Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2009 15:07
impact

XXX.XXX.209.78

O víkendu byli v Brně ukradeni tři psi - dva pitbullové a fenka SAO.

Prosíme všechny, kteří by cokoliv o krádeži zaslechli, aby nás ihned informovali.

Prosím....

24.2.2009 15:07
impact

XXX.XXX.209.78

impact napsal(a):

Prosíme všechny, kteří by cokoliv o krádeži zaslechli, aby nás ihned informovali.

Prosím....

Pitbull

24.2.2009 15:08
impact

XXX.XXX.209.78

impact napsal(a):

Prosím....

Pitbullka

24.2.2009 15:51
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

impact napsal(a):

Prosím....

Jak se může dát SAO ukrást? To ho před tím uspali flusačkou ... ?

24.2.2009 15:56
impact

XXX.XXX.209.78

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Jak se může dát SAO ukrást? To ho před tím uspali flusačkou ... ?

Někteří psi jsou prostě moc hodní...

24.2.2009 16:10
mucholabka

XXX.XXX.96.34

impact napsal(a):

Prosím....

Nebylo by případně dobré dát sem to tel. číslo, zda ho náhodou někdo nezná? Příp. ten mejl, ze kterého přišly fotky?

24.2.2009 16:11
impact

XXX.XXX.209.78

mucholabka napsal(a):
Nebylo by případně dobré dát sem to tel. číslo, zda ho náhodou někdo nezná? Příp. ten mejl, ze kterého přišly fotky?

Ty lidi už máme. Teď hledáme psy...

24.2.2009 16:13
hankaapes

XXX.XXX.101.77

impact napsal(a):

držím palce a těm zlodějům bych s čistým svědomím usekla obě ruce.

24.2.2009 16:14
mucholabka

XXX.XXX.96.34

impact napsal(a):

Aha, to mi nikdo neřek :-) A jsou to ti oni, o kterých se to myslelo?

24.2.2009 16:34
impact

XXX.XXX.209.78

mucholabka napsal(a):
Aha, to mi nikdo neřek :-) A jsou to ti oni, o kterých se to myslelo?

To se pozná, až jim bude kriminálka dělat ťuky ťuk na dveře...

Virtuální svět je ku*wa prodejná a čék by fakt nevěřil, co všechno na něm najde, když se do toho opravdu pustí s pitbullí vervou....

24.2.2009 16:34
impact

XXX.XXX.209.78

hankaapes napsal(a):
držím palce a těm zlodějům bych s čistým svědomím usekla obě ruce.

Tak to jsme dvě.

24.2.2009 17:02
jezevec

XXX.XXX.2.12

impact napsal(a):

Počkat, oni vám zloději poslali fotku ukradených psů, nebo jak? Jinak lidi jsou dneska fakt sv.ně.

24.2.2009 17:04
impact

XXX.XXX.209.78

jezevec napsal(a):
Počkat, oni vám zloději poslali fotku ukradených psů, nebo jak? Jinak lidi jsou dneska fakt sv.ně.

Ukradli kámošce psi, ptž jsou prostě chovaní na úvazech a dotyční si vytvořili fantazii o tom, že jsou týraní...

24.2.2009 17:08
mucholabka

XXX.XXX.96.34

jezevec napsal(a):

No, dá se i říct, že zloději poslali fotky psů, které chtějí ukrást

24.2.2009 17:12
impact

XXX.XXX.209.78

mucholabka napsal(a):
No, dá se i říct, že zloději poslali fotky psů, které chtějí ukrást

24.2.2009 17:32
impact

XXX.XXX.209.78

Pokud hodláš rýpat a zabíhat do OT, tak tě zablokuju. A je mi to naprosto šumák.

24.2.2009 18:35
lilinka

XXX.XXX.25.82

impact napsal(a):

Impact prosím řeknete mi co se stalo? To jsou ti psíci jak byli jednou v tv jak tam hořelo v chatce? a kurnik kdo je ukradl? jsou ty lidi blbý nebo co??? A kde jsou teda pejsci když už ne u těch zlodějů? To je prodali někomu nebo co? To si myslí že se budou mít u někoho jinýho líp? Navíc když je vystavý takovejm stresům??? Já to fakt nechápu, některý lidi bych vraždila... Nevím co tam bylo, že je to vymazáno, ale asi zase nějakej rejpálek že? vyprdněte se ně... Snad se pejsci najdou pokud teda o nich už něco nevíte.

