Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.1.2009 22:09
sonatka

XXX.XXX.194.58

ahoj,tak jak přežíváte zimu??co pesani??naše dvě zlatí se maj skvěle...posílám fotečku jak naše 8měsíční mimi nejraději spí..

26.1.2009 19:29
ponda

XXX.XXX.210.137

sonatka napsal(a):
ahoj,tak jak přežíváte zimu??co pesani??naše dvě zlatí se maj skvěle...posílám fotečku jak naše 8měsíční mimi nejraději spí..

Jéé ahoj foto užásnéé no my jsme zimu přežili v celku dobře v boudě měl Bárt teplo tak mu nic nechybělo

26.1.2009 21:45
sonatka

XXX.XXX.194.58

ponda napsal(a):
Jéé ahoj foto užásnéé no my jsme zimu přežili v celku dobře v boudě měl Bárt teplo tak mu nic nechybělo

naši pejsani taky maj zděné zateplené boudy a vevnitř pelíčky tak jim zima není..jak hodně sněžilo tak se obs nechali n ad voře zapadat sněhem.. fot-naše oblíbená poloha..

26.1.2009 22:40
charon

XXX.XXX.72.202

sonatka napsal(a):

Zima našim hovíkům vůůůbec nevadí , ale občas se nám do baráku vetřou pro pomazlení

26.1.2009 22:41
charon

XXX.XXX.72.202

sonatka napsal(a):

26.1.2009 22:43
charon

XXX.XXX.72.202

sonatka napsal(a):

Dred se koupal klidne i v zime, ale ma zakaz

27.1.2009 11:20
sonatka

XXX.XXX.194.58

charon napsal(a):
Dred se koupal klidne i v zime, ale ma zakaz

jj nai pesani by se taky nejradši koupaly.. dostali zákaz tak byly protivní ..milujou oba vodu..-jedna fotečka po rytí čenichem v blátě..

27.1.2009 14:39
charon

XXX.XXX.72.202

sonatka napsal(a):

Ať nám to nezapadne

27.1.2009 16:37
carjack

XXX.XXX.50.44

charon napsal(a):
Ať nám to nezapadne

naši hafíci zmoženi po dlouhé túře

27.1.2009 16:59
charon

XXX.XXX.72.202

carjack napsal(a):
naši hafíci zmoženi po dlouhé túře

Ta takhle fotka po túře nemá fakt chybu

27.1.2009 19:12
mises

XXX.XXX.218.168

sonatka napsal(a):

Teda musím říct, že jsem i ráda, že je ta zima už pryč Na rozdíl od paničky Arvina zimu miluje

Taky vám po mírném oteplení začali hovíci strašně línat? Doufám, že zase neuhodí mrazy, nevím, co by ta naše fenka s "letní výbavou" dělala

28.1.2009 09:00
charon

XXX.XXX.97.42

mises napsal(a):
Teda musím říct, že jsem i ráda, že je ta zima už pryč Na rozdíl od paničky Arvina zimu miluje

Taky vám po mírném oteplení začali hovíci strašně línat? Doufám, že zase neuhodí mrazy, nevím, co by ta naše fenka s "letní výbavou" dělala

Naši jsou pořád pořádní mevědi.. u nás se sníh drží, bydlíme v Krkonoších... tak si kožíšky ještě nechávají, ale jarní línání stojí opravdu za to.. černocha se mi i při pravidělném vyčesávání podaří dovyčesat až na podzim

28.1.2009 13:45
mises

XXX.XXX.218.168

charon napsal(a):
Naši jsou pořád pořádní mevědi.. u nás se sníh drží, bydlíme v Krkonoších... tak si kožíšky ještě nechávají, ale jarní línání stojí opravdu za to.. černocha se mi i při pravidělném vyčesávání podaří dovyčesat až na podzim

No pání, tak to já mám většinou to nejhorší vyčesané už po měsíci A ty ještě dva kluky.. no opravdu nezávidím, musí to být makačka
Ten labík a bígl patří taky k vám?

28.1.2009 14:19
charon

XXX.XXX.72.202

mises napsal(a):
No pání, tak to já mám většinou to nejhorší vyčesané už po měsíci A ty ještě dva kluky.. no opravdu nezávidím, musí to být makačka
Ten labík a bígl patří taky k vám?

Kdepak.. to byli jen kamarádi na výšlap.. k nám pak patří už jen malý toy pudl Žolík

2.2.2009 10:33
sonatka

XXX.XXX.194.58

charon napsal(a):
Kdepak.. to byli jen kamarádi na výšlap.. k nám pak patří už jen malý toy pudl Žolík

nějak nám to zalezlo dozadu.. tak co holky těšíte e na léto??já úplně příšerně...rvačkááá...

2.2.2009 15:29
mises

XXX.XXX.218.168

sonatka napsal(a):

U nás znova nasněžilo, to snad není pravda, no Arvin má co dělat, protože už trochu vylínala. ;)

Napiště, co se svými hovíky děláte? Sportovku, dogtrek, agility.. apod. :)

2.2.2009 15:31
mises

XXX.XXX.218.168

mises napsal(a):
U nás znova nasněžilo, to snad není pravda, no Arvin má co dělat, protože už trochu vylínala. ;)

Napiště, co se svými hovíky děláte? Sportovku, dogtrek, agility.. apod. :)

Tady jedna fotka, kde jsme mooc unavení

Přidejte reakci

Přidat smajlík