Ahojte všichni, tak kdopak se byl předvést?
Já jsem se alespoň byla podívat v pátek a sobotu
www.kattty.eu
kattty
napsal(a):
www.kattty.eu
tak já byla přímo vystavovat
www.naseborderky.websnadno.cz
kattty
napsal(a):
www.kattty.eu
My skončili "na bedně" jako 2. nej. mladý pes
lubaci
napsal(a):
Operu,jestli se ptáte na tohle
ano, na tohle ;-) nevím, proč opera stránky nebere, stránky jsou optimalizované pro Mozillu Firefox, v IE také nejsou potíže, takže vůbec netuším. :(
Tak teďka ještě zkusit, jestli to přečte odkaz na konkrétní fotogalerii:
http://www.kattty.eu/psi/hanackavystava.html
kattty
napsal(a):
ano, na tohle ;-) nevím, proč opera stránky nebere, stránky jsou optimalizované pro Mozillu Firefox, v IE také nejsou potíže, takže vůbec netuším. :(
Tak teďka ještě zkusit, jestli to přečte odkaz na konkrétní fotogalerii:
http://www.kattty.eu/psi/hanackavystava.html
Tak to se otevřelo,děkuji
kattty
napsal(a):
www.kattty.eu
čaute, ja jsem byla v patek s shibou - CAC, a pak v nedeli s brabantičkou - Velmi nadejna 2. Bylo krasne teplo v pavilonu, byly jsme v Áčku. Příjemná výstava, málo lidí celkem.
burunduk
napsal(a):
čaute, ja jsem byla v patek s shibou - CAC, a pak v nedeli s brabantičkou - Velmi nadejna 2. Bylo krasne teplo v pavilonu, byly jsme v Áčku. Příjemná výstava, málo lidí celkem.
My byli s berňáčkem - V1 CAC, Národní vítěz, BOB a potom se dostal mezi nejlepších 7 psů druhé skupiny a to mu je 21 měsíců Byl moc šikovnej a vysloužil si tu obrovskou uzenou kost.... Už ji chroustá dva dny
http://www.ciro-haf-z-jundrova.estranky.cz/
albona
napsal(a):
My byli s berňáčkem - V1 CAC, Národní vítěz, BOB a potom se dostal mezi nejlepších 7 psů druhé skupiny a to mu je 21 měsíců Byl moc šikovnej a vysloužil si tu obrovskou uzenou kost.... Už ji chroustá dva dny
http://www.ciro-haf-z-jundrova.estranky.cz/
Jo tak to jste byli s námi! Nás bohužel nevybral, nevím proč, ale většinou nějak berou ty barevné, ale to nevadí..... tyhle soutěže už beru jako podřadné..nejde srovnávat plemena mezi sebou. Krásní jsou všichni. A hlavní je ten BOBík, ne?
Naši kluci šampioni....Fabby- CAC, NV a BOB a Darés-Res. CAC.
lucky
napsal(a):
Jo tak to jste byli s námi! Nás bohužel nevybral, nevím proč, ale většinou nějak berou ty barevné, ale to nevadí..... tyhle soutěže už beru jako podřadné..nejde srovnávat plemena mezi sebou. Krásní jsou všichni. A hlavní je ten BOBík, ne?
Naši kluci šampioni....Fabby- CAC, NV a BOB a Darés-Res. CAC.
jo? já to teda vůbec nestíhala sledovat
jako podřadné to sice neberu, ale myslím, že to tam je hoooodně o vkusu daného rozhodčího, která plemena se mu líbí....tam prostě musíte mít štěstí
albona
napsal(a):
jo? já to teda vůbec nestíhala sledovat
jako podřadné to sice neberu, ale myslím, že to tam je hoooodně o vkusu daného rozhodčího, která plemena se mu líbí....tam prostě musíte mít štěstí
JJ, jako většinou už víš co daný rozhodčí preferuje. A třeba taky ti co pískají malá plemena dají přednost čivavě před velkým atd.
Jako taky už jsme párkrát skončili na bedně se psem, ale vždycky to beru s rezervou. Je pro mě důležitá výstava samotného plemene. Tohle hemžení malých a velkých a chlupytých a nahatých a vyber z toho něco. Nemůžeš srovnávat jorka s berňákem, dogu s čivavou a a většinou mi to připadá takové trochu na koho padne los. Navíc tvrdím, že rozhodčí nemůže dokonale znát standardy a pískat hromady plemen...aspoň ne dobře. Prostě se mi tyhle soutěže nikdy nelíbily...jdeme si tam pro ten pohár a je to
. Kdyby na nás nečekal u východu pohár, tak už jsme mohli být na cestě a skoro doma, než šaškárna vůbec začne
Pro lidi co se přijdou jen podívat na výstavu to může být efektní, pro začátečníky možná taky, když skončí někde na bedně, když se v tom lidé pohybují několik let, tak u ví co a jak.
