Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.1.2009 13:31
easter

XXX.XXX.76.85

ahojky jsem tady nova a budu mit v dubnu maleho kavkazacka a uz ted shanim jake budou pro neho nejlepsi granulky tak moc prosim kdo by mi poradil moc dekuji

25.1.2009 13:37
nada

XXX.XXX.210.203

easter napsal(a):
ahojky jsem tady nova a budu mit v dubnu maleho kavkazacka a uz ted shanim jake budou pro neho nejlepsi granulky tak moc prosim kdo by mi poradil moc dekuji

Nejlépe by měl poradit chovatel
A maso je maso

25.1.2009 13:38
brixie

XXX.XXX.208.70

easter napsal(a):

Podle mě byste se měla domluvit se svým chovatelem...respektive chovatelem svého štěnda. Určitě má s krmením zkušenosti a poradí, jak a čím krmit, nehledě k tomu, že by se mělo navázat na krmení u chovatele. Dále je tu fórum přímo kavkazanům věnované, tam určitě také případně rádi poradí. Ale v první řadě bych se radila s chovatelem!!!

25.1.2009 13:40
easter

XXX.XXX.76.85

brixie napsal(a):
Podle mě byste se měla domluvit se svým chovatelem...respektive chovatelem svého štěnda. Určitě má s krmením zkušenosti a poradí, jak a čím krmit, nehledě k tomu, že by se mělo navázat na krmení u chovatele. Dále je tu fórum přímo kavkazanům věnované, tam určitě také případně rádi poradí. Ale v první řadě bych se radila s chovatelem!!!

ja vim s chovatelem se urcite pri odberu poradim ja jenom tak sonduji a chtela jsem se dozvedet uz predem co nejvice i tak moc dekuji

25.1.2009 17:42
brixie

XXX.XXX.208.70

easter napsal(a):
ja vim s chovatelem se urcite pri odberu poradim ja jenom tak sonduji a chtela jsem se dozvedet uz predem co nejvice i tak moc dekuji

Obecně platí, že granule by měly být se sníženým procentem bílkovin a tuků, aby štěndo zbytečně překotně nerostlo, aniž by byly pořádně vyvinuté kosti. Když se kosti vytáhnou příliš rychle, jsou pak méně pevné. Hodně si chovatelé velkých plemen pochvalují First Mate, Proplan, Eagle Pack. Já momentálně krmím Britem Care. Rozhodně kupujte superprémiovku.
Jinak já dávám večeře vařené, vždy přílohu (těstoviny, rýži) + zeleninu (mraženou směs - nevařím, jen zamíchám do horkých uvařených příloh) + maso (nejen svalovinu, ale i kůži, klouby, vnitřnosti, ryby, rybičky, ...) + Chassoton. A takové krmení se osvědčilo nejen mě, ale spousta lidí takhle krmí. Důležité je nemíchat vařené spolu s granulemi dokupy, ale obojí podávat jako samostatné jídlo.

27.1.2009 20:48
zu

XXX.XXX.139.178

easter napsal(a):

Ať už jakoukoliv značku, koupila bych malému řadu pro štěňata velkých plemen. Nám chutnala a osvědčila se Purina Pro Plan Puppy Large Breed, ale je tu i hodně chvály na Orijen a ANF. A Royal Canin nekupovat, prý má moc vápníku. Hodně radosti s malým chlupáčkem

29.1.2009 10:46
easter

XXX.XXX.76.85

zu napsal(a):
Ať už jakoukoliv značku, koupila bych malému řadu pro štěňata velkých plemen. Nám chutnala a osvědčila se Purina Pro Plan Puppy Large Breed, ale je tu i hodně chvály na Orijen a ANF. A Royal Canin nekupovat, prý má moc vápníku. Hodně radosti s malým chlupáčkem

jo porad hledam cím krmí jiní taky jsem slyšela že jsou dobré FIRSMATE pro štěnatka velkých plemen co říkáte na tyto granule má s nimi někdo skušenost díky

29.1.2009 12:54
heluse

XXX.XXX.172.27

easter napsal(a):
jo porad hledam cím krmí jiní taky jsem slyšela že jsou dobré FIRSMATE pro štěnatka velkých plemen co říkáte na tyto granule má s nimi někdo skušenost díky

Ahoj,krmím s nimi 9ti měsíční štěně IW konkrétně Maintenanace LBP a nemám výhrady moje feňule je hodně žravá sní všechno :o) zaujala mě taky Nová Acana. Odkaz na www.firstmate.cz

29.1.2009 16:24
otce

XXX.XXX.162.164

easter napsal(a):

Tak Firsmate su velmi dobre granule. Tiez na doporucenie jedneho znameho ich pouzivame pre stredoasiata a absolutna spokojnost. Chutia mu a este dostava ACANU a tiez velmi dobre. Pokial psikovi chutia, tak mozem len vrele doporucit.

30.1.2009 17:21
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

easter napsal(a):

Ahoj,tak já jsem krmila svého kavkazana granulemi Chicopee pro obří plemena+ maso(někdy vařené,někdy nevařené) +těstoviny pro psy+nějáká ta zelenina...teď začínám krmit granulemi Puffins Adult Maxi +zůstává to maso,těstoviny a zelenina ...s těmi novými granulemi spokojenost,vypadá to s nimi nadějně

30.1.2009 19:12
corinka

XXX.XXX.104.69

llucinkaa2 napsal(a):
Ahoj,tak já jsem krmila svého kavkazana granulemi Chicopee pro obří plemena+ maso(někdy vařené,někdy nevařené) +těstoviny pro psy+nějáká ta zelenina...teď začínám krmit granulemi Puffins Adult Maxi +zůstává to maso,těstoviny a zelenina ...s těmi novými granulemi spokojenost,vypadá to s nimi nadějně

Nám bohužel nelezou, ale nám nejdou žádné granule. Takže my jsme pořád u klasiky, maso plus přílohy.Soňa

30.1.2009 19:33
llucinkaa2

XXX.XXX.153.52

corinka napsal(a):
Nám bohužel nelezou, ale nám nejdou žádné granule. Takže my jsme pořád u klasiky, maso plus přílohy.Soňa

Soňo,ajo,to jsi byla ty,která mi odpovídala na nemoderce ...hmm,já mám vážně divného psa,to co jiní žerou,ona nežere a co jiným neleze,jí ano

30.1.2009 20:06
eavy

XXX.XXX.80.249

easter napsal(a):

Zdravím
Jaké granule dávat štěndu, neporadím. Protože maši dávají výhradně přednost masu a přílohám, na samotné granule se tváří dost naštvaně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík