Neviditelné ploty - utíkání psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.2.2009 09:54
jana81

XXX.XXX.24.107

Dobré ráno,
nemáte někdo zkušenosti s elekt. neviditelnými ploty pro psa.? Mám problém s fenou ang. kokra, která je jak kočka, přeleze plot, už máme zahradu jak obednění a stejně vždy nějaké místečko najde. Děkuji za příspěvky. Jana

11.2.2009 10:17

jana81 napsal(a):
Dobré ráno,
nemáte někdo zkušenosti s elekt. neviditelnými ploty pro psa.? Mám problém s fenou ang. kokra, která je jak kočka, přeleze plot, už máme zahradu jak obednění a stejně vždy nějaké místečko najde. Děkuji za příspěvky. Jana

Dobrý den,
neviditelný plot jsme si pořídili asi před rokem a půl. Máme dva howavarty a ten starší začal utíkat (podhrabal se) a mladší se to brzy naučil po něm. Tak jsme se rozhodli pro neviditelný plot. Každý pes má svůj obojek a máme KLID. Musíme jen hlídat baterky v obojcích. Takže zkušenosti jsou dobré. Psi se velmi brzy naučili nechodit k plotu (záleží, jak si nastavíte zvukový - varovný signál), o útěku nemůže být ani řeč. Z.

11.2.2009 10:23
jana81

XXX.XXX.24.107

zdenka1 napsal(a):
Dobrý den,
neviditelný plot jsme si pořídili asi před rokem a půl. Máme dva howavarty a ten starší začal utíkat (podhrabal se) a mladší se to brzy naučil po něm. Tak jsme se rozhodli pro neviditelný plot. Každý pes má svůj obojek a máme KLID. Musíme jen hlídat baterky v obojcích. Takže zkušenosti jsou dobré. Psi se velmi brzy naučili nechodit k plotu (záleží, jak si nastavíte zvukový - varovný signál), o útěku nemůže být ani řeč. Z.

Můžete mi prozradit, jakou firmu jste si vybrali?, raději bych šla do vyzkoušeného. Děkuji Jana Diblíčková

11.2.2009 11:09

jana81 napsal(a):
Můžete mi prozradit, jakou firmu jste si vybrali?, raději bych šla do vyzkoušeného. Děkuji Jana Diblíčková

Na mail jsem Vám poslala celou příručku, je tam značka, popis,.....
Obojek jsme i reklamovali a velmi nám vyšli vstříc - reklamaci uznali. Jednalo se o něco zlomeného v krabičce obojku. Psi jsou mladí a jak spolu řádí, tak s tím asi někde bouchli. Baterka do obojku stojí kolem 75.- Kč. Jeden pes ji má i 1/2 roku, druhý sotva 2 měsíce (chodí k plotu a baterka se "vypípá") .
Z.

11.2.2009 20:57
honey

XXX.XXX.138.182

jana81 napsal(a):
Dobré ráno,

My máme taky doma el. plot (zn. DogTrace). Jsme plně spokojeni :)
Utíkal nám malej pes pod plotem a naučil to i toho většího, takže se pořídil tento plot a je to super. Velkej už respektuje plot i bez obojku, malej to sem tam zkouší. Obojek máme jeden a tak se to sem tam střídá, ted se vybila baterka a nenosí ho ani jeden a zatím v pohodě :)
Taky jsme reklamovali, myslím že kvůli citlivosti, a super dohoda. Byli ochotní a vše bylo vyřízené velmi rychle.
Takže já můžu jen doporučit

12.2.2009 18:23
mucholabka

XXX.XXX.30.80

honey napsal(a):
Utíkal nám malej pes pod plotem a naučil to i toho většího, takže se pořídil tento plot a je to super. Velkej už respektuje plot i bez obojku, malej to sem tam zkouší. Obojek máme jeden a tak se to sem tam střídá, ted se vybila baterka a nenosí ho ani jeden a zatím v pohodě :)
Taky jsme reklamovali, myslím že kvůli citlivosti, a super dohoda. Byli ochotní a vše bylo vyřízené velmi rychle.

Na kolik vás tak takový plot přišel, a kolik to bylo metrů? Taky nad ním silně uvažuju, vzhledem k tomu, že na téhle zahradě je plot chabý, a nechce se mi natahovat pletivo, páč bychom do roka chtěli stavět na jiném pozemku...

12.2.2009 18:38
danan

XXX.XXX.244.34

jana81 napsal(a):
Dobré ráno,

Taky by mě zajímaly podrobnosti...délka špagátu a cena i s obojkem....prchá mi od domu foxlík, a přemýšlím o tomto řešení....mám sice řetěz, ale to je pouze nouzovka na chvilku, nemůže být uvázaný dlouho, může se někde ulovit....ten plot by byl lepší řešení.

13.2.2009 07:09

danan napsal(a):
Taky by mě zajímaly podrobnosti...délka špagátu a cena i s obojkem....prchá mi od domu foxlík, a přemýšlím o tomto řešení....mám sice řetěz, ale to je pouze nouzovka na chvilku, nemůže být uvázaný dlouho, může se někde ulovit....ten plot by byl lepší řešení.

My kupovali 300 m drátu + obojek. S poštovným to stálo 6 100.- Kč. Druhý obojek jsme dokupovali pozděj, ten stál asi 2 500.- Kč. Z.

14.2.2009 14:48
jafar

XXX.XXX.183.5

honey napsal(a):

Dobrý den, dcera si koupila el. plot pro dogouše a kavkazáka, hned 1. den jí rozkousali psi drát v plotě. Jak tohle řešíte. Nikdy nevypínat z proudu? Drát šel naštěstí navázáním napojit, ale v první chvíli dcera myslela, že 5 tisíc je v háji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík