michelle
napsal(a):
Tady je další....
Tady jsou stránky chovatelské stanice MonWhite Star ( tam Paper Man žije a je tam odkaz i na něj ):
http://www.maltez.cz/
enny1977
napsal(a):
Prosím můžete se ozvat někdo kdo chove taky maltézáčka?
ahojky, také chovám maltézáčky, mám jich doma 6. Kolik jich máte Vy?
Přidávám foto synovce Papper Manna. Jmenuje se Union Jack a je to náš Šmoulínek
katri
napsal(a):
ahojky, také chovám maltézáčky, mám jich doma 6. Kolik jich máte Vy?
Přidávám foto synovce Papper Manna. Jmenuje se Union Jack a je to náš Šmoulínek
Toto je Cmoky Pleasure of Friendship, vždy na Evropských a Světových výstavách dopadne lépe jak Paper Man, čím to asi bude?
black
napsal(a):
Toto je Cmoky Pleasure of Friendship, vždy na Evropských a Světových výstavách dopadne lépe jak Paper Man, čím to asi bude?
Cmokyho polosestra šampionka Fůnička Ufuněná
black
napsal(a):
Já myslela že toto forum je o lidech kteří mají rádi maltézáčky a chtějí se o tu lásku a radost podělit. A ne o tom kdo je LEPŠÍ. Je jedno jak pejsek vypadá, hlavně že ho má někdo rád a nezavírá jej do klece.
cmoky
napsal(a):
A PROČ BY MĚL NĚKDO MALTÉZE ZAVÍRAT DO KLECE????????????
Nevím jak Vy ale já jsem se osobně setkala s paní co chová nebo spíš chovala Maltézáky v kleci. Mám od ní skoro 2 letou fenečku.Tu si ona sama koupila a po roce zjistila že fena je v takovém stavu že by neodchovala žádná štěňata a tak ji za dost draho prodala. Když jsme si fenku dovezli domu, byla v katastrofálním stavu, to že měla zničenou srst my nevadilo ale to že neměla žádné svaly a pořádně nemohla chodit to byla síla. Teď po roce co jí máme jí nikdo nemůže poznat. Vesele dovádí s našimi ostatními psy, nádherně se osvalila a je to můj největší závisláček.
katri
napsal(a):
Nevím jak Vy ale já jsem se osobně setkala s paní co chová nebo spíš chovala Maltézáky v kleci. Mám od ní skoro 2 letou fenečku.Tu si ona sama koupila a po roce zjistila že fena je v takovém stavu že by neodchovala žádná štěňata a tak ji za dost draho prodala. Když jsme si fenku dovezli domu, byla v katastrofálním stavu, to že měla zničenou srst my nevadilo ale to že neměla žádné svaly a pořádně nemohla chodit to byla síla. Teď po roce co jí máme jí nikdo nemůže poznat. Vesele dovádí s našimi ostatními psy, nádherně se osvalila a je to můj největší závisláček.
A mohu vědět od koho máte tuto fenečku?Děkuji
rumovapralinka
napsal(a):
Holíková nepruď nebo se pochlub od koho máš ten model, když ne od Kupicové
Nejsem Holíková a neprudim. Jen jsem zareagovala na to že 100% tvrdíte že v Mostě nikdo jiný nechová a všechnu špínu házíte na Kupicovou, které nesaháte ani po kotníky. Jen co se někdo zmíní o Mostě tak každého napadne Kupicová, to jí tak závidíte? A nemám Model, jen fenečku.
katri
napsal(a):
Nejsem Holíková a neprudim. Jen jsem zareagovala na to že 100% tvrdíte že v Mostě nikdo jiný nechová a všechnu špínu házíte na Kupicovou, které nesaháte ani po kotníky. Jen co se někdo zmíní o Mostě tak každého napadne Kupicová, to jí tak závidíte? A nemám Model, jen fenečku.
toho si vůbec nevšímejte,to jen zase chvd(rum.pralinka) tady píše ty své výplody z primitivního mozku. jasně,že v mostě můžou chovat i další lidé. jo a taky se musím zastat kupicové,to že na ni hážou špínu ohledně výměn apod. je jen závist-škaredá vlastnost,že chvd a další?
alenka
napsal(a):
toho si vůbec nevšímejte,to jen zase chvd(rum.pralinka) tady píše ty své výplody z primitivního mozku. jasně,že v mostě můžou chovat i další lidé. jo a taky se musím zastat kupicové,to že na ni hážou špínu ohledně výměn apod. je jen závist-škaredá vlastnost,že chvd a další?
Máte pravdu, závist je velmi škaredá vlastnost. Bohužel si s ní někdo léčí komplexy a tím ubližuje ostatním lidem.
rumovapralinka
napsal(a):
kochej se maltéz-teriérama a nepruď.
CMOUKY V NEUSSENU
enny1977
napsal(a):
Prosím můžete se ozvat někdo kdo chove taky maltézáčka?
jeste maxíček