evinka01
napsal(a):
tak další:)
probíral jsem se fotkama a narazila na jednu z podzimu, kdy si tatík půjčil Týnu na cestu do garáže a ono začalo strašně pršet... tak jí vyšňořil na cestu zpátky aby prej nezmokla.. my jsme učurávali smíchy, když se vrátili...
evinka01
napsal(a):
probíral jsem se fotkama a narazila na jednu z podzimu, kdy si tatík půjčil Týnu na cestu do garáže a ono začalo strašně pršet... tak jí vyšňořil na cestu zpátky aby prej nezmokla.. my jsme učurávali smíchy, když se vrátili...
jeeee tak to je supeeer moje mamucha kdyz jsme se s aronem pristehovali tak ho v garazi balila do deky pry ze kdyz "nema"chlupy aby mu nebyla zima
Tyna je v tom oblecku kouzelna,co ti chlapi nevymysli
sunin
napsal(a):
jeeee tak to je supeeer moje mamucha kdyz jsme se s aronem pristehovali tak ho v garazi balila do deky pry ze kdyz "nema"chlupy aby mu nebyla zima
Tyna je v tom oblecku kouzelna,co ti chlapi nevymysli
jo to je normálně rozstřihnutej pytel už nevím na covypadala v tom jak brouk s krovkama
evinka01
napsal(a):
Týnušce to sluší a je to od tatínka moc pěkné, že tak na ni myslel. Mně se v takovém modelu jednou vrátil synek od babičky. Foto bohužel nemám, ale taky pohled pro bohy. Černá pláštěnka na dospělého (jemu bylo asi 6), v pase a pod krkem převázaná sisálem. Jinak co se týká pátku, k nám z města jede trolejbus č. 26 (z Mendláku, přes Výstaviště, Pisárky, potom nahoru lesem), zastávka se jmenuje Koniklecová - u Alberta.
saabinka
napsal(a):
Děvčata, jsem se chtěla zeptat, pustí mě na výstavu, když jsem byla předevčírem na očkování???? Někdo mi říkal, že to nesmí být starší 30 dnů....
Jestli mě tam nepustí, tak to budu pěkně nas_aná
toz nech zvirenu doma....Scooobysak by chudak trpel ze bych nemoh milovat fenule
ja jdu tez bez Hadrosa.....bych jinak videla prd a bylo by slyset jenom naaaas
sunin
napsal(a):
toz nech zvirenu doma....Scooobysak by chudak trpel ze bych nemoh milovat fenule
ja jdu tez bez Hadrosa.....bych jinak videla prd a bylo by slyset jenom naaaas
Kdyz Tynuska s plastenkou tak tady Hadrosak po koupani,pry aby se chudacek netrepal
saabinka
napsal(a):
Děvčata, jsem se chtěla zeptat, pustí mě na výstavu, když jsem byla předevčírem na očkování???? Někdo mi říkal, že to nesmí být starší 30 dnů....
Jestli mě tam nepustí, tak to budu pěkně nas_aná
jo já jsem na to myslela, že ti to musím napsat... očkování by mělo být starší aspoň 21 dnů.. ale zas na druhou stranu oni se u vchodu dívají jenom na barvu nálepky, jestli máš červenou na vzteklinu, datum moc nezkoumají... a předpokládám, že Scoobyho očkuješ pravidleně, takže protilátky má, protože očkování chrání víc než rok. ale zas jestli víš, že bude otravovat tak je asi lepší pro oba ho nechat doma..
saabinka
napsal(a):
Tak těd jsem zas slyšela, že jen 3 dny a ne 30...no tak už jsem z toho blázen %)
3 dny je málo... ale já bych to tak neřešila... kdybys jim předložila cizí očkovák tak by to ani nepoznali, hlavní je červená barva nálepky. a imunitu bys uhádala... to už by měli i kontrolovat feny jestli nehárají jak si furt lidi stěžujou...
evinka01
napsal(a):
3 dny je málo... ale já bych to tak neřešila... kdybys jim předložila cizí očkovák tak by to ani nepoznali, hlavní je červená barva nálepky. a imunitu bys uhádala... to už by měli i kontrolovat feny jestli nehárají jak si furt lidi stěžujou...
ahooj,dávám pro oživení pana Antonína..
evinka01
napsal(a):
Dobrý možná bys tam ještě mohla vypast.....jako něco o nás...atd..at' tam není ten původní text
a teda nevím, jestli se to tak zobrazuje jen mě, nebo ta hlavní je fotečka, je trošku rozmázlá????
Jo a to sem se ještě chtěla optat, ty fotky z té vychajdy někde máte???
saabinka
napsal(a):
Dobrý možná bys tam ještě mohla vypast.....jako něco o nás...atd..at' tam není ten původní text
a teda nevím, jestli se to tak zobrazuje jen mě, nebo ta hlavní je fotečka, je trošku rozmázlá????
Jo a to sem se ještě chtěla optat, ty fotky z té vychajdy někde máte???
No,ona je tak udělaná,takže je rozmázlá.Jo a dopíšu co se dá..jdu na to-..
A my jsme na prochajde nefotili,takže fotečky nemám.
kinta
napsal(a):
Hézký stránky. Taky se o cosi pokouším, momentálně se mi nedostává hlavně času, ale i vědomostí. Snad jednoho dne ...
Ahooooj
Kristy hezky stranecky...ja zkousela delat taky ale nejak jsem to neulozila smazlo se mi to tak sem se na to vyprdla
Vy chodite na cvicak na ostrov???To mame skooooro za barakem az priste pujdete napis pujdem na vas koukat pres plot??Jaky to tam je??A jak jsou na tom cenove???Poradili by mi s tim mym maguuurkem??
sunin
napsal(a):
Ahooooj
Kristy hezky stranecky...ja zkousela delat taky ale nejak jsem to neulozila smazlo se mi to tak sem se na to vyprdla
Vy chodite na cvicak na ostrov???To mame skooooro za barakem az priste pujdete napis pujdem na vas koukat pres plot??Jaky to tam je??A jak jsou na tom cenove???Poradili by mi s tim mym maguuurkem??
Děkuju.Nooo,chodíme v neděli,na čtvrtou..dycky jsme tam dřív a psi tam lítají před cvičákem..Tak doraž a můžete běhat s náma..
Cvičák na ostrově je dobrej..Myslím,že i s tím tvým broučkem by si tam věděli rady.
kinta
napsal(a):
Jen pro info. Zítřek u nás stále platí, kdybyste měl někdo zájem na společné prochajdě. Mrknu na net ještě večer. Kinta a Bruno
sem se ted siiiiilene nudila tak koukejte co sem vytvorila
sunin
napsal(a):
sem se ted siiiiilene nudila tak koukejte co sem vytvorila
druhy pesanek pekacovy
sunin
napsal(a):
Hadrooon modelem
Nekoukej panicko ja ti jenom uhryznu palecek
sunin
napsal(a):
Nekoukej panicko ja ti jenom uhryznu palecek
Kdyz ne palec tak aspon botuuuu
sunin
napsal(a):
to by bylo abych ju nechyt
jo tak ty nedas jooo??tak ja te placnu
sunin
napsal(a):
jo tak ty nedas jooo??tak ja te placnu
A od nejvetsiho po nejmensiho.....dalo to praci udrzet je aspon tu chvilu na miste
sunin
napsal(a):
A od nejvetsiho po nejmensiho.....dalo to praci udrzet je aspon tu chvilu na miste
a posledni -pretahovana s aronkem....kdo asi vyhral???
kevin
napsal(a):
Někdy hodně kopne, ale dnes jsem se dozvěděla, že je konečně hlavičkou dole, tak jsem ráda. Kdy se uvidíme?
tak to je super a jste oba v pohode??uz se vam to blizi ze??
Ja zitra vyrazim asi do vybehu,evca rikala ze jdou kolem antroposu a pak na piiivecko ale aron a autobus....kdyz nemusim tak nejezdim tak asi ten vybeh zitra,snad nebude hnus a blato,ale jeste nevim v kolik
sunin
napsal(a):
Ja zitra vyrazim asi do vybehu,evca rikala ze jdou kolem antroposu a pak na piiivecko ale aron a autobus....kdyz nemusim tak nejezdim tak asi ten vybeh zitra,snad nebude hnus a blato,ale jeste nevim v kolik
kinta: a kde je ta vycházka zítra???? Možná bych zašla
sunin
napsal(a):
fyzicky dobrý.
sunin
napsal(a):
do měsíce by se měla narodit
sunin
napsal(a):
jo Saaaabuch tak co vyzo???sem se zapomela zeptat.
Ale jo vízo ujde zničeho jsem nepropadla a neměla ani čtverku
Jinak jednu 3-ku a tři 2-ky..jinak zatím samí..nic moc no
Jo dneska jdu s pánečkem od pita a friends a zítra jdu s Bobem(kámoška) oslavovat to vízo takže nevím jestli to dám, 2 dny po sobě
saabinka
napsal(a):
Jo dneska jdu s pánečkem od pita a friends a zítra jdu s Bobem(kámoška) oslavovat to vízo takže nevím jestli to dám, 2 dny po sobě
Evciiii tady neco pro tebe.......je to o konouchach sem se nasmala kdyz jsem to cetla
http://www.kodyho.estranky.cz/ stranka/Vycvik-cloveka-aneb -7-Kodyho-her
(2mezery)
saabinka
napsal(a):
hehe ozrala
ja teda jen dneska a oproti tobe nemam co slavit,si teeeda to ozralstvi dnes zaslouzis,ja mela jednu 4 a tri 3 ale prospela jsem teeeez tak jdu slavit aspon dnes.
A kam jdete s kamoskou zitra??
kinta
napsal(a):
Já zítra přihrčím domů do Brnečka v půl druhé, ve tři bychom mohli být redy na prochajdu. Kdyby někdo chtěl za náma na Kameňák do výběhu.
toz ta moje obluda pritelova rikala ze by sla se mnou tak nevim jestli ho to do zitra neprejde kazopadne bych to videla tak na 14:00 u me v Obranech
sunin
napsal(a):
toz ta moje obluda pritelova rikala ze by sla se mnou tak nevim jestli ho to do zitra neprejde kazopadne bych to videla tak na 14:00 u me v Obranech
mno dámy já jsem si hnula se zádama, takže zítra bohužel asi nejdu nikam...
Kinta pardon, necháme to na příští týden, nám tma celkem nevadí, takže i později...
kevin
napsal(a):
Já čekám mezi 14 a 14:30, že budou kontrolovat měřáky na topení a Obřany jsou pro mě blíž.
Tak já jsem K.O. před chvíli jsem došla a byla jsem o půl 12 zbuzena matkou, prej mám jít se psama
takže jsem musela domů, naštěstí autem
takže se půjdu prospat, abych byla na dnešek O.K.
Tak se kdyžtak uvidíme v neděli
Jo a já fotit nemůžu,páč se mi včera sekl foták
A nefunguje, takže ho musím ještě skočit reklamovat..fakt super
saabinka
napsal(a):
Tak já jsem K.O. před chvíli jsem došla a byla jsem o půl 12 zbuzena matkou, prej mám jít se psama
takže jsem musela domů, naštěstí autem
takže se půjdu prospat, abych byla na dnešek O.K.
Tak se kdyžtak uvidíme v neděli
Jo a já fotit nemůžu,páč se mi včera sekl foták
A nefunguje, takže ho musím ještě skočit reklamovat..fakt super
Tak cooo,žije tady někdo?My máme doma kulhajícího Tondu,takže se v nejbližších dnech na prochajdu nemůžem připojit..Asi nepůjdem ani na cvičák,ale pojedem na veterinu.
hillary
napsal(a):
Tak cooo,žije tady někdo?My máme doma kulhajícího Tondu,takže se v nejbližších dnech na prochajdu nemůžem připojit..Asi nepůjdem ani na cvičák,ale pojedem na veterinu.
ahoooj,
jakpak to???co se Tonickovi stalo ze kulhate??? ja zacinam byt nejaka nakrapla....hlava boli,ruce a nohy hadrovy......ze by ta blba chripka??to by me nastvalo a to pocasi venku stoji taky za prd.
Vy nepujdete ani na cvicak joo??sme vas chteli prijit smirovat
sunin
napsal(a):
ahoooj,
jakpak to???co se Tonickovi stalo ze kulhate??? ja zacinam byt nejaka nakrapla....hlava boli,ruce a nohy hadrovy......ze by ta blba chripka??to by me nastvalo a to pocasi venku stoji taky za prd.
Vy nepujdete ani na cvicak joo??sme vas chteli prijit smirovat
pohled za vsechny prachy
sunin
napsal(a):
pohled za vsechny prachy
aronak je vylozene sluzebni plemeno....slouzi i doma nejsikovnejsi je v mackani pet flasek
sunin
napsal(a):
aronak je vylozene sluzebni plemeno....slouzi i doma nejsikovnejsi je v mackani pet flasek
kuk
sunin
napsal(a):
kuk
a aby nebyl jen aronak tak tady malej prdak s maminkou
sunin
napsal(a):
a aby nebyl jen aronak tak tady malej prdak s maminkou
ahojte! tak jsem po tydnu zpatky z lyzaku, bylo to super, proste uzasny, mufin mi strasne chybel a ted co sem dojela, koukam jak mi vyrostl silene....nic no, jdu spat pac posledni 3 dny sem spala prumerne 3 hodiny a k tomu celodenni jezdeni na prkne + kocovina no des a hruza
snad sem o nic neprisla a kdyby chtel zitra nekdo dopoledne na prochazku, muzem
kitty2thorpe
napsal(a):
ahojte! tak jsem po tydnu zpatky z lyzaku, bylo to super, proste uzasny, mufin mi strasne chybel a ted co sem dojela, koukam jak mi vyrostl silene....nic no, jdu spat pac posledni 3 dny sem spala prumerne 3 hodiny a k tomu celodenni jezdeni na prkne + kocovina no des a hruza
snad sem o nic neprisla a kdyby chtel zitra nekdo dopoledne na prochazku, muzem
No,nevím..Už trošku kulhal minulej víkend..Pak dobrý..Včera jsme byli s CCfenkou,venku a ta mu dávala celkem do těla,tak nevím,jestli si něco natáhl na zádech,nebo co..Střídavě kulhá na obě přední..Doma fakt docela hodně,venku to pak jakš takš rozejde..Tak mu dáme asi pohov zítra..Uvidíme,jak na tom bude,no..Ještě dám vědět,ale spíš ne než jo..
Jináč,chřipka řádí všude,tak papkat vitamínky.
hillary
napsal(a):
No,nevím..Už trošku kulhal minulej víkend..Pak dobrý..Včera jsme byli s CCfenkou,venku a ta mu dávala celkem do těla,tak nevím,jestli si něco natáhl na zádech,nebo co..Střídavě kulhá na obě přední..Doma fakt docela hodně,venku to pak jakš takš rozejde..Tak mu dáme asi pohov zítra..Uvidíme,jak na tom bude,no..Ještě dám vědět,ale spíš ne než jo..
Jináč,chřipka řádí všude,tak papkat vitamínky.
piju cajiky a papam ovoce ale stejne prd.
Ahooooj Kitty ze se tady koonecne taky ukazeskde jste byli lyzovat??jsem lyze uz 3 roky nevidela ani z dalky,bych si nejspis zlamala vanilky tak to radsi ani nezkousim.Co Mufino s tou vyrazkou??
Kristy a s jakou fenuli jste byli??mas fotky??
sunin
napsal(a):
Ahooooj Kitty ze se tady koonecne taky ukazeskde jste byli lyzovat??jsem lyze uz 3 roky nevidela ani z dalky,bych si nejspis zlamala vanilky tak to radsi ani nezkousim.Co Mufino s tou vyrazkou??
S Miou, od Míši..Když teď jukneš na CC,tak si s ní píšu, mrkni na její stránky..Má hezkou fenečku,ale taky je to atlet..Noo,fotky mám,dodám večer..Nechala sem foťák v autě,právě..Tak zatím paa,my jedem..Večer se tady snad potkáme.:-)
sunin
napsal(a):
misi, byli sme v rokytnici nad jizerou, pocasi super a hlavne skvela parta lidi az na ty zmrzly svahy....jinak parada
hele, valim spat, takze zatim papa
hillary
napsal(a):
S Miou, od Míši..Když teď jukneš na CC,tak si s ní píšu, mrkni na její stránky..Má hezkou fenečku,ale taky je to atlet..Noo,fotky mám,dodám večer..Nechala sem foťák v autě,právě..Tak zatím paa,my jedem..Večer se tady snad potkáme.:-)
hilary, snad ten foťák v autě není vydět, aby ti to nevykradli.
kitty2thorpe
napsal(a):
misi, byli sme v rokytnici nad jizerou, pocasi super a hlavne skvela parta lidi az na ty zmrzly svahy....jinak parada
hele, valim spat, takze zatim papa
kevin
napsal(a):
štěně
ahoooj,tak šoupnu nějaké fotečky.Ten áš dacan na koních vyskočil z auta a normálně jakoby nic..Až do teď je úplně v pohodě..Tak nevím,jestli to fakt jen nehraje a občas nezapomene hrát.
hillary
napsal(a):
ahoooj,tak šoupnu nějaké fotečky.Ten áš dacan na koních vyskočil z auta a normálně jakoby nic..Až do teď je úplně v pohodě..Tak nevím,jestli to fakt jen nehraje a občas nezapomene hrát.
hillary
napsal(a):
no a tohodle prcka Landseera tam má slečna,co se stará o koně.Má dva měsíce a 11kg.obřík chlupatej.
hillary
napsal(a):
no a tohodle prcka Landseera tam má slečna,co se stará o koně.Má dva měsíce a 11kg.obřík chlupatej.
hillary
napsal(a):
jeee hypochondr jooo???toz to oni vedi jak to na nas zahrat
Aronak ted chodi se zafacovanou nohou a botickou,je z toho celej silenej a kdybyste videli jak chodi..... lepsi divadlo sem dlouho nevidela
Sary ty fotky jsou fakt paradni,Kevin je vylozene fotogenickej typ sem koukala i na ty cos davala do tech zvlastnich fotek,super
sunin
napsal(a):
Aronak ted chodi se zafacovanou nohou a botickou,je z toho celej silenej a kdybyste videli jak chodi..... lepsi divadlo sem dlouho nevidela
Sary ty fotky jsou fakt paradni,Kevin je vylozene fotogenickej typ sem koukala i na ty cos davala do tech zvlastnich fotek,super
a koukalas do tlapek??estli tam nema neco zarazenyho???Hadros ted jak ma ten obvaz,tak si honil nohu,zvejkal si ji a za chvili na to koukam a ma to zapareny cerveny okolo drapku a mezi prstama ale nekulhal.
Snad to bude mit Tonicek v pohode
Kolik tam maji koniku?? a cim jste odcervovali???
sunin
napsal(a):
a koukalas do tlapek??estli tam nema neco zarazenyho???Hadros ted jak ma ten obvaz,tak si honil nohu,zvejkal si ji a za chvili na to koukam a ma to zapareny cerveny okolo drapku a mezi prstama ale nekulhal.
Snad to bude mit Tonicek v pohode
Kolik tam maji koniku?? a cim jste odcervovali???
No,právě vůbec..Ani ho to takhle nebolí-nebo nekňučí..A hlavně střídá obě nohy..Chvilku kulhá na levou,chvíli na pravou..Fakt nevim..Uvidime zítra a kdyžtak jedem na veterinu,pro jistotu..Ať to nepodceníme..
A Aronek to má i rozšvihlý nebo jen červený a podrážděný?
Koníků tam mají tak 16...Jinak,my odčervujem Cestalem..
evinka01
napsal(a):
A kulha na predni nebo na zadni??kamosce takhle zniceho nic zacal kulhat pitbulik a taky nohy stridal ale jeste nevim jak dopadli,dlouho jsem je nevidela.Kulhal na predni.
Aronak to ma jen cerveny zapareny a tak trosicku rozedreny,hodila jsem mu na to mast betadinu az se to vsaklo promazala jsem mesickovou masti hodila zalozky aby se mu to nedrelo jeste vic a nasadila botu,ten je urazeneeeeej to stoji za to videtsi dokonce sel lehnout na svoji sedacku misto ke me do postele
ty jo 16 koniku....jak ja bych se sla projet.....sem nesedela na koni 3 roky,estli ja to nezapomela co sem prodala toho svyho tak uz jen koukam na obrazky a smutnim
sunin
napsal(a):
A kulha na predni nebo na zadni??kamosce takhle zniceho nic zacal kulhat pitbulik a taky nohy stridal ale jeste nevim jak dopadli,dlouho jsem je nevidela.Kulhal na predni.
Aronak to ma jen cerveny zapareny a tak trosicku rozedreny,hodila jsem mu na to mast betadinu az se to vsaklo promazala jsem mesickovou masti hodila zalozky aby se mu to nedrelo jeste vic a nasadila botu,ten je urazeneeeeej to stoji za to videtsi dokonce sel lehnout na svoji sedacku misto ke me do postele
ty jo 16 koniku....jak ja bych se sla projet.....sem nesedela na koni 3 roky,estli ja to nezapomela co sem prodala toho svyho tak uz jen koukam na obrazky a smutnim
jo a ten cestal s necim stridas nebo odcervujes jen tim???
sunin
napsal(a):
jo a ten cestal s necim stridas nebo odcervujes jen tim???
No,na přední...Občas když stojí,tak na některou nechce ani došlápnout..A pak když se rozejde,tak pajdá...Jinak,měl už i jiný ,,odčervovadla",ale Cestal nemá zas poprvé..Vím,že se to má střídat..Juk nu,co měl předtím..
Tak Aaaronka vyfoť.
hillary
napsal(a):
No,na přední...Občas když stojí,tak na některou nechce ani došlápnout..A pak když se rozejde,tak pajdá...Jinak,měl už i jiný ,,odčervovadla",ale Cestal nemá zas poprvé..Vím,že se to má střídat..Juk nu,co měl předtím..
Tak Aaaronka vyfoť.
No,tak předtím měl ještě Milbemax a Vitamintue na porložení, jinak Cestal..
hillary
napsal(a):
No,tak předtím měl ještě Milbemax a Vitamintue na porložení, jinak Cestal..
kamosku objednavaly na RTG musim zjistit jak dopadly,snad to nic nebude.jak dlouho uz kulha???
my odcervovali Helmexem a stridame to s drontalem plus
tak sem zkusila vyfotit "Hadrosa nas*aneho" a se na me pomalu ani nekoukl.Je protivnej jak rit,co si to ta panicka dovolila???davat me na nohy takovej hnuuuus
sunin
napsal(a):
kamosku objednavaly na RTG musim zjistit jak dopadly,snad to nic nebude.jak dlouho uz kulha???
my odcervovali Helmexem a stridame to s drontalem plus
tak sem zkusila vyfotit "Hadrosa nas*aneho" a se na me pomalu ani nekoukl.Je protivnej jak rit,co si to ta panicka dovolila???davat me na nohy takovej hnuuuus
fotky nic moc.....mam tady blby svetlo ci co,nebo mam krivy a neschopny ruce,to bude spis tim
sunin
napsal(a):
sem koukala na Caniky.....ta posledni fotka tech siamskych dvojcat je supr....sem myslela ze je to nova rasa......."pes ctyrnohyyyy"
Chuuudák AAAAroneeek..Ty ho tak týráš.JJ,ta fotka na CC je hustá.
No a on kulhal jen tak trochu na jednu nohu už minulej víkend,ale pak dobrý..A teď začal v pátek večer a kulhal až do těch koní..Teď to zas zkouší..No,stejně,jak říkám,jistota je jistota a já mám hned bobky,tak tam asi sjedem,zítra nebo pozítří..
hillary
napsal(a):
Chuuudák AAAAroneeek..Ty ho tak týráš.JJ,ta fotka na CC je hustá.
No a on kulhal jen tak trochu na jednu nohu už minulej víkend,ale pak dobrý..A teď začal v pátek večer a kulhal až do těch koní..Teď to zas zkouší..No,stejně,jak říkám,jistota je jistota a já mám hned bobky,tak tam asi sjedem,zítra nebo pozítří..
jj to chapu taky jsem u doktorky casto.....teda byla sem.....musim zaklepat tuk tuk ze uz jsme tam delsi dobu nemuseli,naposled jsme tam byli s bouli na krku....boule o prumeru 4cm vetka z toho vysala akorat krev a poslala nas na vysetreni na VFU a kdyz jsme se objednali tak nez jsme meli termin tak boule nastesti zmizela.
jj jsem to ale hnuuusna panicka tyram toho sveho chudacka
heeele tady se vsema ctyrma botama poprve....to byl des a hruuuza sem myslela ze budu mit psa beznoheho si je malem ukousl vsechny.
Ted sem byla za mamkou kourit v garazi a Aronacek sel jak kdyby byl chromej a mel tu nohu minimalne zlomenou.....haaaa mu je dam aji na ven a nehne se ode me na krok
sunin
napsal(a):
jj to chapu taky jsem u doktorky casto.....teda byla sem.....musim zaklepat tuk tuk ze uz jsme tam delsi dobu nemuseli,naposled jsme tam byli s bouli na krku....boule o prumeru 4cm vetka z toho vysala akorat krev a poslala nas na vysetreni na VFU a kdyz jsme se objednali tak nez jsme meli termin tak boule nastesti zmizela.
heeele tady se vsema ctyrma botama poprve....to byl des a hruuuza sem myslela ze budu mit psa beznoheho si je malem ukousl vsechny.
Ted sem byla za mamkou kourit v garazi a Aronacek sel jak kdyby byl chromej a mel tu nohu minimalne zlomenou.....haaaa mu je dam aji na ven a nehne se ode me na krok
Teda,já nemám slov,jaká ty seš děsná..Tonda teď slezl z postele a zas na tu pravou napadá jak sviňa..Tak já už nevím...
Asi to nevydržím a zítra s ním zajedem,nedá mi to...
sunin
napsal(a):
"heeeele ty jedna oskliva tyranko,tak kdyz jinak nedas tak si do te tve postele lehnu"
sunin
napsal(a):
"heeeele ty jedna oskliva tyranko,tak kdyz jinak nedas tak si do te tve postele lehnu"
asi bude nejlepsi tam zajet,a hlavne rovnou nechat udelat RTG aby do nej zbytecne necpali nejaky prasky a aby zjistili co to je doopravdy.....tu veterinu nemuzu prenest pres srdce Pojedete na velkou???
divej na ten srdcervouci pohled
sunin
napsal(a):
asi bude nejlepsi tam zajet,a hlavne rovnou nechat udelat RTG aby do nej zbytecne necpali nejaky prasky a aby zjistili co to je doopravdy.....tu veterinu nemuzu prenest pres srdce Pojedete na velkou???
jjj u panicky na posteli je nejlip.....hlavne kdyz tam aronkovi nezavazi panikje z toho celej hotovej pac pritel ho porad vyhani na misto kdyz je u me a on to ne a ne pochopit proc ho ten vetrelec vyhani
sunin
napsal(a):
dík
sunin
napsal(a):
Jak to myslíš,že tu veterinu nemůžeš přenést přes srdce?
My jezdíme k Šárce Krčálové do Bystrce..Je to Marova známá...Zatím jsme tam moc nebyli,jen odčervit,zapsat se a jednou se srajdou...S Tondou jsme tam byli jednou a s Malou taky jednou..Ale přijde mi fajn..
hillary
napsal(a):
Jak to myslíš,že tu veterinu nemůžeš přenést přes srdce?
My jezdíme k Šárce Krčálové do Bystrce..Je to Marova známá...Zatím jsme tam moc nebyli,jen odčervit,zapsat se a jednou se srajdou...S Tondou jsme tam byli jednou a s Malou taky jednou..Ale přijde mi fajn..
No velkou veterinu v KrPoli nemam rada a vyhybam se ji obloukem,ale mozna sem tam jen narazila na husu doktorku,zprasila mi meho byvaleho NO ,zniceho nic ochrnul a tak jsme tam leteli a ona nam diagnostikovala vyhrezlou plotynku.....urco znas jak to boli i u lidi a ten pes nemel zadnou reakci na stipani peanem atd. tohle mi rekla a me to nedalo a se psem jsme druhej den jeli na Jaggy a tam mi pan doktor rekl ze to plotynka byt nemuze ze by to rozhodne bolelo a nakonec prisel na to ze mel infarkt michy a ze po podani jakesi injekce byla sance na zlepseni ovsem do 24 hodin od toho co ochrnul a to uz bylo pozde.Sam necural a vubec to bylo sileny,nakonec jsme ho museli nechat uspat.
Prijde mi ze na velke veterine jsou cerstve vystudovani "zajici" a uci se pokus-omyl,ale mozna sem jen mela smulu na doktorku
sunin
napsal(a):
jj na nozku kouka smutne ale na me kouka jak kdybych ho prinejmensim tyrala
sem projela vsecky fotecky co jsi dneska davala a jsou krasny a Dargo jak tam skroucenej spi
.......mas vylozene pesany na foceni
to je muj Rexik
sunin
napsal(a):
to je muj Rexik
byl to takovej zakrslik nebyl cistej.....sem mu rikala ze je nove plemeno "miniovcak" ale byl uzasnej
akorat rvavej pac nebyl zvyklej,vyrustal na zahrade
sunin
napsal(a):
ja taky rada fotim ale uz bych nuuutne potrebovala novej fotyho pristroj,ten co mam uz mi nestaci nebo jsou pesani cim dal rychlejsi taky mi u toho myho fotaku chybi sekvencka a ruzny jiny vymoznenosti
Aha..No,je pravda,že je tam spousta čerstvě vystudovanejch děcek,který tam jsou ještě za minimální prachy,takže pak to tak dopadá..A ono,většinou,na těch obr kli nikách se ,,jeden případ ztratí",z několika..Na těch menších nebo dražších už se musí víc ohánět,no..
