saabinka
napsal(a):
Ale dej mu tvaroh ze žloutkem a trošičku cukru do toho a taky mlíko s piškotkama... A uvidíš jak mu bude šmakovat
Oskárek moc velikej nebude...Bude malej, ale šikovnej
mamka by si prala aby tak zustal......rika ze mame doma Americkou pitbulcivavu
Jj piskoty s mlikem mu jedou,ale z ruky,sam nee.Ten tvaroh zkusim,ale prece jen nemate typ na nejaky vitaminy??bo neco abych mu prilepsila???
sunin
napsal(a):
mamka by si prala aby tak zustal......rika ze mame doma Americkou pitbulcivavu
Jj piskoty s mlikem mu jedou,ale z ruky,sam nee.Ten tvaroh zkusim,ale prece jen nemate typ na nejaky vitaminy??bo neco abych mu prilepsila???
kitty2thorpe : přesně do Hofera chcu takže 8.čkou.poliklinika? A hlásí to tu zastávku?? Já jsem schopna se stratit všude
Mišule mmntík optám se ti..Jinač myslím že vet určo poradí
sunin
napsal(a):
A pro co tam jdes Sabi??
Prodávaj tam obojky a vodítka atd... http://www.hofero.cz/
saabinka
napsal(a):
Prodávaj tam obojky a vodítka atd... http://www.hofero.cz/
jj to vim.......a budes se mnou objednavat ten Mag???
Tady aktualni fotky prcka.......
sunin
napsal(a):
jj to vim.......a budes se mnou objednavat ten Mag???
Tady aktualni fotky prcka.......
Vidite to pravy ocicko???Ma ho mensi.....pozustatky toho jak ho mamina kousla....na hlavicce ma jizvu....pry to bylo osklivy
sunin
napsal(a):
Vidite to pravy ocicko???Ma ho mensi.....pozustatky toho jak ho mamina kousla....na hlavicce ma jizvu....pry to bylo osklivy
Tady je to videt lip
saabinka
napsal(a):
Určitě bude tam se pojedu podívat, až bude čas na vodítka
On fakt vypadá jak čivava..
A tady hopsa po Aronovi........
kevin
napsal(a):
spraví se to? Čivava má jinou hlavu.
To ocicko se asi uz nespravi,ale vidi na neho normalne.
JJ vim ze civka ma jinou hlavu ale na prvni pohled tak vypada
A tady intimni chvilka s tetou Lucii.....strasne rad blejza a okusuje
sunin
napsal(a):
To ocicko se asi uz nespravi,ale vidi na neho normalne.
JJ vim ze civka ma jinou hlavu ale na prvni pohled tak vypada
A tady intimni chvilka s tetou Lucii.....strasne rad blejza a okusuje
tady jeste jedna
evinka01
napsal(a):
Kitty... dneska nee ,taky máme veterináře... zítra můžem celej den..
ad výživa štěněte.. mlíko bycho moc nedávala, z čistýho kravskýho bývá průjem... lepší je bílej jogurt, na tvaroh bacha, je v něm hodně fosforu, když ho bude mít moc často bude v nerovnováze zase vápník a nerostly by mu dobře kosti... tvaroh tak 1-2x týdně a ne moc, vajco syrový jenom žloutek, vařený celý klidně i skořápku... (v bílku syrovým zase cosi je co škodí)... pokud budeš krmit granulema tak třeba je zaliv vývarem s nudličkama a masem (nejlíp neosolený), přidej ten tvaroh, jogurt, trošku sýru, drcenej tuňák, zeleninka.. skoro cokoliv.. kvasnice jsou moc dobré (tak 1/4 -1/2 kostky)
z vitamínů doporučuju koupit v normání lékárně pangamin bifi plus s pupalkovým olejem - jsou tam vitamíny B skupiny, ten olej, podpoří to chuť k jídlu a trávení. já dávám ještě i olej do granulí - olivovej nebo slunečnicovej, ale né moc ať nemá průjem, ten olej bych vůbec nechala až po odčervení, ať to zbytečně neprojde moc rychle střevem...
