lexis
napsal(a):
Zdravím , chtěla bych se zeptat ,zda máte někdo zkušenosti s podáváním lososového oleje.Byl mi doporučen ke zlepšení kvality srsti .Našla jsem značku Ontario a Kronch.Který je lepší ,neví někdo?Díky.
Ještě existuje od firmy Brit. Kamarádka ho nějaký čas používala. Jeden pes jí ho odmítal jíst, druhému to bylo jedno.
lexis
napsal(a):
Zdravím , chtěla bych se zeptat ,zda máte někdo zkušenosti s podáváním lososového oleje.Byl mi doporučen ke zlepšení kvality srsti .Našla jsem značku Ontario a Kronch.Který je lepší ,neví někdo?Díky.
Zkoušela jsem Kronch, ale žádný efekt na srsti vidět nebyl. Podobnou službu udělá lžíce olivového do žrádla..
lucie x
napsal(a):
Zkoušela jsem Kronch, ale žádný efekt na srsti vidět nebyl. Podobnou službu udělá lžíce olivového do žrádla..
O efekt se to psotará až po čase...ono to není okamžité...žeo. Chce to sledovat nejdřív tak za 3 měsíce...my sme byli spokojeni..po oleji klasickém mi pes průjmoval
lexis
napsal(a):
Používáme od firmy Kronch a jsmemoc spokojeni,známi dávali Ontario a retrieverovi to nějak nesedlo a má pokožku celou posetou bílou krupičku ....ale každý psíkje asi jiný no