24.2.2009 18:57
impact

XXX.XXX.209.78

lilinka napsal(a):
Impact prosím řeknete mi co se stalo? To jsou ti psíci jak byli jednou v tv jak tam hořelo v chatce? a kurnik kdo je ukradl? jsou ty lidi blbý nebo co??? A kde jsou teda pejsci když už ne u těch zlodějů? To je prodali někomu nebo co? To si myslí že se budou mít u někoho jinýho líp? Navíc když je vystavý takovejm stresům??? Já to fakt nechápu, některý lidi bych vraždila... Nevím co tam bylo, že je to vymazáno, ale asi zase nějakej rejpálek že? vyprdněte se ně... Snad se pejsci najdou pokud teda o nich už něco nevíte.

Prostě si někdo myslel, že když jsou na úvaze, tak jsou automaticky týraní a rozhodnul se je ukrát. Psy v cenách řádově desetitisíců prostě odvázal a odvezl...

Líp se mít budou těžko, naopak si myslím, že člověk neznalý by mohl mít hodně velký problém a lidé znalý jsou už zpraveni o tom, že to jsou psi kradení. nehledě na to, že na konkrétní jména jsou už podána trestní oznámení.

Je to jak sjem psala výše - virtuální svět je ku**a prodejná a opravdu tam najdeš tolik věcí, že se i ty lidi budou divit i ušima... Bohužel nechtějí slyšet na dobré slovo...

Rejpálek tam byla kettysharp. nesnáší mě a tak hledá, kde by rejpala.

Jinak psi jsou nabízeni dalším lidem, resp. hledali pro ně umístění ještě před krádeží. Naštěstí lidi, kteří byli krz tohle kontaktováni, zažili rozum a řekli nám to. Sice zpětně, ale řekli. Tže víme, kdo to byl.

24.2.2009 19:02
lilinka

XXX.XXX.25.82

impact napsal(a):
Prostě si někdo myslel, že když jsou na úvaze, tak jsou automaticky týraní a rozhodnul se je ukrát. Psy v cenách řádově desetitisíců prostě odvázal a odvezl...

Líp se mít budou těžko, naopak si myslím, že člověk neznalý by mohl mít hodně velký problém a lidé znalý jsou už zpraveni o tom, že to jsou psi kradení. nehledě na to, že na konkrétní jména jsou už podána trestní oznámení.

Je to jak sjem psala výše - virtuální svět je ku**a prodejná a opravdu tam najdeš tolik věcí, že se i ty lidi budou divit i ušima... Bohužel nechtějí slyšet na dobré slovo...

Jinak psi jsou nabízeni dalším lidem, resp. hledali pro ně umístění ještě před krádeží. Naštěstí lidi, kteří byli krz tohle kontaktováni, zažili rozum a řekli nám to. Sice zpětně, ale řekli. Tže víme, kdo to byl.

Tak držím pěsti ať to dobře dopadne... Věřím, že psi týraní nebyly a že spíš tím, že je odvedli od lidí na který byli zvyklý nebo je prodali samostatně a rozděli bude pro pejsky větší problém, vím jak pitové dokáží být závislý na majitelých-tchýně má taky dva piťáky a jsou to závisláčci... kdyžtak napiště co se děje dál...

24.2.2009 19:30
impact

XXX.XXX.8.131

lilinka napsal(a):

Jo a s tou shorelou chatou to nema nic spolecneho. Je to jiny kennel.

24.2.2009 19:38
mucholabka

XXX.XXX.30.80

impact napsal(a):
Jo a s tou shorelou chatou to nema nic spolecneho. Je to jiny kennel.

V tomto se stavím za impact, ti psi skutečně týráni nebyli, naopak na zimu tlustí, postaráno o ně bylo skvěle, každopádně kdyby ještě někomu byl nabízen SAO nebo pit, je dobré být obezřetný a dát vědět.

24.2.2009 21:12
jezevec

XXX.XXX.2.10

impact napsal(a):

Je k tomuhle tématu někde nějaká diskuze? Nebo odkaz, kde jsou psi nabízeni?

24.2.2009 22:47
impact

XXX.XXX.164.195

jezevec napsal(a):
Je k tomuhle tématu někde nějaká diskuze? Nebo odkaz, kde jsou psi nabízeni?

Neni. Resime to soukrome. Blizsi info u me na mejlu, odpovim zitra.

