saabinka
napsal(a):
Já zas dostala jeden ze svých "úžasných" nápadů
Napadlo mě, když už začíná být to jaro, tak co kdyby jsme uspořádali nějakou větší prochajdu??? My byjsme docestovali v podstě kamkoli, hlavně aby se tam dalo dostat vlakem, nebo busem.
Co vy na to?
To by byla dobrá akce... Odkud jste? Jsem z Plzně, ale busem a vlakem můžeme v podstatě kamkoliv, ale zase ne přes půlku republiky...
rachel
napsal(a):
To by byla dobrá akce... Odkud jste? Jsem z Plzně, ale busem a vlakem můžeme v podstatě kamkoliv, ale zase ne přes půlku republiky...
Jsme z Brna, trošku dál
Ale bylo by dobrý, psát sem nějaký návrhy, nějakých míst, kde nechodí moc lidí a je tam hospůdka, kde by vzali tolik psů
saabinka
napsal(a):
Jsme z Brna, trošku dál
Ale bylo by dobrý, psát sem nějaký návrhy, nějakých míst, kde nechodí moc lidí a je tam hospůdka, kde by vzali tolik psů
Evy, ty ještě žiješ?
Myslela jsem to tak, že bysme někde na nějakým místě, něco uspořádali, někde na nějakém místě, kde nebude moc lidí a hospůdka
saabinka
napsal(a):
Já zas dostala jeden ze svých "úžasných" nápadů
Napadlo mě, když už začíná být to jaro, tak co kdyby jsme uspořádali nějakou větší prochajdu??? My byjsme docestovali v podstě kamkoli, hlavně aby se tam dalo dostat vlakem, nebo busem.
Co vy na to?
Ahoj,
také bych byla pro
Jsem z okraje Prahy, ale není problém se někam dostavit. Když to tedy nebude nějak extra daleko.
Kdy půjdete venčit v Plzni? Možná tam budu mít cestu, tak když by to bylo stejné datum, ráda bych se přidala
Jinak hoďtě nějaký datum a místo a když to bude v možnostech, přijedu
lakukacka
napsal(a):
Ahoj,
také bych byla pro
Jsem z okraje Prahy, ale není problém se někam dostavit. Když to tedy nebude nějak extra daleko.
Kdy půjdete venčit v Plzni? Možná tam budu mít cestu, tak když by to bylo stejné datum, ráda bych se přidala
Jinak hoďtě nějaký datum a místo a když to bude v možnostech, přijedu
Zdravím,
to je príma nápad, my bysme se taky možná přidali. Jsme od Blanska, takže do Brna a okolí by to šlo . Co takhle příští víkend???
kitty2thorpe
napsal(a):
my chcem taky na velkou (tu brnenskou)prochazku ten dalsi vikend by se hodil
a ta hospudka taky
jeee no to my chcem takyyyy.....i prochazku i hospudku....bych o jedne vedela kde by po domluve snad slo byt i s hodne pesanama pokud by tam nebyla zrovna nejaka akce
sunin
napsal(a):
jeee no to my chcem takyyyy.....i prochazku i hospudku....bych o jedne vedela kde by po domluve snad slo byt i s hodne pesanama pokud by tam nebyla zrovna nejaka akce
Sem teda ani netušila, kolik lidí by se přidalo tož to je super
O víkendu se to hodí kdykoliv Jen najít nějaký místo, kde nebude moc lidí a ta hospůdka
saabinka
napsal(a):
Sem teda ani netušila, kolik lidí by se přidalo tož to je super
O víkendu se to hodí kdykoliv Jen najít nějaký místo, kde nebude moc lidí a ta hospůdka
koukněte sem www.agility-blansko.net pořádaj tam v neděli Orientační pochod pro psy zimním lesem, já se tam chystala, ale když prší, tak nevím, mám totiž trikolorního amkokra a čínskýho naháče. A ten kokr má výstavní srst, takže to asi padá, ale strašně mě to mrzí, protože jsem se tam těšila.
