Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.2.2009 07:54
montgomery

XXX.XXX.104.253

Dobrý den, mám 7-mi měsíční štěně křížence Bígla a jezevčíka. Krmím granulemi K9 a nedávno jsem se dočetl, že je možné, že po nich pes může být přehnaně energický. Máte někdo nějakou zkušenost s těmito granulemi? Mé štěndo je dost hyperaktivní, ale nemyslím si že až nezdravě:-) Děkuji

6.2.2009 08:24
bl

XXX.XXX.147.101

montgomery napsal(a):
Dobrý den, mám 7-mi měsíční štěně křížence Bígla a jezevčíka. Krmím granulemi K9 a nedávno jsem se dočetl, že je možné, že po nich pes může být přehnaně energický. Máte někdo nějakou zkušenost s těmito granulemi? Mé štěndo je dost hyperaktivní, ale nemyslím si že až nezdravě:-) Děkuji

Máme labradora, K9kou jsme dávali od malinka do asi přibližně 1 roku. Pes měl nádhernoýu srst, dobře rostl, aktivita tak nějak asi normální na štěně, žádné potíže.
Jsou dost mastné, tak občas průjem, ale to jen tehdy, když jsme mu dali granulí hodně. Já K9 pro štěňata vřele doporučuju.

6.2.2009 20:14
hillary

XXX.XXX.219.24

bl napsal(a):
Máme labradora, K9kou jsme dávali od malinka do asi přibližně 1 roku. Pes měl nádhernoýu srst, dobře rostl, aktivita tak nějak asi normální na štěně, žádné potíže.
Jsou dost mastné, tak občas průjem, ale to jen tehdy, když jsme mu dali granulí hodně. Já K9 pro štěňata vřele doporučuju.

Zdravím..Naši fence (nyní 14měsíců)..Tedy,naší,je rodičů..Střídají Purinu Proplan s K9..Fenka je hodně aktivní,ale to je tím,že to má holt v povaze a tudíž potřebuje větší zápřah,ale můžu zodpovědně říct,že granulema to není.Takže bych se jich nebála..Naše fena je moc krásná,zdravá,žásdný problém..

6.2.2009 23:51
lisakova

XXX.XXX.207.227

montgomery napsal(a):

K9 krmím, jak dospěláky tak štěníka a jsem s ní naprosto spokojená občas máme Acanu, ale i ta nám vyhovuje, takže spokojenost

8.2.2009 12:34
montgomery

XXX.XXX.25.175

lisakova napsal(a):
K9 krmím, jak dospěláky tak štěníka a jsem s ní naprosto spokojená občas máme Acanu, ale i ta nám vyhovuje, takže spokojenost

Děkuji, budu tedy směle pokračovat:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík