Hledám hlídání pejsků

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2009 20:35
ivettt

XXX.XXX.40.188

Dobrý den,hledám hlídání pejsků v termínu od 11.3.do 19.3.čivavky-ještě nevím přesně zda oba dva nebo jen jednoho-upřesním na mejlíku,odměna samozřejmostí,jen milé a hodné lidičky v domácím prostředí-ne venku nebo někde zavřeni.Moc děkuji za tip.Můj mejl je ivettt111@seznam.cz
Zapoměla jsem napsat-nejlépe kde nebude pejsek,jelikož jeden z mých klučíků nemá pejsky rád-jinak jsou to mazlíčci.Vše je o domluvě na mejlu.

26.2.2009 20:40
zu

XXX.XXX.139.178

ivettt napsal(a):
Dobrý den,hledám hlídání pejsků v termínu od 11.3.do 19.3.čivavky-ještě nevím přesně zda oba dva nebo jen jednoho-upřesním na mejlíku,odměna samozřejmostí,jen milé a hodné lidičky v domácím prostředí-ne venku nebo někde zavřeni.Moc děkuji za tip.Můj mejl je ivettt111@seznam.cz
Zapoměla jsem napsat-nejlépe kde nebude pejsek,jelikož jeden z mých klučíků nemá pejsky rád-jinak jsou to mazlíčci.Vše je o domluvě na mejlu.

Možná by bylo dobré uvést město?

26.2.2009 21:23
ivettt

XXX.XXX.40.188

zu napsal(a):
Možná by bylo dobré uvést město?

Omlouvám se Jižní Morava-takže,tak nějak do 100km od Brna.

27.2.2009 14:16
honey

XXX.XXX.138.182

ivettt napsal(a):
Omlouvám se Jižní Morava-takže,tak nějak do 100km od Brna.

No není to na jižní Moravě, ale všimla jsem si tématu "Psi- au pair v Rakousku" takže i tam by byla možnost Tady jsou jejich stránky www.labradors.at

1.3.2009 13:55
zboza3aj

XXX.XXX.102.7

honey napsal(a):
No není to na jižní Moravě, ale všimla jsem si tématu "Psi- au pair v Rakousku" takže i tam by byla možnost Tady jsou jejich stránky www.labradors.at

Zadavatelka ale hledá někoho, kdo pohlídá její pejsky a ne, že by ona sebe někomu pejsky hlídala

1.3.2009 16:03
honey

XXX.XXX.138.182

zboza3aj napsal(a):
Zadavatelka ale hledá někoho, kdo pohlídá její pejsky a ne, že by ona sebe někomu pejsky hlídala

Aha, už to vidím... su uplně slepá a blbá No nic no, tak to nepomůžu

1.3.2009 18:52
ivettt

XXX.XXX.40.188

honey napsal(a):
Aha, už to vidím... su uplně slepá a blbá No nic no, tak to nepomůžu

opravdu hledám někoho kdo pohlídá má drobátka:))já práci nehledám Pořád to platí-nevíte o někom?moc děkuji na mejlík ivettt111@seznam.cz

2.3.2009 20:18
conie

XXX.XXX.126.66

ivettt napsal(a):

Jestli jsou to kluci, zkus napsat na mail conieb@seznam.cz - Pardubice. Už jsme čivaví kluky hlídali a celkem v pohodě, pokud jsou jen trochu přizpůsobiví.

Přidejte reakci

Přidat smajlík