sivelina
napsal(a):
Ha, problém... Košík nevlastním (zatím), jelikož má 5měs. a je to flanderák. Takže než vyroste, musela bych mít alespoň 3... Snad nám to projde S.
K tomu očkováku pozor jde v něm hlavně o vzteklinu! Píšete, že máte 5 měsíců štěně, tak pozor na to, abyste měli naočkovanou už vzteklinu a to nejméně před 30 dny, jinak vás nepustí
Ke košíku, já mám obříka a taky jsme koupili více košíků, které se bohužel použili jen párkrát, ale je to nutné, nejde učit na košík až dospěláka...
sona janska
napsal(a):
K tomu očkováku pozor jde v něm hlavně o vzteklinu! Píšete, že máte 5 měsíců štěně, tak pozor na to, abyste měli naočkovanou už vzteklinu a to nejméně před 30 dny, jinak vás nepustí
Ke košíku, já mám obříka a taky jsme koupili více košíků, které se bohužel použili jen párkrát, ale je to nutné, nejde učit na košík až dospěláka...
Tak to máme smulika a musíme ji nechat doma, páč na vzteklinu teprve půjdeme...
Chjo... Díky, tahali bychom ji zbytečně :-(( S.
sivelina
napsal(a):
Brý večer,
nevíte jestli můžu vzít na výstavu psa, i když ho nebudeme vystavovat? Blbý dotaz, co? Ale fakt netuším, tak ať nás tam nevyhodí... Díky Silva
ahoj,chtěla bych se poptat na nějaké informace od kolika se vystavujou psi,štěnata.máme 6 měsícu staré štěně.je to Pointr.v květnu jde na svod.je lovecky vedenej .
verca1
napsal(a):
ahoj,chtěla bych se poptat na nějaké informace od kolika se vystavujou psi,štěnata.máme 6 měsícu staré štěně.je to Pointr.v květnu jde na svod.je lovecky vedenej .
Třída štěňat je od 3 do 6 měsíců, od 6 měsíců do 9 je potom třída dorostu a od 9 měsíců do (snad se nepletu) 15 je třída mladých. Každopádně jesli si myslíte na Brno, tak tam už asi nepřihlásíte, pochybuji, že by šlo hlásit psa před výstavou na místě...
sona janska
napsal(a):
Třída štěňat je od 3 do 6 měsíců, od 6 měsíců do 9 je potom třída dorostu a od 9 měsíců do (snad se nepletu) 15 je třída mladých. Každopádně jesli si myslíte na Brno, tak tam už asi nepřihlásíte, pochybuji, že by šlo hlásit psa před výstavou na místě...
Třída štěňat je nově od 4 měsíců.
Na každou výstavu se musíte přihlásit předem, u Mezinárodní asi dva měsíce, u Krajské méně. Pes musí splňovat veterinární podmínky.
Na stránkách www.cmku.cz v sekci výstavy si vyberte pro začátek Krajskou nebo Oblastní výstavu otevřenou pro lovecká plemena ve vašem okolí, Národní a mezinárodní jsou pro všechna plemena.
Zjistete si na svém klubu, kolik výstav pro uchovnění psa potřebujete.
Hezké povídání o výstavách je zde: http://www.nahaci.cz/stranky/p_vystav1.htm
danarny
napsal(a):
Třída štěňat je nově od 4 měsíců.
Na každou výstavu se musíte přihlásit předem, u Mezinárodní asi dva měsíce, u Krajské méně. Pes musí splňovat veterinární podmínky.
Na stránkách www.cmku.cz v sekci výstavy si vyberte pro začátek Krajskou nebo Oblastní výstavu otevřenou pro lovecká plemena ve vašem okolí, Národní a mezinárodní jsou pro všechna plemena.
Zjistete si na svém klubu, kolik výstav pro uchovnění psa potřebujete.
Hezké povídání o výstavách je zde: http://www.nahaci.cz/stranky/p_vystav1.htm
dotaz, co bude lepsi? byla jsem s pesanem zatim jen jednou na krajske vystave a to pred rokem. ted premyslim, zda ho mam prihlasit do klubovky nebo na mezinarodku do Prahy (zda risknout rovnou to)... co byste udelali vy...?