Nedá mi to.... dneska, 28.3. slaví "naše" briardice Stázka 9 roků :-). Přeju jí, aby byla pořád čupr "babka" a aby byla pořád tak správně praštěná a zdravá pesina
danan
napsal(a):
Nedá mi to.... dneska, 28.3. slaví "naše" briardice Stázka 9 roků :-). Přeju jí, aby byla pořád čupr "babka" a aby byla pořád tak správně praštěná a zdravá pesina
Gratuluji! Našemu Samovi budou 4. 4. čtyři roky.
Na fotce se pokouší o kotrmelec
danan
napsal(a):
No my slavíme až 18.7.2006. Budeme mít dva roky. A přikládám fotečku z oslav jeho prvního roku.
impact
napsal(a):
No my slavíme až 18.7.2006. Budeme mít dva roky. A přikládám fotečku z oslav jeho prvního roku.
Gratuluju všem oslavencům a přeji ještě hodně oslav!!
My sme slavili včera: papillon Gerry měl 4 roky Ovčanda Brituška bude mít narozky až 2.10.2006, bude jí krásných 12 roků
Posílám Britušku při oslavě 11 roku
mata
napsal(a):
Gratuluju všem oslavencům a přeji ještě hodně oslav!!
My sme slavili včera: papillon Gerry měl 4 roky Ovčanda Brituška bude mít narozky až 2.10.2006, bude jí krásných 12 roků
Posílám Britušku při oslavě 11 roku
A ještě Gerrýska, i když né při oslavě
danan
napsal(a):
dne 5.6.2006 budeme mit uz 8 roku ale chovame se porad jako male stene tos snad to nasem labisovi Warinkovi vydrzi este dlouho
danan
napsal(a):
my oslavíme v pondělí půl roku s mým maltézáčkem a s tou krasavicí setřicí vedle za pár měsíců už 12let
danan
napsal(a):
To je náhoda !!! Náš pejsek Denny - labrador slaví taky dneska své deváté narozeniny
Dělá nám po celou tu dobu co je s námi jenom radost, a to hlavně tím, že je zdravý a ve stále stejné kondici jako zamlada
Na fotce s kavkazím štěnětem
danan
napsal(a):
Robínek včera slavil 1 rok od svého narození. Dostal ještě 1/2 kuřete, balónek a protože už je velký pes, tak řetízkový obojek. Ten druhý talíř, co vykukuje dostal jeho taťka.
marcha
napsal(a):
No ten je úžasnej!
no tak uz totiz slezl snih na zahrade tak to vypada ze delal jarni prace to u neho neni nic neobvykleho,dela poradky i s keri,stromy atd
je to blazen
ale vsichni mu tipuji tak 3-4 roky
mac1
napsal(a):
Robínek včera slavil 1 rok od svého narození. Dostal ještě 1/2 kuřete, balónek a protože už je velký pes, tak řetízkový obojek. Ten druhý talíř, co vykukuje dostal jeho taťka.
Zítra 29.3. oslaví Hany jeden rok.Oslava byla už v sobotu a dostala dort a velkou plyšovou kačenu, která se jí moc líbí a s ničím jiným si nechce hrát. Dort jí taky moc chutnal, jen se po něm zaprášilo.
lineta
napsal(a):
Zítra 29.3. oslaví Hany jeden rok.Oslava byla už v sobotu a dostala dort a velkou plyšovou kačenu, která se jí moc líbí a s ničím jiným si nechce hrát. Dort jí taky moc chutnal, jen se po něm zaprášilo.
23.září oslaví Kulda své už 16 narozeniny
Jako každý rok dostane psí dort a spoustu dobrůtek
mikka
napsal(a):
23.září oslaví Kulda své už 16 narozeniny
Jako každý rok dostane psí dort a spoustu dobrůtek
My budeme za pár dní taky slavit,10.4. budou tomuhle ,,věčnýmu střeštiprdlu" už 4-roky
amanite
napsal(a):
My budeme za pár dní taky slavit,10.4. budou tomuhle ,,věčnýmu střeštiprdlu" už 4-roky
Na podzim oslavil své třetí narozeniny náš odchovanec, tentokrát dostal dort z jitrnic a prý mu moc chutnalo
mata
napsal(a):
No tohle je teda pěknej kusanec kavkazana!
