Prochzky Brneckoooo 10 !!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2009 09:38
sunin

XXX.XXX.126.103

14.1.2009 09:40
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Ahoj Evi,byli jsme v tom co nas Sarka nemohla najit.....tam jak jsme byli spolu,my jsme s Kitty vymrzli a pesani litali

14.1.2009 09:40
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Ahoj Evi,byli jsme v tom co nas Sarka nemohla najit.....tam jak jsme byli spolu,my jsme s Kitty vymrzli a pesani litali

14.1.2009 09:41
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

aha:) mě napadlo, jestli v tom druhým tak není něco zajímavýho co bysme mohly zkusit , nějaký překážky nebo tak...

14.1.2009 09:42
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
aha:) mě napadlo, jestli v tom druhým tak není něco zajímavýho co bysme mohly zkusit , nějaký překážky nebo tak...

jj taky jsem to chtela zkusit......ale nevedela jsem kde to presne je.

14.1.2009 09:44
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jj taky jsem to chtela zkusit......ale nevedela jsem kde to presne je.

14.1.2009 09:46
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

si Aronek pěkně chladí hlavu.... a u nás sněží..to bude radosti venku

14.1.2009 09:52
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
si Aronek pěkně chladí hlavu.... a u nás sněží..to bude radosti venku

no kdybys to videla.....vcera strkal hlavu uplne vsude..........ve vybehu tahle ryl a kdyz jsme sli zpet tak se vrtal ve vysoke trave a pomale nebyl videt

14.1.2009 09:53
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
no kdybys to videla.....vcera strkal hlavu uplne vsude..........ve vybehu tahle ryl a kdyz jsme sli zpet tak se vrtal ve vysoke trave a pomale nebyl videt

no Týna se neválí, ale když hledá myšičky taky bývá často bez hlavy... a co teprve když se potápěla v moři

14.1.2009 09:54
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Tady taky s hlavou v dire snad to pujde videt....

14.1.2009 09:54
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Tady taky s hlavou v dire snad to pujde videt....

tys byla s Tynou u more???Jakou jste meli cestu a jak snasela horko???

14.1.2009 09:57
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
tys byla s Tynou u more???Jakou jste meli cestu a jak snasela horko???

sme tam byli na začátku září takže to takový vedro nebylo... letos jedem na konci května. cesta úplně v pohodě. tam jsme jeli v noci a zpátky ve dne, ale to už se pokazilo počasí, takže byla zima. akorát musela vydržet s přestávkama 9-12hod cestu..

14.1.2009 10:01
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
sme tam byli na začátku září takže to takový vedro nebylo... letos jedem na konci května. cesta úplně v pohodě. tam jsme jeli v noci a zpátky ve dne, ale to už se pokazilo počasí, takže byla zima. akorát musela vydržet s přestávkama 9-12hod cestu..

Co delala po ceste???Spala bo koukala???Si nedovedu predstavit jak bych jela s Aronem....sic mu auta nevadi ale s jeho potrebou pohybu nevim jak by to snasel

14.1.2009 10:03
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Co delala po ceste???Spala bo koukala???Si nedovedu predstavit jak bych jela s Aronem....sic mu auta nevadi ale s jeho potrebou pohybu nevim jak by to snasel

no tak napůl... sem tam koukala, ale většinu času ležela. myslím, že by to taky zvládl... kdyby se na zastávkách pořádně vyběhal... pes to většinou pochopí, že se jede někam dál a šetří síly.. pak by si to vybil ve vodě, to je makačka

14.1.2009 10:35
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
no tak napůl... sem tam koukala, ale většinu času ležela. myslím, že by to taky zvládl... kdyby se na zastávkách pořádně vyběhal... pes to většinou pochopí, že se jede někam dál a šetří síly.. pak by si to vybil ve vodě, to je makačka

to jo......Aronak kdyz poprve se odvazil plavat i tam kde nedosahl tak ta labradorka Barca za nim vlitla do vody skocola na neho a zacala ho chudaka topit......sem pro neho musela v satech vlitnout do vody ale pak sel statecne znovu

14.1.2009 12:15
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
to jo......Aronak kdyz poprve se odvazil plavat i tam kde nedosahl tak ta labradorka Barca za nim vlitla do vody skocola na neho a zacala ho chudaka topit......sem pro neho musela v satech vlitnout do vody ale pak sel statecne znovu

Tak ted jsem zjistila ze i dobrman je bojove plemeno koukala jsem na atlasy plemen psu a mrkla na wikipedii a tam napsali tuto hovadinu

http://cs.wikipedia. org/wiki/Dobrman (1mezera)

14.1.2009 12:34
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Tak ted jsem zjistila ze i dobrman je bojove plemeno koukala jsem na atlasy plemen psu a mrkla na wikipedii a tam napsali tuto hovadinu

http://cs.wikipedia. org/wiki/Dobrman (1mezera)

pch v tom případě mám taky bojové plemeno... nevidělyy jste jak bojuje o kus žvance... to rozdělění je naprosto nesmyslný, už jenom v tom, že nepočítají s křížencema a kousavýho psa udělá člověk z každýho i z blbýho bišonka.. jenže toho skopneš jednou nohou, kdežto vlčák na tobě zůstane viset... páni politici by si nejdřív měli prohlídnout v atlasu zvířat jak vůbec pes vypadá a potom vymýšlet seznamy. navíc tento seznam vůbec nebyl schválen....

14.1.2009 12:52
saabinka

XXX.XXX.68.229

evinka01 napsal(a):
pch v tom případě mám taky bojové plemeno... nevidělyy jste jak bojuje o kus žvance... to rozdělění je naprosto nesmyslný, už jenom v tom, že nepočítají s křížencema a kousavýho psa udělá člověk z každýho i z blbýho bišonka.. jenže toho skopneš jednou nohou, kdežto vlčák na tobě zůstane viset... páni politici by si nejdřív měli prohlídnout v atlasu zvířat jak vůbec pes vypadá a potom vymýšlet seznamy. navíc tento seznam vůbec nebyl schválen....

Ahojky děckaaaaaa, tak jsme byli tědka tahat boby a Natálii Mám aji videika, tak pak vložím na youtube a můžete kouknout, aji fotky pak vložím na rajče...

TAdy ta fotka se mi líbí nejvíc

14.1.2009 14:54
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):

Já myslím, že je to pouhé rozdělení na ostře vypadající psi, zrovna tak jak jsou rozděleni lovečtí a společenští. Nevím o tom, že to vymysleli policajti.

14.1.2009 14:55
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):
Ahojky děckaaaaaa, tak jsme byli tědka tahat boby a Natálii Mám aji videika, tak pak vložím na youtube a můžete kouknout, aji fotky pak vložím na rajče...

TAdy ta fotka se mi líbí nejvíc

to je super

14.1.2009 15:04
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
Já myslím, že je to pouhé rozdělení na ostře vypadající psi, zrovna tak jak jsou rozděleni lovečtí a společenští. Nevím o tom, že to vymysleli policajti.

nee policajti nee,wikipedia je otevrena encyklopedie kterou nam doporucoval ucitel VT jako "dobry zdroj" info na referaty......sem po precteni toho profilu dobrmana byla znechucena......fakt verohodny

Sabiku ahoooj super fotka uz mas nekde ty videjka?? a Scoobysak tahal sam jo???tak to je frajer ja musela jit s hadrosem na voditku pac sam by nevedel co s tim ale omlouva ho to ze jsme byli tahat poprve.
Co ta cica???Byla vase v tom utulku???Ja bych snad odesla i s kockou kdybych sla do utulku

14.1.2009 15:13
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
nee policajti nee,wikipedia je otevrena encyklopedie kterou nam doporucoval ucitel VT jako "dobry zdroj" info na referaty......sem po precteni toho profilu dobrmana byla znechucena......fakt verohodny

Sabiku ahoooj super fotka uz mas nekde ty videjka?? a Scoobysak tahal sam jo???tak to je frajer ja musela jit s hadrosem na voditku pac sam by nevedel co s tim ale omlouva ho to ze jsme byli tahat poprve.
Co ta cica???Byla vase v tom utulku???Ja bych snad odesla i s kockou kdybych sla do utulku

Kdy se zase uvidíme?

14.1.2009 15:21
saabinka

XXX.XXX.68.229

kevin napsal(a):
Kdy se zase uvidíme?

Nevíte, jak dlouho se nahrávaj videa na stream??? ptž mě už se to nahrává asi hodinu a to video má jen 6 vteřin.... A nevíte, jak se to nahrává na youtube????
Jasný, že sám...To je rambouch to Sam čučel, když jsem ho zapřáhla a nešel....
A nejhorší je, že se mi to nechce nahrát, ani na rajče, píše mi to, že album neexistuje

Tady ještě jedna fotečka

14.1.2009 15:25
hillary

XXX.XXX.180.2

saabinka napsal(a):
Nevíte, jak dlouho se nahrávaj videa na stream??? ptž mě už se to nahrává asi hodinu a to video má jen 6 vteřin.... A nevíte, jak se to nahrává na youtube????
Jasný, že sám...To je rambouch to Sam čučel, když jsem ho zapřáhla a nešel....
A nejhorší je, že se mi to nechce nahrát, ani na rajče, píše mi to, že album neexistuje

Tady ještě jedna fotečka

Ahoj všem, hlavně Míši(sunin), kterou jsem byla přizvána.:-) Mám caníka Toníka a jsme více-méně z Brna,tak se chci zeptat, jestli a kdy máte něco v plánu?Tondovi je 7měsíců,takže socializujem kde se dá,tak pokud by vám nevadilo rozšíření vycházkové smečky,rádi bychom se přidali.:-)

14.1.2009 15:27
saabinka

XXX.XXX.68.229

hillary napsal(a):
Ahoj všem, hlavně Míši(sunin), kterou jsem byla přizvána.:-) Mám caníka Toníka a jsme více-méně z Brna,tak se chci zeptat, jestli a kdy máte něco v plánu?Tondovi je 7měsíců,takže socializujem kde se dá,tak pokud by vám nevadilo rozšíření vycházkové smečky,rádi bychom se přidali.:-)

Ahojky Kristy a kdy máš čas???? To víš, že nám to nebude vadit, čím víc, tím líp přeci

14.1.2009 15:29
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):

jooo a tady dvě fotečky,ať víte, s kým by jste se potkávali.:-)

14.1.2009 15:31
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):

tady detailík

14.1.2009 15:31
evinka01

XXX.XXX.57.45

hillary napsal(a):

bych mohla zítra, spíš odpoledne a v pátek kdykoliv...

14.1.2009 15:32
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Ahojky Kristy a kdy máš čas???? To víš, že nám to nebude vadit, čím víc, tím líp přeci

To cucite jak jsem sikovna cooo?? Canika v parte jeste nemame a kdyz koukam na jejich fotky tak mi to nedalo a musela jsem jim napsat.
Kdy se zas sejdem??? Doufam ze i s novym prirustkem???

Hillary::::odkud jste???

14.1.2009 15:33
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

s tím videem to bude spíš nějaká chyba streamu nebo co, já jsem nahrávala asi 6min. video na youtube a trvalo to taky cca 40minut, ale to co píšeš je fakt moc...

saabinka

XXX.XXX.68.229

evinka01 napsal(a):

Tak zítra byh mohla, spíš ráno a dopoledne a v pátek asi vůbec.....Ale o víkendu, to můžem

hillary

XXX.XXX.180.2

evinka01 napsal(a):

No,teď je zkouškové,to je nic moc,časově, ale mohla bych teď v pátek, odpoledne,ale na šest jdu do práce..Tak jestli by měl někdo takhle čas.:-)a pak příští týden od úterka kdykoliv,si myslím.:-)

14.1.2009 15:34
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
s tím videem to bude spíš nějaká chyba streamu nebo co, já jsem nahrávala asi 6min. video na youtube a trvalo to taky cca 40minut, ale to co píšeš je fakt moc...

haha no jestli chceme rozšiřovat smečku mám v zásobě ještě německou dogu

sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):

ja muzu tez zitra odpoledne teda snad....to jeste upresnim vecer ale doufam ze mi do toho nic nevleze.....

Hillary je krasnej.....kdy byste meli cas???

evinka01

XXX.XXX.57.45

hillary napsal(a):
No,teď je zkouškové,to je nic moc,časově, ale mohla bych teď v pátek, odpoledne,ale na šest jdu do práce..Tak jestli by měl někdo takhle čas.:-)a pak příští týden od úterka kdykoliv,si myslím.:-)

já mám zas zkoušku zítra dopo

14.1.2009 15:35
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):

My jsme z teď z Bílovic,ale za dva měsíce se stěhujeme do Kohoutek..Ale přizpůsobíme se:-)Máme auto a Toník rád cestuje,takže pohoda..kam chodíte?

14.1.2009 15:35
saabinka

XXX.XXX.68.229

hillary napsal(a):

A Evi, jak se nahrává video na youtube??? Mě to tam jaksi nejde nahrát ale zaregistrovaná jsem

14.1.2009 15:36
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
A Evi, jak se nahrává video na youtube??? Mě to tam jaksi nejde nahrát ale zaregistrovaná jsem

hm těžkosem to tam hledala jako blbec... podívám se

14.1.2009 15:37
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):
My jsme z teď z Bílovic,ale za dva měsíce se stěhujeme do Kohoutek..Ale přizpůsobíme se:-)Máme auto a Toník rád cestuje,takže pohoda..kam chodíte?

děkuju:-)čas jsem psala..zítra mám zkoušku a jsem v práci,potom,ale v pátek by to bylo super..Pak zase odjíždíme,tak to zas příští týden..Pak už budeme v Brně,tak je to jedno,ale to je ještě daleko.

14.1.2009 15:37
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
haha no jestli chceme rozšiřovat smečku mám v zásobě ještě německou dogu

no supeeeer sem s nou evi.....taky mam v zasobe jeste jednoho nemcoura myslim ze uz jsem ho sem na fotce jednou davala ale nevzpomenu si do kolikatky......ach ta hlava derava

V patek ja nemuzu.....cekame navstevu...dojde sestrenka s malym bolonakem Morisem kuknout na stenika a pesove aby si pohrali

14.1.2009 15:39
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):
no supeeeer sem s nou evi.....taky mam v zasobe jeste jednoho nemcoura myslim ze uz jsem ho sem na fotce jednou davala ale nevzpomenu si do kolikatky......ach ta hlava derava

V patek ja nemuzu.....cekame navstevu...dojde sestrenka s malym bolonakem Morisem kuknout na stenika a pesove aby si pohrali

škoda,škoda...tak to se připojíme asi až ten příští týden,no.:-(

14.1.2009 15:40
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
hm těžkosem to tam hledala jako blbec... podívám se

tentokrát to vidím hned.... po přihlášení najedeš myší na svůj nick nahoře, vyleze lišta kde je "má videa" a asi čtyři další věci, klikneš na "má videa". hodí tě to na stránku, kde buď už nějaký nahraný máš nebo ne... nahoře pod nickem je vpravo okno s tlačítkem vyhledej a vedle něho mám žlutě podbarvený odkaz "nahrát" ... tam klikneš hodí tě to zase na jinou stánku kde už je nahrávání videosouboru, vybereš kde ho v pc máš a čekáš až se načte...někdy čekáš dlouhotak to nech běžet ono se to časem nahraje...

14.1.2009 15:40
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Jeeee Hillary tak to mam pro tebe prekvapko.....bydlime od vas co by kamenem dohodil bydlim v Obranech......kdyz se jede na Bilovice tak predposledni barak naproti statku tak tam jsem ja

14.1.2009 15:43
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Jeeee Hillary tak to mam pro tebe prekvapko.....bydlime od vas co by kamenem dohodil bydlim v Obranech......kdyz se jede na Bilovice tak predposledni barak naproti statku tak tam jsem ja

tak my teoreticky můžem v ten pátek po poledni třeba... ? sice asi bez Míši, ale někdo se přidá? můžu zkusit i přemluvit dogu...

14.1.2009 15:46
saabinka

XXX.XXX.68.229

sunin napsal(a):

Díky za typ zkusím a snad se to povede

Budu si snad muset založit picassa web, na to rajče mi to nejde nahrát, dneska mi všechno nejde to nejen dneska
Jinak Caník je moc pěknej

14.1.2009 15:48
hillary

XXX.XXX.180.2

evinka01 napsal(a):
tak my teoreticky můžem v ten pátek po poledni třeba... ? sice asi bez Míši, ale někdo se přidá? můžu zkusit i přemluvit dogu...

No vida.:-)Tak to je super..To tě můžeme vždycky nabrat,když by byl sraz někde dál,ať se nemusíš štrachat šalinama a busama s těmi nerudnými lidmi..

No a my jedem ještě do kohoutek na byt,v ten pátek,ale nějak po tom poledni by to šlo.:-)Kde a kdy?Na Míšu se budu těšit na příště.:-)

14.1.2009 15:49
saabinka

XXX.XXX.68.229

evinka01 napsal(a):

Evi, doga je fenka?? Já jen kvůli Scoobymu.... Tědka naposled se zamiloval do psa.... do štěniska...magor jeden

14.1.2009 15:50
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):
No vida.:-)Tak to je super..To tě můžeme vždycky nabrat,když by byl sraz někde dál,ať se nemusíš štrachat šalinama a busama s těmi nerudnými lidmi..

No a my jedem ještě do kohoutek na byt,v ten pátek,ale nějak po tom poledni by to šlo.:-)Kde a kdy?Na Míšu se budu těšit na příště.:-)

Sabi,díky..A ty máš co za psa,Evi?

14.1.2009 15:51
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

saabinka napsal(a):

Budu si snad muset založit picassa web, na to rajče mi to nejde nahrát, dneska mi všechno nejde to nejen dneska

hillary! to je uzasnej hafik!!!!! miluju caniky ale jeste sem nemela moznost se s nejakym nazivo setkat my 7mesicni si budeme rozumet, pokud je ten tvuj taky hravej jak ten muj prdlej boxous a je opravdu prekrasnej, presne takovyho mam v planu taky, spolu s leopardi slecnou posli vic fotecek! a jak se jmenuje?
jinak ja tedka vubec nebudu moct, mam zkousku v patek odpoledne, vikend nemam cas vubec a v pondeli mam dalsi zkousku...
a na prochazku teda muzem pondeli odpoledne ci utery dopoledne, opet kdekoli (ikdyz treba nekde pobliz slatiny by to bylo idealni)

14.1.2009 15:52
hillary

XXX.XXX.180.2

saabinka napsal(a):
Evi, doga je fenka?? Já jen kvůli Scoobymu.... Tědka naposled se zamiloval do psa.... do štěniska...magor jeden

Joo a upozorňuju, že pan Antonín je puberťák největší, tak lituju vaše mazlíčky,zvlášť,pokud jsou menší.Miluje psy i lidi, jen jak si hraje, tak mnoho psích miláčků menšího vzrůstu likviduje svou vahou..

14.1.2009 15:53
evinka01

XXX.XXX.57.45

hillary napsal(a):
Sabi,díky..A ty máš co za psa,Evi?

na nerudné lidi my prdímejá mám celoročně vonící fenu flat coated retrievra.... však kolem Obřan Soběšic Bílovic je pěknej les i volný plochy tak to můžeme vymyslet někde tam...

14.1.2009 15:54
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):

jo bohužel fenkaa má před háráním ale to máš jedno, protože tomu tvýmu expertovi jeto stejně fuk ne

14.1.2009 15:54
hillary

XXX.XXX.180.2

kitty2thorpe napsal(a):
hillary! to je uzasnej hafik!!!!! miluju caniky ale jeste sem nemela moznost se s nejakym nazivo setkat my 7mesicni si budeme rozumet, pokud je ten tvuj taky hravej jak ten muj prdlej boxous a je opravdu prekrasnej, presne takovyho mam v planu taky, spolu s leopardi slecnou posli vic fotecek! a jak se jmenuje?
jinak ja tedka vubec nebudu moct, mam zkousku v patek odpoledne, vikend nemam cas vubec a v pondeli mam dalsi zkousku...
a na prochazku teda muzem pondeli odpoledne ci utery dopoledne, opet kdekoli (ikdyz treba nekde pobliz slatiny by to bylo idealni)

Kitty,příští týden kdykoliv,kromě pondělka.:-)PAráda..S boxerkem si nás mnoho lidí plete,tak když budou vedle sebe,tak se aspoň uvidí rozdíl.:-)Fotky klidně dám,ale ať někdo není naštvanej,že to tu zahlcuju caíkem.Jinak,jak říkám,sraz můe být kdekoliv,téměř.Jo jmenuje se Anthony, ale je to prostě Tonda.Zatím je samá noha.

14.1.2009 15:55
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):

hm já sem teda na rajče video nikdy nezkoušela... to jde?to sem ňák pozadu

14.1.2009 15:56
saabinka

XXX.XXX.68.229

evinka01 napsal(a):
jo bohužel fenkaa má před háráním ale to máš jedno, protože tomu tvýmu expertovi jeto stejně fuk ne

A jéjé fenka a ještě před háráním to by mě zajímalo, koho by si přivlastnoval tentokrát

hillary

XXX.XXX.180.2

evinka01 napsal(a):

Jo,tady je hezky..Tak já bych to viděla v ten pátek třebas kolem půl druhé..Ale kde přesně,to nevím.:-(Kdo půjde,toho ráda uvidím a jinak ten příští týden..Supeeeer,to bude mít Tonda radost..

evinka01

XXX.XXX.57.45

hillary napsal(a):
Kitty,příští týden kdykoliv,kromě pondělka.:-)PAráda..S boxerkem si nás mnoho lidí plete,tak když budou vedle sebe,tak se aspoň uvidí rozdíl.:-)Fotky klidně dám,ale ať někdo není naštvanej,že to tu zahlcuju caíkem.Jinak,jak říkám,sraz můe být kdekoliv,téměř.Jo jmenuje se Anthony, ale je to prostě Tonda.Zatím je samá noha.

hm no podobně jsem uvažovala nad rozdílem appenzela a velkého švýcara.. jenom do té doby než jsem je uviděla vedle sebe

14.1.2009 15:58
evinka01

XXX.XXX.57.45

hillary napsal(a):
Jo,tady je hezky..Tak já bych to viděla v ten pátek třebas kolem půl druhé..Ale kde přesně,to nevím.:-(Kdo půjde,toho ráda uvidím a jinak ten příští týden..Supeeeer,to bude mít Tonda radost..

jo to je dobrá doba a místo a trasu vymyslíme...

14.1.2009 15:59
saabinka

XXX.XXX.68.229

evinka01 napsal(a):
hm no podobně jsem uvažovala nad rozdílem appenzela a velkého švýcara.. jenom do té doby než jsem je uviděla vedle sebe

Evi, fotky mi tam nejdou nahrát píše mi to, že album neexistuje, tak teda fakt nwm nwm

14.1.2009 16:00
hillary

XXX.XXX.180.2

evinka01 napsal(a):

takhle spí ti moji kluci...teď už je ale tonda větší..

14.1.2009 16:01
hillary

XXX.XXX.180.2

evinka01 napsal(a):
jo to je dobrá doba a místo a trasu vymyslíme...

supeer,Evi..No a přidá se teda ještě někdo?Ať kdyžtak plánujeme pro všechny schůdné místo...

14.1.2009 16:01
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
Evi, fotky mi tam nejdou nahrát píše mi to, že album neexistuje, tak teda fakt nwm nwm

jako celej tvůj profil nebo jenom jednotlivý album? mi to rajče taky občas nejde mají výpadky... pokud jenom jedno album tak ho úplně smaž, restartuj připojení k netu a založ znova

14.1.2009 16:03
evinka01

XXX.XXX.57.45

hillary napsal(a):
supeer,Evi..No a přidá se teda ještě někdo?Ať kdyžtak plánujeme pro všechny schůdné místo...

no jsem to pročetla že asi nikdo nemůže...

14.1.2009 16:04
saabinka

XXX.XXX.68.229

evinka01 napsal(a):
jako celej tvůj profil nebo jenom jednotlivý album? mi to rajče taky občas nejde mají výpadky... pokud jenom jedno album tak ho úplně smaž, restartuj připojení k netu a založ znova

Pouze jenom jedno album..... ......
A možná se v pátek přidáme, ale nwm jak to bude s těma fenkama a tím mím úchylem

14.1.2009 16:04
kevin

XXX.XXX.80.235

hillary napsal(a):

pokud jste ještě nedomluvili místo, tak co na Tmokovým nám.?

14.1.2009 16:06
evinka01

XXX.XXX.57.45

kevin napsal(a):
pokud jste ještě nedomluvili místo, tak co na Tmokovým nám.?

no chce to někde abysme se nemuseli potom zas někam přesouvat... napadá mě trasa konečná 4ky přes ty pole nad obřanama směr panská lícha a tam to nějak střihnout abysme se vrátili tou cestou jak jsme šli z toho výběhu....

14.1.2009 16:08
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):
no chce to někde abysme se nemuseli potom zas někam přesouvat... napadá mě trasa konečná 4ky přes ty pole nad obřanama směr panská lícha a tam to nějak střihnout abysme se vrátili tou cestou jak jsme šli z toho výběhu....

od tam se dá jít kolem řeky

14.1.2009 16:09
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):

Tak a ještě jedna aktuálnější a stačí,ať nepřeháním.:-)Škoda,že tady nemám ještě fenku od našich (vlčák x s berňákem),ta je taky boží,tak to by aspoň byla smečka.Ale ona je lovec,tak by to nebyla procházka,ale hon za psem a srnkama,asi.

14.1.2009 16:09
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):

jak dlouhou procházkz plánujete?

14.1.2009 16:11
hillary

XXX.XXX.180.2

kevin napsal(a):
od tam se dá jít kolem řeky

Tak jooo,konečná 4ky je super..A trasa se vymyslí na místě,ne?:-)Jo a na fenky se vykašli,bude nás tam dost, na jejich záchranu,před tím tvým kancem.To se zvládne..Přece kvůli tomu nebude mimo společnost.:-)

14.1.2009 16:11
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

evinka01 napsal(a):
hm já sem teda na rajče video nikdy nezkoušela... to jde?to sem ňák pozadu

a vy ostatni jeste muzete potom v to utery dopoledne? kolem 9..10..? jen abych vedela dopredu
jo, vyhrabala jsem tady jednoho uplne nejmensiho mufika

14.1.2009 16:13
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):
Tak jooo,konečná 4ky je super..A trasa se vymyslí na místě,ne?:-)Jo a na fenky se vykašli,bude nás tam dost, na jejich záchranu,před tím tvým kancem.To se zvládne..Přece kvůli tomu nebude mimo společnost.:-)

Já bych to viděla nejdýl na dvě hoďky..Přece jen je to ještě prcek a letní typ,takže hodina-dvě..Vzhledem k tomu, že určitě bude lítat jako blázen,tak jemu to bude stačit určitě..

14.1.2009 16:14
hillary

XXX.XXX.180.2

kitty2thorpe napsal(a):
a vy ostatni jeste muzete potom v to utery dopoledne? kolem 9..10..? jen abych vedela dopredu

Ten je krááásnej.:-)J8 bych taky mohla v úterý,ale spíš odpol..To nemůžeš?

14.1.2009 16:14
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

hillary napsal(a):
Tak a ještě jedna aktuálnější a stačí,ať nepřeháním.:-)Škoda,že tady nemám ještě fenku od našich (vlčák x s berňákem),ta je taky boží,tak to by aspoň byla smečka.Ale ona je lovec,tak by to nebyla procházka,ale hon za psem a srnkama,asi.

ja nemma slov je uzasnej at uz je utery

14.1.2009 16:15
saabinka

XXX.XXX.68.229

kevin napsal(a):
jak dlouhou procházkz plánujete?

Toník je boží klidně sem dej fotek, kolik chceš, budem jen rádi
Jináč doufám, že si Samík taky pohraje s TOníkem, je to taky takovej blbouš....Snad nebude zas dělat, to co Scooby

Tady jsou ti moji 3 kretouši

14.1.2009 16:15
evinka01

XXX.XXX.57.45

hillary napsal(a):
Já bych to viděla nejdýl na dvě hoďky..Přece jen je to ještě prcek a letní typ,takže hodina-dvě..Vzhledem k tomu, že určitě bude lítat jako blázen,tak jemu to bude stačit určitě..

sem teď zkusila naměřit tu trasu co jsem myslela tak to vychází na 7km... čili to by do dvou hodin mělo být

14.1.2009 16:17
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

tak ješt jednou ať to v tom textu furt nemusíme hledat... pátek odpo trasa podle mýho měření cca 7km, do dvou hodin zvládnutelná

14.1.2009 16:18
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
tak ješt jednou ať to v tom textu furt nemusíme hledat... pátek odpo trasa podle mýho měření cca 7km, do dvou hodin zvládnutelná

haha a když jsme u těch miminek... tohle byla Týna

hillary

XXX.XXX.180.2

saabinka napsal(a):
Toník je boží klidně sem dej fotek, kolik chceš, budem jen rádi
Jináč doufám, že si Samík taky pohraje s TOníkem, je to taky takovej blbouš....Snad nebude zas dělat, to co Scooby

Tady jsou ti moji 3 kretouši

Jo,určitě..Tonda je se psama v sedmým nebi,teda,dokud nenajde nějakej super klacek.:-)Takže si myslím,že nebude problém. Jinak,Sabi,máš je krásně podle velikosti.Jsou suproví..

evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):

a teď...

14.1.2009 16:19
hillary

XXX.XXX.180.2

evinka01 napsal(a):

No,tak to je super..To berem a zvládnem..aspoň bude spát jako zabitej.:-)Evi a co ty to máš za rasu?

