Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2005 20:23

Prosím můžete se ozvat někdo kdo chove taky maltézáčka?

26.5.2005 14:48

enny1977 napsal(a):

tak toto je naše fenečka Eda.. takový samorost

28.5.2005 11:38

listicka napsal(a):
tak toto je naše fenečka Eda.. takový samorost

Tady je nejúspěšnější a nejkrásnější pes v celé Evropě - Paper man Mary Evan - maltézáček....
PS : není můj, ale je nádhernej ( dokonce se si ho i hladila )

28.5.2005 11:39

michelle napsal(a):
Tady je nejúspěšnější a nejkrásnější pes v celé Evropě - Paper man Mary Evan - maltézáček....
PS : není můj, ale je nádhernej ( dokonce se si ho i hladila )

Tady je další....

28.5.2005 11:44

michelle napsal(a):
Tady je další....

Tady jsou stránky chovatelské stanice MonWhite Star ( tam Paper Man žije a je tam odkaz i na něj ):
http://www.maltez.cz/

2.6.2005 20:29

michelle napsal(a):
Tady jsou stránky chovatelské stanice MonWhite Star ( tam Paper Man žije a je tam odkaz i na něj ):
http://www.maltez.cz/

Toto je můj malý lump Sam

2.6.2005 20:32

sshhaarraa napsal(a):
Toto je můj malý lump Sam

A takhle spinká

2.6.2005 20:34

sshhaarraa napsal(a):
A takhle spinká

A tady v celé své kráse

4.6.2005 12:14

sshhaarraa napsal(a):
A tady v celé své kráse

Našla jsem ještě jednoho roztomilýho....

4.6.2005 12:14

michelle napsal(a):
Našla jsem ještě jednoho roztomilýho....

a další...

4.6.2005 12:15

michelle napsal(a):
a další...

A do třetice všeho dobrého...

4.6.2005 12:17

sshhaarraa napsal(a):
A tady v celé své kráse

Nejsou tady žádný štěńátka, tak sem nějaký dám....

4.6.2005 12:18

michelle napsal(a):

Nejsou roztomilý??

4.6.2005 12:19

michelle napsal(a):

Tady jsou taky nějaký hezoučký...

4.6.2005 12:20

michelle napsal(a):

A tady jsou úplný mimča...

4.6.2005 12:21

michelle napsal(a):

Ještě jedna fotka...

4.6.2005 12:22

michelle napsal(a):
Ještě jedna fotka...

A teď už fakt poslední...

7.6.2005 20:23

sshhaarraa napsal(a):
A tady v celé své kráse

Mnohem víc se mi líbí ti vaši ostříhaní střapatí psíčci než ty načesaný hračky.

3.8.2006 12:44

enny1977 napsal(a):

ahojky, také chovám maltézáčky, mám jich doma 6. Kolik jich máte Vy?
Přidávám foto synovce Papper Manna. Jmenuje se Union Jack a je to náš Šmoulínek

3.8.2006 13:26

katri napsal(a):
ahojky, také chovám maltézáčky, mám jich doma 6. Kolik jich máte Vy?
Přidávám foto synovce Papper Manna. Jmenuje se Union Jack a je to náš Šmoulínek

Toto je Cmoky Pleasure of Friendship, vždy na Evropských a Světových výstavách dopadne lépe jak Paper Man, čím to asi bude?

3.8.2006 13:27

black napsal(a):
Toto je Cmoky Pleasure of Friendship, vždy na Evropských a Světových výstavách dopadne lépe jak Paper Man, čím to asi bude?

Cmokyho polosestra šampionka Fůnička Ufuněná

3.8.2006 18:07

black napsal(a):

Já myslela že toto forum je o lidech kteří mají rádi maltézáčky a chtějí se o tu lásku a radost podělit. A ne o tom kdo je LEPŠÍ. Je jedno jak pejsek vypadá, hlavně že ho má někdo rád a nezavírá jej do klece.

4.8.2006 01:10

katri napsal(a):
Já myslela že toto forum je o lidech kteří mají rádi maltézáčky a chtějí se o tu lásku a radost podělit. A ne o tom kdo je LEPŠÍ. Je jedno jak pejsek vypadá, hlavně že ho má někdo rád a nezavírá jej do klece.