evinka01
napsal(a):
ad výživa štěněte.. mlíko bycho moc nedávala, z čistýho kravskýho bývá průjem... lepší je bílej jogurt, na tvaroh bacha, je v něm hodně fosforu, když ho bude mít moc často bude v nerovnováze zase vápník a nerostly by mu dobře kosti... tvaroh tak 1-2x týdně a ne moc, vajco syrový jenom žloutek, vařený celý klidně i skořápku... (v bílku syrovým zase cosi je co škodí)... pokud budeš krmit granulema tak třeba je zaliv vývarem s nudličkama a masem (nejlíp neosolený), přidej ten tvaroh, jogurt, trošku sýru, drcenej tuňák, zeleninka.. skoro cokoliv.. kvasnice jsou moc dobré (tak 1/4 -1/2 kostky)
z vitamínů doporučuju koupit v normání lékárně pangamin bifi plus s pupalkovým olejem - jsou tam vitamíny B skupiny, ten olej, podpoří to chuť k jídlu a trávení. já dávám ještě i olej do granulí - olivovej nebo slunečnicovej, ale né moc ať nemá průjem, ten olej bych vůbec nechala až po odčervení, ať to zbytečně neprojde moc rychle střevem...
evi, ja myslela zitrek dopoledne, o dnesku sem nemluvila ale my bysme sli uz tak po devate
nic pro tebe, co?
ja totiz pak v poledne musim do prace
evinka01
napsal(a):
no a vitamín C (jenom lék Cetebe, v jiné formě ho pes nestráví) se dává pro zdravý vývoj chrupavek a kostí... 1/2 - 1 tabletu na den. plus mu pomůže s imunitou... mimochodem ten vit. B pomáhá odpuzovat klíšťata, to jenom tak na okraj až zase polezou.. ale chce to dávat ho tak měsíc předem než se oteplí...
kitty2thorpe
napsal(a):
evi, ja myslela zitrek dopoledne, o dnesku sem nemluvila ale my bysme sli uz tak po devate
nic pro tebe, co?
ja totiz pak v poledne musim do prace
ajo no já napůl spím tak jsem se v tom moc neorientovala... ale jo, na letiště i v devětsem se nevyspala jenom dneska, musela jsem velmi brzo prokazovat svoje (ne)znalosti
evinka01
napsal(a):
no a vitamín C (jenom lék Cetebe, v jiné formě ho pes nestráví) se dává pro zdravý vývoj chrupavek a kostí... 1/2 - 1 tabletu na den. plus mu pomůže s imunitou... mimochodem ten vit. B pomáhá odpuzovat klíšťata, to jenom tak na okraj až zase polezou.. ale chce to dávat ho tak měsíc předem než se oteplí...
jej dekuju za vycerpavajici info.....super....od vetky hned pomazu do lekarnya pro kvasnice
Sary ten obojek se jmenem stoji 130kc bo tak nejak a jedno pismenko 10kc rozhodne je lepsi to objednat u magu pac v obchode chcou 319,-
evinka01
napsal(a):
ajo no já napůl spím tak jsem se v tom moc neorientovala... ale jo, na letiště i v devětsem se nevyspala jenom dneska, musela jsem velmi brzo prokazovat svoje (ne)znalosti
jojo, misa psala ze dneska mas zkousku, jak to nakonec dopadlo? ja mela vcera a mam C....a taky mam radost pac sem to vsechno z pulky opsala a zpulky domyslela
ja teda se psem na letisti jeste nebyla, jezdis tam normal 76kou?...my dem rano na pole jeste, vstavame brzo..tak pak po snidani byhc tam jela..to muze byt tak 9.30 vyhovuje?
nikdo jinej se neprida?
sunin
napsal(a):
jej dekuju za vycerpavajici info.....super....od vetky hned pomazu do lekarnya pro kvasnice
Sary ten obojek se jmenem stoji 130kc bo tak nejak a jedno pismenko 10kc rozhodne je lepsi to objednat u magu pac v obchode chcou 319,-
jo delku a sirku mi taky udelali jakou sem chtela....i kdyz je to obchod pro pitaky tak mi udelali i na toho malyho voriska
Tady jeste jedna ukazka tech obojku
kitty2thorpe
napsal(a):
jojo, misa psala ze dneska mas zkousku, jak to nakonec dopadlo? ja mela vcera a mam C....a taky mam radost pac sem to vsechno z pulky opsala a zpulky domyslela
ja teda se psem na letisti jeste nebyla, jezdis tam normal 76kou?...my dem rano na pole jeste, vstavame brzo..tak pak po snidani byhc tam jela..to muze byt tak 9.30 vyhovuje?
nikdo jinej se neprida?
já tam jedu 33 a kousek se jde pěšky...bacha to není letiště Tuřany, kam jede 76 ,ale staré sportovní letiště... když vystoupíš na zastávce Straé letiště a jdeš podél té silnice co se připojuje semaforem dál uvidíš asi po 100m firmy, je tam malinký parkovišťátko vlevo od té slinice...
nj zkoušku mám, test vyšel na D a ústní jsem ukecala na B...
sunin
napsal(a):
klidně dávej i kvasnice i vit. B... ten nemůžeš nikdy předávkovat. a kvasnice bych řekla že mu pojedou pěkně, to trochu smrdí tak to mají psi rádi
evinka01
napsal(a):
já tam jedu 33 a kousek se jde pěšky...bacha to není letiště Tuřany, kam jede 76 ,ale staré sportovní letiště... když vystoupíš na zastávce Straé letiště a jdeš podél té silnice co se připojuje semaforem dál uvidíš asi po 100m firmy, je tam malinký parkovišťátko vlevo od té slinice...
nj zkoušku mám, test vyšel na D a ústní jsem ukecala na B...
Šári, ty chceš obkednávat pro Arga??? Taky budem objednávat
evinka01
napsal(a):
klidně dávej i kvasnice i vit. B... ten nemůžeš nikdy předávkovat. a kvasnice bych řekla že mu pojedou pěkně, to trochu smrdí tak to mají psi rádi
aha tak stare letiste...no to vim kde je zastavka...jen teda moc nevim kde tam je misto pro prochazky... kdyz pojedu ze slatiny a vystoupim tam, tak potom kam a kudy jit? nebo dame sraz na te zastavce ...ci kde?
a jen tak na okraj - ty kvasnice jsou na co dobre?
kitty2thorpe
napsal(a):
aha tak stare letiste...no to vim kde je zastavka...jen teda moc nevim kde tam je misto pro prochazky... kdyz pojedu ze slatiny a vystoupim tam, tak potom kam a kudy jit? nebo dame sraz na te zastavce ...ci kde?
no to jsem přsně nahoře popsala... křižovatka se semaforem, ty přijedeš od Lidlu, křižovatku budeš mít po levé ruce, půjdeš po levém chodníku podél té slinice, která se připojuje kolmo ke trase trolejáku. po cca 150 metrech vlevo bude končit zástavba firmy a to jeto místo které myslím... nebo můžem dát i sraz na zastávce, to je jedno... tam ta plocha letiště je prázdná takže se můžou vylítat, můžem vzít balonek, frisbee nebo tak něco...
kvasnice obsahují živá zvířátka, která podporují trávení a obohacují další střevní zvířenu. krom toho obsajují stopové prvky, které pes potřebuje a vitamíny skupiny B, které jsou dobré na kůži, srst, nervy... přebytek vit. B se vylučuje jednak močí a jednak kůží a pes víc "smrdí" klíšťatům, komárům apod...
kitty2thorpe
napsal(a):
Sarko urco se k toberada pripojim ja i sabca,chce si taky objednavatale jeste predtim chci napsat tomu borcovi jaky muze udelat barvy....na strankach maj jen cerny s bilym nebo cervenym ale na pitbullshopu maj i cerveny se stribrnou vysivkou a dela jim to taky mag tak se chci zeptat abych si kdyztak mohla nakombinovat barvicky podle sebe
sunin
napsal(a):
Sarko urco se k toberada pripojim ja i sabca,chce si taky objednavatale jeste predtim chci napsat tomu borcovi jaky muze udelat barvy....na strankach maj jen cerny s bilym nebo cervenym ale na pitbullshopu maj i cerveny se stribrnou vysivkou a dela jim to taky mag tak se chci zeptat abych si kdyztak mohla nakombinovat barvicky podle sebe
je to blbe videt ale ten s hroty mam taky je to ten nad tim se jmenem
tady to bude videt lip
evinka01
napsal(a):
no to jsem přsně nahoře popsala... křižovatka se semaforem, ty přijedeš od Lidlu, křižovatku budeš mít po levé ruce, půjdeš po levém chodníku podél té slinice, která se připojuje kolmo ke trase trolejáku. po cca 150 metrech vlevo bude končit zástavba firmy a to jeto místo které myslím... nebo můžem dát i sraz na zastávce, to je jedno... tam ta plocha letiště je prázdná takže se můžou vylítat, můžem vzít balonek, frisbee nebo tak něco...
kvasnice obsahují živá zvířátka, která podporují trávení a obohacují další střevní zvířenu. krom toho obsajují stopové prvky, které pes potřebuje a vitamíny skupiny B, které jsou dobré na kůži, srst, nervy... přebytek vit. B se vylučuje jednak močí a jednak kůží a pes víc "smrdí" klíšťatům, komárům apod...
oki, no my pojedem 31kou abysme tam byli tak 9.30 teda....uz vim kde to je, jednou tam byl majales myslim...a ten balonek vzit muzem, akorat si myslim ze muf bude hotovej spis z tiny nez z balonku
zkusime
sunin
napsal(a):
kitty hod sem nakou fotecku tvyho pesanka,jestli muzes jsem zvedava
Aron delal chvilku mamku
sunin
napsal(a):
Nene Sabiku nedamnechci ho pujcit nikomu ani doma....je muj mimik
teda, zavidim ti ho taky, ale kdyz si vzpomenu kolik starosti sem mela s tim mym dvou mesicnim ale sou to nejhezci chvile se stenatkem
jinak ted sem v praci a tady tolik fotek nemam, teda...ale sem vyhrabala jednu kdyz byl nemocnej
vcera sem ho vazila a ma 21,5 uz to neni malej stenik
kitty2thorpe
napsal(a):
teda, zavidim ti ho taky, ale kdyz si vzpomenu kolik starosti sem mela s tim mym dvou mesicnim ale sou to nejhezci chvile se stenatkem
jinak ted sem v praci a tady tolik fotek nemam, teda...ale sem vyhrabala jednu kdyz byl nemocnej
vcera sem ho vazila a ma 21,5 uz to neni malej stenik
jeste jedna
saabinka
napsal(a):
Stejnak ti ho vemu...V noci se k Vám vloupu , vemu prcka a zdrhnu
To že nevím kde bydlíte, je druhá věc
Neboj to taky napravime.....mame obyvak o 90 m ctverecnich tak kdyz nebude tatka doma udelame psi partosku
Kitty a jak se jmenuje???Je krasnej.A jak je starej???Aronak vazi kolem 27 kg a pripadne mi takovej chroustovitej.
sunin
napsal(a):
Neboj to taky napravime.....mame obyvak o 90 m ctverecnich tak kdyz nebude tatka doma udelame psi partosku
Kitty a jak se jmenuje???Je krasnej.A jak je starej???Aronak vazi kolem 27 kg a pripadne mi takovej chroustovitej.
sem koukala na "boxery rapliky a nicitele"
Mate tam krasny fotky Kitty a ta s tim vyskokem vypada jak kdyby se smal
sunin
napsal(a):
Jejda psí párty..To dopadne A kdy jdete k tomu vetovi??
Já bych tak někam o víkendu šla zapařit
Se musím pochlubit, možná půjdu o vkendu s pitbull.mimčama ven
saabinka
napsal(a):
Jejda psí párty..To dopadne A kdy jdete k tomu vetovi??
Já bych tak někam o víkendu šla zapařit
Se musím pochlubit, možná půjdu o vkendu s pitbull.mimčama ven
jmenuje se Muf, je bez PP a vcera mel 7 mesicu a je strasne trhlej
je to proste klaun a dela mi radost, je to muj vysnenej pejsek uz od mala, takze ted si to vychutnavam se vsim vsudy
me se pitasci a jim podobni strasne libi, ale nemam zatim odvahu do nejakeho jit...rikam si ze lepsi nejdriv nasbirat zkusenosti jinak do budoucna chci jeste leoparda, canika a velskorgiho
kitty2thorpe
napsal(a):
je to proste klaun a dela mi radost, je to muj vysnenej pejsek uz od mala, takze ted si to vychutnavam se vsim vsudy
me se pitasci a jim podobni strasne libi, ale nemam zatim odvahu do nejakeho jit...rikam si ze lepsi nejdriv nasbirat zkusenosti jinak do budoucna chci jeste leoparda, canika a velskorgiho
teeeda to bude poradna smecka....a od kazdyho neco
Cekam na maminu....zaukolovala jsem ji s tou lekarnou a obchodem tak jen cekam jak dojede,nechci homoc nosit ven.
