Odčervení-kdy podávat?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2009 17:23
proxima

XXX.XXX.85.1

Ahojky,
mám dotaz,dostali jsme dnes od veterináře odčervení-Cestal plus a zajímalo by mě kdy ho máme psům dát.Je lepší před žrádlem,po žrádle,na noc,přes den???
Díky za odpovědi.

7.1.2009 21:25
luisa

XXX.XXX.207.145

proxima napsal(a):
Ahojky,
mám dotaz,dostali jsme dnes od veterináře odčervení-Cestal plus a zajímalo by mě kdy ho máme psům dát.Je lepší před žrádlem,po žrádle,na noc,přes den???
Díky za odpovědi.

Já dávám do večerního žrádla

8.1.2009 09:59
veras

XXX.XXX.144.2

proxima napsal(a):
Ahojky,
Díky za odpovědi.

Krmím jen večer, tak dávku vynechám a další ráno dám pár piškotů a tak po 10 minutách podám v kousku sýru zabalené tablety.
Ráno proto, abych ho měla pak celý den na očích jestli to nevyzvracel.

maťa

8.1.2009 13:50
maťa

XXX.XXX.31.114

proxima napsal(a):
Ahojky,
Díky za odpovědi.

Evčí co já vím od dvou vetů, je odčervení nejlepší podávat ráno, na lačno, zajíst max. pěti šesti piškotkama a nedávat jíst dříve, než za dvě až tři hodiny

8.1.2009 14:17
rachel

XXX.XXX.123.185

maťa napsal(a):
Evčí co já vím od dvou vetů, je odčervení nejlepší podávat ráno, na lačno, zajíst max. pěti šesti piškotkama a nedávat jíst dříve, než za dvě až tři hodiny

Souhlasím s Maťou. Děláme to stejně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík