Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.1.2009 11:00
lexis

XXX.XXX.100.134

Zdravím , chtěla bych se zeptat ,zda máte někdo zkušenosti s podáváním lososového oleje.Byl mi doporučen ke zlepšení kvality srsti .Našla jsem značku Ontario a Kronch.Který je lepší ,neví někdo?Díky.

23.1.2009 11:34
eby

XXX.XXX.99.82

lexis napsal(a):
Zdravím , chtěla bych se zeptat ,zda máte někdo zkušenosti s podáváním lososového oleje.Byl mi doporučen ke zlepšení kvality srsti .Našla jsem značku Ontario a Kronch.Který je lepší ,neví někdo?Díky.

Ještě existuje od firmy Brit. Kamarádka ho nějaký čas používala. Jeden pes jí ho odmítal jíst, druhému to bylo jedno.

23.1.2009 12:20
mrsniky

XXX.XXX.109.146

eby napsal(a):
Ještě existuje od firmy Brit. Kamarádka ho nějaký čas používala. Jeden pes jí ho odmítal jíst, druhému to bylo jedno.

Pouzivame Kronch a spokojenost. Pesovi chutna-zere s nim i granule (driv radeji drzel par dni hladovku, nez by se jich dotkl), srst nadhera...

23.1.2009 19:23
sabina

XXX.XXX.64.178

mrsniky napsal(a):
Pouzivame Kronch a spokojenost. Pesovi chutna-zere s nim i granule (driv radeji drzel par dni hladovku, nez by se jich dotkl), srst nadhera...

JJ my taky měly kronch...a spokojenost veliká...je to jediný olej, po kterém se ti pes neposere

23.1.2009 21:29
lucie x

XXX.XXX.40.28

lexis napsal(a):

Zkoušela jsem Kronch, ale žádný efekt na srsti vidět nebyl. Podobnou službu udělá lžíce olivového do žrádla..

24.1.2009 15:46
sabina

XXX.XXX.64.178

lucie x napsal(a):
Zkoušela jsem Kronch, ale žádný efekt na srsti vidět nebyl. Podobnou službu udělá lžíce olivového do žrádla..

O efekt se to psotará až po čase...ono to není okamžité...žeo. Chce to sledovat nejdřív tak za 3 měsíce...my sme byli spokojeni..po oleji klasickém mi pes průjmoval

24.1.2009 15:54
shark5522

XXX.XXX.188.38

lexis napsal(a):

Používáme od firmy Kronch a jsmemoc spokojeni,známi dávali Ontario a retrieverovi to nějak nesedlo a má pokožku celou posetou bílou krupičku ....ale každý psíkje asi jiný no

Přidejte reakci

Přidat smajlík