barunka
napsal(a):
Už vám někomu dorazila čísla? Na stránkách ČMKU je, že je budou posílat od 12.2. a zatím nic nedorazilo a já mám na úterý domluveného veta. Vím, že asi nestíhali kvůli Brněnské výstavě, ale přeci kvůli tomu nemůžou zdržet zaslání tetovacích čísel???
Ahojky kamoška dělá a.boldogy a přisli jí v pondělí nebo úterý.Včera tetovali! Tak snad ti dorazí.
barunka
napsal(a):
Už vám někomu dorazila čísla? Na stránkách ČMKU je, že je budou posílat od 12.2. a zatím nic nedorazilo a já mám na úterý domluveného veta. Vím, že asi nestíhali kvůli Brněnské výstavě, ale přeci kvůli tomu nemůžou zdržet zaslání tetovacích čísel???
Psala jsem vam vcera na nemoderku. Nez jsem posilala prvni dokumenty od stenat, zavolala jsem si na cmku a ptala se jich prave na tohle oznameni, ze vydavaji cisla od 12.2. Docela me to vydesilo, protoze to by mela stenata skoro 7 tydnu. I na radu pani jsem je podle prvorozeneho stenete, ktere se narodilo pred pulnoci na Silvestra, cely vrh nahlasila jako lonsky. Vse bez problemu, cisla mam mesic doma. Ted jen cekam, az se po vikendu vrati veterinar z dovolene a muzem cipovat.
Kdyz si predstavim, ze ma znama, ktera chova pod cmkj miva pri odberu stenat uz vystavene papiry. Snad zas nebudem cekat 5 mesicu.