Pojďte mě pomlouvat sem, vážení anonymové :oD

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.1.2009 16:05
impact

XXX.XXX.178.82

Dávám vám prostor. Pokud to nebudete hrotit do extrémů, tak to ani nebudu mazat. Tak šup, šup.

25.1.2009 16:32
kerry

XXX.XXX.224.4

impact napsal(a):
Dávám vám prostor. Pokud to nebudete hrotit do extrémů, tak to ani nebudu mazat. Tak šup, šup.

A proč?jaký k tomuhle máš důvod?Nudíš se a chceš si o sobě číst?Kup si časopis ne?Takhle se nechová dospělý člověk..Nebo se třeba věnuj svým hafanům nebo tak něco ..

25.1.2009 16:56
pupulu

XXX.XXX.244.125

kerry napsal(a):
A proč?jaký k tomuhle máš důvod?Nudíš se a chceš si o sobě číst?Kup si časopis ne?Takhle se nechová dospělý člověk..Nebo se třeba věnuj svým hafanům nebo tak něco ..

jj souhlasim s kerry.Impact vim,že toho pro pejsky děláš hodně,ale některé tvé příspěvky u témat fakt nechápu.Jsem nezúčastněná-nikdy jsi mi nic nepsala ,ale někdy jak reješ je fakt moc a divím se proč?Je to diskuze o psech a buď máš radu nebo nepiš.Proč provokovat?Jinak ti přeju vše nej!!!!!!

25.1.2009 17:13
impact

XXX.XXX.178.82

kerry napsal(a):

Kerry to není jen tak. Dneska jsem měla dopoledne opět fanklub na nemoderce, ale anonymům to tamnější správce smazal. Tak jim dávám prostor, kdyby se chtěli odanonymit a rýpnout si.

25.1.2009 17:14
impact

XXX.XXX.178.82

pupulu napsal(a):
jj souhlasim s kerry.Impact vim,že toho pro pejsky děláš hodně,ale některé tvé příspěvky u témat fakt nechápu.Jsem nezúčastněná-nikdy jsi mi nic nepsala ,ale někdy jak reješ je fakt moc a divím se proč?Je to diskuze o psech a buď máš radu nebo nepiš.Proč provokovat?Jinak ti přeju vše nej!!!!!!

Vendy viz příspěvek pro Kerry. Nezaložila jsem to jen tak, z nudy...

Ale už mě ty drbny štvou. Dneska zase smršť. Tak prosím - mají prostor.

25.1.2009 17:22
pupulu

XXX.XXX.244.125

impact napsal(a):
Vendy viz příspěvek pro Kerry. Nezaložila jsem to jen tak, z nudy...

Ale už mě ty drbny štvou. Dneska zase smršť. Tak prosím - mají prostor.

Jo to jako chápu,ale zároveň si myslim,že si to tak trochu děláš sama,protože zbytečně rejpeš do lidí.Nevim co na nemoderce-tam nechodim,ale na moderce kolikrát fakt jo!!Toť můj názor.

25.1.2009 17:33
sunin

XXX.XXX.126.103

impact napsal(a):
Kerry to není jen tak. Dneska jsem měla dopoledne opět fanklub na nemoderce, ale anonymům to tamnější správce smazal. Tak jim dávám prostor, kdyby se chtěli odanonymit a rýpnout si.

Impact a uz jsi zjistila ktera koza to psala??

25.1.2009 17:53
impact

XXX.XXX.178.82

sunin napsal(a):
Impact a uz jsi zjistila ktera koza to psala??

Mám svůj soukromý tip, ae čekám, jestli se přizná.

25.1.2009 17:54
impact

XXX.XXX.178.82

pupulu napsal(a):
Jo to jako chápu,ale zároveň si myslim,že si to tak trochu děláš sama,protože zbytečně rejpeš do lidí.Nevim co na nemoderce-tam nechodim,ale na moderce kolikrát fakt jo!!Toť můj názor.

