Bonitace KCHMPP 14.3. Praha

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.2.2009 16:23
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

Najde se někdo kdo má v plánu jet z moravy? Jsem z Bystřice pod Hostýnem, okr. Kroměříž. Já bych ráda jela, ale samotné se mi nechce tak daleko, to bych počkala do léta na Pardubice
Ale kdyby se někdo našel tak bych určitě jela, buď se s někým svezu nebo vezmu auto a může se někdo přidat!
Kdyžtak pište na meil!
Míša

14.2.2009 17:12
evinka01

XXX.XXX.57.45

oddorrinky napsal(a):
Najde se někdo kdo má v plánu jet z moravy? Jsem z Bystřice pod Hostýnem, okr. Kroměříž. Já bych ráda jela, ale samotné se mi nechce tak daleko, to bych počkala do léta na Pardubice
Ale kdyby se někdo našel tak bych určitě jela, buď se s někým svezu nebo vezmu auto a může se někdo přidat!
Kdyžtak pište na meil!
Míša

Míšo mohla bys prosím napsat kdy jsou letos bonitace a kde? kamarádka má borderku a pořád nemůže nic najit, tak jestli nehladá na špatných místechdík.

14.2.2009 17:20
zzana

XXX.XXX.163.104

evinka01 napsal(a):
Míšo mohla bys prosím napsat kdy jsou letos bonitace a kde? kamarádka má borderku a pořád nemůže nic najit, tak jestli nehladá na špatných místechdík.

no borderku můžeš uchovnit buď pod KCHMPP nebo pod BCCZ - já raději doporučuji uchovnit pod BCCZ, jinak bonitace pod BCCZ bude určitě v srpnu v Brně (alespoň doufám), Míšo a není tam v ten den i klubovka? to bych s tebou jela a vzala bych Arryho na výstavu, uchovňovat borderku pod KCHMPP nechci

14.2.2009 17:23
evinka01

XXX.XXX.57.45

zzana napsal(a):
no borderku můžeš uchovnit buď pod KCHMPP nebo pod BCCZ - já raději doporučuji uchovnit pod BCCZ, jinak bonitace pod BCCZ bude určitě v srpnu v Brně (alespoň doufám), Míšo a není tam v ten den i klubovka? to bych s tebou jela a vzala bych Arryho na výstavu, uchovňovat borderku pod KCHMPP nechci

jj no to já právě nevím pod kým ji chce uchovnit, ale jestli víte nějaké ty termíny já předám info.

14.2.2009 20:44
monika s

XXX.XXX.90.3

evinka01 napsal(a):
jj no to já právě nevím pod kým ji chce uchovnit, ale jestli víte nějaké ty termíny já předám info.

Letošní první bonitace BCCCZ bude pravděpodobně v dubnu. Termín ještě není upřesněný...

15.2.2009 03:14
zzana

XXX.XXX.163.104

monika s napsal(a):
Letošní první bonitace BCCCZ bude pravděpodobně v dubnu. Termín ještě není upřesněný...

kdyby klub border kolií uveřejnil bonitaci více předem tak bych se vůbec nezlobila, nyní je tam zveřejněno datum klubové výstavy a o bonitaci není ani řeč

15.2.2009 09:14
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

zzana napsal(a):

Ahoj Zuzko - právě výstava tam není jinak bych to neřešila a vzala více psů a jela
Ale je to čistě jen bonitace, letos a vlastně i loni už se konaly bonitace odděleně od výstav.

15.2.2009 09:18
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Ahoj Zuzko - právě výstava tam není jinak bych to neřešila a vzala více psů a jela
Ale je to čistě jen bonitace, letos a vlastně i loni už se konaly bonitace odděleně od výstav.

termíny mám od své poradkyně pro ACD

14.3. - Praha, hotel Svornost
8.8. - Pardubice - ZKO Svítkov
31.10. - Mladá Boleslav

tak se kamarádky poptej a ať dá kdyžtak vědět, ráda bych jela a měla to z krku

15.2.2009 09:44
evinka01

XXX.XXX.57.45

oddorrinky napsal(a):
termíny mám od své poradkyně pro ACD

14.3. - Praha, hotel Svornost
8.8. - Pardubice - ZKO Svítkov
31.10. - Mladá Boleslav

tak se kamarádky poptej a ať dá kdyžtak vědět, ráda bych jela a měla to z krku

jj napíšu jí mail a když by se rozhodla nějak vás zkontaktuju.. ona bydlí kousek od Rousínova

Přidejte reakci

Přidat smajlík