Náádhera!
Dnes slaví naše Chyta své první narozeniny!! Uz dostala moc pusinek a taky psí mlsoty.
A tak si to dneska užívá na gaučiku u televize.
miska plyska
napsal(a):
Dnes slaví naše Chyta své první narozeniny!! Uz dostala moc pusinek a taky psí mlsoty.
A tak si to dneska užívá na gaučiku u televize.
Naše první narozeniny
danan
napsal(a):
1.narozeniny
igina
napsal(a):
1.narozeniny
Páté narozeniny oslaví 11.4. naše fenka tosa inu
televize
napsal(a):
Páté narozeniny oslaví 11.4. naše fenka tosa inu
včera jsem oslavil půl roku!
alenka
napsal(a):
včera jsem oslavil půl roku!
ale oslava 1roku bude velkolepější!
alenka
napsal(a):
ale oslava 1roku bude velkolepější!
Náš Otík bude mít 7. dubna půl roku.
richterova eva
napsal(a):
Náš Otík bude mít 7. dubna půl roku.
Chtěla bych Vám všem oznámit, že dnes(26.4.2006) oslavil 7let můj miláček. Je to Bišonek frisé a jmenuje se Andy.!!!
janak
napsal(a):
Chtěla bych Vám všem oznámit, že dnes(26.4.2006) oslavil 7let můj miláček. Je to Bišonek frisé a jmenuje se Andy.!!!
Andyšek
danan
napsal(a):
Dnes 12.11.2007 máme 3 roky
danan
napsal(a):
tak my jsme dnes (teda uz vcera-5.6.) oslavili 10 let
misa
napsal(a):
tak my jsme dnes (teda uz vcera-5.6.) oslavili 10 let
Slavíme náš první rok....Náš Ciro je vlevo, sestra je napravo a uprostřed hrdá mamina (ta neslaví, ale aby jí to nebylo líto, má dortík bez svíčky)
Jo a omluvte stav psů trochu řádili v poli po dešti.....
danan
napsal(a):
My slavili v lednu rok! posílám foto oslavenkyně
bambule
napsal(a):
My slavili v lednu rok! posílám foto oslavenkyně
ještě jedna z oslavy
bambule
napsal(a):
ještě jedna z oslavy
My oslavili s Brandy 1rok 28.5.2008. Dortík jí moc chutnal a dárků bylo taky dost.
monica
napsal(a):
My oslavili s Brandy 1rok 28.5.2008. Dortík jí moc chutnal a dárků bylo taky dost.
Tak my oslavime 2.7.2008 piate narodeniny, to budeme akurat v tabore Svojanov, tak dufam ze sa jej bude pacit...
Lilla
die3
napsal(a):
Tak my oslavime 2.7.2008 piate narodeniny, to budeme akurat v tabore Svojanov, tak dufam ze sa jej bude pacit...
Lilla
Naše druhé narozeninky
danan
napsal(a):
Ahoj všem, jmenuju se Sára a 17.7.2008 budu mít 3. narozeniny. Doufám, že na oslavu zase půjdeme do té krásné restaurace, kde mi panička nechá připravit nějakou psí dobrotu. Loni jsem měla lososa v páře s rýží a dušenou mrkvičkou. Mňam... Tak uvidíme, jaké menu panička vymyslí. Nejvíc se ale těším na 4. narozeniny, ty už oslavím v novém domečku s velikou zahradou a se psí kámoškou co mám slíbenou, abych se nenudila a nebyla na lumpárny sama .
lovedog
napsal(a):
Ahoj všem, jmenuju se Sára a 17.7.2008 budu mít 3. narozeniny. Doufám, že na oslavu zase půjdeme do té krásné restaurace, kde mi panička nechá připravit nějakou psí dobrotu. Loni jsem měla lososa v páře s rýží a dušenou mrkvičkou. Mňam... Tak uvidíme, jaké menu panička vymyslí. Nejvíc se ale těším na 4. narozeniny, ty už oslavím v novém domečku s velikou zahradou a se psí kámoškou co mám slíbenou, abych se nenudila a nebyla na lumpárny sama .
Dnes oslavila naše Mášenka páté narozeniny
lmusa
napsal(a):
krásné téma
Náš Hagi oslavil ve středu krásných 5 let a dneska dostal pudinkový dortík
rude
napsal(a):
krásné téma
Náš Hagi oslavil ve středu krásných 5 let a dneska dostal pudinkový dortík
pošmakovali si
danan
napsal(a):
Také jsme slavili
pinknet
napsal(a):
Také jsme slavili
5.narozky našeho hovíka/původně těch párků na dortu z vepřových nožiček bylo 5.
carjack
napsal(a):
5.narozky našeho hovíka/původně těch párků na dortu z vepřových nožiček bylo 5.
a pokračování
bffb
napsal(a):
Roxanka 4.narozeniny:-))
se mi nevložila fotka...tak znovu - Roxanka 4. narozeniny..
bffb
napsal(a):
se mi nevložila fotka...tak znovu - Roxanka 4. narozeniny..
takhle vypadal dort před....
bffb
napsal(a):
takhle vypadal dort před....
a takhle po docela malém chviličce:-))
bffb
napsal(a):
a takhle po docela malém chviličce:-))
Dnes slaví 1 rok náš pejsek Buki....chtěla bych mu a všem ostatním pejskům popřát hodne zdravíčka
denyk
napsal(a):
Dnes slaví 1 rok náš pejsek Buki....chtěla bych mu a všem ostatním pejskům popřát hodne zdravíčka
Bany Ona tam má krevety??? To je hustý
To je jak nás. Dovezli sme humra za těžkej peníz...a kdo ho snědl Pes....žeo.
Tak si naši utahovali, že granule za 1500 nestačí, že dostává náš pes ještě humra
Všem hodně štěstí - nás 4 narozeniny čekají až 5.3
danan
napsal(a):
Koukám, že po několika letech je tu moje fórum :-)))))))). Letos 28.3 ta naše bláznivá Stáza oslaví 13 narozky :-)))))) a je furt stejně prdlá jako byla :-)))))))))))))))))))))
vitacit
napsal(a):
Koukám, že po několika letech je tu moje fórum :-)))))))). Letos 28.3 ta naše bláznivá Stáza oslaví 13 narozky :-)))))) a je furt stejně prdlá jako byla :-)))))))))))))))))))))
Dnes má můj pejsek Akim 7 a půl a fenka Berta 5 a půl.Akimka mám od malička a Bertičku jsem si vzala z útulku,takže krásná shoda náhod,že se oba narodili ve stejný den 1.8.
mirka1970

XXX.XXX.43.220
martasek
napsal(a):
Dnes má můj pejsek Akim 7 a půl a fenka Berta 5 a půl.Akimka mám od malička a Bertičku jsem si vzala z útulku,takže krásná shoda náhod,že se oba narodili ve stejný den 1.8.
Včera - tj. 31.1. oslavil můj Rikísek 6. narozeniny
vitacit
napsal(a):
Třináct let, tak to bych u těch našich taky chtěla. 27.1.10 naše Mája oslavila 2 roky. Je to ta tmavší.
kikipet
napsal(a):
Třináct let, tak to bych u těch našich taky chtěla. 27.1.10 naše Mája oslavila 2 roky. Je to ta tmavší.
19.2 2010 slaví můj toy pudl Urášek /Ursini Black Narcis/ své 13 narozeniny
zuzanda
napsal(a):
19.2 2010 slaví můj toy pudl Urášek /Ursini Black Narcis/ své 13 narozeniny
Ten samý den slaví naše beauceronka Bára čtvrté narozeniny
marcha
napsal(a):
Ten samý den slaví naše beauceronka Bára čtvrté narozeniny
Před měsícem jsme oslavili 5. narozeniny
hankaapes
napsal(a):
Před měsícem jsme oslavili 5. narozeniny
Baša právě slavil třetí narozeniny
skalap
napsal(a):
Velké díky
můj stafbulík měl včera dva roky,fotka s dortem bude až dneska.Později sem dám.Uvařila jsem těstoviny,do toho kuřecí srdíčka a dršťky.V míse se zatim chladí a doufám že až to vyklopím tak to bude držet pohromadě.Ozdobím psíma dobrotama.
tancoska
napsal(a):
můj stafbulík měl včera dva roky,fotka s dortem bude až dneska.Později sem dám.Uvařila jsem těstoviny,do toho kuřecí srdíčka a dršťky.V míse se zatim chladí a doufám že až to vyklopím tak to bude držet pohromadě.Ozdobím psíma dobrotama.
dortík
tancoska
napsal(a):
díky,byla to taková rychlovka nouzovka ale psi se toho aspoň nažrali.Měli to na 2x a pupíky maj jak balony.Krásně to drželo pohromadě a přitom to byly jen těstoviny,srdíčka a dršťky.Dcera to naaranžovala pamlskama tak byla nadšená.
Dnes má naše Surinka první rok! Bohužel ho nemůžem slavit žádnýma ňaminkama protože jí je od včera špatně a je na antibiotikách a chudinka nesmí skoro nic jíst. Tak jí to vynahradíme později.
Alspoň dostala novou hračku ktrou během pěti munut zdemolovala :-)
Dnes, 28.3.2010, se v plném zdraví, síle a duševní svěžesti dožívá náš labrador Deny třinácti let
Stále dobře vidí, slyší a má všechny zuby
Běhá mu to jako zamlada a na procházky by chodil nejraději od rána do večera.
Tak je to tu zase. Našs briardí dáma Anastázie má dneska 13 roků ...dort dostali už minulý týden, kdy měla zase Oharka 4 roky
maťa

XXX.XXX.80.144
Dne 27.3.2010 oslavili moje Puffinky narozeniny:
Papillon Gerry krásných 8 let a Nudle Kiki 4 roky
Přeji vám hlavně zdravíčko, pusinky moje báječné
My jsme včera oslavili první narozeniny naší Izy, dostala hračky a hromadu mlsek a menší dortík :-) Ale stihnout ho vyfotit u žraní jsem nestihla :-)
Rok se s rokem sešel a náš Deny oslavuje své zítřejší, čtrnácté narozeniny
Stále je ve velmi dobré kondici, má všechny zuby, dobrý (na můj vkus až moc dobrý) čich , akorát sluch už mu tak dobře neslouží
danan
napsal(a):
Tak jsem tu založila před lety toto téma a naše Stázka briardí zase zitra slaví narozeniny! Tentokrát už 14 let ...zdravíčko už jí tak neslouží, ale rozhodně to ještě nevzdává
, tak snad s námi ještě nějakou chvíli zůstane a bude šťastná
(foto letošní zima, leden 2011)
vitacit
napsal(a):
Tak jsem tu založila před lety toto téma a naše Stázka briardí zase zitra slaví narozeniny! Tentokrát už 14 let ...zdravíčko už jí tak neslouží, ale rozhodně to ještě nevzdává
, tak snad s námi ještě nějakou chvíli zůstane a bude šťastná
(foto letošní zima, leden 2011)
Hezký - gratulujeme!!! Moje feňulky budou slavit 8 let jedna 16.4. a druhá 26.4. a 1.2 bude mít pesan 9 let. Nožky mu nějak nechtějí sloužit - jinak by byl celkem jura.
Právě dnes je to 9 let zpět, co se narodil můj chlupatec. Zdravíčko slouží (Ťuk, ťuk )
mac1
napsal(a):
Týjo, taková kultura s ubrouskem. To to naše trdlo slintalo už když jsem ten dort připravovala. Na ubrousky nebyl vůbec čas
Roník oslavil 8.4.2011 své třetí narozeniny. No..... už je z něho dospělák:-)
Dnes slaví své sedmé narozeniny Fatima z Údolí Kalspoltu - naše Mášenka
Ještě mnoho dalších let ve zdraví jí přeje celá její dvounohá i čtyřnohá smečka
Tak už jsme tady zase
Tentokrát s Denyškem, který se dne 28.3.2012 dožívá v plném zdraví svých patnácti let
http://vimeo.com/39285258
lmusa
napsal(a):
Tak už jsme tady zase
Tentokrát s Denyškem, který se dne 28.3.2012 dožívá v plném zdraví svých patnácti let
http://vimeo.com/39285258
A samozřejmě nemohl chybět dortík
Včera, dne 27.3.2012 oslavil můj nejbáječnější Cupitálek, skvělý a dokonalý Papillonek GERRY své kulaté 10-té narozeninky! Jelikož se mi v listopadu 2011 podruhé narodil, jsou pro mne jeho narozeniny dvojnásob radostné
A pevně doufám, že mu budu ještě spousty pidi midi dortíčků čančat
Téhož dne, tedy 27.3.2012 oslavila narozeniny také moje kříženka jezevčíka KIKI, a to 6 roků Je to šikovná, krásná psí holka, která miluje vše živé a dokáže i těm nejsmutnějším prosvětlit den a vykouzlit na jejich tvářích úsměv
Rozdává lásku a dobrou náladu všem bez rozdílu, lidem i zvířátkům a za to ji moc obdivuji
dargan
napsal(a):
Tak mám tu čest dneska jako první Denyškovi pogratulovat , i když teda když jsem viděla to video tak si nejsem jistá jestli se nejedná o podvod
!!!! Patnácetiletý labrador a taková kondice
? Fantastické
!!!! Tleskám a gratuluju
!!!!! A těším se na jeho další narozeniny
Dášo, děkuji za gratulaci Kdepak podvod ! Video natočeno v neděli 25.3. 2012 u nás na poli, v lese a u rybníka
Ostatně, o kondici se můžeš přijet přesvědčit na vlastní oči
Dnes slaví narozeniny - 4 roky naše milovaná Atuška - Atlantida Baschkir Pastorales a zároveň jejich 10 sourozenců
Přejeme jim všem ještě další dlouhá léta a aby byli všichni zdraví tak jako doposud
lmusa
napsal(a):
Tak už jsme tu zase Náš Deny oslaví zítra své 16. narozeniny
Pořád mu to dobře šlape, i když je to pes z minulého století
Tady je důkaz
http://youtu.be/d9QWVlVU5dE
video děláno v neděli při téměř mínus deseti - bez kabátku, bos, smutný, že si na
letošních narozeninách nemohl zaplavat v rybníku, tak jako loni
Denymu OBROVSKÁ gratulace!!! Nádherný věk! Spousty zdravíčka do dalších let!
I u nás se slaví, dnes můj papišek Gerry oslavil krásných 11 roků A statečná, s mastocytomem bojující Kikinka "šťastných" 7 roků!
Oboum přeji jen a jen tuny zdraví a těším se na spousty dalších narozeninových dortíčků
Dne 6.6.2013 oslavil narozeniny vrh A Baschkir Pastorales Všichni se mají dobře, jsou zdraví a mají milující páníčky. Dortík pro Ajrinku připravila její panička Zdeňka
lmusa
napsal(a):
Dne 6.6.2013 oslavil narozeniny vrh A Baschkir Pastorales Všichni se mají dobře, jsou zdraví a mají milující páníčky. Dortík pro Ajrinku připravila její panička Zdeňka