ahoj,tak jak přežíváte zimu??co pesani??naše dvě zlatí se maj skvěle...posílám fotečku jak naše 8měsíční mimi nejraději spí..
sonatka
napsal(a):
ahoj,tak jak přežíváte zimu??co pesani??naše dvě zlatí se maj skvěle...posílám fotečku jak naše 8měsíční mimi nejraději spí..
Jéé ahoj foto užásnéé no my jsme zimu přežili v celku dobře v boudě měl Bárt teplo tak mu nic nechybělo
ponda
napsal(a):
Jéé ahoj foto užásnéé no my jsme zimu přežili v celku dobře v boudě měl Bárt teplo tak mu nic nechybělo
naši pejsani taky maj zděné zateplené boudy a vevnitř pelíčky tak jim zima není..jak hodně sněžilo tak se obs nechali n ad voře zapadat sněhem.. fot-naše oblíbená poloha..
sonatka
napsal(a):
Zima našim hovíkům vůůůbec nevadí , ale občas se nám do baráku vetřou pro pomazlení
sonatka
napsal(a):
sonatka
napsal(a):
Dred se koupal klidne i v zime, ale ma zakaz
charon
napsal(a):
Dred se koupal klidne i v zime, ale ma zakaz
jj nai pesani by se taky nejradši koupaly.. dostali zákaz tak byly protivní ..milujou oba vodu..-jedna fotečka po rytí čenichem v blátě..
sonatka
napsal(a):
Ať nám to nezapadne
charon
napsal(a):
Ať nám to nezapadne
naši hafíci zmoženi po dlouhé túře
carjack
napsal(a):
naši hafíci zmoženi po dlouhé túře
Ta takhle fotka po túře nemá fakt chybu
sonatka
napsal(a):
Teda musím říct, že jsem i ráda, že je ta zima už pryč Na rozdíl od paničky Arvina zimu miluje
Taky vám po mírném oteplení začali hovíci strašně línat? Doufám, že zase neuhodí mrazy, nevím, co by ta naše fenka s "letní výbavou" dělala
mises
napsal(a):
Teda musím říct, že jsem i ráda, že je ta zima už pryč Na rozdíl od paničky Arvina zimu miluje
Taky vám po mírném oteplení začali hovíci strašně línat? Doufám, že zase neuhodí mrazy, nevím, co by ta naše fenka s "letní výbavou" dělala
Naši jsou pořád pořádní mevědi.. u nás se sníh drží, bydlíme v Krkonoších... tak si kožíšky ještě nechávají, ale jarní línání stojí opravdu za to.. černocha se mi i při pravidělném vyčesávání podaří dovyčesat až na podzim
charon
napsal(a):
Naši jsou pořád pořádní mevědi.. u nás se sníh drží, bydlíme v Krkonoších... tak si kožíšky ještě nechávají, ale jarní línání stojí opravdu za to.. černocha se mi i při pravidělném vyčesávání podaří dovyčesat až na podzim
No pání, tak to já mám většinou to nejhorší vyčesané už po měsíci A ty ještě dva kluky.. no opravdu nezávidím, musí to být makačka
Ten labík a bígl patří taky k vám?
mises
napsal(a):
No pání, tak to já mám většinou to nejhorší vyčesané už po měsíci A ty ještě dva kluky.. no opravdu nezávidím, musí to být makačka
Ten labík a bígl patří taky k vám?
Kdepak.. to byli jen kamarádi na výšlap.. k nám pak patří už jen malý toy pudl Žolík
charon
napsal(a):
Kdepak.. to byli jen kamarádi na výšlap.. k nám pak patří už jen malý toy pudl Žolík
nějak nám to zalezlo dozadu.. tak co holky těšíte e na léto??
já úplně příšerně...rvačkááá...
sonatka
napsal(a):
U nás znova nasněžilo, to snad není pravda, no Arvin má co dělat, protože už trochu vylínala. ;)
Napiště, co se svými hovíky děláte? Sportovku, dogtrek, agility.. apod. :)
mises
napsal(a):
U nás znova nasněžilo, to snad není pravda, no Arvin má co dělat, protože už trochu vylínala. ;)
Napiště, co se svými hovíky děláte? Sportovku, dogtrek, agility.. apod. :)
Tady jedna fotka, kde jsme mooc unavení