Ale Verčo - klidně je můžeš vyfoukávat všem ,ale kdo nezkusí tak neví jak by dopadnul Každej máme doma šampiona , než vylezeme na výstavu a rozhodčí nám to vysvětlí
nada
napsal(a):
Ale Verčo - klidně je můžeš vyfoukávat všem ,ale kdo nezkusí tak neví jak by dopadnul Každej máme doma šampiona , než vylezeme na výstavu a rozhodčí nám to vysvětlí
Naďo, to byl jen vtípek mě nanapadlo, co na to říci. Já bych jezdila, jenže pan domácí je takový jezevec
A jedna čůrací
eavy
napsal(a):
Naďo, to byl jen vtípek mě nanapadlo, co na to říci. Já bych jezdila, jenže pan domácí je takový jezevec
A jedna čůrací
Nadi, dyť jsou to naše poklady - nemyslím rozhodčí, myslím medvědi .
A jedna schovka .
corinka
napsal(a):
A jedna schovka .
Áno, souhlas se Soňou
corinka
napsal(a):
A jedna schovka .
... a jedna muchlovačka , " tak už mě neeech
"
eavy
napsal(a):
Áno, souhlas se Soňou
jasně že jsou naše poklady Verčo ten tvůj medved čůrá jako když neví jestli může nebo né,
corinka
napsal(a):
... a jedna muchlovačka , " tak už mě neeech
"
Ale , mladej pán konečně vypadnul od ledničky . První ho prolustroval Umyt - "dejchni na mě, co jsi zase jedl "
corinka
napsal(a):
Ale , mladej pán konečně vypadnul od ledničky . První ho prolustroval Umyt - "dejchni na mě, co jsi zase jedl "
A teď ho zmérkli i ti dva - Car i Sandy
marie m
napsal(a):
jasně že jsou naše poklady Verčo ten tvůj medved čůrá jako když neví jestli může nebo né,
Maruš, on mě špicloval, jestli furt fotim, je to totiž stydlivej chlap
eavy
napsal(a):
A jdou taky lustrovat
Jo, prdlačky , jdou dělat " ehe"
nada
napsal(a):
Verčo to důvěrně znám , to jim jde dokonale špiclovat jestli se fotí nebo né no a pak to dopadne nějak takhle
marie m
napsal(a):
Verčo to důvěrně znám , to jim jde dokonale špiclovat jestli se fotí nebo né no a pak to dopadne nějak takhle
Áno, a nebo ještě lépe takhle
marie m
napsal(a):
... a pak se šlo na dřevo, abychom měli v chaloupce teploučko a byl konec s focením
eavy
napsal(a):
Verčo, nic jí nebudu říkat, by si o sobě zas myslela
eavy
napsal(a):
Sákryš, já se dneska ale rozjela
Jeden šmírák chodí bejk koukat do oken ke švagrové
eavy
napsal(a):
ta je dobrá nebo se budou tvářit jek deb...
eavy
napsal(a):
Teda Libo, to žíhování je fantastický
Verčo, děkujeme
A Aty se taky umí šklebit, abyste si nemyslely
eavy
napsal(a):
... a pózování skončilo, šlo se makat
Verčo Batirek je nunánek hodnej on se jen blbě tváří
marie m
napsal(a):
Verčo Batirek je nunánek hodnej on se jen blbě tváří
A ještě jednou Baša a Jaggopočkej Bašo až tě chytím já ti dám
skalap
napsal(a):
A ještě jednou Baša a Jaggopočkej Bašo až tě chytím já ti dám
skalap
napsal(a):
A ještě jedna po zkoušce teploty sněhu
Verčo , tak musiš panu domácímu "jezevcovi" vysvětlit , že by jsme tě taky rádi občas viděli
nada
napsal(a):
Naďo, víš jak jsem ho posledně lákala na klubové setkání? Na řízek a br.salát
Šejtanka říkala, že je tam v Žižicích mají výtečné
marie m
napsal(a):
Verčo tak mu řekni že bud pojede do Žižic na řízek nebo doma budou šišky s mákem
To bych si Maru moc nepomohla, on ty šišky s mákem miluje taky Ale je fakt, že míň, jak řízek a salát
To spíš nasadím doma dietku, potřebujeme jí oba
No a pak se pojedeme nacpat do Žižic
eavy
napsal(a):
To bych si Maru moc nepomohla, on ty šišky s mákem miluje taky Ale je fakt, že míň, jak řízek a salát
To spíš nasadím doma dietku, potřebujeme jí oba
No a pak se pojedeme nacpat do Žižic
Tak pak ti nezbyde nic jiného než naložiz hafany a vyrazit do Žižic sama
a pak mu můžeš o salátě a řízečku doma vyprávět
nada
napsal(a):
Tak pak ti nezbyde nic jiného než naložiz hafany a vyrazit do Žižic sama
a pak mu můžeš o salátě a řízečku doma vyprávět
Veroniko,to se ví že přežil v poho,to musí podstupovat každodenně,neboť Jaggina ho převálcuje kdy se jí zachce a to je Bašula o nějaký pátek starší,ale říká si že se s ženskou nebude prát
marie m
napsal(a):
Verčo já věděla že si poradíšhlavně ho přinutit aby jel
tak u nás začalo zase chumelit tak uvidím jestli to vydrží do rána
ahojky, tak u nás trochu do rána napadlo snížkuto je radosti
nada
napsal(a):
Libo já tu zimu teda vůbec nemusimale přeju ten sníh hafanům,no a pěkně mrzne je zima jak v ruskym filmu
No ne že bych patřil k nejstarším chovatelům KAO, ale dost často a nejen své psy fotím a tak i pozoruji jak každý rok tak trochu mění své barvy. A to jednak při výměnách srsti, kdy se konce dlouhých hrubých chlupů u mých psů barví do zrzavé až kaštanové a změny pozoruji i na počátku zimy. Na jedné holce se mi hnědá trochu ztrácí, na druhé naopak letos objevila za krkem a přibývá jí..., těch tmavých skvrn na nohách, které taky máme, u nás snad nepřibylo, ale v zimě jsou větší. - Život je změna...
marie m
napsal(a):
Libo já tu zimu teda vůbec nemusimale přeju ten sníh hafanům,no a pěkně mrzne je zima jak v ruskym filmu
Maruš, nejste vy tam nějací rozmazlení ? Ráno hlásili v rádiu, že v Českých Budějovicích je nejtepleji z celé republiky ! Měli jste tam jenom mínus pět
Slyšela jsem to na vlastní uši
lmusa
napsal(a):
Maruš, nejste vy tam nějací rozmazlení ? Ráno hlásili v rádiu, že v Českých Budějovicích je nejtepleji z celé republiky ! Měli jste tam jenom mínus pět
Slyšela jsem to na vlastní uši
no Libo nevím kolik naměřili,ale zima byla vlezláto víš jižani jsou zmrzlici
jinak + 5 by bylo lepší
many
napsal(a):
Ahoj všem krásné fotečky tak taky něco přidám
A ještě naše holčičky ty jsou pěkně v teploučku i s manimou
many
napsal(a):
A ještě naše holčičky ty jsou pěkně v teploučku i s manimou
Trošku jsem to zkomolila prohodila jsem písmenka tak se omlouvám jsem nějaká mimo,tak ještě jednu fotečku
nada
napsal(a):
Pomóóóc, vraždí mě šeltiéééé
Tak jsem přežila návštěvu a tady jedna fotečky "Psů do kapsy "
Dzyngis,Metaxa,Gruzie
nada
napsal(a):
Tak jsem přežila návštěvu a tady jedna fotečky "Psů do kapsy "
Dzyngis,Metaxa,Gruzie
..a miminka
marie m
napsal(a):
ahojky všem, tak Nado to jsem ráda že jsi návštěvu přežila, miminka jsou kouzelná
a tiše závidím tu muchlovačku
Ahoj Maruš , tak ještě něco pro tebe
marie m
napsal(a):
Nadi díky sluší mu to klukovi na snížku
a jěště by si mohla nějaké fota miminek přihodit
Koukni k Aničce na web , má jich tam kvanta
nada
napsal(a):
Koukni k Aničce na web , má jich tam kvanta
Ahojte, zkusím dát nějaké fotky z dnešní NVP v Olomouci
Aligero de Lobo monte
lmusa
napsal(a):
Ahojte, zkusím dát nějaké fotky z dnešní NVP v Olomouci
Aligero de Lobo monte
Tasmánský Čert Erudit
lmusa
napsal(a):
Loupežník Erudit
hmm... ten je moc tmavý, tak ještě jeden Loupežník
lmusa
napsal(a):
hmm... ten je moc tmavý, tak ještě jeden Loupežník
Agir z Bllerkova
nada
napsal(a):
Okopírování od asiatů - kdyby někdo chtěl pomoci i zde !!!!!!!
Ako sa to zacalo?
Zaciatkom novembra mi volala jedna znama ze v jednom areali pri Ziline je jedna fena "aziajata" a ma 9 steniatok.Majitel sa o nu nestara a nema ani budu a ani nikoho kto by jej dal nazrat.Jednoducho opustena "mama" s deviatimi hladnymi krkmi (ktore mali asi try dni).
Volala mi preto ze vedela ze mam SAO a chcela aby som jej pomoho ju chytit a odviest ju niekam kde by sa o nu niekto postarla.
