NVP Ostrava 8.-9.4.2006

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2006 16:51

Kdo jedete o víkendu do Ostravy?

6.4.2006 17:00

verivery napsal(a):

Tak my jdeme Ten zvědavý houmlesák vzadu za oknem doufám zůstane v Olomouci

6.4.2006 17:15

verivery napsal(a):

My jedeme taky - v sobotu i v neděli.V so s Lagottem a v neděli s Kingy a Naháčem.

6.4.2006 17:22

cin cin napsal(a):
My jedeme taky - v sobotu i v neděli.V so s Lagottem a v neděli s Kingy a Naháčem.

My jedeme Ostravu v neděli se dvěma psy.

6.4.2006 17:49

aranka napsal(a):
My jedeme Ostravu v neděli se dvěma psy.

A s jakýma? Hoďte info nebo fotku.

Zcela vyjímečně budeme vystavovat oba dva dny, v sobotu podle třídy a skupiny a v neděli máme klubovku - Chovatelský Klub maďarských pasteveckých plemen. Pokud budete mít čas a chuť, přijďte se podívat!

6.4.2006 18:06

verivery napsal(a):
A s jakýma? Hoďte info nebo fotku.

Zcela vyjímečně budeme vystavovat oba dva dny, v sobotu podle třídy a skupiny a v neděli máme klubovku - Chovatelský Klub maďarských pasteveckých plemen. Pokud budete mít čas a chuť, přijďte se podívat!

Tak tady dávám foto.Na řadu pujdem počítám asi tak okolo poledne,budeme venku,asi v podzemkách.Tak se budeme chodit ohřívat dovnitř a budeme okukovat.

6.4.2006 18:18

aranka napsal(a):
Tak tady dávám foto.Na řadu pujdem počítám asi tak okolo poledne,budeme venku,asi v podzemkách.Tak se budeme chodit ohřívat dovnitř a budeme okukovat.

Já doufám, že už bude hezky. Na víkend hlásí 16-18°C, tak to se spíš půjdeme my do garáží chladit .
To: Aranka - co to je pesana? Promiň můj školácký dotaz, ale já se v těchto typech neorientuji.

6.4.2006 18:21

verivery napsal(a):
Já doufám, že už bude hezky. Na víkend hlásí 16-18°C, tak to se spíš půjdeme my do garáží chladit .
To: Aranka - co to je pesana? Promiň můj školácký dotaz, ale já se v těchto typech neorientuji.

To je bernardýn,konkrétně fenka krátkosrstého svatobernardského psa.Ještě tam budeme mít psa dlouhosrstého.

6.4.2006 18:37

aranka napsal(a):
To je bernardýn,konkrétně fenka krátkosrstého svatobernardského psa.Ještě tam budeme mít psa dlouhosrstého.

No to mě právě zmátlo!! Ta srst. Na bernardýna jsem to typovala hned, ale zmátla mě ta krátká srst. Co jsem viděla bernardýny, byli to takový chlupáči - dlouhosrstí. Tak nejsem úplně tak mimo.

6.4.2006 18:41

lmusa napsal(a):
Tak my jdeme Ten zvědavý houmlesák vzadu za oknem doufám zůstane v Olomouci

Homeless obhlížel večeři Akorát vybral trochu nešikovně, sice hodně masa, ale měl by trochu problém s odchytem. Byli jste v tom Háčku nebo co to bylo (prosklený malý pavilon, vedle záchodky, vystavovatelé venku)? Zdá se mi, že tam máte kolem sebe nějak moc místa

6.4.2006 18:48

verivery napsal(a):
No to mě právě zmátlo!! Ta srst. Na bernardýna jsem to typovala hned, ale zmátla mě ta krátká srst. Co jsem viděla bernardýny, byli to takový chlupáči - dlouhosrstí. Tak nejsem úplně tak mimo.

Kraťasů je tady velice málo,ale situace se zlepšuje,jsou bezúdržbový.A tady je náš dlouhosrstý hafan.

6.4.2006 18:50

verivery napsal(a):
Homeless obhlížel večeři Akorát vybral trochu nešikovně, sice hodně masa, ale měl by trochu problém s odchytem. Byli jste v tom Háčku nebo co to bylo (prosklený malý pavilon, vedle záchodky, vystavovatelé venku)? Zdá se mi, že tam máte kolem sebe nějak moc místa

Tak to mě napadlo taky...., že vyhlíží večeři Já ani nevím, co to byl za pavilon. Bylo to v rohu a nikam se nedalo dostat. Naštěstí jsme byli mezi prvními, tak jsme "urvali" místečko. Jinak uličky úplně ucpané lidmi se psy. A jestli tam byly záchodky, tak to mi zůstalo utajeno

6.4.2006 19:09

aranka napsal(a):
Kraťasů je tady velice málo,ale situace se zlepšuje,jsou bezúdržbový.A tady je náš dlouhosrstý hafan.

ten je nádherný! Fakt kus psa....miluji tyhle mohutné hafany.

Do Ostravy jedeme taky s naším Darésem, ale nevím, jak dopadneme. Ten blbec si v úterý vyvrátil prst na přední a skákal o třech. Dostal léky, na RTG bylo vidět, že zlomený není, jen kloub dostal zabrat...nevím, co ten blázen dělal. Takže doufáme, že do neděle bude chodit čistě....uvidíme. Třeba začne v kruhu pajdat. Snad ne.

6.4.2006 20:01

lucky napsal(a):
ten je nádherný! Fakt kus psa....miluji tyhle mohutné hafany.

Do Ostravy jedeme taky s naším Darésem, ale nevím, jak dopadneme. Ten blbec si v úterý vyvrátil prst na přední a skákal o třech. Dostal léky, na RTG bylo vidět, že zlomený není, jen kloub dostal zabrat...nevím, co ten blázen dělal. Takže doufáme, že do neděle bude chodit čistě....uvidíme. Třeba začne v kruhu pajdat. Snad ne.

Náš hovawart Bray-bo jde na první výstavu a tak jsem zvědavá,jak si povede.Jinak všem držím palce.

6.4.2006 22:18

verivery napsal(a):

Jedu v neděli s chodským psem...

6.4.2006 23:52

verivery napsal(a):

My jsme v neděli s Montym (pyrenejský horský pes)

7.4.2006 07:14

sona1 napsal(a):
My jsme v neděli s Montym (pyrenejský horský pes)

Tak s Vaším Montym jsme v jednom kruhu a jdete před námi.

7.4.2006 07:40

verivery napsal(a):

No tak já se tedy taky přidám, sice jsem chodím velmi málo, ale snad se na mě nebudete zlobit. S Daréskem se na výstavách potkáváme, loni v Ostravě jsme společně vymrzli v garážích. Míváme s fundláky většinou kruh vedle sebe. Velká nepojede, neboť se se zpožděním začala hárat.

7.4.2006 07:44

kika napsal(a):
No tak já se tedy taky přidám, sice jsem chodím velmi málo, ale snad se na mě nebudete zlobit. S Daréskem se na výstavách potkáváme, loni v Ostravě jsme společně vymrzli v garážích. Míváme s fundláky většinou kruh vedle sebe. Velká nepojede, neboť se se zpožděním začala hárat.

Ano! To si pamatuji! Brrr....jen si na to vzpomenu! Tentokrát budu navlečená až po uši! Jo, jo, byli krásní berňáčci vedle nás! Takže mrknu. A na Montyho se snad taky podívám, doufám, že to vyjde časově a budou pyrenejáci někde blízko NF.

7.4.2006 07:59

lucky napsal(a):
Ano! To si pamatuji! Brrr....jen si na to vzpomenu! Tentokrát budu navlečená až po uši! Jo, jo, byli krásní berňáčci vedle nás! Takže mrknu. A na Montyho se snad taky podívám, doufám, že to vyjde časově a budou pyrenejáci někde blízko NF.

Letos prý budeme zase venku. Jak Vy? Už se těším

7.4.2006 08:38

kika napsal(a):
Letos prý budeme zase venku. Jak Vy? Už se těším

No, to má radost.... zase venku.
Zrovna jdu česat Darése.
Taky se těším, jen nevím, zda mi nezačne kulhat, když má odražený prst, ale už je docela dobrý, ale po námaze prý může začít ještě lehce napadat, tak budeme doufat.

7.4.2006 09:06

verivery napsal(a):

Ahojky, tak v Ostrave budu v sobotu i v nedeli. V sobotu na čumendu a v neděli s pekiňákem. Kdyby někdo měl zájem klidně přijďte pokecat.

7.4.2006 14:41

verivery napsal(a):

Bude pěkně, nebojte. Už dneska to vypadá na slunný víkend. Nakonec budeme závidět těm venku, že si užijí pěkného počasí . My už jedeme dneska, takže všem přeji hodně výstavních úspěchů a třeba se tam potkáme.
Veronika + Lenke

7.4.2006 14:48

lucky napsal(a):
No, to má radost.... zase venku.
Zrovna jdu česat Darése.
Taky se těším, jen nevím, zda mi nezačne kulhat, když má odražený prst, ale už je docela dobrý, ale po námaze prý může začít ještě lehce napadat, tak budeme doufat.

Budeme vystavovat dvě australajdy. Mladou úplně poprvé, tak doufám, že neuděláme ostudu.

7.4.2006 14:48

alma napsal(a):
Budeme vystavovat dvě australajdy. Mladou úplně poprvé, tak doufám, že neuděláme ostudu.

A mladoška

7.4.2006 14:53

alma napsal(a):
A mladoška

JE SUPER! Krásný postoj Kolik jí je?

7.4.2006 15:00

verivery napsal(a):
JE SUPER! Krásný postoj Kolik jí je?

Díky. Zrovna dneska je jí 9 měsíců. Super postoj? Jsme ji fotili půl hodiny, ona nepostojí a nakonec se to povedlo, ale už byla tma

Ale cvičíme poctivě. Stát umí pěkně, horší to bude s běháním a s láskou k lidem. Rozhočímu při prohlídce zubů skočí až na hlavu a celého ho opusinkuje, ale bohužel to rozhodčí určitě neocení

7.4.2006 15:16

alma napsal(a):
Díky. Zrovna dneska je jí 9 měsíců. Super postoj? Jsme ji fotili půl hodiny, ona nepostojí a nakonec se to povedlo, ale už byla tma

Ale cvičíme poctivě. Stát umí pěkně, horší to bude s běháním a s láskou k lidem. Rozhočímu při prohlídce zubů skočí až na hlavu a celého ho opusinkuje, ale bohužel to rozhodčí určitě neocení

Právě, že stojí moc pěkně. Na 9měsíců SUPER . Určitě se dobře umístíte, dívala jsem se, že jste tam 3 ve třídě mladých - věřím, že to bude na CAJCe! Někteří rozhodčí právě oceňují takovouto povahu, že pes projevuje radost. U mladých se s tím tak nějak počítá. Důležitý je, aby nevrčela, ale z opusinkování bych si nic nedělala. Pokud je ten člověk normální, bude to naopak kvitovat jako kladný povahový rys.

7.4.2006 16:32

verivery napsal(a):
Právě, že stojí moc pěkně. Na 9měsíců SUPER . Určitě se dobře umístíte, dívala jsem se, že jste tam 3 ve třídě mladých - věřím, že to bude na CAJCe! Někteří rozhodčí právě oceňují takovouto povahu, že pes projevuje radost. U mladých se s tím tak nějak počítá. Důležitý je, aby nevrčela, ale z opusinkování bych si nic nedělala. Pokud je ten člověk normální, bude to naopak kvitovat jako kladný povahový rys.

Dík. Je fakt krásná, ale myslím, že CAJC nebude. Bude se tam vystavovat její sestra a tu má Panýrek, takže si myslím, že jsme beze šance

8.4.2006 11:47

alma napsal(a):
Dík. Je fakt krásná, ale myslím, že CAJC nebude. Bude se tam vystavovat její sestra a tu má Panýrek, takže si myslím, že jsme beze šance

nikdy neříkej nikdy

9.4.2006 12:38

lucky napsal(a):
nikdy neříkej nikdy

Děkuji všem, kdo jste nám drželi palce !!! Byl to CAJC ! Naše Baby Boom zabodovala !! A Evička přidala CACe !!!! Fakt veleúspěšný den !!! Náš odchovanec borderák Výborný 1, CAC, Národní vítěz v obrovské kokurenci.

Přikládám fotku naší nejmladší z kruhu.

9.4.2006 21:37

verivery napsal(a):

Já s Brusinkou (kavalírka) jsme dopadly dobře. Dostala V2, s krásným posudkem,. Škoda, že bez titulu, ale opravdu nevím proč - při pohledu na posudek a na to, co mi rozhodčí říkala. Ale nevadí, i tak jsem moc spokojená, Brusinka se snažila. A já taky.
Nevím, jestli se to výstaviště nějak nenafouklo, nebo jestli nebylo snad méně diváků, než je obvyklé, ale připadalo mi, že je tam dost místa - tolik se po psech nešlapalo, a kruhy, až na to, že hrozně klouzaly, únosně velké (nebo únosně malé). Tentokrát se mi Ostrava líbila. Asi v ni najdu zalíbení.

9.4.2006 22:30

alma napsal(a):
Děkuji všem, kdo jste nám drželi palce !!! Byl to CAJC ! Naše Baby Boom zabodovala !! A Evička přidala CACe !!!! Fakt veleúspěšný den !!! Náš odchovanec borderák Výborný 1, CAC, Národní vítěz v obrovské kokurenci.

Přikládám fotku naší nejmladší z kruhu.

Cyro Mountain Almanach - CAC NV BOB Gratuluji

9.4.2006 22:36

verivery napsal(a):

JJ, Brusi byla moc šikovná ! Celá se potatila a nejlépe se převedla.Tady fotky Brusinky z kruhu.

9.4.2006 22:53

laten napsal(a):

Lagotto Romagnolo - Adolf L.R. z Máchova kraje - V 1, CAJC, BOB

10.4.2006 09:26

cin cin napsal(a):
Lagotto Romagnolo - Adolf L.R. z Máchova kraje - V 1, CAJC, BOB

Jéjda, to jsou nádherní pejsci, čímpak je krmíte, že mají tak krásnou srst?

10.4.2006 09:33

laten napsal(a):

Koukám ,že nás někdo fotil a ani o tom nevím :-) Byl tam trošku blázinec a nestíhala jsem vše sledovat.Přišli se nám ukázat se dvěma Montyho potomky a každému jsem se snažila věnovat.Ale den vyšel opravdu hezky.Počasí super,velký kruh na trávě,paráda...Taky jsme se konečně zkamarádili s Daréskem,heč :-) Fotky dodám později.

10.4.2006 21:14

cin cin napsal(a):
JJ, Brusi byla moc šikovná ! Celá se potatila a nejlépe se převedla.Tady fotky Brusinky z kruhu.

moc se mi líbili rotvíci (náhodou jejich fotečky z výstavy někdo nemáte ? nějak mi zblbnul foták a zůstalo mi jen pár nepatrných momentů) dík

Přidejte reakci

Přidat smajlík