A PROČ BY MĚL NĚKDO MALTÉZE ZAVÍRAT DO KLECE????????????

4.8.2006 01:12

cmoky napsal(a):

A POKUD PES NEVYPADÁ JAKO MALTÉZ,MŮŽE BÝT MOC PRIMA,MOHOU HO MAJITELÉ MILOVAT,ALE NENÍ TO MALTÉZ!

4.8.2006 13:24

cmoky napsal(a):

Nevím jak Vy ale já jsem se osobně setkala s paní co chová nebo spíš chovala Maltézáky v kleci. Mám od ní skoro 2 letou fenečku.Tu si ona sama koupila a po roce zjistila že fena je v takovém stavu že by neodchovala žádná štěňata a tak ji za dost draho prodala. Když jsme si fenku dovezli domu, byla v katastrofálním stavu, to že měla zničenou srst my nevadilo ale to že neměla žádné svaly a pořádně nemohla chodit to byla síla. Teď po roce co jí máme jí nikdo nemůže poznat. Vesele dovádí s našimi ostatními psy, nádherně se osvalila a je to můj největší závisláček.

4.8.2006 20:01

katri napsal(a):
Nevím jak Vy ale já jsem se osobně setkala s paní co chová nebo spíš chovala Maltézáky v kleci. Mám od ní skoro 2 letou fenečku.Tu si ona sama koupila a po roce zjistila že fena je v takovém stavu že by neodchovala žádná štěňata a tak ji za dost draho prodala. Když jsme si fenku dovezli domu, byla v katastrofálním stavu, to že měla zničenou srst my nevadilo ale to že neměla žádné svaly a pořádně nemohla chodit to byla síla. Teď po roce co jí máme jí nikdo nemůže poznat. Vesele dovádí s našimi ostatními psy, nádherně se osvalila a je to můj největší závisláček.

A mohu vědět od koho máte tuto fenečku?Děkuji

5.8.2006 13:18

black napsal(a):
A mohu vědět od koho máte tuto fenečku?Děkuji

Od nejmenovaných lidí ze Severních Čech poblíž Mostu.

5.8.2006 14:09

katri napsal(a):
Od nejmenovaných lidí ze Severních Čech poblíž Mostu.

no,jestli mluvíte o Kupicové,tak to nevěřím,že má psy v kleci a ještě navíc v dezolátním stavu.

5.8.2006 14:21

alenka napsal(a):
no,jestli mluvíte o Kupicové,tak to nevěřím,že má psy v kleci a ještě navíc v dezolátním stavu.

O Kupicové vůbec nemluvím. Ta má psy ve velmi dobrém stavu a precizně se o ně stará. A copak je v Mostě jen ona, která má Maltézáky?

5.8.2006 16:04

katri napsal(a):
O Kupicové vůbec nemluvím. Ta má psy ve velmi dobrém stavu a precizně se o ně stará. A copak je v Mostě jen ona, která má Maltézáky?

právě jsem si říkala,že ta to být nemůže. samozřejmě není na mostě asi jediná,ale je jediná kterou z toho okolí znám. takže v pořádku.

5.8.2006 16:22

alenka napsal(a):
právě jsem si říkala,že ta to být nemůže. samozřejmě není na mostě asi jediná,ale je jediná kterou z toho okolí znám. takže v pořádku.

A kdo jinej, tam nikdo nechová . Kupicová umí zase precizně měnit psy na výstavy

5.8.2006 17:17

rumovapralinka napsal(a):
A kdo jinej, tam nikdo nechová . Kupicová umí zase precizně měnit psy na výstavy

Jste si opravdu 100% jistá že v Mostě není a nebyl jiný chovatel Maltézáků než paní Kupicová?Než začnete tvrdit že tam nikdo jiný nechová.

5.8.2006 17:54

katri napsal(a):
Jste si opravdu 100% jistá že v Mostě není a nebyl jiný chovatel Maltézáků než paní Kupicová?Než začnete tvrdit že tam nikdo jiný nechová.

Jsem si 100 % jistá že tam nikdo jiný nechoval a nechová, kromě Kupicové ale ta taky nechová, jelikož žádné feny nevlastní.

