas do 3

6.1.2009 10:37
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):
Si doma Mišule??? Bo ve škole??? Asi ve škole na netu že?
Zítra...hmm,...zítra to já mám zas do 3

a máš baterku?

6.1.2009 10:38
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
a máš baterku?

já nějakou maličkou mám

6.1.2009 10:40
sunin

XXX.XXX.73.160

kevin napsal(a):
a máš baterku?

Jsne ze ve skole......jsem na netu misto abych psala pitomou hospodarskou korespondenci

Tak ja jeste napisu k veceru v kolik bych tam mohla dorazit.
Sabi bud budes muset prchnout driv bo nevim,to uz by byla tma nez byste dorazili kdyz koncis ve tri.Kazdopadne vikend to jistikdyby to nevyslo

6.1.2009 10:42
sunin

XXX.XXX.73.160

sunin napsal(a):
Jsne ze ve skole......jsem na netu misto abych psala pitomou hospodarskou korespondenci

Sabi bud budes muset prchnout driv bo nevim,to uz by byla tma nez byste dorazili kdyz koncis ve tri.Kazdopadne vikend to jistikdyby to nevyslo

jj baterku bych snad nekde nasla u tatky,ale co si pamatuju tak byla siiiilene dlouha a nskladna......ze bych osvetlila Arona???

6.1.2009 10:46
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
jj baterku bych snad nekde nasla u tatky,ale co si pamatuju tak byla siiiilene dlouha a nskladna......ze bych osvetlila Arona???

třeba se ještě někdo přidá, jinak půjdem jindy

6.1.2009 10:49
saabinka

XXX.XXX.164.130

kevin napsal(a):
třeba se ještě někdo přidá, jinak půjdem jindy

Tak to nevím jestli prchnu, asi to nepůjde už mám moc zameškaných hodin....
A mooooooooc se těším na fotečky sem matce včera říkala o miminkách pitů a máti se ani moc nerozčilovala, jak viděla, jak moc ho chcu, no ona to pořád ví
SI myslím, že kdyby jsme měli barák, tak mi hho utčo dovolí

6.1.2009 11:38
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

no koukám, že jsme na tom podobně,.. já zas čtu nějaký nesmysly o plemenech slípek, prasnic apod.. dojivost, protučněnost masa a podobné kydy.. a takový štěstí abych vyfásla chov koní mít určitě nebudu... my jedem v sobotu na Olmiku na výstavu takže max v neděli...

6.1.2009 17:26
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
.....

Holky ja vam musim neco rict.......a nejvic siiiilena z toho bude Sabca

Ja s nima nakonec na ty stenata nejela a ted mi psala mamka ze ma pro me prekvapeni,pry si nejmladsi bracha jedno stene vybrecel a vezooooou mi ho domuuu
Tatka se asi zblazni........a mamka me nastvala......kdyz ja chtela tak nic.......ale i tak se tesim na prcka.
Za chvilu dojedou......nafotim......ukazu

6.1.2009 17:49
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Holky ja vam musim neco rict.......a nejvic siiiilena z toho bude Sabca

Ja s nima nakonec na ty stenata nejela a ted mi psala mamka ze ma pro me prekvapeni,pry si nejmladsi bracha jedno stene vybrecel a vezooooou mi ho domuuu
Tatka se asi zblazni........a mamka me nastvala......kdyz ja chtela tak nic.......ale i tak se tesim na prcka.
Za chvilu dojedou......nafotim......ukazu

no tak to je mazec... gratulujutakhle bych to taky mohla udělat.... jet se podívat a nějaký si dovézt

6.1.2009 19:10
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
no tak to je mazec... gratulujutakhle bych to taky mohla udělat.... jet se podívat a nějaký si dovézt

Tak koukejte na ten nas malej novej poklad......

Je strasne hubenej s velkym pupikem,kdyz se narodil tak mu fena prokousla hlavu a celkove je takovej tunta.....vypada jak civava
A prave proto ze je takovej chudacek tak ho mamka vzala......pry ze si ho jenom pujci aby dal bracha pokojhahaha uz vidim jak by ho mamka vracela

6.1.2009 19:12
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Je strasne hubenej s velkym pupikem,kdyz se narodil tak mu fena prokousla hlavu a celkove je takovej tunta.....vypada jak civava
A prave proto ze je takovej chudacek tak ho mamka vzala......pry ze si ho jenom pujci aby dal bracha pokojhahaha uz vidim jak by ho mamka vracela

no teda jak koukam na tu fotku tak sem to s tou civavou prehnala.....na fotce ani ne ale na zivo ma fakt takovej vyraz
To reknem tatkovi nez vyroste.......ze to civava neni tatka nepozna a nebude tak hulakat

Jsou mu 2 mesice

6.1.2009 19:13
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

je hezkej. Takže nevíš jestli si ho necháte? Jakého je pohlaví?

6.1.2009 19:13
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
no teda jak koukam na tu fotku tak sem to s tou civavou prehnala.....na fotce ani ne ale na zivo ma fakt takovej vyraz
To reknem tatkovi nez vyroste.......ze to civava neni tatka nepozna a nebude tak hulakat

Jsou mu 2 mesice

A jmenuje se Oskar

6.1.2009 19:14
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):

Miso, zítra v šeru by jsi ven nešla?

6.1.2009 19:15
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
Miso, zítra v šeru by jsi ven nešla?

jestli si ho necháte, tak doufám, že nebude rvavej

6.1.2009 19:16
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):

No prave uz je jasny ze ho nevratimeani mamka by uz ho nedala z ruky......planuje ze si na neho poridi i kabelu nez trochu nabere a nebude se tak klepat......fakt je hubenour

A kdybyste videli Arona......je urazenej nemluvi se mnou a vypada hrozne smutne

6.1.2009 19:18
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
No prave uz je jasny ze ho nevratimeani mamka by uz ho nedala z ruky......planuje ze si na neho poridi i kabelu nez trochu nabere a nebude se tak klepat......fakt je hubenour

je to šok, to jsem nečekala

6.1.2009 19:19
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Sary no ja bych aji sla.....ale kdyz za sera tak asi nekam blize obran ale abys to nemela daleko ani ty

A s tou rvavosti taky doufam ze bude v pohode.......pac jinak bude mit tvrdou vychovu kdybych chtel cupovat ostatni......nemam rada pitbuly kteri jsou bezduvodne rvavi....prala bych si aby mel povahu jak Arcik,ten pitak co s nami byl venku.Necha na sobe drevo stipat a je zlaticko

6.1.2009 19:20
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
je to šok, to jsem nečekala

ja to taky necekala.....kdyz mi mamka volala tak jsem myslela ze si dela srandu,pac kdyz sem chtela druhyho ja tak rikala ze nee.A navic nejvetsi sranda je ze mamka se pitbulu boji nebo spis bala

6.1.2009 19:24
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Sary no ja bych aji sla.....ale kdyz za sera tak asi nekam blize obran ale abys to nemela daleko ani ty

A s tou rvavosti taky doufam ze bude v pohode.......pac jinak bude mit tvrdou vychovu kdybych chtel cupovat ostatni......nemam rada pitbuly kteri jsou bezduvodne rvavi....prala bych si aby mel povahu jak Arcik,ten pitak co s nami byl venku.Necha na sobe drevo stipat a je zlaticko

můžem dat sraz na tomkovým nám. co vy na to?

6.1.2009 19:27
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
můžem dat sraz na tomkovým nám. co vy na to?

jjj to by bylo uplne perfektni muzem se projit kolem reky.....nebo kam mas v planu jit??

6.1.2009 19:37
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
jjj to by bylo uplne perfektni muzem se projit kolem reky.....nebo kam mas v planu jit??

jo kolem řeky

6.1.2009 19:38
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
jo kolem řeky

Arcik je od kud? Jeho sourozenci a rodiče..jsou také tak pohodoví?

6.1.2009 19:44
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
Arcik je od kud? Jeho sourozenci a rodiče..jsou také tak pohodoví?