bonifac
napsal(a):
koukněte sem www.agility-blansko.net pořádaj tam v neděli Orientační pochod pro psy zimním lesem, já se tam chystala, ale když prší, tak nevím, mám totiž trikolorního amkokra a čínskýho naháče. A ten kokr má výstavní srst, takže to asi padá, ale strašně mě to mrzí, protože jsem se tam těšila.
tak si choďtě Mariánské údolí...(líšeň) tam je hospůdka, kde vezmou psů fůru....občas to tam brázdáme v tlupách...a všichni pak kednem na čaj.
majdrous
napsal(a):
Zdravím,
to je príma nápad, my bysme se taky možná přidali. Jsme od Blanska, takže do Brna a okolí by to šlo . Co takhle příští víkend???
no hurá Májo druhá flatice opice
Mariánský je dobrý, ale o víkendu je tam hromada důchodců tak nevím jestli se mi chce furt řvát na psa ...
já osobně byhc teda mohla spíš sobotu odpoledne...?
evinka01
napsal(a):
no hurá Májo druhá flatice opice
Mariánský je dobrý, ale o víkendu je tam hromada důchodců tak nevím jestli se mi chce furt řvát na psa ...
já osobně byhc teda mohla spíš sobotu odpoledne...?
NO, do Plzně přes týden nemůžu, jen o tom víkendu
JInak, v Mariánských chodí hodně moc duchen a lidí se psama
JInak můžem v podstatě kdykoli
saabinka
napsal(a):
NO, do Plzně přes týden nemůžu, jen o tom víkendu
JInak, v Mariánských chodí hodně moc duchen a lidí se psama
JInak můžem v podstatě kdykoli
Ahojte,
my můžeme nejdřív až příští víken, možná i v pátek, ale jelikož mám školu, tak by to do Brna nemělo asi cenu, takže já jsem pro nějakej víkend.
Evi, no jo falatice opice Mailice , teď je z ní pěknej puberťák a zkouší, co by si mohla dovolit. Ale jinak je stejně nejúžasnější
.
majdrous
napsal(a):
Ahojte,
my můžeme nejdřív až příští víken, možná i v pátek, ale jelikož mám školu, tak by to do Brna nemělo asi cenu, takže já jsem pro nějakej víkend.
Evi, no jo falatice opice Mailice , teď je z ní pěknej puberťák a zkouší, co by si mohla dovolit. Ale jinak je stejně nejúžasnější
.
jj známe svoje opice... takový nevinný pohled.co třeba sobota po poledni?kdo má čas?
evinka01
napsal(a):
ale příští sobota Sabčo... mno kam - Májo dojela bys, že bysme vymyslely něco v Brně? nebo co máte po cestě.. Bílovice třeba...
Ahoj, příští sobotu budu moct, kdyby sme šli na výlet třeba do Bílovic, to by bylo fajn, sice to tam neznáme, ale sraz by byl asi na nádraží, že ? Ale můžem dojet i do Brna, ale "znám" jen centrum, ale když mně dobře popíšete cestu
, třeba vás i najdem. A vzala bych asi jen Mailu, mohli bysme i trochu pocvičit aporty
.
Dyštak pište na mail.
majdrous
napsal(a):
Ahoj, příští sobotu budu moct, kdyby sme šli na výlet třeba do Bílovic, to by bylo fajn, sice to tam neznáme, ale sraz by byl asi na nádraží, že ? Ale můžem dojet i do Brna, ale "znám" jen centrum, ale když mně dobře popíšete cestu
, třeba vás i najdem. A vzala bych asi jen Mailu, mohli bysme i trochu pocvičit aporty
.
Dyštak pište na mail.
Jeee Bilovice to mame co by kamenem dohodil,to bysme se pripojili.....dve zensky a jeste fletice....to by byl Aron celej divej z toho
majdrous
napsal(a):
.
Dyštak pište na mail.
klidně:) napíšu sem, ať se můžou přidat i další... do Bílovic jede vláček a můžem vymyslet nějakou trasu abysme se tam zas vrátili nebo jinak kde jede vlak. a sobota po poledni vyhovuje?
evinka01
napsal(a):
klidně:) napíšu sem, ať se můžou přidat i další... do Bílovic jede vláček a můžem vymyslet nějakou trasu abysme se tam zas vrátili nebo jinak kde jede vlak. a sobota po poledni vyhovuje?
jj to vyhovuje,akorat my pujdem z Obran z konecne 4 do Bilovic pesky,je to hezka prochajda kolem reky tak kdyby nekdo chtel s nama pesky.By sme na zbytek pockali na nadrazi v Bilu.
Joo a v Bilovicich se do da obejit tak abychom vysli bud kousek od lomu na Klajde nebo to obkrouzit kolem udoli lisky bystrousky,je tam hezky
sunin
napsal(a):
jj to vyhovuje,akorat my pujdem z Obran z konecne 4 do Bilovic pesky,je to hezka prochajda kolem reky tak kdyby nekdo chtel s nama pesky.By sme na zbytek pockali na nadrazi v Bilu.
Joo a v Bilovicich se do da obejit tak abychom vysli bud kousek od lomu na Klajde nebo to obkrouzit kolem udoli lisky bystrousky,je tam hezky
my bysme se taky pridali a kdybysme skoncili u klajdovky bylo by to idealni
sunin
napsal(a):
jeee tak km nevim ale je to docela dlouha trasa,ale zase po rovince a nenarocne,aspon teda ne moc,sli jsme to v lete v paraku a docela to slo
Ahoj,moc zdravím.Ráda bych se přidalla,jsme ze slavkovska.A hned třeba navrhuju-Jalový dvůr,koně,ovce,osli,hospůdka.Je to tam moc fajn.A třeba to může být i trasa napříště.Parkovat se tam dá a okolí je moc pěkné.A kdyby si chtěl někdy někdo ze slavkovska vyšlápnout i jindy,tak je to roční,naprosto bezkonfliktní(stále štěněcí)hovawartka a moje maličkost.Dana
juhaj
napsal(a):
Ahoj,moc zdravím.Ráda bych se přidalla,jsme ze slavkovska.A hned třeba navrhuju-Jalový dvůr,koně,ovce,osli,hospůdka.Je to tam moc fajn.A třeba to může být i trasa napříště.Parkovat se tam dá a okolí je moc pěkné.A kdyby si chtěl někdy někdo ze slavkovska vyšlápnout i jindy,tak je to roční,naprosto bezkonfliktní(stále štěněcí)hovawartka a moje maličkost.Dana
Ahoj, my teda určitě půjdem , pojedem vlakem, tak na nás někdo počkejte na nádru, dyštak mně někdo napište na mail kdy a kde sraz. Už se těšíme, a prej je tam i nějaká hospůdka (sokolovna nebo co?) a mohli by tam i pesani, prej. Tak zatím ahoj.
majdrous
napsal(a):
Ahoj, my teda určitě půjdem , pojedem vlakem, tak na nás někdo počkejte na nádru, dyštak mně někdo napište na mail kdy a kde sraz. Už se těšíme, a prej je tam i nějaká hospůdka (sokolovna nebo co?) a mohli by tam i pesani, prej. Tak zatím ahoj.
návrh trasy ... délka cca 10km. odkud: vlaková zastávka Babice nad Svitavou, kam: Bílovice nad Svitavou (hospoda).
trasa: cca po rovině, 99%lesem, www.mapy.cz - dejte si variantu turistická a zašrtněnte turistické trasy.
Babice n. S. vlak - po modré směr rozcestí Pod Ronovem, po žluté kolem zříceniny Ronov, Mufloní studánka, od ní neoznačenými lesními cestami směrem k silnici do Soběšic, napojení na zelenou značku, po zelené do Bílovic do hospody.
kdo by si to chtěl prodloužit může dojít jakkoliv na místo srazu z Bílovic do Babic (cca + 4,5 km) - po červené, po modré.
problém je trochu v příchodu/příjezdu-... době srazu, směrem z Blanska přijíždí vlak v XX:45, směrem od Brna v XX:15.
evinka01
napsal(a):
návrh trasy ... délka cca 10km. odkud: vlaková zastávka Babice nad Svitavou, kam: Bílovice nad Svitavou (hospoda).
trasa: cca po rovině, 99%lesem, www.mapy.cz - dejte si variantu turistická a zašrtněnte turistické trasy.
Babice n. S. vlak - po modré směr rozcestí Pod Ronovem, po žluté kolem zříceniny Ronov, Mufloní studánka, od ní neoznačenými lesními cestami směrem k silnici do Soběšic, napojení na zelenou značku, po zelené do Bílovic do hospody.
kdo by si to chtěl prodloužit může dojít jakkoliv na místo srazu z Bílovic do Babic (cca + 4,5 km) - po červené, po modré.
problém je trochu v příchodu/příjezdu-... době srazu, směrem z Blanska přijíždí vlak v XX:45, směrem od Brna v XX:15.
Zdravím,možná bych se přidala s fenou Bandoga,ale jestli vás můžu teda poprosit o shrnutí,jsem z toho jelen
evinka01
napsal(a):
jaké shrnutí máš na mysli? zatím je jistá sobota po poledni, hlásí se Mája s flatící, já s flaticí, Míša s Aronem... dál zatím nic nepotvrzeno
hahaha eviii my a vlak???Ze by premiera??Do babic se mi pesky nechce toz by to musel jistit ten vlak ale teda estli pojedem s vama tak si poridte spunty do usisek,ale zas budem mit vagon pro sebe
sunin
napsal(a):
jo a jeste nejakou zvedaci plosinu abych ho do toho vlaku dostala
to zvládnem... nás pojede víc zaberem vagón pro sebe, všichni půjdou pryč
tak třeba to půjde když jich bude víc pohoromadě. bus tam taky jede ale ne k vlakáči... a u vlaku se hned zaleze do lesa. jestli teda souhlas s trasou tak bych dala sraz pro lidi z Brna na ten vlak co je v Babicích 14:15 a Mája by přijela 14:45... to do Bílovic stihnem, můžem chvíli posedět v hospodě kdo chce, kdo nechce je to taky u nádraží tak může odjet domů...
evinka01
napsal(a):
tak třeba to půjde když jich bude víc pohoromadě. bus tam taky jede ale ne k vlakáči... a u vlaku se hned zaleze do lesa. jestli teda souhlas s trasou tak bych dala sraz pro lidi z Brna na ten vlak co je v Babicích 14:15 a Mája by přijela 14:45... to do Bílovic stihnem, můžem chvíli posedět v hospodě kdo chce, kdo nechce je to taky u nádraží tak může odjet domů...
Asi se vám to nechce posunout o jeden den-na neděli,že?
evinka01
napsal(a):
Eviku a nás nepočítáš, jo? Samozřejmě jedem taky, ale doufám, že se to bude dát přežít ze Scoobarem
Takže sraz je v ???? na Bílovickým nádraží?
evinka01
napsal(a):
ne ,na Babickým....
Lucko já bych v neděli nemohla, ale klidně to přehoďte na neděli jestli by šlo víc lidí...
Evciiii a kde naberes me??Na hlavasu??Ja mam problema v orientaci na vlaky...to vis sem antitalent a taky potrebuju pomoct naklacit Hadraka do vlaku kdyby stavkoval
saabinka
napsal(a):
A Babický, je kde?
Mišule, bereš i Oskárka??
no tak to asi ne,Aron pojede poprve vlakem tak to prvne musim prubnout s nim a pak az s Oskisem,ted beru oba a jdem socializovat...teda pokud mi ho ta kamoscina fena neprevalcuje,ale vezmu fotak tak na nase forum pak neco hodim
evinka01
napsal(a):
Babice jsou další zastávka za Bílovicema. dáme sraz na hlaváku...
Jé, vy myslíte Babice u Huštěnovic? Já jsem z Huštěnovic a taky bych někam ráda se svou smečkou zašla. Mám pět psic. Markéta
sunin
napsal(a):
toz to nevim kde jsou Hustenice,mame na mysli Babice za Bilovicema nad svitavou......jeeee pet psic....to by si aron nestacil ani vybrat
Toz urco dalsi kamarady privitame
Tož to čumím. Takže nic no,škoda. My tady na Moravě máme totiž Babice a kousek i Bílovice, tož tak. no škoda Je toho holt víc....
evinka01
napsal(a):
Ahoj, chtěla jsem taky jít, ale musím být na jiné akci, kde jsem účast slíbila mnohem dřív a nebyla zrušena jak jsem doufala. Jsem z Bílovic nad Svitavou, tak mě štve, že se nezůčastním, ale co se dá dělat. Pokud byste potřebovali poradit třeba s jízdenkama, tak můžu.
anika1
napsal(a):
Ahoj, chtěla jsem taky jít, ale musím být na jiné akci, kde jsem účast slíbila mnohem dřív a nebyla zrušena jak jsem doufala. Jsem z Bílovic nad Svitavou, tak mě štve, že se nezůčastním, ale co se dá dělat. Pokud byste potřebovali poradit třeba s jízdenkama, tak můžu.
anika1:: kdyz jsi z bilovic to jste s kristynou co ma¨CC Tonicka sousedky,je taky z bilovic a ja s aronem jsme z obran....tak se muzem potkat nekde na puli pole koukni k nam do prochazek brno
Uživatel s deaktivovaným účtem

bilkson
napsal(a):
Tož to čumím. Takže nic no,škoda. My tady na Moravě máme totiž Babice a kousek i Bílovice, tož tak. no škoda Je toho holt víc....
Markéto, máš snad pocit, že Bílovice nad Svitavou nejsou na Moravě??
bilkson
napsal(a):
Ahoj, No právě já jsem z jiných Babic. trochu jižnějc. Kousek od Uherského Hradiště
ahojte, muze mi nekdo jeste zopakovat kdy kde je sraz, kam se pujde, jak dlouha trasa (ci jak casove narocna) a kde zase vyjdeme? a taky kdo vsechno jde? me se nechce prochazet vsechny prispevky
diky, treba bysme se s muflonem pridali
kitty2thorpe
napsal(a):
ahojte, muze mi nekdo jeste zopakovat kdy kde je sraz, kam se pujde, jak dlouha trasa (ci jak casove narocna) a kde zase vyjdeme? a taky kdo vsechno jde? me se nechce prochazet vsechny prispevky
diky, treba bysme se s muflonem pridali
teeeda ty lenochu se ti nechce cist jo???
Tak tedy spesl pro Kitty....snad to reknu spravne.....vlakem z Brna hlavasu do Babic nad svitavou.....lesem po rovince 10km do Bilovic ......naaaavsteva a odpocinek u pivicka nebo jedu dle libosti v Bilovicich na sokolovne a pak trada vlakosem do Brna nebo cvoci jako ja muzou se mnou pesky jeste z Bilovic do Obran....pac nevim zda bych mela na ten druhej vlak v jednom dni nervy.
No a cas srazu na hlavasu musi urcit nas vudce a vymyslec trasu Evicka....vim akorat ze vlak bude v Babicich 14:15 psala evca,tak jeste objasnit sraz na hlavasu
sunin
napsal(a):
teeeda ty lenochu se ti nechce cist jo???
Tak tedy spesl pro Kitty....snad to reknu spravne.....vlakem z Brna hlavasu do Babic nad svitavou.....lesem po rovince 10km do Bilovic ......naaaavsteva a odpocinek u pivicka nebo jedu dle libosti v Bilovicich na sokolovne a pak trada vlakosem do Brna nebo cvoci jako ja muzou se mnou pesky jeste z Bilovic do Obran....pac nevim zda bych mela na ten druhej vlak v jednom dni nervy.
No a cas srazu na hlavasu musi urcit nas vudce a vymyslec trasu Evicka....vim akorat ze vlak bude v Babicich 14:15 psala evca,tak jeste objasnit sraz na hlavasu
vlak odjíždí z Brna přesně ve 14hod. a bacha, nečeká na žádné jiné vlaky... takže sraz tak cca 13:45-13:50 v hale
sunin
napsal(a):
evci ja tam budu asi radeji driv abych ho do toho vlaku nacpala a stihla koupit jizdenky....nevis kolik stoji jizdny pro me i se psem??Bez zpatecni
jízdenka pro psa 15,- pro tebe netuším, ale pokud máš šalinkartu stačí si koupit k tomu lístek na jednu zónu navíc za 10,- (ve vlaku bohužel neplatí, že pes jede s tebou na šalikartu ve 100 a 101 zdarma)