14.1.2009 16:20
evinka01

XXX.XXX.57.45

hillary napsal(a):
No,tak to je super..To berem a zvládnem..aspoň bude spát jako zabitej.:-)Evi a co ty to máš za rasu?

flat coated retriever

14.1.2009 16:21
evinka01

XXX.XXX.57.45

kitty2thorpe napsal(a):

jo to byl dobrej puclík teda

14.1.2009 16:21
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):

tak tady jedna miminkovská..:-)Měli jsme jej až ve třech a půl měsících,takže nemám úplné mimčo,ale takhle staré.

14.1.2009 16:22
hillary

XXX.XXX.180.2

evinka01 napsal(a):
flat coated retriever

Aha..promiň,nejsem až tak moc plemen znalá a radši se zeptám,než říct jiný.

14.1.2009 16:23
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):

je to dost do kopce?

14.1.2009 16:23
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):

a tak jetšě jedna,ze dne,kdy jsme si prcka dovezli..

14.1.2009 16:24
saabinka

XXX.XXX.68.229

evinka01 napsal(a):
flat coated retriever

Kristy, díky jináč Tínuška, je krásná aji těd a tomu mímu blbcovi se taky moc líbí Já bohužel fotky mích psů když byli malí nemám:-( jednak u Scoobyho sem ještě neměla fot'ák a Sama nemám od mimča:-(

A tady ještě moje sestra s pesanama

14.1.2009 16:27
evinka01

XXX.XXX.57.45

hillary napsal(a):

no to je v pohodě, oni nejsou až tak známí jako zlatej a labarador... ale už mi řekli že mám pěknýho vlčáka

14.1.2009 16:28
evinka01

XXX.XXX.57.45

kevin napsal(a):
je to dost do kopce?

do kopce to je jenom mezi barákama asi 200metrů... ale není to takovej krpál jako od toho sídliště

14.1.2009 16:29
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
do kopce to je jenom mezi barákama asi 200metrů... ale není to takovej krpál jako od toho sídliště

ještě jsem našla jinou v postoji když ji fotili u chovatelky...

14.1.2009 16:32
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

hillary napsal(a):
tak tady jedna miminkovská..:-)Měli jsme jej až ve třech a půl měsících,takže nemám úplné mimčo,ale takhle staré.

jezis to je cumacek!
takovej krasavec, no fakt, to je nadhera...a odkud je tonicek?
dej mi hooooo
tady mufokukuc

14.1.2009 16:32
hillary

XXX.XXX.180.2

evinka01 napsal(a):
no to je v pohodě, oni nejsou až tak známí jako zlatej a labarador... ale už mi řekli že mám pěknýho vlčáka

No,já je znám,jen jsem je neviděla na živo a myslela jsem,že jsou hnědí...asi omyl.:-)No a jak říkám,my jsme černej boxer,doga bez ocasu...

14.1.2009 16:35
evinka01

XXX.XXX.57.45

hillary napsal(a):
No,já je znám,jen jsem je neviděla na živo a myslela jsem,že jsou hnědí...asi omyl.:-)No a jak říkám,my jsme černej boxer,doga bez ocasu...

jo oni jsou i černí i hnědí.... a jednou za uherskej rok i žlutí

14.1.2009 16:36
hillary

XXX.XXX.180.2

kitty2thorpe napsal(a):
jezis to je cumacek!
dej mi hooooo
tady mufokukuc

No,Toník je z Velkýho Meziříčí, covatlská stanice Under Castle...Byl poslední a už velkej,ale hned jsme si ho totálně zamilovali.:-)A chtěl jsme černýho,takže super,i když poslední dobou máme čím dál víc žíhanců,ale takových,že to je spí jak špinavý.
A ten kukuč je úžasnej,to bych mu dala i kus salámu.

14.1.2009 16:37
hillary

XXX.XXX.180.2

evinka01 napsal(a):
jo oni jsou i černí i hnědí.... a jednou za uherskej rok i žlutí

Jééé,teď to po sobě čtu..pardóooon za chyby.Jo a s těma ,,fleťáčkama" jsem zas chytřejší.díky

14.1.2009 16:37
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

evinka01 napsal(a):
ještě jsem našla jinou v postoji když ji fotili u chovatelky...

jo a jeste se musim pochlubit, jak sem tu psala o tom ze mi mufin utekl pres to pole a pak ode me dostal tak od te doby jakmile zvysim hlas, tak hned reaguje...ne jak predtim....asi se me trochu boji, ale rikejme tomu respekt ale furt je to malej prdola kterej mi dneska opet prichystal prekvapko v podobe rozkousane knizky o boxerech z vanoc, moje nakopirovany papiry k uceni, oslintany a pomackany, pocuranej koberec a snezeny vsecky pamlsky...vse bylo ukryto ve skrini a on lump se tam dostal..a jak sme dosla, hned se zas vrtel a skakal...takze sem vsechno v klidu uklidila a sli sme se uklidnit behanim a skotacenim ven

14.1.2009 16:40
saabinka

XXX.XXX.68.229

hillary napsal(a):

Evi, tak video se zatím nahrává=D tak uvidíme, za jak dlouho se nahraje=D

A to mě zas říkaj že mám Labradora fiklího se Stafíkem

14.1.2009 16:41
hillary

XXX.XXX.180.2

kitty2thorpe napsal(a):
jo a jeste se musim pochlubit, jak sem tu psala o tom ze mi mufin utekl pres to pole a pak ode me dostal tak od te doby jakmile zvysim hlas, tak hned reaguje...ne jak predtim....asi se me trochu boji, ale rikejme tomu respekt ale furt je to malej prdola kterej mi dneska opet prichystal prekvapko v podobe rozkousane knizky o boxerech z vanoc, moje nakopirovany papiry k uceni, oslintany a pomackany, pocuranej koberec a snezeny vsecky pamlsky...vse bylo ukryto ve skrini a on lump se tam dostal..a jak sme dosla, hned se zas vrtel a skakal...takze sem vsechno v klidu uklidila a sli sme se uklidnit behanim a skotacenim ven

No,aspoň si ale zvyká být sám..Y máme výhodu v nevýhodě,že ho může mít jeden z nás 24hodin denně,takže té samoty si moc neužil a je trochu závisláček.A zase žere venku,na co přijde-jak kdyby jsme ho nekrmili.:-)Takže teď už byl 2x s náhubkem i tam,kde normálně nemusel..A hned poslouchal.

14.1.2009 16:47
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
No,aspoň si ale zvyká být sám..Y máme výhodu v nevýhodě,že ho může mít jeden z nás 24hodin denně,takže té samoty si moc neužil a je trochu závisláček.A zase žere venku,na co přijde-jak kdyby jsme ho nekrmili.:-)Takže teď už byl 2x s náhubkem i tam,kde normálně nemusel..A hned poslouchal.

Krasny fotecky ode vsech........ja to snad o hodinu odlozim a v patek pujdu s vama....to bych aronakovi nemohla udelat a ja bych si neodpustila ze bych nevidela noveho clena.Z pul 4 to prehodim na pul 5 a je to to stihnu snad

14.1.2009 16:52
saabinka

XXX.XXX.68.229

hillary napsal(a):

http:// www.youtube.com/watch?v=kXQJEA348mk
Tak tady je to video z dneška=D Je krátký=D A taky je naopak=D
JSem hold antitalent=D

14.1.2009 16:55
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):
Krasny fotecky ode vsech........ja to snad o hodinu odlozim a v patek pujdu s vama....to bych aronakovi nemohla udelat a ja bych si neodpustila ze bych nevidela noveho clena.Z pul 4 to prehodim na pul 5 a je to to stihnu snad

Tak bezva,Míšo.:-)O půl druhé na konečné čtvreky..Poznávací znamení-pes.

14.1.2009 16:59
kevin

XXX.XXX.80.235

kitty2thorpe napsal(a):
jezis to je cumacek!
dej mi hooooo
tady mufokukuc

hezká fotka kitty2thorpe () | Vloženo: 14.01.2009 00:00:00

14.1.2009 17:03
evinka01

XXX.XXX.57.45

hillary napsal(a):
Tak bezva,Míšo.:-)O půl druhé na konečné čtvreky..Poznávací znamení-pes.

oki tak jestli se chce ještě někdo přidat (Šárko?) napište včas ať někomu neutečeme...

14.1.2009 17:06
saabinka

XXX.XXX.68.229

evinka01 napsal(a):
oki tak jestli se chce ještě někdo přidat (Šárko?) napište včas ať někomu neutečeme...

Takže v pátek jo???? Možná dorazíme....

14.1.2009 17:09
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

evinka01 napsal(a):

ja mam bohuzel v 14.00 tu zkousku leda ze byhc pak dosla bez psa se jen podivat na tonicka ale to by bylo hodne uchylny ode me
a jinak kristy, to utery ...no hodi se mi spis to dopoledne pac na odpoledne sem chtela do prace...a aby doma nedelal mufino neporadek, potrebuju ho dopoledne unavit

14.1.2009 17:11
kevin

XXX.XXX.80.235

kitty2thorpe napsal(a):
ja mam bohuzel v 14.00 tu zkousku leda ze byhc pak dosla bez psa se jen podivat na tonicka ale to by bylo hodne uchylny ode me
a jinak kristy, to utery ...no hodi se mi spis to dopoledne pac na odpoledne sem chtela do prace...a aby doma nedelal mufino neporadek, potrebuju ho dopoledne unavit

kitty klidně přijď
já půjdu ráda, snad to zvládnu a také ještě uvidim jak mi bude

14.1.2009 17:26
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
http:// www.youtube.com/watch?v=kXQJEA348mk
Tak tady je to video z dneška=D Je krátký=D A taky je naopak=D
JSem hold antitalent=D

Sary copak ti je???Jsi nemocna???

Na konecne 4 myslite u nas v Obranech???Nebo na Malomerickym moste??

14.1.2009 17:27
hillary

XXX.XXX.180.2

kitty2thorpe napsal(a):

Aspoň se poznáme.:-)Tak klidně doraz,úchylný to není:-)A já právě dojedu asi až v úterý z Přerova od rodičů,takže to je blbý..Ale ještě nevím,jak to bude..Tak bychom si napsali,co říkáš,?

14.1.2009 17:28
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):

No,jak chceš..klidně až úplně na konečné..Takže v Obřanech..co?

14.1.2009 17:28
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Sabiku to video je dobryja bych mela strach ze Aronak nekoho nekde vyklopi

Kitty a klido dojdi i bez pesa,ja kdybych nestihala a nemohla vzit pesa tak bych sla i tak

14.1.2009 17:35
saabinka

XXX.XXX.68.229

sunin napsal(a):

Kitty a klido dojdi i bez pesa,ja kdybych nestihala a nemohla vzit pesa tak bych sla i tak

Taky už ju několikrát vyklopil Vždycky chtěl jít na trávníček z kopečka a jak byl zapřáhlej, tak tam sjel i s Natálií Tak jsem pak vzala do ruky klacík a on už táhl po poše A pak uviděl psa a rozběhl se...A já ho stihla zastavit a vyklopila se Natálie

A možná s náma půjde kámoška s Labíkem, ale nevím to jistě

kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

sunin napsal(a):

no holky, me by bylo lito ze tam se mnou ten cvok nebude, a stejne od skoly do obran jeste.. to radci budu spechat za tim mym nicitelem..a snad se uvidime teda jindy...
no a kristy...co s tebou...tak ja do te prace proste nepujdu a basta a budu mit utery volny cely

evinka01

XXX.XXX.57.45

hillary napsal(a):
No,jak chceš..klidně až úplně na konečné..Takže v Obřanech..co?

jj až úplně v Obřanech... nevím jestli už ta 4ka jezdí až na konec

14.1.2009 17:38
hillary

XXX.XXX.180.2

kitty2thorpe napsal(a):
no holky, me by bylo lito ze tam se mnou ten cvok nebude, a stejne od skoly do obran jeste.. to radci budu spechat za tim mym nicitelem..a snad se uvidime teda jindy...
no a kristy...co s tebou...tak ja do te prace proste nepujdu a basta a budu mit utery volny cely

Tak jooo,Kitty.:-)Tak se pak ještě ozveme,v kolik,kde,apod..Budu se těšit.:-)

14.1.2009 18:20
saabinka

XXX.XXX.68.229

hillary napsal(a):
Tak jooo,Kitty.:-)Tak se pak ještě ozveme,v kolik,kde,apod..Budu se těšit.:-)

Mišuli a kdy budeš objednávat obojek???? Já už bych ho chtělaaa

14.1.2009 19:04
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

jsem těhotná

14.1.2009 19:12
hillary

XXX.XXX.180.2

kevin napsal(a):
jsem těhotná

wau..gratulace

14.1.2009 20:11
evinka01

XXX.XXX.57.45

hillary napsal(a):
wau..gratulace

tak jestli doga uteče z práce tak půjde taky....