25.2.2009 10:41
hankaapes

XXX.XXX.101.77

mucholabka napsal(a):
V tomto se stavím za impact, ti psi skutečně týráni nebyli, naopak na zimu tlustí, postaráno o ně bylo skvěle, každopádně kdyby ještě někomu byl nabízen SAO nebo pit, je dobré být obezřetný a dát vědět.

Jak to pokračuje, je aspoň naděje že je najdete včas, než zmizí bůhví kde?

25.2.2009 10:45
impact

XXX.XXX.209.78

hankaapes napsal(a):
Jak to pokračuje, je aspoň naděje že je najdete včas, než zmizí bůhví kde?

Psi nejsou zatím... Těžko říct, jestli budou. Ale máme zase o něco víc info o zlodějích a má to kriminálka...

25.2.2009 10:50
hankaapes

XXX.XXX.101.77

impact napsal(a):
Psi nejsou zatím... Těžko říct, jestli budou. Ale máme zase o něco víc info o zlodějích a má to kriminálka...

Hm, nedělám si naděje, že by u nás zafungovala spravedlnost, a že by s tím poliši něco udělali, ale snad přece jenom. Tak se držte a "bojujte"

25.2.2009 17:34
impact

XXX.XXX.209.78

hankaapes napsal(a):
Hm, nedělám si naděje, že by u nás zafungovala spravedlnost, a že by s tím poliši něco udělali, ale snad přece jenom. Tak se držte a "bojujte"

Tak vzhledem k tomu, že jsme jim ty lidi naservírovali téměř až pod nos by s tím snad mohli hnout...

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.2.2009 07:23

impact napsal(a):
Někteří psi jsou prostě moc hodní...

Třeba byli ti psi rádi, že se jim jde aspoň někdo věnovat, byť cizí člověk. Měli jsme kavkazanku, a nedovedu i představit, že by se nechala odvést. Ale NIKDY nebyla na řetěze...

26.2.2009 09:10
mucholabka

XXX.XXX.30.80

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Třeba byli ti psi rádi, že se jim jde aspoň někdo věnovat, byť cizí člověk. Měli jsme kavkazanku, a nedovedu i představit, že by se nechala odvést. Ale NIKDY nebyla na řetěze...

Piti jsou prostě takoví, i kdyby byli pět minut sami, tak tě po pěti minutách vítají, jako kdyby nikdy člověka neviděli.

26.2.2009 09:17
aliiiiik

XXX.XXX.224.5

impact napsal(a):
Tak vzhledem k tomu, že jsme jim ty lidi naservírovali téměř až pod nos by s tím snad mohli hnout...

Taky se pridam jak tohle nekdo muze udelat taky bych jim za to sekala pazoury.Cela rodina se modlime aby se pejsanci brzy nasli a byli v poradku!

26.2.2009 11:29

mucholabka napsal(a):
Piti jsou prostě takoví, i kdyby byli pět minut sami, tak tě po pěti minutách vítají, jako kdyby nikdy člověka neviděli.

A ta středoasijka??

26.2.2009 11:35
impact

XXX.XXX.209.78

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A ta středoasijka??

Ta SAO tam byla krz hlídání těch pitů. Je to vcelku běžná věc u chovatelů APBT, že maj ještě jiný hlídací plemeno, který má pity strážit, ptž jsou to většinou vemena, co jdou s každým.

To, že nezafungovala jako hlídač je věc jiná.

26.2.2009 23:19
janiska

XXX.XXX.82.178

aliiiiik napsal(a):
Taky se pridam jak tohle nekdo muze udelat taky bych jim za to sekala pazoury.Cela rodina se modlime aby se pejsanci brzy nasli a byli v poradku!

Nám z objektu tady na Novojíčínsku ukradli bandožku z areálu,kde hlídala,zrovna v době kdy hárala.....komplet se všemi jejími věcmi a kousek dál bydlí frajer,který po ní pásl už dlouho,chová pity a jiné a dospělé psy cvičí na psí zápasy..pořád povídal o tom,že po ní a agresivním pitovi by byla skvělá štěnata do arény....cajti vědí,že tam může být,ale prý tam mají strach jít kvůli množství agresivních psích jedinců....A první otázka byla-a neutekla? A naše odpovědˇ----a vzala si sebou všechny své věci? I nový pytel krmení z bunky,která byla taky otevřená? Ahha,to byla jediná odpovědˇ....Hledáme ji od listopadu.....

26.2.2009 23:48
mucholabka

XXX.XXX.96.229

janiska napsal(a):
Nám z objektu tady na Novojíčínsku ukradli bandožku z areálu,kde hlídala,zrovna v době kdy hárala.....komplet se všemi jejími věcmi a kousek dál bydlí frajer,který po ní pásl už dlouho,chová pity a jiné a dospělé psy cvičí na psí zápasy..pořád povídal o tom,že po ní a agresivním pitovi by byla skvělá štěnata do arény....cajti vědí,že tam může být,ale prý tam mají strach jít kvůli množství agresivních psích jedinců....A první otázka byla-a neutekla? A naše odpovědˇ----a vzala si sebou všechny své věci? I nový pytel krmení z bunky,která byla taky otevřená? Ahha,to byla jediná odpovědˇ....Hledáme ji od listopadu.....

Jak se ten týpek jmenuje? A kde na novojičínsku? Vím tam o jednom kennelu, ale týpek vypadal rozumně.

27.2.2009 19:40
samhawkins

XXX.XXX.204.220

impact napsal(a):

Prosím....

Je mi Lenči a psů líto, chudák .... :( :( :( Snad se brzy najdou.

6.3.2009 10:29
katcha

XXX.XXX.5.37

impact napsal(a):

Prosím....

Ahoj Impact, můžu se zeptat, jak to vypadá s těmi pesany?

9.3.2009 09:37
hankaapes

XXX.XXX.101.77

katcha napsal(a):
Ahoj Impact, můžu se zeptat, jak to vypadá s těmi pesany?

Jenom posunuju, snad se najdou.

13.3.2009 10:14
hankaapes

XXX.XXX.101.77

hankaapes napsal(a):
Jenom posunuju, snad se najdou.

Kruciš, přece se ti psi musí najít.

15.3.2009 15:39
lisakova

XXX.XXX.66.22

impact napsal(a):

Prosím....

Zdravim, už se ohledně těch ukradených psů něco ví? Tuhle mi volala kamrádka od AST a řikala mi o nich.

15.3.2009 15:59
impact

XXX.XXX.178.82

lisakova napsal(a):
Zdravim, už se ohledně těch ukradených psů něco ví? Tuhle mi volala kamrádka od AST a řikala mi o nich.

Nic....

15.3.2009 19:13
janiska

XXX.XXX.66.122

mucholabka napsal(a):
Jak se ten týpek jmenuje? A kde na novojičínsku? Vím tam o jednom kennelu, ale týpek vypadal rozumně.

Sedlnice,kousek od Mošnova,frajer tam vaří fet....a je tak trochu magor,takže tam soudruzi nevlezou ani náhodou...

21.5.2009 13:04
kachnicka1986

XXX.XXX.188.92

impact napsal(a):

Prosím....

Ahoj, vzheldem k tomu, že se tohle téma rozjelo na nemoderce. Tak mě napadlo, zda se ví něco nového o psech? Nebo zda už za to byl někodo potrestán. Nebo prostě jak to pokračuje?
Jinak Impact dovolím si s tebou nesouhlasit, že se psi měli dobře . Alespoň podle těch fotek na které je odkaz na nemoderce. Ale třeba byla skueřčnost jiná a tahle nafocená situace byla jen výjmečná...
A doufám, že můžu projejit názor, aniž bys mě smazala

21.5.2009 13:08
impact

XXX.XXX.209.78

kachnicka1986 napsal(a):
Ahoj, vzheldem k tomu, že se tohle téma rozjelo na nemoderce. Tak mě napadlo, zda se ví něco nového o psech? Nebo zda už za to byl někodo potrestán. Nebo prostě jak to pokračuje?
Jinak Impact dovolím si s tebou nesouhlasit, že se psi měli dobře . Alespoň podle těch fotek na které je odkaz na nemoderce. Ale třeba byla skueřčnost jiná a tahle nafocená situace byla jen výjmečná...
A doufám, že můžu projejit názor, aniž bys mě smazala

Taky si dovolím sama se sebou nesouhlasit....

21.5.2009 13:16
hillary

XXX.XXX.1.235

impact napsal(a):
Taky si dovolím sama se sebou nesouhlasit....

Je fakt,že podle těch fotek se ti psi neměli bůhvíjak skvěle..takže možná se teď vážně mají líp...Krádež možná není ideální řešení,ale na druhou stranu...Ale,nebyla jsem tam,těžko soudit..

Přidejte reakci

Přidat smajlík