Ale jo, hlavně jestli máte foto, jako hezkou památku Gratuluji každopádně!!!
My skončili jako třetí se psem v Budějovicích posledně ve dvojce.
Tady ještě Fabby i s tím pohárem... problém je, že už je doma nemám kde dávat
lucky
napsal(a):
JJ, jako většinou už víš co daný rozhodčí preferuje. A třeba taky ti co pískají malá plemena dají přednost čivavě před velkým atd.
Jako taky už jsme párkrát skončili na bedně se psem, ale vždycky to beru s rezervou. Je pro mě důležitá výstava samotného plemene. Tohle hemžení malých a velkých a chlupytých a nahatých a vyber z toho něco. Nemůžeš srovnávat jorka s berňákem, dogu s čivavou a a většinou mi to připadá takové trochu na koho padne los. Navíc tvrdím, že rozhodčí nemůže dokonale znát standardy a pískat hromady plemen...aspoň ne dobře. Prostě se mi tyhle soutěže nikdy nelíbily...jdeme si tam pro ten pohár a je to
. Kdyby na nás nečekal u východu pohár, tak už jsme mohli být na cestě a skoro doma, než šaškárna vůbec začne
Pro lidi co se přijdou jen podívat na výstavu to může být efektní, pro začátečníky možná taky, když skončí někde na bedně, když se v tom lidé pohybují několik let, tak u ví co a jak.
Ale jo, hlavně jestli máte foto, jako hezkou památku Gratuluji každopádně!!!
My skončili jako třetí se psem v Budějovicích posledně ve dvojce.
Tady ještě Fabby i s tím pohárem... problém je, že už je doma nemám kde dávat
Ano, máte pravdu, v závěrečkách jde většinou o vkus rozhodčího, protože obecně nelze úplně přesně srovnávat plemena mezi sebou. Každému se přece jenom líbí něco jiného. Někdo má rád velké a chlupaté pejsky, někdo zas malé a krátkosrsté. Takže je to spíš pro zábavu. My jsme třeba od rozhodčího, co posuzoval závěr. BIS junior psy, dostali nedávno BOB v 10-ti měsících, proto jsme tajně doufali, že si nás všimne a opravdu to tak bylo. Takže je to hlavně o štěstí. Mějte se krásně a podrbejte chlupáče!!!
kattty
napsal(a):
www.kattty.eu
My byli v Olomouci poprvé, vyběhali jsme si CAC a tím splnili poslední podmínku pro CH. Co se týče závěrečných soutěží, tak my máme tak "obyčejné" plemeno, že až do nich se většinou nedostane..
Ale on i ten NV nebo BOB a konkurenci 100 jedinců v plemeni je úžasný uspěch...
lucie x
napsal(a):
My byli v Olomouci poprvé, vyběhali jsme si CAC a tím splnili poslední podmínku pro CH. Co se týče závěrečných soutěží, tak my máme tak "obyčejné" plemeno, že až do nich se většinou nedostane..
Ale on i ten NV nebo BOB a konkurenci 100 jedinců v plemeni je úžasný uspěch...
I nám se zadařilo-pes V1,CAC v šampicích,takže dojel českého grandšampiona feňula-mimi VN 1 a poté BIS dorost
stepanka68
napsal(a):
I nám se zadařilo-pes V1,CAC v šampicích,takže dojel českého grandšampiona feňula-mimi VN 1 a poté BIS dorost
Jo a více na www.modryhit.estranky.cz -tam můžete shlédnot celou naši vipetí pohromu i s mimi.
jjanaanajj
napsal(a):
Fotky jsou moc pěkné a moc mě potěšilo, že jsem tam našla i mou oblíbenou rasu...jinde po netu jsem moc fotek nenašla, takže moc děkuji A můžu se ještě zeptat čím fotíte?
já, děkuji a kterápak oblíbená rasa to je? Rok a půl valčím s Nikonem D40 :-) v některých věcech mi už delší dobu nestačí, ale penízky a brigáda na lepší tělo nejsou. Po letní brigádě jsem si udělala alespoň radost světelným objektivem. Do těch škaredých hal by to chtělo ještě externí blesk, ale jelikož hlavně fotím koníky venku, tak bych ho moc nevyužila a stejně blesk nemám moc ráda, blikat pesanům a koníkům do očí.
kattty
napsal(a):
www.kattty.eu
Ahoj my byli v neděli. Byla to naše první výstava, takže nemůžu moc soudit, ale lidí mi přišlo dost, v pavilonech se nedalo skoro pohnout. Psice z toho byla dost znechucená a vůbec ji to nebavilo, ale i tak zvládla V2, takže napoprvé obrovský úspěch.
luckai
napsal(a):
Ahoj my byli v neděli. Byla to naše první výstava, takže nemůžu moc soudit, ale lidí mi přišlo dost, v pavilonech se nedalo skoro pohnout. Psice z toho byla dost znechucená a vůbec ji to nebavilo, ale i tak zvládla V2, takže napoprvé obrovský úspěch.
jé Lucko a jak jsi nakonec jela? vzal tě někdo autem?
luckai
napsal(a):
v Olomouci nebylo v neděli víc lidí (nebo míň místa), než na ostatních výstavách - spíš to byla ta z poklidnějších výstav, s perfektní možností venčit psa. Náš pavilon byl čistý, a bylo tam teplo i když venku bylo -16.