Je mozny ze je mu takova zima,tim ze je tak malej a hubenej???Trepe se i kdyz je zabalenej ve fleecove dece a mame podlahovy topeni ale trepe se porad
sunin
napsal(a):
Cekam na maminu....zaukolovala jsem ji s tou lekarnou a obchodem tak jen cekam jak dojede,nechci homoc nosit ven.
Je mozny ze je mu takova zima,tim ze je tak malej a hubenej???Trepe se i kdyz je zabalenej ve fleecove dece a mame podlahovy topeni ale trepe se porad
A jak dlouho s ním pojedete??? No ale doma ho zas tak moc nezabaluj, jelikož když s ním pak vyjdeš ven, tak přechod z tepla do zimy není dobrej
Hlavně když pojedete, tak ho pořádně zabal
sunin
napsal(a):
neřekla bych, že je mu zima.. spíš je pořád vykulenej z té změny. stejně si bude muset zvyknout, ono ještě pár dní zima bude tak ho nebal.
kitty2thorpe
napsal(a):
do budoucna to je kdy? a všechny naráz? ten velskorgi jedost odlišný od těch 2
kevin
napsal(a):
a s jakejma pitbul mimčama épůjdeš možná ven?
Ahooj tak sem nachvilu tady zas misto vypocetky
Vcera jsme nedopadly nijak,jeli jsme k te vetce a ona mela zavreno a duvod neuvedenej zadnej tak ji musim zavolat a pak jsem mela skorotchyni na navsteve
Jak jsem psala ze prvni noc byla v pohode.....tak ta druha stala za to nespal se mnou ale s Luckou a ta se vubec nevyspala,budil se kazdou hodinu na curani a pak si chtel hrat a nedal pokoj.
Uz pred nim zdrha aji Aron.....vyklubal se z neho peknej drak,odpo poslu fotky jak se valel po aronovi
sunin
napsal(a):
Vcera jsme nedopadly nijak,jeli jsme k te vetce a ona mela zavreno a duvod neuvedenej zadnej tak ji musim zavolat a pak jsem mela skorotchyni na navsteve
Jak jsem psala ze prvni noc byla v pohode.....tak ta druha stala za to nespal se mnou ale s Luckou a ta se vubec nevyspala,budil se kazdou hodinu na curani a pak si chtel hrat a nedal pokoj.
Uz pred nim zdrha aji Aron.....vyklubal se z neho peknej drak,odpo poslu fotky jak se valel po aronovi
Tak jste měli jet na hlavní ne???
A oznamuji že každej čtvrtek mám do 13.00
A co jste mu teda koupili?
saabinka
napsal(a):
Tak jste měli jet na hlavní ne???
A oznamuji že každej čtvrtek mám do 13.00
A co jste mu teda koupili?
Zatim v lekarne ten pangamin a Cecko a ty kvasnice olovovej olej a kosti na vyvar abych mela cim zalivat granulky.Pro to odcervovadlo povalim dneska k nam do lekarny.
Parada tak ctvrtky jsou pohodovy.Jo a na hlavni veterinu myslis do Kr.pole???Tam bych nejela ani prd....maximalne v te nejvetsi nouzi
Jo Sabi......pamatujes si z Hafici.cz Janu z Bystrce???Ma retrivra Rona a pry jste si psali......je to moje spoluzacka a jak sem vypravela o Scoobym tak byla prekvapna ze se zname tak jsem ji zvala na prochajdu s nama.
sunin
napsal(a):
Zatim v lekarne ten pangamin a Cecko a ty kvasnice olovovej olej a kosti na vyvar abych mela cim zalivat granulky.Pro to odcervovadlo povalim dneska k nam do lekarny.
Parada tak ctvrtky jsou pohodovy.Jo a na hlavni veterinu myslis do Kr.pole???Tam bych nejela ani prd....maximalne v te nejvetsi nouzi
Jo Sabi......pamatujes si z Hafici.cz Janu z Bystrce???Ma retrivra Rona a pry jste si psali......je to moje spoluzacka a jak sem vypravela o Scoobym tak byla prekvapna ze se zname tak jsem ji zvala na prochajdu s nama.
S Janou si píšem Má u mě slíbenej obojek
.
Super a kdy půjde?
saabinka
napsal(a):
Jí podaruji co mám doma..Takovej železno-koženej
Ty jo ted sem se zacetla......koukni na to video ktery je u prispevku "Prosba o pomoc" je to o par prispevku niz a pak si taky otevri a precti ty komentare k tomu.......ale moc se u toho nepodivuj,to je ukazka vypatlanych nazoru
sunin
napsal(a):
někdy bývá první noc v pohodě protože je pes vyčerpaný ze změny
impact
napsal(a):
Já to ani nečtu... Na novinkách je nejhorší diskuze na světě, to je známá věc.
muzu se zeptat co to bylo za CHS? je mi to taky moc lito
jinak, vim ze se to ted moc nehodi, ale dopo sme byli s evkou na prochazce tak sem v nejblizsi dobe hodim fotky...
copak dela oskarek, misi? dej sem vic fotek
kitty2thorpe
napsal(a):
muzu se zeptat co to bylo za CHS? je mi to taky moc lito
jinak, vim ze se to ted moc nehodi, ale dopo sme byli s evkou na prochazce tak sem v nejblizsi dobe hodim fotky...
copak dela oskarek, misi? dej sem vic fotek
Kam jste šli na tu plochu směrem za tou zastávkou?
kevin
napsal(a):
Kam jste šli na tu plochu směrem za tou zastávkou?
tys tam byla taky? my nevedeli jestli jdes taky, pac ses vcera uz neozvala...ja mela stesti ze sem evu videla a mohla ji sledovat.. pokud si jela z mesta, tak ze zastavky stare letiste ses mela vratit k te krizovatce a jit doleva (mesto by bylo rovne)...a tam jak konci ty budovy sme vlevo chodili pres celou tu plochu zasnezenou
...
kitty2thorpe
napsal(a):
tys tam byla taky? my nevedeli jestli jdes taky, pac ses vcera uz neozvala...ja mela stesti ze sem evu videla a mohla ji sledovat.. pokud si jela z mesta, tak ze zastavky stare letiste ses mela vratit k te krizovatce a jit doleva (mesto by bylo rovne)...a tam jak konci ty budovy sme vlevo chodili pres celou tu plochu zasnezenou
...
nj my jsme šly rovnou, netušily jsme jestli přijdeš... tys byla jinde?
kevin
napsal(a):
tak to taky nechápu
Ahoooj tak jsem tu......aspon na chvili musim prubezne varit,hlidat prdolu pac se mota pod nohama a je tak na zaslapnuti a tim vic se musim venovat Aronakovi.....teeeda reknu vam je to docela fuska......prcek je hezkej ale uz aby byl krapet vetsi abych o nej nemela takovej strach.
Sabi ti co tam uhoreli to byli ti co jsi s nima mela jit ven???Je mi z toho smutno.....cim ten pozar vznikl??A kde jsou ted ostatni pesani??
Jakou jste meli holky dneska prochajdu??Urcite sem hodte fotky jsem zvedava jak vopice,ja byla s Aronem jenom na hodku na poli ale vyradil se jak drak....valel se ve snehu jako prasatko a dosli sme cely mokri pac sem se valela s nim
Impact::::co rikas na tu moji malou pitbulcivavu??Je to takovej chudacek hubenej urco mas zkusenosti vic nez ja.....kdy bys takovyho hubenoura vzala prve ven??je to blbej dotaz ale oblikly byste ho nez trocha pribere??
sunin
napsal(a):
Ahoooj tak jsem tu......aspon na chvili musim prubezne varit,hlidat prdolu pac se mota pod nohama a je tak na zaslapnuti a tim vic se musim venovat Aronakovi.....teeeda reknu vam je to docela fuska......prcek je hezkej ale uz aby byl krapet vetsi abych o nej nemela takovej strach.
Sabi ti co tam uhoreli to byli ti co jsi s nima mela jit ven???Je mi z toho smutno.....cim ten pozar vznikl??A kde jsou ted ostatni pesani??
Jakou jste meli holky dneska prochajdu??Urcite sem hodte fotky jsem zvedava jak vopice,ja byla s Aronem jenom na hodku na poli ale vyradil se jak drak....valel se ve snehu jako prasatko a dosli sme cely mokri pac sem se valela s nim
Impact::::co rikas na tu moji malou pitbulcivavu??Je to takovej chudacek hubenej urco mas zkusenosti vic nez ja.....kdy bys takovyho hubenoura vzala prve ven??je to blbej dotaz ale oblikly byste ho nez trocha pribere??
