Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2009 14:20
kitty2thorpe

XXX.XXX.86.82

tak uz je za nama dalsi stovka, kdo s nama pujde zitra blbnout? mam cas celej den....a ty miso nedelej ze sebe sprta, nikdo ti to uceni stejne neveri, ani ty sama, hm?

19.1.2009 15:13
evinka01

XXX.XXX.57.45

kitty2thorpe napsal(a):
tak uz je za nama dalsi stovka, kdo s nama pujde zitra blbnout? mam cas celej den....a ty miso nedelej ze sebe sprta, nikdo ti to uceni stejne neveri, ani ty sama, hm?

my můžem... a téma sežere 127 příspěvků trošku místečka tam ještě zbylo

19.1.2009 16:25
kitty2thorpe

XXX.XXX.86.82

evinka01 napsal(a):
my můžem... a téma sežere 127 příspěvků trošku místečka tam ještě zbylo

ajo no vidis jaka sem aktivka
me se ted nikam nechce chodit jak je tam zima...tak pokud bysme byly jediny tak muzem zas na to letiste...

19.1.2009 17:10
evinka01

XXX.XXX.57.45

kitty2thorpe napsal(a):
ajo no vidis jaka sem aktivka
me se ted nikam nechce chodit jak je tam zima...tak pokud bysme byly jediny tak muzem zas na to letiste...

jo třeba... leda by holky zdrhly zase ze školy...

19.1.2009 19:41
saabinka

XXX.XXX.127.5

kitty2thorpe napsal(a):

TAk já doma jsem, beru antibiotika ale nemyslím si, že by to byl nejlepší nápad, jet s Váma kvůli Scoobymu, by musel být zas na vodítku....

19.1.2009 19:49
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
TAk já doma jsem, beru antibiotika ale nemyslím si, že by to byl nejlepší nápad, jet s Váma kvůli Scoobymu, by musel být zas na vodítku....

Míšo poslala bys mi na mail pro Zuzku s dogou tuhle fotku PC120054.JPG z té prochajdy ? dík.. Zuzčiny fotky jsou tady... http://dogous.rajce.idnes.cz/ 16._1._2009_-_vychazka_se_smeckou/
(1mezera)

19.1.2009 20:34
kitty2thorpe

XXX.XXX.106.90

evinka01 napsal(a):
Míšo poslala bys mi na mail pro Zuzku s dogou tuhle fotku PC120054.JPG z té prochajdy ? dík.. Zuzčiny fotky jsou tady... http://dogous.rajce.idnes.cz/ 16._1._2009_-_vychazka_se_smeckou/
(1mezera)

evi tak co zitra? chces dopo nebo odpo? me je to fakt jedno...ale nejlip tak kolem 11.00 az 13.00 a sraz teda zas tam..

19.1.2009 20:43
evinka01

XXX.XXX.57.45

kitty2thorpe napsal(a):
evi tak co zitra? chces dopo nebo odpo? me je to fakt jedno...ale nejlip tak kolem 11.00 az 13.00 a sraz teda zas tam..

jo v 11 může být

19.1.2009 20:58
kitty2thorpe

XXX.XXX.106.90

evinka01 napsal(a):
jo v 11 může být

jasny, tak ok, pocitam s tim.... zatim papa

19.1.2009 23:38
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):
jasny, tak ok, pocitam s tim.... zatim papa

teee da holky kuuus ja chcu jit s vama.. .pitomy uceni.. ..teeeda Kitty ja muzes rict ze jenom delam ze se ucim 02#ja se neucim skoro vubec a stejne mam kupodivu jednickyvycuranost.... ...... ..no a kdy zitra a kam vyrazite????Ze bych se utrhla? ?bych mohla pokud by to nebylo daleko busem..... heh

19.1.2009 23:39
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
teee da holky kuuus ja chcu jit s vama.. .pitomy uceni.. ..teeeda Kitty ja muzes rict ze jenom delam ze se ucim 02#ja se neucim skoro vubec a stejne mam kupodivu jednickyvycuranost.... ...... ..no a kdy zitra a kam vyrazite????Ze bych se utrhla? ?bych mohla pokud by to nebylo daleko busem..... heh

joooo eviku ty fotky jsou na sunin.rajce .net at si stahne co je libo.....vubec mi to neva

20.1.2009 07:44
sunin

XXX.XXX.73.160

sunin napsal(a):
joooo eviku ty fotky jsou na sunin.rajce .net at si stahne co je libo.....vubec mi to neva

Evco mam dlooohe vedeni az ted to ctu poradne zes to chtela na mejl......tak jak dojdu dom tak ti ju poslu.

20.1.2009 08:47
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Evco mam dlooohe vedeni az ted to ctu poradne zes to chtela na mejl......tak jak dojdu dom tak ti ju poslu.

Ahoj Míšo, já za holkama také nejspíš pojedu. A málo píšeš o Oskarovi.

20.1.2009 12:19
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

jo Zuzka by to chtěla v originál rozlišení jestli to jde... rajče to zmenšuje... my jsme zpátky ale klidně můžem zítra pozítří atd... ale zítra spíš po poledni (my teda aspoń)

20.1.2009 14:00
saabinka

XXX.XXX.119.56

evinka01 napsal(a):
jo Zuzka by to chtěla v originál rozlišení jestli to jde... rajče to zmenšuje... my jsme zpátky ale klidně můžem zítra pozítří atd... ale zítra spíš po poledni (my teda aspoń)

Mišule, potřebuju poraditttttttt.....Když du objednávat ten obojek, Tak jak to tam vypasat? Jako jakou chcu barvu toho písma a barvu toho obojku??? Díky moc..Jsem hold antichytrák

20.1.2009 17:50
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):
Mišule, potřebuju poraditttttttt.....Když du objednávat ten obojek, Tak jak to tam vypasat? Jako jakou chcu barvu toho písma a barvu toho obojku??? Díky moc..Jsem hold antichytrák

Je tu nějak mrtvo :(. Kdo se chce podívat na 2. vycházku, tak dávám fotky na stránky.

20.1.2009 18:57
saabinka

XXX.XXX.119.56

kevin napsal(a):
Je tu nějak mrtvo :(. Kdo se chce podívat na 2. vycházku, tak dávám fotky na stránky.

Scoobar je prostě drsnák, těd jsme vyšli před barák a u 41(Bratislavská) bylo hafo cigánů,Scoobar je uviděl a začal startovat a vyjíždět a oni začali brblat a zdrhat se schovat A jeden pak vylezl a prej ho kopnu až mu uletí hlava.A já mu říkám, tak to zkus a on fakt šel,Scoobar po něm vystartoval a on zdrhl jen s brbláním

20.1.2009 19:58
hillary

XXX.XXX.254.237

saabinka napsal(a):
Scoobar je prostě drsnák, těd jsme vyšli před barák a u 41(Bratislavská) bylo hafo cigánů,Scoobar je uviděl a začal startovat a vyjíždět a oni začali brblat a zdrhat se schovat A jeden pak vylezl a prej ho kopnu až mu uletí hlava.A já mu říkám, tak to zkus a on fakt šel,Scoobar po něm vystartoval a on zdrhl jen s brbláním

Ahoooj,tak jsem konečně na netu a už jsem taky v Brně.Omlouvám se,že jsem se neozvala kvůli té dnešní procházce..Jinak,Toník vás pozdravuje,teď dostával čtyři dny u našich kapky od Malé,to je jejich fenka,takže momentálně spí spí a nabírá síly.:-)Jinak,díky všem za fotky,jsou supeeer.

20.1.2009 20:32
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
Ahoooj,tak jsem konečně na netu a už jsem taky v Brně.Omlouvám se,že jsem se neozvala kvůli té dnešní procházce..Jinak,Toník vás pozdravuje,teď dostával čtyři dny u našich kapky od Malé,to je jejich fenka,takže momentálně spí spí a nabírá síly.:-)Jinak,díky všem za fotky,jsou supeeer.

Ahooooj tak jsem na chvili taky tady.

Sabiku to tam normalne vyplnis je to tam popsany,sem to zvladla ja tak to musis zvladnout i ty

Sary jak tady normalne vysedavam a tlacim vas myslenkama abyste vsichni hodne psali tak ted skoro nic nestiham,konec pololeti a uceni nad hlavu

Jooo uz sem zjistila kolik mam tech zameskanych hodin.......189 to je cooo???

Kristy konecne se nam tady taky ukazes jak se libila fotka litajiciho usatyho Tonicka???To chytla Sabca perfektne.

Oskarek uz chodi hezky curat a bobikovat na dvur,byva tam uz dyl,lozi ve snehu,beha jak silenec a ted ho tady pozoruju jak si hraje s Aronem......Aronak lezi na zadech a mrnous po nem hopsa a ciha na neho za kreslem

20.1.2009 20:34
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Sabiku to tam normalne vyplnis je to tam popsany,sem to zvladla ja tak to musis zvladnout i ty

Sary jak tady normalne vysedavam a tlacim vas myslenkama abyste vsichni hodne psali tak ted skoro nic nestiham,konec pololeti a uceni nad hlavu

Kristy konecne se nam tady taky ukazes jak se libila fotka litajiciho usatyho Tonicka???To chytla Sabca perfektne.

Oskarek uz chodi hezky curat a bobikovat na dvur,byva tam uz dyl,lozi ve snehu,beha jak silenec a ted ho tady pozoruju jak si hraje s Aronem......Aronak lezi na zadech a mrnous po nem hopsa a ciha na neho za kreslem

jooo holky nevite nekdo o dobrych strankach o vychove a vycviku pitbulu??? Promlouvala sem mamce do duse a slibila ji ze ji sezenu nakej peknej a vystiznej clanek o plemeni

20.1.2009 20:43
saabinka

XXX.XXX.119.56

sunin napsal(a):
jooo holky nevite nekdo o dobrych strankach o vychove a vycviku pitbulu??? Promlouvala sem mamce do duse a slibila ji ze ji sezenu nakej peknej a vystiznej clanek o plemeni

A vyplním to do toho bílýho políčka, za tím objednaným zbožím? A jak tam mám napsat, jakou chcu barvu obojku a písma?? vím sem magor
Jinak zítra budu mít krásnej obojek, teda pokud mu nebude moc velikej...Tady odsud' z webu... Tak jen doufám, že mu fakt nebude moc velikej...

Budeme mít ten černej s tou červenou...

20.1.2009 20:59
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
A vyplním to do toho bílýho políčka, za tím objednaným zbožím? A jak tam mám napsat, jakou chcu barvu obojku a písma?? vím sem magor
Jinak zítra budu mít krásnej obojek, teda pokud mu nebude moc velikej...Tady odsud' z webu... Tak jen doufám, že mu fakt nebude moc velikej...

Budeme mít ten černej s tou červenou...

do toho bilyho policka to vypln takhle¨

d. 60 cm, š. 4cm + RONY

d- delka
š- sirka

a pak napises + a jmeno

a je to

20.1.2009 21:01
saabinka

XXX.XXX.119.56

sunin napsal(a):
do toho bilyho policka to vypln takhle¨

d. 60 cm, š. 4cm + RONY

d- delka
š- sirka

a pak napises + a jmeno

a je to

A kam napsat ty barvy? Vím sem strašnej tup, ale nemůžu za to

20.1.2009 21:05
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
A kam napsat ty barvy? Vím sem strašnej tup, ale nemůžu za to

huz to mam
kdyz sjedes na te objednavce uplne dolu tak tam je upresneni objednavky a tam to napises vlastnima slovama jak to chces barevne

20.1.2009 21:07
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
huz to mam
kdyz sjedes na te objednavce uplne dolu tak tam je upresneni objednavky a tam to napises vlastnima slovama jak to chces barevne

Sary uz sem koukala na nove fotky z prochajdy.....jsou moc pekne,kdo fotil??
Ta KAO je Karin od Lucky???

20.1.2009 21:09
saabinka

XXX.XXX.119.56

sunin napsal(a):
huz to mam

Díky moc.... Jsem hold tup, tak jdu na to.... Sem nedočkavá, ale až budete objednávat, určo se přidám, asi si objednám postroj, bo ten obojek z ještěrkama
A už se těším, zítra budu mít obojek..Ale jen doufám, že nebude moc velkej.

20.1.2009 21:18
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Díky moc.... Jsem hold tup, tak jdu na to.... Sem nedočkavá, ale až budete objednávat, určo se přidám, asi si objednám postroj, bo ten obojek z ještěrkama
A už se těším, zítra budu mít obojek..Ale jen doufám, že nebude moc velkej.

ja bych rada ten canisscrosovej pas a to voditko s amortizerem

20.1.2009 21:31
saabinka

XXX.XXX.119.56

sunin napsal(a):
ja bych rada ten canisscrosovej pas a to voditko s amortizerem

Tak objednáno, snad jsem nic neposrala jinak délku 70 dělaj ne?

20.1.2009 21:40
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Tak objednáno, snad jsem nic neposrala jinak délku 70 dělaj ne?

urcite jo,vzdyt aron se svym zirafim krkem ma 55cm a to ma fakt krk zirafy,kdyz vidim kamosky pitaky tak ti maj tech 70

21.1.2009 07:50
sunin

XXX.XXX.73.160

kitty2thorpe napsal(a):

Ahoooj holky,tak sem na chvili tu,je tady nekdo taky???
Vsichni ze tridy maj na 9 a ja jak trubka tady sedim uz od pul sedme pac musim dopisovat pisemku abych nemela pitome eNko z ekonomickych cviceni.

Sem se chtela zeptat,ovladate nekdo ucetnictvi???Bych trochu potrebovala neco doucit,matura se nezadrzitelne blizi a ja zacinam mit bobany

21.1.2009 08:16
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

Tak to je Oskar šikovnej.

21.1.2009 08:18
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Sary uz sem koukala na nove fotky z prochajdy.....jsou moc pekne,kdo fotil??
Ta KAO je Karin od Lucky???

díky, jo, fotila jsem já a můj přítel.

21.1.2009 15:46
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Ahoooj holky,tak sem na chvili tu,je tady nekdo taky???
Vsichni ze tridy maj na 9 a ja jak trubka tady sedim uz od pul sedme pac musim dopisovat pisemku abych nemela pitome eNko z ekonomickych cviceni.

Sem se chtela zeptat,ovladate nekdo ucetnictvi???Bych trochu potrebovala neco doucit,matura se nezadrzitelne blizi a ja zacinam mit bobany

no 7:50 teda nevim nevim kdo tu bude.. já rozhodně nee hm účetnictví bohužel, to kdybys chtěla od češtiny po biologii apod to bych zvládla, ale účto umím akorát jednoduché účetnictví tj pěnežní deník a končím vypsáním paragonu

21.1.2009 17:02
kitty2thorpe

XXX.XXX.73.151

evinka01 napsal(a):
no 7:50 teda nevim nevim kdo tu bude.. já rozhodně nee hm účetnictví bohužel, to kdybys chtěla od češtiny po biologii apod to bych zvládla, ale účto umím akorát jednoduché účetnictví tj pěnežní deník a končím vypsáním paragonu

sarko, nenasla sem nikde ty tvy fotky ze vcerejska...
dikybohu uz je mi lip, ale vcera to byla hruza
nevim jestli byla lepsi ta mraziva zima nebo tohle blativy mokry pocasi...ani na pole nemuzeme
a jak se jinak mate?

21.1.2009 22:15
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

kitty2thorpe napsal(a):
nevim jestli byla lepsi ta mraziva zima nebo tohle blativy mokry pocasi...ani na pole nemuzeme
a jak se jinak mate?

Ahojte,Sabi už máš ta fota?
Šárko jsem ani nevěděla,že máš tu mojí obludu na webu ,jak tam obtěžuje ty malý psy,ona je strašnej úchyl na malý psy

21.1.2009 23:29
saabinka

XXX.XXX.100.168

llucinkaa2 napsal(a):
Šárko jsem ani nevěděla,že máš tu mojí obludu na webu ,jak tam obtěžuje ty malý psy,ona je strašnej úchyl na malý psy

Jasný http://scoobyasamuel.rajce.idnes.cz/ zde...Akorát ta kvalita no

22.1.2009 09:43
hillary

XXX.XXX.1.235

saabinka napsal(a):
Jasný http://scoobyasamuel.rajce.idnes.cz/ zde...Akorát ta kvalita no

Noo,fotky jsou super.říkám,že na nich tonda vypadá jak ušoplesk.Já byla na čtyři dny u našich a tam se moc na net nedostanu.Doufám,že se jinak máte dobře.Já mám zkoušky za sebou (teda,až na jednu část),takže paráda..Tak zvládni pololetí, Míši.

22.1.2009 09:58
hillary

XXX.XXX.1.235

hillary napsal(a):
Noo,fotky jsou super.říkám,že na nich tonda vypadá jak ušoplesk.Já byla na čtyři dny u našich a tam se moc na net nedostanu.Doufám,že se jinak máte dobře.Já mám zkoušky za sebou (teda,až na jednu část),takže paráda..Tak zvládni pololetí, Míši.

joo a můžu se zaptat těch,kteří mají web stránky pro své miláčky,dělali jste si je sami?A jsou placené,nebo ne?Já bych chtěla pro Toníka,ale jsem jaksi antitalent a hlavně nevím,co je k tomu třeba..Díky předem..

22.1.2009 10:05
sunin

XXX.XXX.73.160

hillary napsal(a):
joo a můžu se zaptat těch,kteří mají web stránky pro své miláčky,dělali jste si je sami?A jsou placené,nebo ne?Já bych chtěla pro Toníka,ale jsem jaksi antitalent a hlavně nevím,co je k tomu třeba..Díky předem..

Jeee tak s tema strankama bych taky chtela poradit.
Mooooc se mi libi Sarciny stranky
Dnes koncim 11:40,ale nevim jak to bude vypadat doma a zitra jeste pisemka,takze bych mohla ven jenom nekde u nas na chvilu.

Co rikate na ten hnusnej humus venku???Je to pekne na prd
A jeste vam musim povedet usmevnou story z dnesniho rana::::jak prselo tak rano byl na chodniku taaakovej bordel ze sotva jsem vylezla z baraku tak sem se musela nastvat a hned sem bratrovi rikala ze se svou sikovnosti sebou nekde lisknu a taky ze jo.Celou cestu se ho drzim za rukav,abych ho kdyztak stahla sebou a padla do mekyho ale pak se s jeho tridou oddelil a ja plesk sebou pred skolou......to byla ooooostuda este ze tam nikdo nikde nebyl

22.1.2009 10:10
hillary

XXX.XXX.1.235

sunin napsal(a):
Dnes koncim 11:40,ale nevim jak to bude vypadat doma a zitra jeste pisemka,takze bych mohla ven jenom nekde u nas na chvilu.

A jeste vam musim povedet usmevnou story z dnesniho rana::::jak prselo tak rano byl na chodniku taaakovej bordel ze sotva jsem vylezla z baraku tak sem se musela nastvat a hned sem bratrovi rikala ze se svou sikovnosti sebou nekde lisknu a taky ze jo.Celou cestu se ho drzim za rukav,abych ho kdyztak stahla sebou a padla do mekyho ale pak se s jeho tridou oddelil a ja plesk sebou pred skolou......to byla ooooostuda este ze tam nikdo nikde nebyl

No,já teď měla výhodu, že jsem u našich byla imrvére od psů,jako prase,takže nějaká čmouha na víc mě nebrala.Ale už jsem v brně,tak se musím tvářit jako čistá holka.Tak snad bude někdo ochotný a vysvětlí nám,méně schopným,jak na ty stránky.:-)

22.1.2009 10:15
sunin

XXX.XXX.73.160

hillary napsal(a):
No,já teď měla výhodu, že jsem u našich byla imrvére od psů,jako prase,takže nějaká čmouha na víc mě nebrala.Ale už jsem v brně,tak se musím tvářit jako čistá holka.Tak snad bude někdo ochotný a vysvětlí nám,méně schopným,jak na ty stránky.:-)

Ty jo no me se dost casto povede vypadat jako prase i v Brne....kdyz je ted takhle a jeste pred tim nez zacalo mrznout jsem denne chodila z prochazky zaflakana az po kolena ,boty byly koule blata a na bunde otiskly tlapicky z toho jak jsme se pretahovaly o klacek

22.1.2009 10:20
hillary

XXX.XXX.1.235

sunin napsal(a):
Ty jo no me se dost casto povede vypadat jako prase i v Brne....kdyz je ted takhle a jeste pred tim nez zacalo mrznout jsem denne chodila z prochazky zaflakana az po kolena ,boty byly koule blata a na bunde otiskly tlapicky z toho jak jsme se pretahovaly o klacek

jo a míši,tady je ejdno fórum o pitbulech,tak tam jukni,jestli jsi to už neudělala..třeba poradí,nebo tam něco bude..

22.1.2009 10:32
sunin

XXX.XXX.73.160

hillary napsal(a):
jo a míši,tady je ejdno fórum o pitbulech,tak tam jukni,jestli jsi to už neudělala..třeba poradí,nebo tam něco bude..

jestli mas na mysli "poradte clanek o pitbulech" tak ten jsem zakladala ja, teda a nektere prispevky me trochu "nahlodali" nechtela bych mit pocuchanyho Arona az bude prdolka dospivat musim nejak vymyslet jak na to.
Za chvilu uz budu malyho brat ven,uz se ani moc netrepe na dvore a doma vubec

22.1.2009 10:45
kitty2thorpe

XXX.XXX.82.241

sunin napsal(a):
jestli mas na mysli "poradte clanek o pitbulech" tak ten jsem zakladala ja, teda a nektere prispevky me trochu "nahlodali" nechtela bych mit pocuchanyho Arona az bude prdolka dospivat musim nejak vymyslet jak na to.
Za chvilu uz budu malyho brat ven,uz se ani moc netrepe na dvore a doma vubec

lidi, dneska me malem trefilo, vzbudim se a mufos na sobe plno boulicek, osypanej jak ropucha, tak sem ho vzala okamzite na veterinu a je to pry alergicka reakce ja hruzu v ocich a on to tele asi neco sezral, dostal injekci a kdyz se to do odpoledne nezlepsi, mame prijit znovu........vubec nechapu co a hlavne kde zblajznul, kdyz je skoro porad doma (a doma nevim co by zral), ale jsem stastna ze to neni nejaka nemoc...jsem pejskar zacatecnik tak sem vyklepana hned ze vseho stalo se vam neco podobnyho?

22.1.2009 10:49
sunin

XXX.XXX.73.160

kitty2thorpe napsal(a):
lidi, dneska me malem trefilo, vzbudim se a mufos na sobe plno boulicek, osypanej jak ropucha, tak sem ho vzala okamzite na veterinu a je to pry alergicka reakce ja hruzu v ocich a on to tele asi neco sezral, dostal injekci a kdyz se to do odpoledne nezlepsi, mame prijit znovu........vubec nechapu co a hlavne kde zblajznul, kdyz je skoro porad doma (a doma nevim co by zral), ale jsem stastna ze to neni nejaka nemoc...jsem pejskar zacatecnik tak sem vyklepana hned ze vseho stalo se vam neco podobnyho?

kamardce se takhle osypal retrivrik z mrkve,mel zatekly oci jak cinan byl oranzovej a pupinkovej,
Aronovi se zas na brade delaji takovy jako by jebaky z kterych mu po vymacknuti vyleze to co z akne a po koupani je mu taky udela vyrazka.Taky mam ze vseho hlavu v pejru pac po te jeho operaci me vydesi malickost.
To by me zajimalo co zblajznul,Aron na jidlo moc haklivej neni.Venku nebo doma neco sned???Jooo my jsme pozeracstvi venku vyresili kosem,bohuzel olizovani fenich mocanku ani kos nezabrani.....Aronak je prasisko

22.1.2009 11:49
hillary

XXX.XXX.1.235

sunin napsal(a):
kamardce se takhle osypal retrivrik z mrkve,mel zatekly oci jak cinan byl oranzovej a pupinkovej,
Aronovi se zas na brade delaji takovy jako by jebaky z kterych mu po vymacknuti vyleze to co z akne a po koupani je mu taky udela vyrazka.Taky mam ze vseho hlavu v pejru pac po te jeho operaci me vydesi malickost.
To by me zajimalo co zblajznul,Aron na jidlo moc haklivej neni.Venku nebo doma neco sned???Jooo my jsme pozeracstvi venku vyresili kosem,bohuzel olizovani fenich mocanku ani kos nezabrani.....Aronak je prasisko

Jejda,tak to nevím..Tonda žere,co vidí,takže taky občas využíváme služeb košíku..Hele,hlavně,že to není alergie na granule..To by ses pěkně prohnula..Mohla to být blbost,nějaká..Tak snad bude ready co nejdřív!

22.1.2009 13:24
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
Jejda,tak to nevím..Tonda žere,co vidí,takže taky občas využíváme služeb košíku..Hele,hlavně,že to není alergie na granule..To by ses pěkně prohnula..Mohla to být blbost,nějaká..Tak snad bude ready co nejdřív!

Kristy na Canicich resite oblecky od Manmatu,jeden doma mam,ten termooblecek,sice jenom pro toho voriska ale jsou uplne suprovy
mel ho na sobe na te prochajde

22.1.2009 13:26
hillary

XXX.XXX.1.235

sunin napsal(a):
Kristy na Canicich resite oblecky od Manmatu,jeden doma mam,ten termooblecek,sice jenom pro toho voriska ale jsou uplne suprovy
mel ho na sobe na te prochajde

No,právě..Víš co,normálně bych to na něj nervala,ale na těch horách..Sice bude vypadat jak pako,ale zase,nedávno byl nemocnej,tak to nechci podcenit..

22.1.2009 13:34
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
No,právě..Víš co,normálně bych to na něj nervala,ale na těch horách..Sice bude vypadat jak pako,ale zase,nedávno byl nemocnej,tak to nechci podcenit..

Ale prdlajs jako pako,vzdyt i ten jeden dalsi Canik mel na horach oblek a moc mu slusel,chci pro arona tez oblek ale ne jen na hory,vsak si ho slysela jak jecia to i proto ze je mu zima.Se mi doma za to smejou ale prdim na ne,stejne bych to na neho navlikla

22.1.2009 13:47
hillary

XXX.XXX.1.235

sunin napsal(a):
Ale prdlajs jako pako,vzdyt i ten jeden dalsi Canik mel na horach oblek a moc mu slusel,chci pro arona tez oblek ale ne jen na hory,vsak si ho slysela jak jecia to i proto ze je mu zima.Se mi doma za to smejou ale prdim na ne,stejne bych to na neho navlikla

Jo,tak člověk asi uvidí pár udivených pohledů,ale je to pro toho psa,tak co..Tak pak můžem udělat soutěž o nejlepší obleček.:-)

22.1.2009 14:18
saabinka

XXX.XXX.96.137

hillary napsal(a):
Jo,tak člověk asi uvidí pár udivených pohledů,ale je to pro toho psa,tak co..Tak pak můžem udělat soutěž o nejlepší obleček.:-)

Se musím pochlubit, byla jsem v Hoferu a máme obojek.Pak vložím foto=D
Jo a stěma stránkama, sice se o ně vůbec nestarám, jen sem je založila,tot' vše jinak stránky jsou bezplatné...A vyrobit si je můžete na

www.webnode.cz

nebo na

www.estranky.cz
a nebo

www.ic.cz
je toho samozřejmě víc,a el já bych doporučovala webnode....

22.1.2009 14:41
evinka01

XXX.XXX.57.45

kitty2thorpe napsal(a):

mám mám stránky na webnode, docelato ujde i když s webovýma stránkama mám jenom základnní znalosti.. s webnode klidně můžu poradit co a jak.. podle mě se dají udělat pěkně a přehledně... koukněte třeba na ty moje jestli by to tak nějak stačilo,,, www.blackmagic.webnode.cz ... největší problém vidím v tom, že si třeba u vkládání fotek musíte hlídat velikost, jinak si zasekáte celou kapacitu webu jenom fotkama...

jinak alergie... zkus Kitty zjistit co se mu podařilo doma zblajznout jestli mu někdo dom a něco nedal, to může mít hromadu příčin, ale k rychlosti reakce byhc řekla že to bylo něco večer nebo při posledním večerním venčení...

pupínky z koupání může udělat špatnej šamopn, je lepší psa v šamponu vůbec nekoupat, leda by smděl chcíplou rybou apod... a když už tak hrozně dlouho oplachovat a potom hned přidat do žrádla aspoň dvakrát olej (ale néé řepkovej), aby se srst zase promastila...

22.1.2009 14:45
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
mám mám stránky na webnode, docelato ujde i když s webovýma stránkama mám jenom základnní znalosti.. s webnode klidně můžu poradit co a jak.. podle mě se dají udělat pěkně a přehledně... koukněte třeba na ty moje jestli by to tak nějak stačilo,,, www.blackmagic.webnode.cz ... největší problém vidím v tom, že si třeba u vkládání fotek musíte hlídat velikost, jinak si zasekáte celou kapacitu webu jenom fotkama...

jinak alergie... zkus Kitty zjistit co se mu podařilo doma zblajznout jestli mu někdo dom a něco nedal, to může mít hromadu příčin, ale k rychlosti reakce byhc řekla že to bylo něco večer nebo při posledním večerním venčení...

pupínky z koupání může udělat špatnej šamopn, je lepší psa v šamponu vůbec nekoupat, leda by smděl chcíplou rybou apod... a když už tak hrozně dlouho oplachovat a potom hned přidat do žrádla aspoň dvakrát olej (ale néé řepkovej), aby se srst zase promastila...

jinak z uvedených se mi např. estránky nelíbí, ve výsledku to vypadá divně, webnode má samozřejmě taky sovje mouchy, ale i antitalent na tvorbu to zvládne....

mimochodem pokud budete mít čas moje stránky zkouknout napište jaký na ně máte názor, co tam chybá co je k ničemu apod... dík

22.1.2009 14:59
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
jinak z uvedených se mi např. estránky nelíbí, ve výsledku to vypadá divně, webnode má samozřejmě taky sovje mouchy, ale i antitalent na tvorbu to zvládne....

mimochodem pokud budete mít čas moje stránky zkouknout napište jaký na ně máte názor, co tam chybá co je k ničemu apod... dík

Evco v lete jsem ho koupala nevim jakou znackou ale proti klistatum a blecham a v pohode pak dosel tak jsem pouzila sampon pro stenata kterej mel jako mimino a uz byla vyrazka,ta za dva dny sama zmizi ale udelala se i po obyc hermankovym z bylinkarny

22.1.2009 16:55
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Evco v lete jsem ho koupala nevim jakou znackou ale proti klistatum a blecham a v pohode pak dosel tak jsem pouzila sampon pro stenata kterej mel jako mimino a uz byla vyrazka,ta za dva dny sama zmizi ale udelala se i po obyc hermankovym z bylinkarny

Sabiku sem koookala na bazarku ze nabizis nejake vecicky,bych si vzalla na arona ten kos plastovej a ten retizkovej obojek s kozenym zapinanim jsi dala Jane prece

22.1.2009 18:16
saabinka

XXX.XXX.31.58

sunin napsal(a):
Sabiku sem koookala na bazarku ze nabizis nejake vecicky,bych si vzalla na arona ten kos plastovej a ten retizkovej obojek s kozenym zapinanim jsi dala Jane prece

Klidně košíček, domluvíme se tobě grátis, leží mi to doma, na nic

A ten obojek, mám ještě jeden, tady ten je širší...

22.1.2009 18:25
kevin

XXX.XXX.80.235

kitty2thorpe napsal(a):
a jak se jinak mate?

já říkala, že mám starý PC a mám problém se stahováním..

22.1.2009 18:26
kevin

XXX.XXX.80.235

llucinkaa2 napsal(a):

také ani nevím, podívám se na to

22.1.2009 18:27
kevin

XXX.XXX.80.235

hillary napsal(a):

já je mám zadarmo a už si je dělám sama. Jestli máte zájem ráda pomohu

22.1.2009 18:28
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

díky za chválu

22.1.2009 18:30
kevin

XXX.XXX.80.235

hillary napsal(a):

já také vypadám v Brně šíleně.

22.1.2009 19:37
kitty2thorpe

XXX.XXX.106.38

saabinka napsal(a):
Klidně košíček, domluvíme se tobě grátis, leží mi to doma, na nic

A ten obojek, mám ještě jeden, tady ten je širší...

my mame taky obojek z hofera a najit to tam je umeni
jinak mufino je uz v pohhode, do par hodin to zmizelo, ale vypadal otresne co snedl fakt nevim, venku byl vecer s mamkou, na svizne prochazce a prej nic nezral, mamka je na tohle taky dost opatrna...takze asi neco doma...ze by neco v kuchyni spadlo na zem,mamka delala akorat zeleninovej salat...testoviny, pekla kure...fakt me nic nenapada
takhle vypadal co sme se vratili od veta...

22.1.2009 20:11
evinka01

XXX.XXX.57.45

kitty2thorpe napsal(a):
jinak mufino je uz v pohhode, do par hodin to zmizelo, ale vypadal otresne co snedl fakt nevim, venku byl vecer s mamkou, na svizne prochazce a prej nic nezral, mamka je na tohle taky dost opatrna...takze asi neco doma...ze by neco v kuchyni spadlo na zem,mamka delala akorat zeleninovej salat...testoviny, pekla kure...fakt me nic nenapada

jo tak to teda vypadá dost děsně... no nevím jestli běžně žere kuře a těstoviny, ale mohlo by to být něco z té zeleniny, něčím postříkaná než ji mamka umyla a on to snědl...

22.1.2009 20:13
saabinka

XXX.XXX.31.58

kitty2thorpe napsal(a):

Kitty, tak se pochlub Ale výbava super, ale moc malý to tam maj.
Koupila jsem tam černej obyč. Ale je pevnej a Scoobymu sluší
Tak počkám, než mi dojde ten se jménem

22.1.2009 20:24
kitty2thorpe

XXX.XXX.106.38

saabinka napsal(a):
Kitty, tak se pochlub Ale výbava super, ale moc malý to tam maj.
Koupila jsem tam černej obyč. Ale je pevnej a Scoobymu sluší
Tak počkám, než mi dojde ten se jménem

sabi, je peknej me se tyhle obycejny taky moc libi....nechavali sme si delat jeden - uz mu bude ale malej skoro..
jo a vevnitr to teda je dooost velky, byla sem tam a prede mnou jeden pupkatej pan..aby vylezl, musela sem vylezt taky jinak bych tam uz lezela na tech granulich
evi, z normalniho jidla co mu davam to nema to by mel uz driv a doted nic... asi fakt musel zbastit neco co mu nesedlo, je to zahada a ten prdola mi to nereknene a ne hlavne ze uz je ok...
ale stve me to z ceho se mu to stalo...chjoo
tady obojek..lepsi foto nemam

22.1.2009 20:32
saabinka

XXX.XXX.31.58

kitty2thorpe napsal(a):
sabi, je peknej me se tyhle obycejny taky moc libi....nechavali sme si delat jeden - uz mu bude ale malej skoro..
jo a vevnitr to teda je dooost velky, byla sem tam a prede mnou jeden pupkatej pan..aby vylezl, musela sem vylezt taky jinak bych tam uz lezela na tech granulich
evi, z normalniho jidla co mu davam to nema to by mel uz driv a doted nic... asi fakt musel zbastit neco co mu nesedlo, je to zahada a ten prdola mi to nereknene a ne hlavne ze uz je ok...
ale stve me to z ceho se mu to stalo...chjoo
tady obojek..lepsi foto nemam

Krásnej, z těch kožených, jsem úplně šílela, ale ty ceny Si časem našetřím a bude až časem, těd budu ještě budu objednávat postroj a černej obojek se žlutýma ještěrkama, stáhnu a vložím foto

22.1.2009 20:42
kitty2thorpe

XXX.XXX.106.38

saabinka napsal(a):
Krásnej, z těch kožených, jsem úplně šílela, ale ty ceny Si časem našetřím a bude až časem, těd budu ještě budu objednávat postroj a černej obojek se žlutýma ještěrkama, stáhnu a vložím foto

jj, ceny docela vysoky, ale co pro ty nase zlaticka neudelat akorat me mrzi ze sem ho neudelala vetsi mohl by mi vydrzet jeste dyl...ale uz mam naplanovanej dalsi

22.1.2009 20:50
saabinka

XXX.XXX.31.58

kitty2thorpe napsal(a):
jj, ceny docela vysoky, ale co pro ty nase zlaticka neudelat akorat me mrzi ze sem ho neudelala vetsi mohl by mi vydrzet jeste dyl...ale uz mam naplanovanej dalsi

To na Magu, maj super věci za super cenyA nebýt Mišule, tak o tom ani nevím

Tak tady ten postroj chci objednat, nejspíš černej

22.1.2009 20:53
kitty2thorpe

XXX.XXX.106.38

saabinka napsal(a):

a jaky ze maji ty stranky?? ze bych to taky okoukla?

22.1.2009 20:54
saabinka

XXX.XXX.31.58

saabinka napsal(a):

A kolikátku máte? 60cm? Bo mín? Scoobymu jsem vzala 65cm a akorát

Tady ten černej se žlutýma ještěrkama, je super A aj super cena, myslím, že do 150

22.1.2009 20:56
saabinka

XXX.XXX.31.58

saabinka napsal(a):
A kolikátku máte? 60cm? Bo mín? Scoobymu jsem vzala 65cm a akorát

Tady ten černej se žlutýma ještěrkama, je super A aj super cena, myslím, že do 150

http://www.volny.cz/magweb/katalog.html jak říkám, super ceny a vypadaj některý bombozně

23.1.2009 13:35
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
http://www.volny.cz/magweb/katalog.html jak říkám, super ceny a vypadaj některý bombozně

Teeeda to je sileny jak mel Mufino tu vyrazku,Aron ma po koupani uplne stejne boule ale nema jich tolik

Sabiku uplne stejnej od Hofera ma ta kamaradka z brataku na toho pitacka,nemuze si ho vynachvalit

23.1.2009 13:38
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Teeeda to je sileny jak mel Mufino tu vyrazku,Aron ma po koupani uplne stejne boule ale nema jich tolik

Sabiku uplne stejnej od Hofera ma ta kamaradka z brataku na toho pitacka,nemuze si ho vynachvalit

jooo a ten postroj mam doma,sic je to zatezak ale vytahla sem vsechny zavazicka uspesne ho nosime,kupodivu aron na nem taha min jak na obojku ale zas blby je kdyz zatahne tak se da blbeji vzit zpatky.
Az pujdem ven tak ho na nej navliknu abys mohla osahat a okouknout na zivo

23.1.2009 13:56
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jooo a ten postroj mam doma,sic je to zatezak ale vytahla sem vsechny zavazicka uspesne ho nosime,kupodivu aron na nem taha min jak na obojku ale zas blby je kdyz zatahne tak se da blbeji vzit zpatky.
Az pujdem ven tak ho na nej navliknu abys mohla osahat a okouknout na zivo

Evi uz sem koukala na ty tvoje stranky,jsou krasny a taky dobre prehledny....hmmmm se taky do neceho takoveho pustim

23.1.2009 14:07
saabinka

XXX.XXX.44.86

kitty2thorpe napsal(a):

Jo z tím závažím, taky jsem na něj koukala a přemýšlím o něm, vím sem hrozná, taky bych chtěla všechno
A co v neděli, vyrazí někdo na prochajdu????

23.1.2009 14:18
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Jo z tím závažím, taky jsem na něj koukala a přemýšlím o něm, vím sem hrozná, taky bych chtěla všechno

Bysme mozna mohli ale jeste to nevim jiste
Sem ted nafotila par domacich fotecek tak sem nejake namrskam

Aronek prostitutka

23.1.2009 14:19
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Bysme mozna mohli ale jeste to nevim jiste
Sem ted nafotila par domacich fotecek tak sem nejake namrskam

Aronek prostitutka

Pokus o kolektivni inteligentni foto

23.1.2009 14:21
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Pokus o kolektivni inteligentni foto

Oskar aby vydrzel pri foceni musel zvejkat aspon gumicku......s mou malickosti

23.1.2009 14:22
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Oskar aby vydrzel pri foceni musel zvejkat aspon gumicku......s mou malickosti

Aronkuv nedobrovolny libanec tete Lucii

23.1.2009 14:24
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Aronkuv nedobrovolny libanec tete Lucii

pretahovana.....Lucka to chtela zkusit i s Aronkem.....ale pak naznala ze by o ty zuby taky mohla prijit

23.1.2009 14:25
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
pretahovana.....Lucka to chtela zkusit i s Aronkem.....ale pak naznala ze by o ty zuby taky mohla prijit

Tady posledni.....Oskarek zacina krasne pribirat a uz vuuubec nema somalskej pupik

23.1.2009 14:30
saabinka

XXX.XXX.44.86

sunin napsal(a):
Tady posledni.....Oskarek zacina krasne pribirat a uz vuuubec nema somalskej pupik

Fotky se povedli Ty jo, já bych malýho už chtěla vidět naživo

23.1.2009 14:41
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):

uz dnes sem ho chtela na par minutek vzit ven ale u nas blbe fouka tak to necham na vikend,snad bude trosku hezky aby se mu venku libilo

Si neodpustim jeste jednu fotku se mnou a pesanama......aůe ja vuuuubec nejsem narcista

23.1.2009 15:13
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Evi uz sem koukala na ty tvoje stranky,jsou krasny a taky dobre prehledny....hmmmm se taky do neceho takoveho pustim

jj zatím mi vyhovují.. ale asi stejně budem zakládat jiný přímo s chovatelskou stanicí...

23.1.2009 15:22
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
uz dnes sem ho chtela na par minutek vzit ven ale u nas blbe fouka tak to necham na vikend,snad bude trosku hezky aby se mu venku libilo

Si neodpustim jeste jednu fotku se mnou a pesanama......aůe ja vuuuubec nejsem narcista

Evi a to budou placeny ty na ktery se chystas nebo taky zdarma??A s jakou chovkou to budes delat??

23.1.2009 15:38
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Evi a to budou placeny ty na ktery se chystas nebo taky zdarma??A s jakou chovkou to budes delat??

jo to ještě nevím, webnode třeba nabízí na nejaký 2 tisíce ročně placený stránky s mnohem větší kapacitou a další služby k tomu, ale to se ještě s kámoškou musíme dohodnout... chovka bude samozřejmě flatí

23.1.2009 15:39
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):

neděli bych mohla jenom odpoledne...

23.1.2009 15:41
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
jo to ještě nevím, webnode třeba nabízí na nejaký 2 tisíce ročně placený stránky s mnohem větší kapacitou a další služby k tomu, ale to se ještě s kámoškou musíme dohodnout... chovka bude samozřejmě flatí

Budete zakladat ??? Kamoska ma psa bo fenku??

23.1.2009 16:39
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Budete zakladat ??? Kamoska ma psa bo fenku??

jj už máme zažádáno o registraci... jelikož naše řády umožňují jenom jedno jméno jako majitele tak bude napsaná ona, ale uděláme něco jako společenskou smlouvu, že v tom jedem obě... ona má taky fenu.

23.1.2009 17:24
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):

mě se nehodí neděle dopoledne.

24.1.2009 14:36
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
neděli bych mohla jenom odpoledne...

Ahoooj holky,tak jsme se ted s Aronkem vratili z pole......z toho pole kde jsme byli na prochajde....je to humus hnusnej a byla jsem zaliskana az po kolena a Aron mel blato az na hlave
Ale ksichty delal zas dobry

24.1.2009 14:38
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Ahoooj holky,tak jsme se ted s Aronkem vratili z pole......z toho pole kde jsme byli na prochajde....je to humus hnusnej a byla jsem zaliskana az po kolena a Aron mel blato az na hlave
Ale ksichty delal zas dobry

Misto bot jsem mela blative koule ale Aron se rochnil

24.1.2009 14:41
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Tady je ten zatezak co mame pujcenej,ale nesedi nam,je to "A" a my potrebujem tak "C" kolem hrudniku je mu to akorat ale kolem krku je mu to obrovsky

24.1.2009 14:42
saabinka

XXX.XXX.247.209

sunin napsal(a):

Taky jsme těd přišli z prochajdy a Scoobar se samozřejmě šel vykoupat
Venku jsme od 12 až dotěd, je krásně teploučko, ale to bahno
Fotky stáhnu a vložím...
A co zítra??? Půjde někdo???

24.1.2009 14:42
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Tady je ten zatezak co mame pujcenej,ale nesedi nam,je to "A" a my potrebujem tak "C" kolem hrudniku je mu to akorat ale kolem krku je mu to obrovsky

24.1.2009 14:46
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Taky jsme těd přišli z prochajdy a Scoobar se samozřejmě šel vykoupat
Venku jsme od 12 až dotěd, je krásně teploučko, ale to bahno
Fotky stáhnu a vložím...
A co zítra??? Půjde někdo???

Zitra jeste porad nevim,

My jsme dnes vyrazili v pul jedenacte,sli jsme se zaprasit na pole a probehat a pak jsme sli na obed k paneckovi a taky mu vycurane zabahnit koupelnu abysme si to nezacunili doma

Ja sem dneska vyfotila jenom 17 fotek,protoze to byl hnus ze se mi ani fotit nechtelo tak nemam poradne co ukazovat

24.1.2009 14:54
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Zitra jeste porad nevim,

My jsme dnes vyrazili v pul jedenacte,sli jsme se zaprasit na pole a probehat a pak jsme sli na obed k paneckovi a taky mu vycurane zabahnit koupelnu abysme si to nezacunili doma

Ja sem dneska vyfotila jenom 17 fotek,protoze to byl hnus ze se mi ani fotit nechtelo tak nemam poradne co ukazovat

Uz jsem to hodila na rajce,jsou tam ty fotky hezci nez tady

24.1.2009 17:03
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Uz jsem to hodila na rajce,jsou tam ty fotky hezci nez tady

Toz jak se zitrkem???Kdyztak sem pisnete co a jak a kdy jste domluvili a my bud dorazime nebo ne.

Za chvilu s Aronkem utikame vyzvednout panecka a vyvencit a na pivko.

24.1.2009 18:37
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):
Toz jak se zitrkem???Kdyztak sem pisnete co a jak a kdy jste domluvili a my bud dorazime nebo ne.

Za chvilu s Aronkem utikame vyzvednout panecka a vyvencit a na pivko.

Míši,pěkný fotečky,náhodou.:-)Já zítra bohužel na procházku nemůžu,jdeme na cvičák a to mu vždycky bohatě stačí.Tak snad budete mít stejně krásně,jako bylo dnes!!!

24.1.2009 21:06
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):
Míši,pěkný fotečky,náhodou.:-)Já zítra bohužel na procházku nemůžu,jdeme na cvičák a to mu vždycky bohatě stačí.Tak snad budete mít stejně krásně,jako bylo dnes!!!

Tak teď jsem tady zase já a jinak nic.:-(Joo a díky za rady ohledně stránek..už jsou,ale zatím takové psycho a hodně neúplné.

25.1.2009 18:49
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
Tak teď jsem tady zase já a jinak nic.:-(Joo a díky za rady ohledně stránek..už jsou,ale zatím takové psycho a hodně neúplné.

Haloo haloo kde je kdo???

Kristy ta fotka v tematu Mimca a psi to je ta krizenka od tvych rodicu??A jak bylo dnes na cvicaku???

25.1.2009 18:50
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Kristy ta fotka v tematu Mimca a psi to je ta krizenka od tvych rodicu??A jak bylo dnes na cvicaku???

Sabiku a kde ty ses s tema fotkama cos slibovala uz vceeera?? Coooo???

25.1.2009 18:52
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):

Ahoj Míši!Jo,to ja naše Malá.Na cvičáku super,lepšíme se.Jsme kolem tebe dnes jeli,šla jsi s Aronkem asi domu..

25.1.2009 18:54
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):
Ahoj Míši!Jo,to ja naše Malá.Na cvičáku super,lepšíme se.Jsme kolem tebe dnes jeli,šla jsi s Aronkem asi domu..

tady je jako mimino..

25.1.2009 18:54
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):
tady je jako mimino..

tady je větší..

25.1.2009 18:55
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):
tady je větší..

ještě větší...

25.1.2009 18:56
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):

Faaakt jo to bylo nekdy ted ne??Tak pred hodkou......sem zurila jak drak,Aronak byl nejakej protivnej a tvrdohlavej dneska, chodime jen na obojku bez ohlavky a dnes byl vystavne hnusnej,ale chytl to asi ode me,byla sem tez nastvana.dnes je naprd den.

Teeeda ta neni moc mala je to poradnej kus pesana

25.1.2009 18:57
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
ještě větší...

jeee to je krasnej hunatej medvidek

25.1.2009 18:58
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):
ještě větší...

a tady je s tondou.Normálně má dycky jedno ucho nahoru a jedno dolů..No,kříženec jak se patří.Ale zlatíčko..

25.1.2009 19:00
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):
a tady je s tondou.Normálně má dycky jedno ucho nahoru a jedno dolů..No,kříženec jak se patří.Ale zlatíčko..

To mě je zase blbě,takže taky nic moc..Snad už máš náladu lepší.No,jinak,teď měla problémy se srstí(málo vitamínů,asi),takže to není takovej méďa,jak dřív,ale už se to vrací zase k normálu.

25.1.2009 19:03
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
To mě je zase blbě,takže taky nic moc..Snad už máš náladu lepší.No,jinak,teď měla problémy se srstí(málo vitamínů,asi),takže to není takovej méďa,jak dřív,ale už se to vrací zase k normálu.

Na fotce s Tonickem vypada jak chlupatejsi NO,kazdopadne je krasna.Pridavate nejaky vitaminy.
Naladu mam o neco lepcejsi, ale...... chlapi tak vystehovat na pusty ostrov a jen kdyz je potreba tak si pro nejakyho poslat ale pak ho honeeeem vratit zpet

25.1.2009 19:09
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):
Na fotce s Tonickem vypada jak chlupatejsi NO,kazdopadne je krasna.Pridavate nejaky vitaminy.
Naladu mam o neco lepcejsi, ale...... chlapi tak vystehovat na pusty ostrov a jen kdyz je potreba tak si pro nejakyho poslat ale pak ho honeeeem vratit zpet

No,ona je jak NO,ale taková válcovitější (ne tlustá:-)),má víc chlupů,jiný zbarvení,hlubší štěkot a taky ty uši,jedno hore jedno dole.Ona má otce NO a matku berňáka..No a s těma chlapama..Ono zas bez nich by to byla nuda.

25.1.2009 19:13
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
No,ona je jak NO,ale taková válcovitější (ne tlustá:-)),má víc chlupů,jiný zbarvení,hlubší štěkot a taky ty uši,jedno hore jedno dole.Ona má otce NO a matku berňáka..No a s těma chlapama..Ono zas bez nich by to byla nuda.

to jo jak se rika " s nima hrozne a bez nich jeste hur" ovsem dneska bych ho vykopla na Mars

Fotili jste dneska na cvicaku nebo nezbyl cas??
Jak se jmenuje fenule od vasich??Se mi hrozne libi ten jeji vyraz a ta naprsenka,ja jsem taky mela NO teda krizence NO ale vypadal temer stejne jen byl mensi,sem mu rikala toy vlcak nebo "nova zakrsla rasa ovcaka byl to super pesan

25.1.2009 19:25
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):
to jo jak se rika " s nima hrozne a bez nich jeste hur" ovsem dneska bych ho vykopla na Mars

Fotili jste dneska na cvicaku nebo nezbyl cas??
Jak se jmenuje fenule od vasich??Se mi hrozne libi ten jeji vyraz a ta naprsenka,ja jsem taky mela NO teda krizence NO ale vypadal temer stejne jen byl mensi,sem mu rikala toy vlcak nebo "nova zakrsla rasa ovcaka byl to super pesan

Jo,jo,svatá pravda,s chlapam.Ale oni si říkají to samý.

Dnes jsme nefotili,jsme zapomněli foťáček.
Ta fenka se jmenuje Malá.Oni jí tak říkali,my,než jsme ji dali tátovi (měli jsme ji 5dní) tak taky a už jí to zůstalo..

25.1.2009 19:35
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
Jo,jo,svatá pravda,s chlapam.Ale oni si říkají to samý.

Dnes jsme nefotili,jsme zapomněli foťáček.
Ta fenka se jmenuje Malá.Oni jí tak říkali,my,než jsme ji dali tátovi (měli jsme ji 5dní) tak taky a už jí to zůstalo..

To je dobry jmeno....a ja si rikala proc ji rikate Mala kdyz je docela dost velka

To je skoooda s tim fotakem bych koookala na fotky jak diva.

25.1.2009 19:40
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):
To je dobry jmeno....a ja si rikala proc ji rikate Mala kdyz je docela dost velka

To je skoooda s tim fotakem bych koookala na fotky jak diva.

tak tady máš mě s Malou a panem Antonínem.

25.1.2009 19:41
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):
tak tady máš mě s Malou a panem Antonínem.

a tady ti dva cukrouši..

25.1.2009 19:42
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):
a tady ti dva cukrouši..

a do třetice všeho dobrého.Ať máš víc úhlů pohledu.

25.1.2009 19:43
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):
a do třetice všeho dobrého.Ať máš víc úhlů pohledu.

jooo a jedna pro pobavení..To je toník,kterej vypadá jak hrošík..

25.1.2009 19:44
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):
jooo a jedna pro pobavení..To je toník,kterej vypadá jak hrošík..

a spící Maluška..

25.1.2009 19:46
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):
a spící Maluška..

a tady jedna objímací..a už končím nebo mě odsud vyhodíte za přehlcování fotkama.

25.1.2009 20:27
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
a tady jedna objímací..a už končím nebo mě odsud vyhodíte za přehlcování fotkama.

No tak to jsou supeeeer fotky,hlavne tak jak Mala lezi na zadech......to je neco uzasnyho,takhle spava pokazde ten nas malej vorisek ho musim takhle nekdy vyfotit.
Koukam ze je taky paradne klinova s Aronkem kdykoliv dojdu do nasi hospudky tak si vyleze ke me na klin a je nejspokojenejsi a kdyz ho dam dolu tak kouka komu znamymu by se na klin vetrel....jooo hold pan je mooc pohodlnej.
Tonickovi to jako hrosikovi taky moc slusi

25.1.2009 20:29
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):
No tak to jsou supeeeer fotky,hlavne tak jak Mala lezi na zadech......to je neco uzasnyho,takhle spava pokazde ten nas malej vorisek ho musim takhle nekdy vyfotit.
Koukam ze je taky paradne klinova s Aronkem kdykoliv dojdu do nasi hospudky tak si vyleze ke me na klin a je nejspokojenejsi a kdyz ho dam dolu tak kouka komu znamymu by se na klin vetrel....jooo hold pan je mooc pohodlnej.
Tonickovi to jako hrosikovi taky moc slusi

Jo,jo,Tonda taky rád sedává na mě,ale už to není,co bývalo,začíná to být problém.Hlavně na nás vždycky všichni koukaj,jak kdyby neviděli tulící mimino.

25.1.2009 20:33
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
Jo,jo,Tonda taky rád sedává na mě,ale už to není,co bývalo,začíná to být problém.Hlavně na nás vždycky všichni koukaj,jak kdyby neviděli tulící mimino.

jjj na nas taky koukaj jak telata na novy vrata s Aronakem to jde docela dobre,ale Tonicek bude jina vahova kategorie
Ale urco nejsme sami kdo maj klinovy psi....sem koukala na fotky z vystav a zkousek dobrmanu a vetsina paniku kdyz cekali meli svoje mimina na kline

25.1.2009 20:46
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):
jjj na nas taky koukaj jak telata na novy vrata s Aronakem to jde docela dobre,ale Tonicek bude jina vahova kategorie
Ale urco nejsme sami kdo maj klinovy psi....sem koukala na fotky z vystav a zkousek dobrmanu a vetsina paniku kdyz cekali meli svoje mimina na kline

No,pejskaři to chápou,ale nepejskařům lezou oči z důlku.

26.1.2009 13:43
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Faaakt jo to bylo nekdy ted ne??Tak pred hodkou......sem zurila jak drak,Aronak byl nejakej protivnej a tvrdohlavej dneska, chodime jen na obojku bez ohlavky a dnes byl vystavne hnusnej,ale chytl to asi ode me,byla sem tez nastvana.dnes je naprd den.

Teeeda ta neni moc mala je to poradnej kus pesana

Dávám na stránky fotky.

26.1.2009 15:08
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
Dávám na stránky fotky.

Sary a kde jsou ty fotky??Nemuzu je najit kooookala sem vsude mozne a niiiic.Jsem zvedava

26.1.2009 18:36
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Sary a kde jsou ty fotky??Nemuzu je najit kooookala sem vsude mozne a niiiic.Jsem zvedava

podívej se do novinek, tam to mám napsané, ale pouze jsem dodělala teprv ten 2. výlet, mám totiž pořád starý PC

Přidejte reakci

Přidat smajlík