Arcikovy rodice neznam....ale je to pitak s povahou uplne maximalne pohodovou....nejstastnejsi je kdyz ma klacek

6.1.2009 19:59
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Arcikovy rodice neznam....ale je to pitak s povahou uplne maximalne pohodovou....nejstastnejsi je kdyz ma klacek

holky to je tak krasny pozorovat toho prcka.....na to ze je takovej chroust tak honi aronovi nohy,taha ho za usi....a aron je na neho opatrnej

6.1.2009 20:20
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
holky to je tak krasny pozorovat toho prcka.....na to ze je takovej chroust tak honi aronovi nohy,taha ho za usi....a aron je na neho opatrnej

bude s nim brýcha s nama chodit na procházky?

6.1.2009 20:46
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
bude s nim brýcha s nama chodit na procházky?

no jasne ze jo uz se tesim az bude mit po ockovani a poprve vyrazime.....je spravnackej.....dostal trochu mlicka s piskotama a s vlockama a ohrnoval nad tim nos a kdyz sem mu zkusila dat kousek masa tak to bastil jak drak

Bracha ma 7 roku tak nevim jestli bude chodit s nama ale pesan urcite jooo,stejne to vidim tak ze bracha to starani se o psa necha pak na me a ja budu mit dva psy

Kde mame dneska Sabcu??

6.1.2009 20:52
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
no jasne ze jo uz se tesim az bude mit po ockovani a poprve vyrazime.....je spravnackej.....dostal trochu mlicka s piskotama a s vlockama a ohrnoval nad tim nos a kdyz sem mu zkusila dat kousek masa tak to bastil jak drak

Bracha ma 7 roku tak nevim jestli bude chodit s nama ale pesan urcite jooo,stejne to vidim tak ze bracha to starani se o psa necha pak na me a ja budu mit dva psy

Kde mame dneska Sabcu??

Tak ja se jdu jeste pomazlit s nunitkem a jdu spat.
Sary tak mi sem napis v kolik si dame sraz na tom Tomkacu a ja tam dobehnu
Dobrou

6.1.2009 22:10
saabinka

XXX.XXX.27.168

sunin napsal(a):
Tak ja se jdu jeste pomazlit s nunitkem a jdu spat.
Sary tak mi sem napis v kolik si dame sraz na tom Tomkacu a ja tam dobehnu
Dobrou

Já chcu takyyyyyyyyyyyyyyyyyy....TAkovýho tutínka

6.1.2009 22:32
saabinka

XXX.XXX.27.168

saabinka napsal(a):
Já chcu takyyyyyyyyyyyyyyyyyy....TAkovýho tutínka

Ach jo....... Já chcu taky....... A hnědý neměli? Bo jen tyhle pískový?

7.1.2009 07:39
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Ach jo....... Já chcu taky....... A hnědý neměli? Bo jen tyhle pískový?

Sabi tak hnedy nemeli...ale i tak je krasnej.....sem musela dneska zustat doma

7.1.2009 10:00
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

Kde mame dneska Sabcu??

tak to je super. Kdy bude mít po očkování?

7.1.2009 10:02
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Sabi tak hnedy nemeli...ale i tak je krasnej.....sem musela dneska zustat doma

jaké měli ještě barvy? Tak půjdem na tu prochajdu? Jaká byla první noc s Oskarem?

7.1.2009 10:04
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
tak to je super. Kdy bude mít po očkování?

no ten pan co je mel je ani neodcervil ani nemaj to prvni ockovani tak dneska jdem k pani doktorce,

tak me napadlo,chtela bych jim zacit pridavat rybi tuk,malymu kvuli srsti a tomu jak je hubenej a aronakovi na prilepsenou.myslim ze je to lepsi nez olej.Co vy na to??

7.1.2009 10:07
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
no ten pan co je mel je ani neodcervil ani nemaj to prvni ockovani tak dneska jdem k pani doktorce,

tak me napadlo,chtela bych jim zacit pridavat rybi tuk,malymu kvuli srsti a tomu jak je hubenej a aronakovi na prilepsenou.myslim ze je to lepsi nez olej.Co vy na to??

jooo myslela jsem ze bude brecet ale celou celickou noc spal jako zabitej a vstaval az ranoani nekvykl po mamce.

No ja dnes nevim s tou prochajdou mamka naplanovala toho veta a navstevu psiho obchodu tak bych chtela jit s nima.Barvy mely tady tu piskovou s ruznyma bilyma znakama.Oskar ma jen carku na hlave a naprsenku

7.1.2009 10:15
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
jooo myslela jsem ze bude brecet ale celou celickou noc spal jako zabitej a vstaval az ranoani nekvykl po mamce.

No ja dnes nevim s tou prochajdou mamka naplanovala toho veta a navstevu psiho obchodu tak bych chtela jit s nima.Barvy mely tady tu piskovou s ruznyma bilyma znakama.Oskar ma jen carku na hlave a naprsenku

zeptej se na to veta. nemá i bílou packu? jakého psího obchodu? Já plánovala také s kamoškou, ale zatím není na netu. Kdy s nim budete chodit ven?

7.1.2009 10:23
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
zeptej se na to veta. nemá i bílou packu? jakého psího obchodu? Já plánovala také s kamoškou, ale zatím není na netu. Kdy s nim budete chodit ven?

jj ma i trosicku bilou packu ale to je videt jen trosku......no nevim nekam do zverimexu.....rada chodim do toho na Orli....maj tam sice draho ale dobrej vyber hracek pelechu a tak.
Pockam az bude mit vsechno ockovani a hned pak vyrazime,taky musi trocha pribrat pac je kost a kuze jen ma to somalsky brisko,tak aby nezmrz

7.1.2009 10:25
saabinka

XXX.XXX.164.130

kevin napsal(a):

A kolik jste za něj dali?? TAk pita mám dovolenýho až budem mít barák
ALe to nevím kdy bude ALe jinak je krásnoučkej
Ty jo tak co to je za lidi, když nebyl ani očkovanej, ani odčervenej?????

7.1.2009 10:31
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
A kolik jste za něj dali?? TAk pita mám dovolenýho až budem mít barák
ALe to nevím kdy bude ALe jinak je krásnoučkej
Ty jo tak co to je za lidi, když nebyl ani očkovanej, ani odčervenej?????

Nevim....neznam.....mame ho zadarmo pac ho skoro chteli utratit ze ho nikdo nebude chtit a maminka se do neho kvuli tomu zamilovalaze pry tam takovyho chudacka nemohla nechat....ale teda na to ze je takova chciplinka hubena tak energie ma opravdu spoustu

Holky moc vas prosim za Alcu co psala prispevek S.O.S ztratila se ji Baruska a Rita,tak kdybyste sli na prochajdu vemte to pres Lesnou a mrknete po nich,jsou to mile a hodne fenky,bylo by skoda kdyby se jim neco stalo.

7.1.2009 10:41
saabinka

XXX.XXX.164.130

sunin napsal(a):
Nevim....neznam.....mame ho zadarmo pac ho skoro chteli utratit ze ho nikdo nebude chtit a maminka se do neho kvuli tomu zamilovalaze pry tam takovyho chudacka nemohla nechat....ale teda na to ze je takova chciplinka hubena tak energie ma opravdu spoustu

Holky moc vas prosim za Alcu co psala prispevek S.O.S ztratila se ji Baruska a Rita,tak kdybyste sli na prochajdu vemte to pres Lesnou a mrknete po nich,jsou to mile a hodne fenky,bylo by skoda kdyby se jim neco stalo.

Ty dne¨ska teda na prochajdu nejdeš jo? Taky budu muset k vetovi...Samoušovi se to ucho ještě zhoršilo

7.1.2009 10:45
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Ty dne¨ska teda na prochajdu nejdeš jo? Taky budu muset k vetovi...Samoušovi se to ucho ještě zhoršilo

moc se omlouvam ale dneska asi ne.....mame toho na programu spoustu
a zkousela jsi novikov???nebo nejakej jinej tekutej obvaz misto toho lepeni...je to i dezinfekce.Na siti uz je to stary tak bych prve jeste zkusila ten novikov

7.1.2009 10:46
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):

tak pak dej vědět kdy bude moc ven. Těším se na něho.

7.1.2009 10:48
saabinka

XXX.XXX.164.130

sunin napsal(a):
moc se omlouvam ale dneska asi ne.....mame toho na programu spoustu
a zkousela jsi novikov???nebo nejakej jinej tekutej obvaz misto toho lepeni...je to i dezinfekce.Na siti uz je to stary tak bych prve jeste zkusila ten novikov

Novikov máme....A nic... Já mu to vždycky vymejvám a a dávám už jen sypkej framykoin..Lepím to z toho důvodu, aby to nebylo všude zacákaný
Jinak na prcka se mooooooooooooc těším
A co bude s těma ostatníma prckama???

7.1.2009 10:53
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
tak pak dej vědět kdy bude moc ven. Těším se na něho.

Ti ostatni jsou tak trikrat takovy jak ten nas malej bobisek a ty prodava za 3000,- jako stara se o ne hezky rozmazluje je neustale se jim venuje ale asi tomu moc nerozumi s tim ockovanim a odcervovanim

Urco dam vedet,jsem zvedava jak se mu venku bude libit.Doma krasne reaguje na zapiskani.....se ke me rozbehne az se mu trepe hlavicka a litaj usiskaale Aronek je porad takovej smutnej.....neni z neho vubec nadsenej......

7.1.2009 10:56
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Ti ostatni jsou tak trikrat takovy jak ten nas malej bobisek a ty prodava za 3000,- jako stara se o ne hezky rozmazluje je neustale se jim venuje ale asi tomu moc nerozumi s tim ockovanim a odcervovanim

Urco dam vedet,jsem zvedava jak se mu venku bude libit.Doma krasne reaguje na zapiskani.....se ke me rozbehne az se mu trepe hlavicka a litaj usiskaale Aronek je porad takovej smutnej.....neni z neho vubec nadsenej......

jak je starý? oni jsou bez PP? Třeba si zvykne Kevinovi se to ze začátku také nelíbylo.

7.1.2009 10:59
saabinka

XXX.XXX.164.130

kevin napsal(a):
jak je starý? oni jsou bez PP? Třeba si zvykne Kevinovi se to ze začátku také nelíbylo.

Zvykne si určitě..ALe jen doufej, že jak bude prcek větší, že se neporvou, třeba kvůli kravině

7.1.2009 11:01
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):

jejich mamina ma vyrizenej pitbuli registr ale otec ne,takze prdola to vyrizeny nema.....pitaci nemaj papiry jsou zapsani v nakem registru a jde tam zapsat i pes co nema rodice s "PP" teda aspon takhle jsem to pochopila kdyz jsem si ohledne toho psala s jednou pani co se pitakum venuje snad sem to pochopila spravne abych nesirila bludy.

Snad jo ale je mi ho lito.....je na nem videt ze ma pocit jako ze je odstrcenej pritom se mu venuju tim vic aby nezarlil,ale hlavne ze je na nej hodnej a nic mu neudela

Oskarkovi jeste krasne voni z tlamicky takovy to stenatkovsky

7.1.2009 11:01
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):
Zvykne si určitě..ALe jen doufej, že jak bude prcek větší, že se neporvou, třeba kvůli kravině

Miso je škoda, že procházka nebude, tak jindy.

7.1.2009 11:07
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jejich mamina ma vyrizenej pitbuli registr ale otec ne,takze prdola to vyrizeny nema.....pitaci nemaj papiry jsou zapsani v nakem registru a jde tam zapsat i pes co nema rodice s "PP" teda aspon takhle jsem to pochopila kdyz jsem si ohledne toho psala s jednou pani co se pitakum venuje snad sem to pochopila spravne abych nesirila bludy.

Snad jo ale je mi ho lito.....je na nem videt ze ma pocit jako ze je odstrcenej pritom se mu venuju tim vic aby nezarlil,ale hlavne ze je na nej hodnej a nic mu neudela

Oskarkovi jeste krasne voni z tlamicky takovy to stenatkovsky

No se rvackama budu vyporadana hned,nemam to rada a jakmile nejaky naznak tak se budou rvat se mnou.
Jsou mu dva mesice.

Taky me to mrzi,ze mi ta prochajda nevysla,ale chcu se zeptat vetky na spoustu veci a mamka tomu moc nerozumi.Kazdopadne kdybysme to nestihly do patku tak vikend to urcite jisti

7.1.2009 11:11
saabinka

XXX.XXX.164.130

sunin napsal(a):
No se rvackama budu vyporadana hned,nemam to rada a jakmile nejaky naznak tak se budou rvat se mnou.
Jsou mu dva mesice.