14.1.2009 20:15
saabinka

XXX.XXX.68.229

evinka01 napsal(a):
tak jestli doga uteče z práce tak půjde taky....

To Scooby pak nebude vědět, kam dřív "skočit" Ale doga je vysoká, tak snad si netroufne.... A ona po něm snad vyjede..... Jo a Evi, jak je stará?? Ta doga

14.1.2009 20:21
hillary

XXX.XXX.180.2

saabinka napsal(a):
To Scooby pak nebude vědět, kam dřív "skočit" Ale doga je vysoká, tak snad si netroufne.... A ona po něm snad vyjede..... Jo a Evi, jak je stará?? Ta doga

Tak super,čím víc,tím líp..Ale lituju toho,kdo nás potká.:-)Tondy se bojí už teď,co teprve takové smečky.:-)Jo a já zas beru asi přítele-druhý majitel Toníčka,tak snad vám to nebude vadit,když je to tad zatím ryze dámská společnost,co jsem tak koukala.:-)

14.1.2009 20:29
saabinka

XXX.XXX.68.229

hillary napsal(a):
Tak super,čím víc,tím líp..Ale lituju toho,kdo nás potká.:-)Tondy se bojí už teď,co teprve takové smečky.:-)Jo a já zas beru asi přítele-druhý majitel Toníčka,tak snad vám to nebude vadit,když je to tad zatím ryze dámská společnost,co jsem tak koukala.:-)

Tony se bojí?? To Scooby se bojí pouze ovčáků a moc nemusí cizí lidi..Jako ty co zná a pejskaře, ty bere, ale některý taky ne.
Si nemyslím, že to bude vadit .... Pokud to to tvýmu přeteli nebude vadit babinec, tak ho vem.....

14.1.2009 20:35
hillary

XXX.XXX.180.2

saabinka napsal(a):
Tony se bojí?? To Scooby se bojí pouze ovčáků a moc nemusí cizí lidi..Jako ty co zná a pejskaře, ty bere, ale některý taky ne.
Si nemyslím, že to bude vadit .... Pokud to to tvýmu přeteli nebude vadit babinec, tak ho vem.....

No,lidi se ho bojí..:-)Ono,popravdě,kdyby na mě ve tmě štěkl,jak už to párkrát udělal,taky bych se bála.:-)A přitom je takový zlatíčko...Psů se nebojí žádných,jen jednoho vlkodava,páč na něj je moc velkej.Ale na lidi i na psy jinak zlato.Ale jak říkám,opačně je to horší..Yorkšíry před náma chytaj do náručí,sami mají histerický záchvat,i když je na vodítku nebo má náhubek..Sranda.
A můj přítel je taková drbna,že mu to rozhodně vadit nebude.

14.1.2009 20:45
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
No,lidi se ho bojí..:-)Ono,popravdě,kdyby na mě ve tmě štěkl,jak už to párkrát udělal,taky bych se bála.:-)A přitom je takový zlatíčko...Psů se nebojí žádných,jen jednoho vlkodava,páč na něj je moc velkej.Ale na lidi i na psy jinak zlato.Ale jak říkám,opačně je to horší..Yorkšíry před náma chytaj do náručí,sami mají histerický záchvat,i když je na vodítku nebo má náhubek..Sranda.

Sarko oooobrovska gratulace......ptat se co to bude je asi brzo ze???Mimca jsou uzasny Ti tak trochu zavidim

To je paradni.......na konecnou az uplne dozadu uz to jezdi....toz to budu mit zas kousicek

Kristy to ti zavidim ze vytahnes pritela s nama......ten muj je lenoch linej a nikam se mu nechce

14.1.2009 20:47
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Sarko oooobrovska gratulace......ptat se co to bude je asi brzo ze???Mimca jsou uzasny Ti tak trochu zavidim

To je paradni.......na konecnou az uplne dozadu uz to jezdi....toz to budu mit zas kousicek

Kristy to ti zavidim ze vytahnes pritela s nama......ten muj je lenoch linej a nikam se mu nechce

Sabiku jeste jsem se nedokopala k tomu abych mu napsala o ty barvy jaky ma k dispozici.....nejak na to furt nezbyva cas

14.1.2009 20:47
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

doga má něco málo přes rok.. no jestli si štěkne to nevím, jinak to je stejnej exemplář jako Kittin boxík a Aronek... takže to bude teda pěkně divoká smečka

14.1.2009 20:49
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
doga má něco málo přes rok.. no jestli si štěkne to nevím, jinak to je stejnej exemplář jako Kittin boxík a Aronek... takže to bude teda pěkně divoká smečka

jestli budete mít čas můžem se chviličku zdržet v tom výběhu a zkusit přivolání... můžu vzít stopovačku

14.1.2009 21:10
saabinka

XXX.XXX.68.229

evinka01 napsal(a):
jestli budete mít čas můžem se chviličku zdržet v tom výběhu a zkusit přivolání... můžu vzít stopovačku

No zkusit to můžem a já vemu taky stopovačku

15.1.2009 08:54
kevin

XXX.XXX.80.235

hillary napsal(a):
wau..gratulace

dík

15.1.2009 08:59
kevin

XXX.XXX.80.235

hillary napsal(a):

hillary, ty Yorkšíry si nechytaj oprávněně, když jsi psala, že malé psy může zničit? Takže je to vpoho i s malým psem?

15.1.2009 09:00
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

Bude to holka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík