PROSÍM, POMOZTE!!!!
bíglice Rita a voříšek Bára
Se 6. ledna zaběhly v lese nad sídlištěm Lesná (u zastávky Rozvodna)
Volejte na telefonní čísla: 777028533 nebo 773941971
ajina
napsal(a):
PROSÍM, POMOZTE!!!!
Chtělo by to nějaké letáčky po okolí (Panská Lícha, Billa na Lesné, na obecní úřady nebo pošty, ...) a zavolat třeba na obecní úřady, i do Bílovic, v případě, že by to vzali lesem na tu stranu. Letáček s kontaktem vám večer můžu vylepit v Soběšicích na dveře od pošty - vedle Supa. A budu držet palce.
vesper
napsal(a):
Chtělo by to nějaké letáčky po okolí (Panská Lícha, Billa na Lesné, na obecní úřady nebo pošty, ...) a zavolat třeba na obecní úřady, i do Bílovic, v případě, že by to vzali lesem na tu stranu. Letáček s kontaktem vám večer můžu vylepit v Soběšicích na dveře od pošty - vedle Supa. A budu držet palce.
Ahoj Alci,tady Misa,jaktoze se holky zabehli???Je mi to moc lito.Prochazeli jste to tam??Zkus ty letacky,nebo nakou hromadnou hledaci cetu
jingless
napsal(a):
Nemáte ještě jiné fotky ? Nějaké, kde by byly holky vidět pořádně ?
Mají spousty fotek:
http://www.ngband.estranky.cz/fotoalbum/baruska
http://krasnyden1.rajce.idnes.cz/
ajina
napsal(a):
PROSÍM, POMOZTE!!!!
S dovolením (vlastně bez ) jsem jednu fotku, kde jsou obě fenky spolu, stáhla a upravila. Vytisknu je k tomu letáčku.
vesper
napsal(a):
S dovolením (vlastně bez ) jsem jednu fotku, kde jsou obě fenky spolu, stáhla a upravila. Vytisknu je k tomu letáčku.
Budu koukat, mám na starosti bíglíky v nouzi, tak sledujte, jestli se tam třeba neobjeví, já když to přidávám, tak si ani nemusím uvědomit, že je to tahle fenečka www.mybeagles.eu .. Držím strašně pěsti ať se holky najdou !!!
ajina
napsal(a):
PROSÍM, POMOZTE!!!!
Tak holky už jsou doma!!!!
Moooooc díky všem za rady, pomocné ruce a tak podobně....
Hlavně velké DÍKY Pavle od Enynky, která ochotně šla dopoledne, kdy já z práce nemohla na procházku do Soběšic a taky hledala... naštěstí vytisknuté letáky mohu zahodit.
Kolem 11 je našla paní v Soběšicích, že se k ní přidaly, zavřela je do garáže a dala jim něco teplého na zub....
Tak ještě jednou mooooc díky!!!!
PS: Míšo od Aronka... holky se rozběhly za srnkou a už se nevrátily... čekaly a hledaly jsme je až do noci a Péta ještě ráno a kamoška dopoledne... vůbec netuším, kam až doběhly , ale hlavně že jsou doma.
Ala
vesper
napsal(a):
jupííííííííí to je skvělýýý