Jasne ze som suhlasil a po chvili rozhovoru som sa dozvedel ze zatial nema nikoho ku komu by ju mohla umiestnit.Kedze som pred nedavnom kupil rodinny dom kusok od Ziliny kde mam dost velku zahradu tak ma napadlo ze ju mozeme zatial umiestnit u mna.
Saru tak sa volala ta fenka sme na druhy den previezli ku nam a zacalo sa staranie o psiu mamu s deviatimi prckami.
Aby ste si mohli spravit obraz o tom ako ta "psia mama" vyzerala tu su fotky.
nada
napsal(a):
Okopírování od asiatů - kdyby někdo chtěl pomoci i zde !!!!!!!
Ako sa to zacalo?
Zaciatkom novembra mi volala jedna znama ze v jednom areali pri Ziline je jedna fena "aziajata" a ma 9 steniatok.Majitel sa o nu nestara a nema ani budu a ani nikoho kto by jej dal nazrat.Jednoducho opustena "mama" s deviatimi hladnymi krkmi (ktore mali asi try dni).
Volala mi preto ze vedela ze mam SAO a chcela aby som jej pomoho ju chytit a odviest ju niekam kde by sa o nu niekto postarla.
Jasne ze som suhlasil a po chvili rozhovoru som sa dozvedel ze zatial nema nikoho ku komu by ju mohla umiestnit.Kedze som pred nedavnom kupil rodinny dom kusok od Ziliny kde mam dost velku zahradu tak ma napadlo ze ju mozeme zatial umiestnit u mna.
Saru tak sa volala ta fenka sme na druhy den previezli ku nam a zacalo sa staranie o psiu mamu s deviatimi prckami.
Aby ste si mohli spravit obraz o tom ako ta "psia mama" vyzerala tu su fotky.
Kontakt zatím přes tyto stránky :http://forum.stredoasiat.i nfo/viewtopic.php?f=18&p=18947#p18947
nada
napsal(a):
Kontakt zatím přes tyto stránky :http://forum.stredoasiat.i nfo/viewtopic.php?f=18&p=18947#p18947
AKTUÁLNÍ INFOVdaka mojej zene ktora sa o Saru starala a pomahala mi ked som nemohol Sara zacala pomalicky priberat a prckovia rastli ako z vody.Aby som nezabudol ta moja znama je ludomil a pomaha zvieratam v nudzy.Okamzite doniesla granule pre Saru a neskor aj pre stenata.
Ale ako to uz byva zvykom a nic neni take lahke Sara dostala parvovirozu.
Zacal sa boj o Saru a stenata, kde co sa tyka Sary a jedneho prcka zvytazila choroba a Sara a este jedno stena to neprezili.
Dnes mame na dvore 7-prckov,2psov a 5 suciek.Chcel by som vas poprosit ak by ste vedeli o niekom kto by si chcel vziat stvornoheho kamosa aby ste mu dali kontak.Dakujem.
Tel:00421 910272313
email:dursao@gmail.com
lmusa
napsal(a):
Aty byla VN 2 a celkové výsledky se určitě někde brzy objeví
Aty gratulujeme k VN 2 a přejeme hodně dalších úspěchů.
nada
napsal(a):
Aty je KRASAVICE
Naďo díky
A přidám fotku, kterou nám včera poslal pan Svačina
lmusa
napsal(a):
Naďo díky
A přidám fotku, kterou nám včera poslal pan Svačina
Ještě z Olomouce - v závěrečných soutěžích se Medová Pusinka Erudit umístila ve skupině II FCI na krásném třetím místě.
irij
napsal(a):
Ještě z Olomouce - v závěrečných soutěžích se Medová Pusinka Erudit umístila ve skupině II FCI na krásném třetím místě.
A nejmladší naděje z vrhu T - Tasmánský Čerta a Twetty Erudit.
irij
napsal(a):
A nejmladší naděje z vrhu T - Tasmánský Čerta a Twetty Erudit.
A naše nejmladší z Olomouce - Danka Nart-Sano
irij
napsal(a):
A naše nejmladší z Olomouce - Danka Nart-Sano
Zima byla, že je i na fotkách znát jak se Míšovi kouří od huby...
nada
napsal(a):
A jedna sněhová Bernie NO - 10 měsíců
nada
napsal(a):
A jedna sněhová Bernie NO - 10 měsíců
A Brook pasoucí prasátka
nada
napsal(a):
Nějak jsme zapadli , tak posouvám
Bree alias Kaira 10 měsíců
nada
napsal(a):
Nějak jsme zapadli , tak posouvám
Bree alias Kaira 10 měsíců
Zdravím.
Posílám foto našeho SAO mimča
skalap
napsal(a):
Proč jsi šla do SAO a nezůstala u kavkazanů?Karin by jistě brala k sobě hafíka KAO
Myslím,že Karin je to úplně jedno,hlavně,že si má s kým hrát ...Jinak dalšího KAO 100% plánuji,za nějáký čas plánuji vrh po Karin,tak si nechám fenu...a někdy do budoucna bych chtěla importa-psa,ale to si ještě počkám...
S tím SAO je to trošku jinak,není u nás na zahradě(ale je tu často),ale má ho na zahradě bratr,který bydlí kousek odemne a jeho budoucí úkol bude hlídání před fotbalovými fanoušky,kteří dělají bordel hned vedle zahrady( ) ...
llucinkaa2
napsal(a):
Myslím,že Karin je to úplně jedno,hlavně,že si má s kým hrát ...Jinak dalšího KAO 100% plánuji,za nějáký čas plánuji vrh po Karin,tak si nechám fenu...a někdy do budoucna bych chtěla importa-psa,ale to si ještě počkám...
S tím SAO je to trošku jinak,není u nás na zahradě(ale je tu často),ale má ho na zahradě bratr,který bydlí kousek odemne a jeho budoucí úkol bude hlídání před fotbalovými fanoušky,kteří dělají bordel hned vedle zahrady( ) ...
llucinkaa2,to mimi je okouzlující
lmusa
napsal(a):
Naďo, konečně jsi tu taky dala tu moji oblíbenou feňulku
Nojo Líbo,žíhanic neni nikdy dost
tak jedna dnešní demoliční Démona
nada
napsal(a):
Nojo Líbo,žíhanic neni nikdy dost
tak jedna dnešní demoliční Démona
marie m
napsal(a):
ahojky všem, Démona je už velká slečna doufám že někdo bude fotit na srazíku abych se večer měla na co koukat,když už nemůžu jet a musím být v pracovním procesu
Nazdárek
¨Právě jsem se vrátila z Žižic a fotila jsem jak o život , tak snad z toho něco bude a večer v pracovním procesu s tím něco provedu
nada
napsal(a):
Nazdárek
¨Právě jsem se vrátila z Žižic a fotila jsem jak o život , tak snad z toho něco bude a večer v pracovním procesu s tím něco provedu
A něco na ochutnávku - Brooklyn Něžný obr - vítězka I.stupně povah.soutěží
nada
napsal(a):
A něco na ochutnávku - Brooklyn Něžný obr - vítězka I.stupně povah.soutěží
Nic moc neni vidět tak ještě jednu a zbytek pozdeji
nada
napsal(a):
A Démona s kamarádkou od Šejtanů
marie m
napsal(a):
super tak si počkám na večer
Už se taky těším na další fotky.Na toto setkání jsme se chtěli jet také podívat,ale pro vzdálenost a špatné silnice u nás jsme to vzdali.A s Démonkou to jistě byla Kahlan,Jana byla taky na srazu? A jedna naše Šejtanka se Šekimem ................Bašo,dej mi taky
skalap
napsal(a):
Už se taky těším na další fotky.Na toto setkání jsme se chtěli jet také podívat,ale pro vzdálenost a špatné silnice u nás jsme to vzdali.A s Démonkou to jistě byla Kahlan,Jana byla taky na srazu? A jedna naše Šejtanka se Šekimem ................Bašo,dej mi taky
Ahoj :-) Jana dorazila s malou Kahlan a Gejzírem
Tak ještě něco málo z Žižic
nada
napsal(a):
nada
napsal(a):
Charzo z Azgiru
nada
napsal(a):
nada
napsal(a):
nada
napsal(a):
nada
napsal(a):
nada
napsal(a):
nada
napsal(a):
nada
napsal(a):
nada
napsal(a):
lmusa
napsal(a):
Ahoj všichni, Naďo, pěkné fotky Akorát nevím kdo je kdo...
Zrovna tady v té valné hromadě
To Demi někoho dusí ? Asi to je fest napínavé, boť přihlížejícímu obecenstvu se to evidentně líbí
ahoj zdravím tu všechny,chtěla jsem Vás poprosit ,zda nevíte o kavkazákovi kterého už majitelé nechtějí,nebo nemohou mít .Vysvětlím.Známému umřel pes kterého měl deset let hlídat v dílně ,byl to pan pes .Ale to nechci rozebírat. Byl to kříženec asiata a kavkaze,kterého si známí vzal z útulku a našli k sobě cestu. Bohužel umřel a známí potřebuje na hlídání už velkého psa a chce dát šanci těm, kteří jsou nechtění,nebo je majitelé nemohou mít. Pokud o nějakém víte prosím napište mi na z.sona@centrum.cz