5.8.2006 18:15

Jsem si 100 % jistá že tam nikdo jiný nechoval a nechová, kromě Kupicové ale ta taky nechová, jelikož žádné feny nevlastní.

Tak to zase tak světa a internetu znalá nejste když si neumíte najít kdo ještě v Mostě chová.

5.8.2006 18:33

katri napsal(a):
Tak to zase tak světa a internetu znalá nejste když si neumíte najít kdo ještě v Mostě chová.

Holíková nepruď nebo se pochlub od koho máš ten model, když ne od Kupicové

5.8.2006 18:44

Holíková nepruď nebo se pochlub od koho máš ten model, když ne od Kupicové

Nejsem Holíková a neprudim. Jen jsem zareagovala na to že 100% tvrdíte že v Mostě nikdo jiný nechová a všechnu špínu házíte na Kupicovou, které nesaháte ani po kotníky. Jen co se někdo zmíní o Mostě tak každého napadne Kupicová, to jí tak závidíte? A nemám Model, jen fenečku.

6.8.2006 13:28

katri napsal(a):
Nejsem Holíková a neprudim. Jen jsem zareagovala na to že 100% tvrdíte že v Mostě nikdo jiný nechová a všechnu špínu házíte na Kupicovou, které nesaháte ani po kotníky. Jen co se někdo zmíní o Mostě tak každého napadne Kupicová, to jí tak závidíte? A nemám Model, jen fenečku.

toho si vůbec nevšímejte,to jen zase chvd(rum.pralinka) tady píše ty své výplody z primitivního mozku. jasně,že v mostě můžou chovat i další lidé. jo a taky se musím zastat kupicové,to že na ni hážou špínu ohledně výměn apod. je jen závist-škaredá vlastnost,že chvd a další?

6.8.2006 14:00

alenka napsal(a):
toho si vůbec nevšímejte,to jen zase chvd(rum.pralinka) tady píše ty své výplody z primitivního mozku. jasně,že v mostě můžou chovat i další lidé. jo a taky se musím zastat kupicové,to že na ni hážou špínu ohledně výměn apod. je jen závist-škaredá vlastnost,že chvd a další?

Máte pravdu, závist je velmi škaredá vlastnost. Bohužel si s ní někdo léčí komplexy a tím ubližuje ostatním lidem.

6.8.2006 14:05

katri napsal(a):
Máte pravdu, závist je velmi škaredá vlastnost. Bohužel si s ní někdo léčí komplexy a tím ubližuje ostatním lidem.

kochej se maltéz-teriérama a nepruď.

6.8.2006 23:33

kochej se maltéz-teriérama a nepruď.

CMOUKY V NEUSSENU

10.8.2006 23:26

black napsal(a):
Cmokyho polosestra šampionka Fůnička Ufuněná

Nehnevajte sa na mňa ale je mi ľúto všetky psy s takouto dlhou srsťou veď to už niesú ani psy ale len bábiky na česanie, fénovanie a natáčanie.To isté aj Lhasa Apso, Pekingský palácový pes, Shi tzu.

11.8.2006 11:58

ladka napsal(a):
Nehnevajte sa na mňa ale je mi ľúto všetky psy s takouto dlhou srsťou veď to už niesú ani psy ale len bábiky na česanie, fénovanie a natáčanie.To isté aj Lhasa Apso, Pekingský palácový pes, Shi tzu.

A proč nám to říkáš?

11.8.2006 18:09

A proč nám to říkáš?

Je to môj názor a pohľad, tie psíky sú inak krásne.

11.8.2006 19:09

ladka napsal(a):
Je to môj názor a pohľad, tie psíky sú inak krásne.

Tak nám nesděluj tvé názory, nikdo se tě na ně neptal a jdi psát na psy, kteří ti jako chudinky nepřipadají

12.8.2006 11:25

cmoky napsal(a):
CMOUKY V NEUSSENU

tohle je můj pejsek maxík

12.8.2006 11:27

hubub napsal(a):
tohle je můj pejsek maxík

a jeste jedna fotečka

12.8.2006 20:08

enny1977 napsal(a):

jeste maxíček

Přidejte reakci

Přidat smajlík