Kolikrát jo co? Jako moje rejpání? No, mě se zdá, že už se lepším, ae je to můj subjektivní pocit. Fakt se snažím. I když mi ty nervy občas ujedou. Obvykle po srážce s někým, kdo mele o něčem, o čem nic neví. No, pak se holt špatně ovládám.

25.1.2009 17:55
jimmo

XXX.XXX.71.87

impact napsal(a):

Proč zakládáš naprosto zbytečná témata?

25.1.2009 18:00
sunin

XXX.XXX.126.103

impact napsal(a):

Prdlajs ja myslim ze se neprizna.... tak to pak sem kdyztak hod,jsem fakt zvedava jak sto vopic

25.1.2009 18:06
impact

XXX.XXX.178.82

jimmo napsal(a):
Proč zakládáš naprosto zbytečná témata?

Viz vysvětlení pro Kerry. Není to zbytečné. Pokud mají místní přispívající problém vůči mě, tak mají prostor se vyjádřit. Na nemoderce jim to správce smaže.

25.1.2009 18:07
impact

XXX.XXX.178.82

sunin napsal(a):
Prdlajs ja myslim ze se neprizna.... tak to pak sem kdyztak hod,jsem fakt zvedava jak sto vopic

Stav se v místnosti. Jsem sice v práci, ae napíšu ti tam, když chvíli vyčkáš.

25.1.2009 18:56
kerry

XXX.XXX.224.4

impact napsal(a):
Viz vysvětlení pro Kerry. Není to zbytečné. Pokud mají místní přispívající problém vůči mě, tak mají prostor se vyjádřit. Na nemoderce jim to správce smaže.

OK beru..taky nejsem všude a nevím,že se něco semlelo na nemoderce.Ale proč to rozmazávat ne?zachovej si klid a nad drby se povznes ne?

25.1.2009 19:15
rachel

XXX.XXX.236.142

impact napsal(a):

NO ikdyž mi to přijde absurdní, zakládat taková témata (na moderce i nemoderce), tak aspoň se tu něco děje...
Já osobně s Impact nikdy konflikt neměla, ale četla jsem pár příspěvků, kde si ji pěkně podávali... Trošku dětinský, pomlouvat někoho na netu za jeho zády, ne??

25.1.2009 21:36
masoterianka

XXX.XXX.239.239

impact napsal(a):

No ta impakt, to je fakt starej rejpal, ničemu nerozumí a do všeho se angažuje a ještě má doma tu bojovou bestii.. to je hrozný, co je dneska za lidi!!! Impact, todle je vtip a doufám, že to tak bereš, mi to prostě nedalo.

25.1.2009 22:07
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

impact napsal(a):

tak tohle už je slušná paranoia

25.1.2009 22:25
veras

XXX.XXX.144.2

impact napsal(a):

impact nezlobte se, ale není tohle téma pod úroveň ?
Neměla byste být velkorysejší ?
Vždyť pracujete se psy,měla byste mít dobré nervy a umět se ovládat, tak jak vás může vytočit pár pisálků ?
A pokud jste moderátorem této diskuze tak už teprv.

26.1.2009 02:26
impact

XXX.XXX.216.97

kerry napsal(a):
OK beru..taky nejsem všude a nevím,že se něco semlelo na nemoderce.Ale proč to rozmazávat ne?zachovej si klid a nad drby se povznes ne?

Chapu, ze nejsi vsude. Proto to objasnuji. Jinak ja bych se povznesla, ae zas je mi lito nedat tem rejpalum prostor, kdyz to na nemoderce smaznou. :-)

26.1.2009 02:27
impact

XXX.XXX.216.97

masoterianka napsal(a):
No ta impakt, to je fakt starej rejpal, ničemu nerozumí a do všeho se angažuje a ještě má doma tu bojovou bestii.. to je hrozný, co je dneska za lidi!!! Impact, todle je vtip a doufám, že to tak bereš, mi to prostě nedalo.

Tyyy SadoMasoTerianko ja ti dam impaKt. Hehe. :-D

26.1.2009 02:29
impact

XXX.XXX.216.97

Inspektor Pišišvor napsal(a):
tak tohle už je slušná paranoia

Paranoia? Prosim vysvetlit, jak to myslis...?

26.1.2009 02:31
impact

XXX.XXX.216.97

rachel napsal(a):
NO ikdyž mi to přijde absurdní, zakládat taková témata (na moderce i nemoderce), tak aspoň se tu něco děje...
Já osobně s Impact nikdy konflikt neměla, ale četla jsem pár příspěvků, kde si ji pěkně podávali... Trošku dětinský, pomlouvat někoho na netu za jeho zády, ne??

Pomlouvat nekoho za zady na netu je bezna praxe. Hlavne na anonymnich forech. Jeste sis nezvykla? ;-)

26.1.2009 02:33
impact

XXX.XXX.216.97

veras napsal(a):

impact nezlobte se, ale není tohle téma pod úroveň ?
Neměla byste být velkorysejší ?
Vždyť pracujete se psy,měla byste mít dobré nervy a umět se ovládat, tak jak vás může vytočit pár pisálků ?
A pokud jste moderátorem této diskuze tak už teprv.

No popravde tohle drbani me nevytaci. Spis se smeju.. Vytaci me, kdyz nekdo pomalu zaprisaha fakta o necem a pritom to fakta nejsou. A ja vim, ze nejsou, ae druha strana neni s to to pochopit. :-)

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.1.2009 07:01

impact napsal(a):

Impact, nevím, co tímhle sleduješ. Jsi na této diskuzi admin, tak bys snad měla být nad věcí, a mávnout rukou nad tím, co se děje na nemoderce. Ale i jinak by snad admin měl mít nadhled, a pohled na příspěvky profesionální, a ne ryze amatérský. I když namítneš, že nejsi profík, tedy, že za admina nebereš prachy, to nehraje roli, jde o funkci.

26.1.2009 08:45
impact

XXX.XXX.40.64

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Impact, nevím, co tímhle sleduješ. Jsi na této diskuzi admin, tak bys snad měla být nad věcí, a mávnout rukou nad tím, co se děje na nemoderce. Ale i jinak by snad admin měl mít nadhled, a pohled na příspěvky profesionální, a ne ryze amatérský. I když namítneš, že nejsi profík, tedy, že za admina nebereš prachy, to nehraje roli, jde o funkci.

Hmmm, asi to namitnu. :-) Necitim se byt necim vic nez bezni prispivajici tady. A admin je opravdu silne slovo. Jsem jen hlidaci pes a mazac. :-)

26.1.2009 14:22

impact napsal(a):
Hmmm, asi to namitnu. :-) Necitim se byt necim vic nez bezni prispivajici tady. A admin je opravdu silne slovo. Jsem jen hlidaci pes a mazac. :-)

Jenže právě to vyžaduje pevné nervy a být nad věcí. Máš moc tuto diskuzi a všechny diskuze na moderce ovlivnit. A i když se necítíš být víc než běžní přispívající, a to je dobře, víc taky nejsi, jen máš větší pravomoc, a to zavazuje přece jen k jinému přístupu než si mohou dovolit běžní diskutující.

26.1.2009 15:21
rachel

XXX.XXX.236.142

impact napsal(a):
Pomlouvat nekoho za zady na netu je bezna praxe. Hlavne na anonymnich forech. Jeste sis nezvykla? ;-)

Mě spíš přijde, že se to děje na Ifauně ve větší míře něž kde jinde...
Chodím na fora na lide.cz - zlatý retrívr , - psí sporty, - Hattrick atd...
Ale to co se děje tady na fauně... to nemá obdoby...
Asi máš pravdu, nezbyde nic jiného, než si na to opravdu zvyknout.

Přidejte reakci

Přidat smajlík