Fotky prcka dodam vecer aktualni,az dojdu dom.....musim navstivit svou drahou polovicku
kevin
napsal(a):
jak ty boudy mají teplé?
Šárko,myslím,že víc jak třeba Molča,oni se ně starají,neboj ...
Taky je znám.....ta fenečka a ještě dvě nová štěňata,je to smutné:( ...
Jinak jste to tu pěkně rozjeli,už 7,dobrý...hned jak mi fena přestane hárat,tak bych někam zašla,nebo mi začne až moc kavkazit a to bych s ní pak nemohla vyjít ani před barák
Uživatel s deaktivovaným účtem

saabinka
napsal(a):
Nevíte někdo kde je Zamilovaný hájek v Řečkovicích???
Hodně jsem o něm slyšela..
Na mapách si najdi ulici Podhájí, ta vlastně zamilec jakoby obklopuje, je tam taky hřiště bassebolu Draci Brno.
sunin
napsal(a):
....tak jedeeem dal
Ahoooj,
tak jsem tu,vcera sem nejak nestihala......planujete neco na vikend??
Oskarek pusinkuje Arona
sunin
napsal(a):
Ahoooj,
tak jsem tu,vcera sem nejak nestihala......planujete neco na vikend??
Oskarek pusinkuje Arona
sunin
napsal(a):
Dneska dojede tatka......jsem zvedava estli ho klepne az Oskara uvidi nebo jeste pred tim
saabinka
napsal(a):
Ty ještě žiješ Mišuli?
Hezký fotečky
A jak jste dopadli u veta?
Zatim jeste nijak....volala jsem ji a objednala se na pondeli.
Jeste ziju,vcera sem toho mela moc.
Sabi ty uz jsi doma??bo jeste ve skole??
sunin
napsal(a):
Zatim jeste nijak....volala jsem ji a objednala se na pondeli.
Jeste ziju,vcera sem toho mela moc.
Sabi ty uz jsi doma??bo jeste ve skole??
misi, aronek vypada ze malyho bere za kamose co nam kecas ze zarli?
a tatka o nem vubec nevi?...
a jak a kde malej zvlada noc?
omlouvam se ale fotky jeste nejsou
kitty2thorpe
napsal(a):
Jj na fotkach to tak vypada ale drzel pac chudak chvilku musel abych neco vyfotila
No tatka o nem vi,naprasil mu to nejmladsi braska do telefonu a chudak tatka je z toho celej jaloveja mamka mu na to rekla ze mu koupi prasky na uklidneni nez si prej zvykne
No prvni noc spal celo ale to bylo beztak z toho ze byl unavenej z te cesty a ty dve nasledujici byli silene,spi se mnou a s aronkem.Vzala jsem si ho dnes v noci do postele na pomazleni a usnula jsem a ta mala potvurka se mi vycurala do postelesem musela jeste v noci prevlikat periny,ale jsem poucena ze do postele nee kdyz se mi chce spat
kitty2thorpe
napsal(a):
Já jsem ve škole nebyla
A kam vyrazíme o víkendu?? Chce s náma jít ještě jedna s ovčákama a sheltií
saabinka
napsal(a):
Já taky nevím pořádně kde to je
Mariánský je dobrej nápad akorát si fakt kup ty špunty
Jasny.....bez spuntu ani ranu jinak budu zrala na blazinec
Aronak delal prostituta a ukazoval .....
sunin
napsal(a):
Ja viiim sem masochysta
fot fot at mam na co koukat,kam jdete??
sunin
napsal(a):
....tak jedeeem dal
Dneska je tu nejak mrtvo.......
Sedi v pokoji a pozoruju jak Oskar skube kapeniky a vali se zas po aronovi
Sup sem s tema fotkama
sunin
napsal(a):
Sup sem s tema fotkama
On je takovej maličkatej
A na prochajdu se nikdo ještě neozval??? Asi ne co?
Já bych volila bud' Mariánský, nebo výběh na Lesné a nebo přehradu???
sunin
napsal(a):
Sup sem s tema fotkama
Taky sem neco malicko vyfotila.....
Malej se pekne otrkal za tech par dnu.....hopsa kolem arona a hryze ho do noh a ten truhlik velkej ho ani neodstouchne a necha se hryzat......teda ale boli to tema jehlickama