Naši psíci byli spokojení jako želvy, a CAC jsme taky dostali (pak náš bráška r.CAC, a ségra CAC,NV BOB)
luckai
napsal(a):
Ahoj zzano, nakonec jsem přemluvila manžela, takže jsem měla vymyšlené, že pojedem vlakem. No a den před výstavou se tcháni rozhodli, že si udělají výlet a vezmou nás, takže nakonec autem :-).
Kettysharp asi jsme byli ve stejném pavilonu, jo teplo tam bylo to bylo fajn i s tím venčím, jestli tam bylo spíš míň lidí, tak to se teda mám do budoucna na co těšit :-)
kattty
napsal(a):
já, děkuji a kterápak oblíbená rasa to je? Rok a půl valčím s Nikonem D40 :-) v některých věcech mi už delší dobu nestačí, ale penízky a brigáda na lepší tělo nejsou. Po letní brigádě jsem si udělala alespoň radost světelným objektivem. Do těch škaredých hal by to chtělo ještě externí blesk, ale jelikož hlavně fotím koníky venku, tak bych ho moc nevyužila a stejně blesk nemám moc ráda, blikat pesanům a koníkům do očí.
angl. kokršpaněl ... Já také nerada blejskám do očí, ale i proto mám z fotek z hal jen mazanice, takže se pomalu poohlížím po něčem lepším než mám ... a můžu se ještě zeptat na ten objektiv?? to je asi vesmes to nejdůležitější, moc díky
luckai
napsal(a):
Ahoj zzano, nakonec jsem přemluvila manžela, takže jsem měla vymyšlené, že pojedem vlakem. No a den před výstavou se tcháni rozhodli, že si udělají výlet a vezmou nás, takže nakonec autem :-).
Kettysharp asi jsme byli ve stejném pavilonu, jo teplo tam bylo to bylo fajn i s tím venčím, jestli tam bylo spíš míň lidí, tak to se teda mám do budoucna na co těšit :-)
luckai: no já byla asi v hale vedle vás - hala G - my měli celkem zimu ale oproti venku to bylo ještě dobrý, možná jsme se potkaly - ségra si hladila nějakýho mladýho vlkodava - možná jste to byli vy
zzana
napsal(a):
luckai: no já byla asi v hale vedle vás - hala G - my měli celkem zimu ale oproti venku to bylo ještě dobrý, možná jsme se potkaly - ségra si hladila nějakýho mladýho vlkodava - možná jste to byli vy
: kattty (Katka Kollárová) : prosím tě, jaký objektiv jsi si koupila na ten Nikon D40? mám ho taky. koukám po objektivech, mám půjčený 55-200, 1:4-5,6G a super,ale světelnost ....žádná sláva.
rude
napsal(a):
: kattty (Katka Kollárová) : prosím tě, jaký objektiv jsi si koupila na ten Nikon D40? mám ho taky. koukám po objektivech, mám půjčený 55-200, 1:4-5,6G a super,ale světelnost ....žádná sláva.
Nedá mi to a taky musím přidat náš úsěch
Ve třídě veteránů V1, Nejlepší veterán
Na výstavě se mi líbilo. byla jsem tam už po 3. a letos to tam bylo asi nejlepší...
janak
napsal(a):
Nedá mi to a taky musím přidat náš úsěch
Ve třídě veteránů V1, Nejlepší veterán
Na výstavě se mi líbilo. byla jsem tam už po 3. a letos to tam bylo asi nejlepší...
ješět jednu fotečku
jjanaanajj
napsal(a):
angl. kokršpaněl ... Já také nerada blejskám do očí, ale i proto mám z fotek z hal jen mazanice, takže se pomalu poohlížím po něčem lepším než mám ... a můžu se ještě zeptat na ten objektiv?? to je asi vesmes to nejdůležitější, moc díky
nejdůležitější je nastavení a jak se s tím člověk vypořádá Jinak jsem si pořídila http://www.sigma-foto.cz/sigma-katalog/ 70-200-mm-f2-8-ii-ex-apo-dg-macro-hsm/ (před 70 je mezera)
rude
napsal(a):
tak otázkou je, jak dlouho s ním fotíš, jestli dostatečně využíváš ručního nastavení, jak až často fotíš v hale atd... Mám Sigmu 70-200mm odkaz o pár řádků výše.
kattty
napsal(a):
www.kattty.eu
Náš australský honácký pes dostal CAC
oddorrinky
napsal(a):
Náš australský honácký pes dostal CAC
a náš odchov ACD Ashvill od Dorrinky CAJC
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.