verivery
napsal(a):
Kdo jedete o víkendu do Ostravy?
Tak my jdeme Ten zvědavý houmlesák vzadu za oknem doufám zůstane v Olomouci
verivery
napsal(a):
My jedeme taky - v sobotu i v neděli.V so s Lagottem a v neděli s Kingy a Naháčem.
verivery
napsal(a):
A s jakýma? Hoďte info nebo fotku.
Zcela vyjímečně budeme vystavovat oba dva dny, v sobotu podle třídy a skupiny a v neděli máme klubovku - Chovatelský Klub maďarských pasteveckých plemen. Pokud budete mít čas a chuť, přijďte se podívat!
Tak tady dávám foto.Na řadu pujdem počítám asi tak okolo poledne,budeme venku,asi v podzemkách.Tak se budeme chodit ohřívat dovnitř a budeme okukovat.
aranka
napsal(a):
Tak tady dávám foto.Na řadu pujdem počítám asi tak okolo poledne,budeme venku,asi v podzemkách.Tak se budeme chodit ohřívat dovnitř a budeme okukovat.
Já doufám, že už bude hezky. Na víkend hlásí 16-18°C, tak to se spíš půjdeme my do garáží chladit .
To: Aranka - co to je pesana? Promiň můj školácký dotaz, ale já se v těchto typech neorientuji.
verivery
napsal(a):
Já doufám, že už bude hezky. Na víkend hlásí 16-18°C, tak to se spíš půjdeme my do garáží chladit .
To: Aranka - co to je pesana? Promiň můj školácký dotaz, ale já se v těchto typech neorientuji.
To je bernardýn,konkrétně fenka krátkosrstého svatobernardského psa.Ještě tam budeme mít psa dlouhosrstého.
aranka
napsal(a):
To je bernardýn,konkrétně fenka krátkosrstého svatobernardského psa.Ještě tam budeme mít psa dlouhosrstého.
No to mě právě zmátlo!! Ta srst. Na bernardýna jsem to typovala hned, ale zmátla mě ta krátká srst. Co jsem viděla bernardýny, byli to takový chlupáči - dlouhosrstí. Tak nejsem úplně tak mimo.
lmusa
napsal(a):
Tak my jdeme Ten zvědavý houmlesák vzadu za oknem doufám zůstane v Olomouci
Homeless obhlížel večeři Akorát vybral trochu nešikovně, sice hodně masa, ale měl by trochu problém s odchytem. Byli jste v tom Háčku nebo co to bylo (prosklený malý pavilon, vedle záchodky, vystavovatelé venku)? Zdá se mi, že tam máte kolem sebe nějak moc místa
verivery
napsal(a):
No to mě právě zmátlo!! Ta srst. Na bernardýna jsem to typovala hned, ale zmátla mě ta krátká srst. Co jsem viděla bernardýny, byli to takový chlupáči - dlouhosrstí. Tak nejsem úplně tak mimo.
Kraťasů je tady velice málo,ale situace se zlepšuje,jsou bezúdržbový.A tady je náš dlouhosrstý hafan.
verivery
napsal(a):
Homeless obhlížel večeři Akorát vybral trochu nešikovně, sice hodně masa, ale měl by trochu problém s odchytem. Byli jste v tom Háčku nebo co to bylo (prosklený malý pavilon, vedle záchodky, vystavovatelé venku)? Zdá se mi, že tam máte kolem sebe nějak moc místa
Tak to mě napadlo taky...., že vyhlíží večeři
Já ani nevím, co to byl za pavilon. Bylo to v rohu a nikam se nedalo dostat. Naštěstí jsme byli mezi prvními, tak jsme "urvali" místečko. Jinak uličky úplně ucpané lidmi se psy. A jestli tam byly záchodky, tak to mi zůstalo utajeno
aranka
napsal(a):
Kraťasů je tady velice málo,ale situace se zlepšuje,jsou bezúdržbový.A tady je náš dlouhosrstý hafan.
ten je nádherný! Fakt kus psa....miluji tyhle mohutné hafany.
Do Ostravy jedeme taky s naším Darésem, ale nevím, jak dopadneme. Ten blbec si v úterý vyvrátil prst na přední a skákal o třech. Dostal léky, na RTG bylo vidět, že zlomený není, jen kloub dostal zabrat...nevím, co ten blázen dělal. Takže doufáme, že do neděle bude chodit čistě....uvidíme. Třeba začne v kruhu pajdat. Snad ne.
lucky
napsal(a):
ten je nádherný! Fakt kus psa....miluji tyhle mohutné hafany.
Do Ostravy jedeme taky s naším Darésem, ale nevím, jak dopadneme. Ten blbec si v úterý vyvrátil prst na přední a skákal o třech. Dostal léky, na RTG bylo vidět, že zlomený není, jen kloub dostal zabrat...nevím, co ten blázen dělal. Takže doufáme, že do neděle bude chodit čistě....uvidíme. Třeba začne v kruhu pajdat. Snad ne.
Náš hovawart Bray-bo jde na první výstavu a tak jsem zvědavá,jak si povede.Jinak všem držím palce.
verivery
napsal(a):
Jedu v neděli s chodským psem...
verivery
napsal(a):
My jsme v neděli s Montym (pyrenejský horský pes)
verivery
napsal(a):
No tak já se tedy taky přidám, sice jsem chodím velmi málo, ale snad se na mě nebudete zlobit. S Daréskem se na výstavách potkáváme, loni v Ostravě jsme společně vymrzli v garážích. Míváme s fundláky většinou kruh vedle sebe. Velká nepojede, neboť se se zpožděním začala hárat.
kika
napsal(a):
No tak já se tedy taky přidám, sice jsem chodím velmi málo, ale snad se na mě nebudete zlobit. S Daréskem se na výstavách potkáváme, loni v Ostravě jsme společně vymrzli v garážích. Míváme s fundláky většinou kruh vedle sebe. Velká nepojede, neboť se se zpožděním začala hárat.
Ano! To si pamatuji! Brrr....jen si na to vzpomenu! Tentokrát budu navlečená až po uši! Jo, jo, byli krásní berňáčci vedle nás! Takže mrknu. A na Montyho se snad taky podívám, doufám, že to vyjde časově a budou pyrenejáci někde blízko NF.
lucky
napsal(a):
Ano! To si pamatuji! Brrr....jen si na to vzpomenu! Tentokrát budu navlečená až po uši! Jo, jo, byli krásní berňáčci vedle nás! Takže mrknu. A na Montyho se snad taky podívám, doufám, že to vyjde časově a budou pyrenejáci někde blízko NF.
Letos prý budeme zase venku. Jak Vy? Už se těším
verivery
napsal(a):
Ahojky, tak v Ostrave budu v sobotu i v nedeli. V sobotu na čumendu a v neděli s pekiňákem. Kdyby někdo měl zájem klidně přijďte pokecat.
verivery
napsal(a):
Bude pěkně, nebojte. Už dneska to vypadá na slunný víkend. Nakonec budeme závidět těm venku, že si užijí pěkného počasí . My už jedeme dneska, takže všem přeji hodně výstavních úspěchů
a třeba se tam potkáme.
Veronika + Lenke
lucky
napsal(a):
No, to má radost.... zase venku.
Zrovna jdu česat Darése.
Taky se těším, jen nevím, zda mi nezačne kulhat, když má odražený prst, ale už je docela dobrý, ale po námaze prý může začít ještě lehce napadat, tak budeme doufat.
Budeme vystavovat dvě australajdy. Mladou úplně poprvé, tak doufám, že neuděláme ostudu.
alma
napsal(a):
Budeme vystavovat dvě australajdy. Mladou úplně poprvé, tak doufám, že neuděláme ostudu.
A mladoška
verivery
napsal(a):
JE SUPER! Krásný postoj Kolik jí je?
Díky. Zrovna dneska je jí 9 měsíců. Super postoj? Jsme ji fotili půl hodiny, ona nepostojí a nakonec se to povedlo, ale už byla tma
Ale cvičíme poctivě. Stát umí pěkně, horší to bude s běháním a s láskou k lidem. Rozhočímu při prohlídce zubů skočí až na hlavu a celého ho opusinkuje, ale bohužel to rozhodčí určitě neocení
alma
napsal(a):
Díky. Zrovna dneska je jí 9 měsíců. Super postoj? Jsme ji fotili půl hodiny, ona nepostojí a nakonec se to povedlo, ale už byla tma
Ale cvičíme poctivě. Stát umí pěkně, horší to bude s běháním a s láskou k lidem. Rozhočímu při prohlídce zubů skočí až na hlavu a celého ho opusinkuje, ale bohužel to rozhodčí určitě neocení
Právě, že stojí moc pěkně. Na 9měsíců SUPER . Určitě se dobře umístíte, dívala jsem se, že jste tam 3 ve třídě mladých - věřím, že to bude na CAJCe! Někteří rozhodčí právě oceňují takovouto povahu, že pes projevuje radost. U mladých se s tím tak nějak počítá. Důležitý je, aby nevrčela, ale z opusinkování bych si nic nedělala. Pokud je ten člověk normální, bude to naopak kvitovat jako kladný povahový rys.
verivery
napsal(a):
Právě, že stojí moc pěkně. Na 9měsíců SUPER . Určitě se dobře umístíte, dívala jsem se, že jste tam 3 ve třídě mladých - věřím, že to bude na CAJCe! Někteří rozhodčí právě oceňují takovouto povahu, že pes projevuje radost. U mladých se s tím tak nějak počítá. Důležitý je, aby nevrčela, ale z opusinkování bych si nic nedělala. Pokud je ten člověk normální, bude to naopak kvitovat jako kladný povahový rys.
Dík. Je fakt krásná, ale myslím, že CAJC nebude. Bude se tam vystavovat její sestra a tu má Panýrek, takže si myslím, že jsme beze šance
lucky
napsal(a):
nikdy neříkej nikdy
Děkuji všem, kdo jste nám drželi palce !!! Byl to CAJC ! Naše Baby Boom zabodovala !! A Evička přidala CACe !!!! Fakt veleúspěšný den !!! Náš odchovanec borderák Výborný 1, CAC, Národní vítěz v obrovské kokurenci.
Přikládám fotku naší nejmladší z kruhu.
verivery
napsal(a):
Já s Brusinkou (kavalírka) jsme dopadly dobře. Dostala V2, s krásným posudkem,. Škoda, že bez titulu, ale opravdu nevím proč - při pohledu na posudek a na to, co mi rozhodčí říkala. Ale nevadí, i tak jsem moc spokojená, Brusinka se snažila. A já taky.
Nevím, jestli se to výstaviště nějak nenafouklo, nebo jestli nebylo snad méně diváků, než je obvyklé, ale připadalo mi, že je tam dost místa - tolik se po psech nešlapalo, a kruhy, až na to, že hrozně klouzaly, únosně velké (nebo únosně malé). Tentokrát se mi Ostrava líbila. Asi v ni najdu zalíbení
.
alma
napsal(a):
Děkuji všem, kdo jste nám drželi palce !!! Byl to CAJC ! Naše Baby Boom zabodovala !! A Evička přidala CACe !!!! Fakt veleúspěšný den !!! Náš odchovanec borderák Výborný 1, CAC, Národní vítěz v obrovské kokurenci.
Přikládám fotku naší nejmladší z kruhu.
Cyro Mountain Almanach - CAC NV BOB
Gratuluji
verivery
napsal(a):
JJ, Brusi byla moc šikovná ! Celá se potatila a nejlépe se převedla.Tady fotky Brusinky z kruhu.
laten
napsal(a):
Gratuluji
Lagotto Romagnolo - Adolf L.R. z Máchova kraje - V 1, CAJC, BOB
laten
napsal(a):
Gratuluji
Koukám ,že nás někdo fotil a ani o tom nevím :-) Byl tam trošku blázinec a nestíhala jsem vše sledovat.Přišli se nám ukázat se dvěma Montyho potomky a každému jsem se snažila věnovat.Ale den vyšel opravdu hezky.Počasí super,velký kruh na trávě,paráda...Taky jsme se konečně zkamarádili s Daréskem,heč :-) Fotky dodám později.