Taky me to mrzi,ze mi ta prochajda nevysla,ale chcu se zeptat vetky na spoustu veci a mamka tomu moc nerozumi.Kazdopadne kdybysme to nestihly do patku tak vikend to urcite jisti

A tašku taky pořídíte???? By pak mohl s náma ven v tašce
Ale stejně je moc, 3000 ;,,když nejsou ani očkovaní a ani odčervení
A ty jsi doma Mišule??? Bo ve škole???
No já ¨taky právě přemýšlím jestli fenu, nebo psa....Kvůli tomu rvaní.... Ale už mám rádce, ohledně pitů, takže super

7.1.2009 11:16
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):
No já ¨taky právě přemýšlím jestli fenu, nebo psa....Kvůli tomu rvaní.... Ale už mám rádce, ohledně pitů, takže super

já také uvažovala o nějakém takovém psovi a dopídila jsem se k tomu že zaléží na jakou povahu narazíte a to je docela risk. Ještě je tu možnost pořídit si štěne z chovu ve kterém se tyto problémy neviskytují, ale nevim jestli je to záruka.

7.1.2009 11:17
saabinka

XXX.XXX.164.130

kevin napsal(a):
já také uvažovala o nějakém takovém psovi a dopídila jsem se k tomu že zaléží na jakou povahu narazíte a to je docela risk. Ještě je tu možnost pořídit si štěne z chovu ve kterém se tyto problémy neviskytují, ale nevim jestli je to záruka.

Šári, to já si budu brát pesana z CHS...Teda až si ho budu pořizovat..
Už mám jednu známou, která mi ve všem poradí, takže super

7.1.2009 11:23
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):

Miso, to jdete k vetovi až tak pozdě?

7.1.2009 11:25
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):

Sabi, kamarádi také uvažovali o podobném plemeni, ale asi mají obavu. Myslíš, že se dá sehnat pes se kterým to bude zaručeně v pohodě a nesežere jim jejich psy?

7.1.2009 11:26
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
Sabi, kamarádi také uvažovali o podobném plemeni, ale asi mají obavu. Myslíš, že se dá sehnat pes se kterým to bude zaručeně v pohodě a nesežere jim jejich psy?

znám jednu, která si pořídila bojového, ale je to ještě mlaďoch u nich se to projevuje i kolem 3 roku.

7.1.2009 11:33
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
znám jednu, která si pořídila bojového, ale je to ještě mlaďoch u nich se to projevuje i kolem 3 roku.

jj zaruka neni nikdy muze mit sebelepsi rodice se super povahou a pes nemusi byt po nich,dle meho taky hodne zalezi na vychove a kdyz bude mit i nejakou praci tak myslim ze by se to mohlo povest

Nase vetka ma od tri do sesti tak se tam chystame kolem te treti

7.1.2009 11:52
saabinka

XXX.XXX.41.123

sunin napsal(a):
jj zaruka neni nikdy muze mit sebelepsi rodice se super povahou a pes nemusi byt po nich,dle meho taky hodne zalezi na vychove a kdyz bude mit i nejakou praci tak myslim ze by se to mohlo povest

Nase vetka ma od tri do sesti tak se tam chystame kolem te treti

No právě, vše záleží na výchově..... ALe já bych s ním dělala různý sporty...agility,coursin,weight pulling...atd...

7.1.2009 11:57
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
No právě, vše záleží na výchově..... ALe já bych s ním dělala různý sporty...agility,coursin,weight pulling...atd...

jj neco takoveho bych chtela......ale aby delali pak neco spolecne s aronem aby je to bavilo oba........na vychove zalezi hodne ale geny hrajou urco taky velkou roli......kazdopadne jeho rodice jsou pry pohodovi tak uvdime.

Je hrozne srandovni jak rychle se unavi....tak 10 minut beha jak blazen a pak hodinu az dve chrni jak mrtvolka

7.1.2009 12:04
saabinka

XXX.XXX.41.123

sunin napsal(a):
jj neco takoveho bych chtela......ale aby delali pak neco spolecne s aronem aby je to bavilo oba........na vychove zalezi hodne ale geny hrajou urco taky velkou roli......kazdopadne jeho rodice jsou pry pohodovi tak uvdime.

Je hrozne srandovni jak rychle se unavi....tak 10 minut beha jak blazen a pak hodinu az dve chrni jak mrtvolka

Takže je vlastně jakože tvůj? A dpufám že až si někdy pojedu pro mimčo, tak pojedeš semnou?

7.1.2009 12:10
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
.....

jj tasku chce mamka poridit,ale i tak bych mu musela dat nakej svetr jeste do te tasky aby neprochladl,je fakt hubenour a porad se klepe i doma.

Jsem doma....musela jsem si trocha uzit mimousa
Rada bych s tebou jela pak vybiratale abych neodjizdela s dalsim mrnousemjsem na stenatka uchylna

U nas by fenka asi neprosla.....Aron je v pohode ale Cuca je stary prase,kdyz z arona citi fenku s kterou si venku hral tak ojizdi i arona

7.1.2009 12:11
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jj tasku chce mamka poridit,ale i tak bych mu musela dat nakej svetr jeste do te tasky aby neprochladl,je fakt hubenour a porad se klepe i doma.

Jsem doma....musela jsem si trocha uzit mimousa
Rada bych s tebou jela pak vybiratale abych neodjizdela s dalsim mrnousemjsem na stenatka uchylna

U nas by fenka asi neprosla.....Aron je v pohode ale Cuca je stary prase,kdyz z arona citi fenku s kterou si venku hral tak ojizdi i arona

No vicemene je muj.....sem ho adoptovala

7.1.2009 12:11
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):

mám strach, že nezáleží jen na přístupu (výchově..), ale také na povaze.

7.1.2009 12:13
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):
Takže je vlastně jakože tvůj? A dpufám že až si někdy pojedu pro mimčo, tak pojedeš semnou?

Sabi, když budeš mít fenu, tak jak to budeš řešit aby jsi pak neměla křížence?

7.1.2009 12:14
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
No vicemene je muj.....sem ho adoptovala

Miso, tak to na tu dnešní vycházku asi nepůjdeš, že?

7.1.2009 12:16
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
mám strach, že nezáleží jen na přístupu (výchově..), ale také na povaze.

jj prave jak jsem psala tak hodne zalezi i na tom co maji v sobe,ale rodice jsou pry pohodovy tak uvidime
Doufam ze bude v pohode.....vetsinou jsem mela stesti na pohodovy povahy pejsku,tak snad to bude i tedka takhle

Kazdopadne kdybys Sarko chtela....ma jeste stenata volny,jak jsi psala ze jsi o takovem psu premyslela

7.1.2009 12:21
saabinka

XXX.XXX.41.123

sunin napsal(a):
jj prave jak jsem psala tak hodne zalezi i na tom co maji v sobe,ale rodice jsou pry pohodovy tak uvidime
Doufam ze bude v pohode.....vetsinou jsem mela stesti na pohodovy povahy pejsku,tak snad to bude i tedka takhle

Kazdopadne kdybys Sarko chtela....ma jeste stenata volny,jak jsi psala ze jsi o takovem psu premyslela

Já fenu asi nechci, brala bych radši psa..Už jsem si našla CHS...A plánujou krytí a maminka je hnědá...TAkže by mohlo být hnědý mimi

7.1.2009 12:25
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
Miso, tak to na tu dnešní vycházku asi nepůjdeš, že?

Omlouvam se ale dnes nee,mamka toho naplanovala moc

7.1.2009 12:28
saabinka

XXX.XXX.41.123

sunin napsal(a):
Omlouvam se ale dnes nee,mamka toho naplanovala moc

http://www.pitbullterrier.cz/stmk.html
škoda...Narodí se v únoru a to mi máti asi ještě nedovolí

7.1.2009 12:29
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
http://www.pitbullterrier.cz/stmk.html
škoda...Narodí se v únoru a to mi máti asi ještě nedovolí

ted sem prdolku vazila........ma 1,5kg
To je extra malo na dva mesice

7.1.2009 12:41
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

sunin napsal(a):
ted sem prdolku vazila........ma 1,5kg
To je extra malo na dva mesice

Miso, Oskarek je nadhernej, poradne ho vykrm at mu venku neni takova zima pac ho chci taky nekdy videt! jsem blazen do vsech pejsku, stenatek obvzlast jinak se musim pochlubit, vcera jsem udelala prvni zkousku huraaa...a v te dobre nalade, nechcete jit nekdo zitra dopoledne nekam? nechce, evi, tinuska na letiste treba?..nebo stranska...je mi to fuk kdokoli

7.1.2009 12:43
saabinka

XXX.XXX.41.123

kitty2thorpe napsal(a):
Miso, Oskarek je nadhernej, poradne ho vykrm at mu venku neni takova zima pac ho chci taky nekdy videt! jsem blazen do vsech pejsku, stenatek obvzlast jinak se musim pochlubit, vcera jsem udelala prvni zkousku huraaa...a v te dobre nalade, nechcete jit nekdo zitra dopoledne nekam? nechce, evi, tinuska na letiste treba?..nebo stranska...je mi to fuk kdokoli

1,5 kg???????? To je dost málo na 2 měsíce To je fakt jak čivava

7.1.2009 12:49
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):

ja dopoledne nemuzu uz musim do skoly,byla jsem s mrnousem doma dneska.
Zatim se sam moc nenaji,musim ho krmit z ruky,ale to se pak cpe jak prasatko a mlaska,ale sam z misky zatim ne.

Gratuluju k uspesne zkousce.
Evca by mela taky dneska jednu mit,tak ji drzim pesti at dobre dopadne

Holky od jake vahy je nejidealnejsi brat pesanka ven???mam fakt strach aby neprochladl a nebyl jeste nemocnej.

7.1.2009 12:51
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Zatim se sam moc nenaji,musim ho krmit z ruky,ale to se pak cpe jak prasatko a mlaska,ale sam z misky zatim ne.

Holky od jake vahy je nejidealnejsi brat pesanka ven???mam fakt strach aby neprochladl a nebyl jeste nemocnej.

sem to pomerovala a nas kralik je dvakrat vetsi nez Oskar
Co pridavat jeste ke granulkam aby nabiral???Vitaminy,mineraly??Jaky???

7.1.2009 12:53
saabinka

XXX.XXX.41.123

sunin napsal(a):

Mišule, tak mu kupte zatím obleček, nějakej svetýrek...Ale stejně bych ho brala jen zatím v tašce a na chvíli ho vypustila..

A nevíte někdo kde je ulice Klobásova????????????

7.1.2009 12:54
saabinka

XXX.XXX.41.123

sunin napsal(a):
sem to pomerovala a nas kralik je dvakrat vetsi nez Oskar
Co pridavat jeste ke granulkam aby nabiral???Vitaminy,mineraly??Jaky???

Míšo zkus mu dát tvaroh ze žloutkem

7.1.2009 12:55
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Mišule, tak mu kupte zatím obleček, nějakej svetýrek...Ale stejně bych ho brala jen zatím v tašce a na chvíli ho vypustila..

A nevíte někdo kde je ulice Klobásova????????????

Nez bude naockovanej komplet tak ho ven brat nebudu,je to chroust

Ulice Klobasova???to nevim....zkus mapy na seznamu

7.1.2009 12:59
saabinka

XXX.XXX.41.123

sunin napsal(a):

Ale dej mu tvaroh ze žloutkem a trošičku cukru do toho... A uvidíš jak mu bude šmakovat
Oskárek moc velikej nebude...Bude malej, ale šikovnej

7.1.2009 13:02
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

sunin napsal(a):

na klobasove je hofero, tam chces? ja tam byla...jede se na starej liskovec, 8kou nebo 5kou ...a vystoupis u polikliniky a pak (to mi bylo receno-ale nasla sem to taky) pujdes furt dolu a dojdes tam nebo nakej bus tam jezdi mam pocit..ale musis prestupovat atd..
mrnouse bych ted v tech mrazech fakt moc ven nepoustela, max jen na chvili...a hlavne bych mu zatim davala tvaroh, smetanu, mliko na piti taky jeste, kureci masicko s ryzi nebo testovinama...vazi fakt malo takze bych ho krmila jako uplny mimi

7.1.2009 13:10
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

myslím, že nezáleží na váze

Přidejte reakci

Přidat smajlík