Dobrý den,hledám hlídání pejsků v termínu od 11.3.do 19.3.čivavky-ještě nevím přesně zda oba dva nebo jen jednoho-upřesním na mejlíku,odměna samozřejmostí,jen milé a hodné lidičky v domácím prostředí-ne venku nebo někde zavřeni.Moc děkuji za tip.Můj mejl je ivettt111@seznam.cz
Zapoměla jsem napsat-nejlépe kde nebude pejsek,jelikož jeden z mých klučíků nemá pejsky rád-jinak jsou to mazlíčci.Vše je o domluvě na mejlu.
ivettt
napsal(a):
Dobrý den,hledám hlídání pejsků v termínu od 11.3.do 19.3.čivavky-ještě nevím přesně zda oba dva nebo jen jednoho-upřesním na mejlíku,odměna samozřejmostí,jen milé a hodné lidičky v domácím prostředí-ne venku nebo někde zavřeni.Moc děkuji za tip.Můj mejl je ivettt111@seznam.cz
Zapoměla jsem napsat-nejlépe kde nebude pejsek,jelikož jeden z mých klučíků nemá pejsky rád-jinak jsou to mazlíčci.Vše je o domluvě na mejlu.
Možná by bylo dobré uvést město?
ivettt
napsal(a):
Omlouvám se Jižní Morava-takže,tak nějak do 100km od Brna.
No není to na jižní Moravě, ale všimla jsem si tématu "Psi- au pair v Rakousku" takže i tam by byla možnost Tady jsou jejich stránky www.labradors.at
ivettt
napsal(a):
Jestli jsou to kluci, zkus napsat na mail conieb@seznam.cz - Pardubice. Už jsme čivaví kluky hlídali a celkem v pohodě, pokud jsou jen trochu přizpůsobiví.