Jináč,pěknej pesan,to byl...Taky bychom potřebovali novej foťák,ten co máme je už starej a pohyby nestíhá skoro vůbec.:-(Ale to až budou penízky..
sunin
napsal(a):
ja taky rada fotim ale uz bych nuuutne potrebovala novej fotyho pristroj,ten co mam uz mi nestaci nebo jsou pesani cim dal rychlejsi taky mi u toho myho fotaku chybi sekvencka a ruzny jiny vymoznenosti
Tak to mě, se foták sekl musím jít v pondělí reklamovat
Tak by mě zajímalo, jak dlouho budu bez něj
Ale taky bych chtěla novej....
hillary
napsal(a):
Aha..No,je pravda,že je tam spousta čerstvě vystudovanejch děcek,který tam jsou ještě za minimální prachy,takže pak to tak dopadá..A ono,většinou,na těch obr kli nikách se ,,jeden případ ztratí",z několika..Na těch menších nebo dražších už se musí víc ohánět,no..
Jináč,pěknej pesan,to byl...Taky bychom potřebovali novej foťák,ten co máme je už starej a pohyby nestíhá skoro vůbec.:-(Ale to až budou penízky..
jj s tou veterinou mi to presne tak prijde.ja byla navysost spokojena s doktorem Hanzlickem a doktorkou Trnenou z Jaggy.je praaavda ze jsou drazi ale stoji to za to
joooo novej fotak,sem si vyhlidla jeden Canon nevim typ zato cenu jsem nezapomela 21 000,- to budu dloooouho setrit ale koukala jsem i na olympus mju,ten se mi taky zamlouval a je v prijatelne cenove relaci ovsem ne ted,stejne budu muset setrit
saabinka
napsal(a):
Tak to mě, se foták sekl musím jít v pondělí reklamovat
Tak by mě zajímalo, jak dlouho budu bez něj
Ale taky bych chtěla novej....
jak se ti sekl??to jde?? me akorat venku zamrzl....stavkoval ale po chvili treni si to rozmyslel a fotil dal.....hehehe ja mam rozmazlenej i fotak a musim ho hladit
sunin
napsal(a):
jj s tou veterinou mi to presne tak prijde.ja byla navysost spokojena s doktorem Hanzlickem a doktorkou Trnenou z Jaggy.je praaavda ze jsou drazi ale stoji to za to
joooo novej fotak,sem si vyhlidla jeden Canon nevim typ zato cenu jsem nezapomela 21 000,- to budu dloooouho setrit ale koukala jsem i na olympus mju,ten se mi taky zamlouval a je v prijatelne cenove relaci ovsem ne ted,stejne budu muset setrit
Jo,o Jaggy jsem hodně slyšela a snad i jen samou chválu...
A foťáček,no,to až budu chodit do normal práce..Takhle na těch brigoškách to je na prd,úplně..
sunin
napsal(a):
jak se ti sekl??to jde?? me akorat venku zamrzl....stavkoval ale po chvili treni si to rozmyslel a fotil dal.....hehehe ja mam rozmazlenej i fotak a musim ho hladit
No normálně jsem fotila a on se sekl a nechce jet Takže by mě zajímalo, jak dlouho ho budou opravovat
já a bez fotáku, to je, jak kdyby mi chyběla ruka
saabinka
napsal(a):
No normálně jsem fotila a on se sekl a nechce jet Takže by mě zajímalo, jak dlouho ho budou opravovat
já a bez fotáku, to je, jak kdyby mi chyběla ruka
jeeee bezruka Sabca ale taky by mi fotak chybel,kdyz jdem ven vetsinou ho beru sebou a doma kdyz se nudim tak capnu fotak a jdu fotit
saabinka
napsal(a):
Vůbec nevím, co budu dělat
Jo a holky, byly jste v pátek na té prochajdě ve výběhu???
Mišule, tak brzo spát????? To já jsem přespaná, až až