Úspěchy NVP Ostrava 8.4.2006

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.4.2006 22:12

Tak tady je držitelka svého prvního CACJ Arinka od Jelení stopy, gratuluji Marti a tobě Ari samozřejmě taky. Já jsem na vás holky tááááák pyšná

8.4.2006 22:29

jannah napsal(a):
Tak tady je držitelka svého prvního CACJ Arinka od Jelení stopy, gratuluji Marti a tobě Ari samozřejmě taky. Já jsem na vás holky tááááák pyšná

gratulacééééééé, ještě pekiňáček a je to v cajku:-D

8.4.2006 22:30

aira napsal(a):

jako jani, jěště tvúj pekiňáček a je to v cajku

8.4.2006 23:14

jannah napsal(a):

Dneska jsem s kamaradcinym flatem vybehala druheho BOBa ve flat coated retrievrech. Jupii Obi z Vlci stepi fotky snad zitra. Jinak to je on:

10.4.2006 08:55

aira napsal(a):

Tak pekiňák VD, mohli jsme mít V, ale bohužel na stole je strašpytel. V Brně to napravíme

10.4.2006 09:25

jannah napsal(a):
Tak pekiňák VD, mohli jsme mít V, ale bohužel na stole je strašpytel. V Brně to napravíme

Jéé, to jsou parádní pesani, úplně jsem z nich unešen, moc je zdravím a přeji tvrdý bobek (teda tak akorát.)

10.4.2006 09:28

jannah napsal(a):

Brno bude určitě V1. Já tě tam hledala, ale jaksi nepoznala. Dlouho jsem se ale nemohla zdržet, neboť dole u grifonů bylo rušno, tak jsem šla vyzvídat a zjišťovat.......

10.4.2006 09:45

jannah napsal(a):

Tak já se přidávám : Lagotto Romagnolo - Adolf. L.R. z Máchova kraje v necelých 11 měsících V 1, CAJC, BOB a málem i do pětky o BIG, ale když na něj chtěl šáhnout rozhodčí, tak ucukl.Kdy už to tady pochopí, že lagotto je pes velmi rezerovaný k cizím lidem.Jinak jsme moc spokojení.

10.4.2006 09:52

jannah napsal(a):

My dopadli také dobře,i když fenka línala a měla trochu holý stahna.Tak pes V2,res.CAC(vítězů) a fenka V1,bez titulu(v mladých).A tady dávám foto obou i s manžele.

10.4.2006 09:55

aira napsal(a):
Brno bude určitě V1. Já tě tam hledala, ale jaksi nepoznala. Dlouho jsem se ale nemohla zdržet, neboť dole u grifonů bylo rušno, tak jsem šla vyzvídat a zjišťovat.......

pes z našeho chovu - Oliver - V1 CAJC :-)))

10.4.2006 10:07

janaj napsal(a):
pes z našeho chovu - Oliver - V1 CAJC :-)))

Naše mladá Baby Boom získala V1, CAJC

10.4.2006 10:07

alma napsal(a):
Naše mladá Baby Boom získala V1, CAJC

Ještě jednou Baby Boom

10.4.2006 10:08

alma napsal(a):
Ještě jednou Baby Boom

A naše Laverton Billitis V1, CAC !

10.4.2006 10:13

jannah napsal(a):

A ještě jednou z venku.

10.4.2006 10:27

alma napsal(a):

Adíkova radost z poháru .....

10.4.2006 10:48

cin cin napsal(a):

King Charles španěl Alfa Romeo ze Slunné stráně - V 2 ve tř. mladých

10.4.2006 11:00

cin cin napsal(a):
King Charles španěl Alfa Romeo ze Slunné stráně - V 2 ve tř. mladých

King Charles španěl Aphrodite de la Bacska VN 1 ve třídě dorostu porazila anglickou fenečku.

10.4.2006 11:45

cin cin napsal(a):
King Charles španěl Aphrodite de la Bacska VN 1 ve třídě dorostu porazila anglickou fenečku.

King Charles španěl Pretty Red Rose Verum Gaudium ve třídě vítězů - V 1, CAC

10.4.2006 11:54

cin cin napsal(a):
King Charles španěl Pretty Red Rose Verum Gaudium ve třídě vítězů - V 1, CAC

A Kavalírka z našeho chovu Britney Spears ze Slunné stráně - V 2 v mezitřídě (v této třídě nebyli zadány tituly).

10.4.2006 13:22

aira napsal(a):

Seděla jsem celou dobu u kruhu č.11, příště více hledat

10.4.2006 14:02

jannah napsal(a):
Seděla jsem celou dobu u kruhu č.11, příště více hledat

já tam našla paní s popelavými polodlouhými vlasy, co stále česala svého pesana činčilu nebo krém, to nevím, taky paní sedící u stolečku pro psa bez psa a taky paní, co seděla v uličce s pekiňákem na klíně, ale ani to se mi moc nezdálo na tebe. Pak už jsem musela běžet, neb dole to fofrovalo. Jinak měla jsem grifona jako poznávací znamení na rukou, že pokud ne já, zaregistruješ ty, ale ani promenáda s grifonem nebyla k užitku.

10.4.2006 14:20

aira napsal(a):
já tam našla paní s popelavými polodlouhými vlasy, co stále česala svého pesana činčilu nebo krém, to nevím, taky paní sedící u stolečku pro psa bez psa a taky paní, co seděla v uličce s pekiňákem na klíně, ale ani to se mi moc nezdálo na tebe. Pak už jsem musela běžet, neb dole to fofrovalo. Jinak měla jsem grifona jako poznávací znamení na rukou, že pokud ne já, zaregistruješ ty, ale ani promenáda s grifonem nebyla k užitku.

tak to jsem seděla asi 2metry od nich na zemi, přesněji u sloupu na rohu. Příště se budu více dívat i já. V Brně to napravíme a nějak to naplánujem

10.4.2006 18:26

jannah napsal(a):

Tak my se teda taky přidáme...
Monty ( CH.Cyro Mountain Almanach)-ve třídě vítězů V1,CAC,Národní Vítěz,BOB

10.4.2006 18:28

sona1 napsal(a):
Tak my se teda taky přidáme...
Monty ( CH.Cyro Mountain Almanach)-ve třídě vítězů V1,CAC,Národní Vítěz,BOB

A tady je Monty se svým 6 ti měsíčním synem Asanem,který se, zdá se ,potatil

10.4.2006 18:34

sona1 napsal(a):
A tady je Monty se svým 6 ti měsíčním synem Asanem,který se, zdá se ,potatil

Soňo, není tohle ten Asan?

10.4.2006 18:36

nika napsal(a):
Soňo, není tohle ten Asan?

Jasně,to je naše mimčo Koukám,že fotilo více lidí.Máš víc fotek horských ? Mohla bys mi je když tak poslat na mejl ? Díky :o)

10.4.2006 18:40

sona1 napsal(a):
Jasně,to je naše mimčo Koukám,že fotilo více lidí.Máš víc fotek horských ? Mohla bys mi je když tak poslat na mejl ? Díky :o)

Jasně, pošlu. Fotila jsem co se dalo

10.4.2006 18:44

nika napsal(a):
Jasně, pošlu. Fotila jsem co se dalo

Děkuji ,moc Já většinou fotit nestíhám,teď jsme tam měli navíc dvě Montyho štěňátka-10-ti měsíční dceru Gwendy a 6-ti měs.Asánka,tak jsem málem nestihla ani nástup do kruhu

10.4.2006 18:50

sona1 napsal(a):
Děkuji ,moc Já většinou fotit nestíhám,teď jsme tam měli navíc dvě Montyho štěňátka-10-ti měsíční dceru Gwendy a 6-ti měs.Asánka,tak jsem málem nestihla ani nástup do kruhu

Už se to posílá. Gwendy, to byla ta celobílá, že? Viděla jsem ji zrovna, jak blbla s tím Asanem, ale ani nevím proč jsem to nevyfotila

10.4.2006 18:55

nika napsal(a):
Už se to posílá. Gwendy, to byla ta celobílá, že? Viděla jsem ji zrovna, jak blbla s tím Asanem, ale ani nevím proč jsem to nevyfotila

Ne,naše Gwendy byla ta s tou tmavou maskou s tmavými znaky po těle.Ta světlá fenka je taky mlaďoška,tak si padi do oka.Moc díky,už se koukám do mejlu.

10.4.2006 19:13

nika napsal(a):

Ještě mi to nepřišlo. Teď nevím,jakou adresu mám vlastně pod jménem,tak jestli můžeš zkusit to poslat na zamioculus@seznam.cz,ta druhá někdy nefunguje.

10.4.2006 23:29

sona1 napsal(a):
Ještě mi to nepřišlo. Teď nevím,jakou adresu mám vlastně pod jménem,tak jestli můžeš zkusit to poslat na zamioculus@seznam.cz,ta druhá někdy nefunguje.

Soňo, Monty je úžasný pes. Jsem moc ráda, že jsem vás tam našla a fakt se mi moc líbil. Doufám, že vás zase někde potkáme. Daréskovi se taky líbil.

Jinak, když jsem tady v moderce úspěchy na NV Ostrava, tak náš Darés od Trojské skály byl V2 ve třídě šampiónů.

11.4.2006 08:11

jannah napsal(a):
tak to jsem seděla asi 2metry od nich na zemi, přesněji u sloupu na rohu. Příště se budu více dívat i já. V Brně to napravíme a nějak to naplánujem

Tak to jsme byly skoro sousedky. Já byla v kruhu 15 a u 18 kruhu jsem stála čelou dobu, co byli rusáčci.

11.4.2006 08:23

eva nohelova napsal(a):
Tak to jsme byly skoro sousedky. Já byla v kruhu 15 a u 18 kruhu jsem stála čelou dobu, co byli rusáčci.

Jéje to je mi líto, že jsem si nevšimla. Budeme muset vymyslet nějaký poznávací znak pro všechny z ifauny

11.4.2006 12:12

cin cin napsal(a):

Ahojky, ZDALIPAK UZ GABINKA STACILA PRODAT VSECHNY BEZPAPIRACKY ČÍŇÁNKŮ???????
PLÁNUJETE DALSI KINGY A KAVALIRY BEZ PP?
Proc se nepochlubit i temito uspechy?

11.4.2006 12:31

eva nohelova napsal(a):

Evi, včera přišel zpravodaj a ta bonitace je 6.5 v Brně, mírný problém by byl ale to, že uzávěrka je měsíc před, jenže ty zpravodaje stejně chodí pozdě a my to vždycky posíláme po uzávěrce a v pohodě nám to berou.Takže jestli budete chtít s Brusi na bonitaci, tak na netu je kdyžtak přihláška ke stažení.

11.4.2006 15:23

lucky napsal(a):
Soňo, Monty je úžasný pes. Jsem moc ráda, že jsem vás tam našla a fakt se mi moc líbil. Doufám, že vás zase někde potkáme. Daréskovi se taky líbil.

Jinak, když jsem tady v moderce úspěchy na NV Ostrava, tak náš Darés od Trojské skály byl V2 ve třídě šampiónů.

Lucky, kto ho porazil? Poznas i CHS King of Helluland?
pa Bonita

11.4.2006 15:55

cin cin napsal(a):
Evi, včera přišel zpravodaj a ta bonitace je 6.5 v Brně, mírný problém by byl ale to, že uzávěrka je měsíc před, jenže ty zpravodaje stejně chodí pozdě a my to vždycky posíláme po uzávěrce a v pohodě nám to berou.Takže jestli budete chtít s Brusi na bonitaci, tak na netu je kdyžtak přihláška ke stažení.

Díky moc za info. Ještě si to dneska rozmyslím, protože jsem zrovna na 6.5.přihlášená s Busou na Krajskou do Hlučína. Bonitaci každopádně chci absolvovat letos. Tak ještě zabádám, kde a kdy je letos další bonitace. Nebo nepíšou to tam taky? Já ještě zpravodaj nedostala...

11.4.2006 15:57

alma napsal(a):

Gratuluji obě autralandám ke krásnému umístění! Moc se mi in-natura líbily. Bohužel byly jediný, který jsem v sobotu na výstavě poznala. Na tak snad příště. V neděli jsme to měli venku, tak nebylo moc příležitostí omrknout kruhy uvnitř.
Každopádně gratulace všem, kterým se na výstavě dařilo!

11.4.2006 16:09

jannah napsal(a):

Tak se taky přidám:
sobota: V1,CAJC, BOB
neděle (klubovka): V1,CAJC, BOB, Klubový vítěz a největší radost Nejkrásnější mladá fena.

11.4.2006 16:15

verivery napsal(a):
Tak se taky přidám:
sobota: V1,CAJC, BOB
neděle (klubovka): V1,CAJC, BOB, Klubový vítěz a největší radost Nejkrásnější mladá fena.

Verivery, jste to vy?

11.4.2006 16:23

nika napsal(a):
Verivery, jste to vy?

JJJ To jsme my! Taky jsem ani nezaregistrovala, že si nás někdo fotil.

11.4.2006 16:23

eva nohelova napsal(a):
Díky moc za info. Ještě si to dneska rozmyslím, protože jsem zrovna na 6.5.přihlášená s Busou na Krajskou do Hlučína. Bonitaci každopádně chci absolvovat letos. Tak ještě zabádám, kde a kdy je letos další bonitace. Nebo nepíšou to tam taky? Já ještě zpravodaj nedostala...

na Hlučín jsem chtěla taky, ale není tam baby třída. Ta od 4měsíců. Vyžádala jsem si přihlášku, ale je až od 6ti měsíců. Tak jedem asi na klubovku. Nebo tam nějaký fígl a může se předvést pes od 4 měsíců? Já tomu vůůůbec nerozumím

11.4.2006 16:31

verivery napsal(a):
JJJ To jsme my! Taky jsem ani nezaregistrovala, že si nás někdo fotil.

Já jsem fotila všechno
Třeba za tímhle kuvaszem jdete taky vidět. Dala bych tu všechny fotky, ale bojím se, aby se potom někdo nerozčilovat.

11.4.2006 16:32

nika napsal(a):
Já jsem fotila všechno
Třeba za tímhle kuvaszem jdete taky vidět. Dala bych tu všechny fotky, ale bojím se, aby se potom někdo nerozčilovat.

oprava - nerozčiloval

11.4.2006 16:41

aira napsal(a):
na Hlučín jsem chtěla taky, ale není tam baby třída. Ta od 4měsíců. Vyžádala jsem si přihlášku, ale je až od 6ti měsíců. Tak jedem asi na klubovku. Nebo tam nějaký fígl a může se předvést pes od 4 měsíců? Já tomu vůůůbec nerozumím

Obávám se, že nikde "oficiálně" nebude žádná třída pod 6 měs. Jen některé klubovky mají "puppy" třídu, ale jde jen o to, seznámit štěňata s atmosférou.
Já v Hlučíně budu vystavovat kavalírku, ale beru s sebou (snad nebude problém s doprovodem) i rusáčka Merlina. Toho ale jen na čumendu - aby se rozkoukal a nasál tu výstavní atmosféru. Navíc je to venku, je to tam hezké.... Snad vyjde počasí. Kdyby lilo, tak asi Merlin nepřicestuje.

11.4.2006 16:47

nika napsal(a):
Já jsem fotila všechno

To je super! Klidně je sem hoď. Muž sice něco fotil, ale je tam hlavně naše Leňula, budu ráda, když uvidím i ostatní. škoda, že ses nepřihlásila, když jsi byla u našeho kruhu na klubovce. Já myslela, že tam nikdo z Ifauny nebude, protože to je venku a až po posuzování v kruzích národky.

11.4.2006 17:04

nika napsal(a):
oprava - nerozčiloval

Máte-li chuť vkládat vaše fotografie, budu moc ráda, ale prosím k jednotlivým plemenům. Ne pod jedno téma. Vím, bude to velmi pracné, ale zároveň alespoň systematické a účelné = na svém místě. A uděláte radost právě všem milovníkům určitých plemen; tady pod jedním tématem by se to jaksi brzy "ztratilo" - spadlo v zapomnění. Vybírejte prosím co nejkvalitnější.

11.4.2006 17:56

verivery napsal(a):
To je super! Klidně je sem hoď. Muž sice něco fotil, ale je tam hlavně naše Leňula, budu ráda, když uvidím i ostatní. škoda, že ses nepřihlásila, když jsi byla u našeho kruhu na klubovce. Já myslela, že tam nikdo z Ifauny nebude, protože to je venku a až po posuzování v kruzích národky.

Náš odchovanec Best Friend Svěží vítr (Bad) získal v Ostravě v obrovské konkurenci Výborný 1, CAC, Národní vítěz !

11.4.2006 18:17

lucky napsal(a):

Lucko,já jsem taky moc ráda,že jsme se konečně potkaly.Darések se nám taky moc líbil,je to takový prima medvěd. Hlavně mám ráda takové ty přátelské medvědy jako je Monty a Darés,když je klidně můžeš nechat očuchat a seznámit se a ne když se chcou sežrat jako kavkazani a spol. V kruhu po sobě dokonce na tvrdo jeli bernardýni-psi ve třídě vítězů. Mně se tohle strašně moc nelíbí,já bych je za to oba vyloučila z posuzování,ale u nás se to moc nenosí.

11.4.2006 18:29

lucky napsal(a):

krásný pes :o)

11.4.2006 18:48

alma napsal(a):
Náš odchovanec Best Friend Svěží vítr (Bad) získal v Ostravě v obrovské konkurenci Výborný 1, CAC, Národní vítěz !

to byl fičák!!!

11.4.2006 18:51

rostaci napsal(a):
to byl fičák!!!

Máš pravdu,byl to mazec.Ale já sem se moc snažil.

11.4.2006 18:51

rostaci napsal(a):
to byl fičák!!!

a mě to bylo jedno. já jsem ještě mimi!

11.4.2006 18:55

rostaci napsal(a):
a mě to bylo jedno. já jsem ještě mimi!

já to zase tak nežeru, hlavně že je co baštit!

11.4.2006 18:58

rostaci napsal(a):
já to zase tak nežeru, hlavně že je co baštit!

a já se zase jenom koukal co se to děje,poprvé na výstavě!

11.4.2006 19:09

sona1 napsal(a):
Lucko,já jsem taky moc ráda,že jsme se konečně potkaly.Darések se nám taky moc líbil,je to takový prima medvěd. Hlavně mám ráda takové ty přátelské medvědy jako je Monty a Darés,když je klidně můžeš nechat očuchat a seznámit se a ne když se chcou sežrat jako kavkazani a spol. V kruhu po sobě dokonce na tvrdo jeli bernardýni-psi ve třídě vítězů. Mně se tohle strašně moc nelíbí,já bych je za to oba vyloučila z posuzování,ale u nás se to moc nenosí.

Já taky nemám moc ráda rvoucí se psy, ale je fakt, že Darés třeba od mala nemá rád svého bráchu a když dlouho stojí a koukají na sebe, tak na sebe hrčí.....musím na to dávat bacha. Přitom mu jiní psi nevadí...bude to o sympatiích. Ale 99% fundláků se nepere. A když, tak jim vadí spíše jejich konkurence...psi NF, než jiní psi. Porazil nás Mefisto od Jihlavské brány, ale to beru, je to překrásný pes, super figura, je o rok starší a holt je to vidět...je dospělý. Darés je ještě puberťák, ale my to doženeme. I tak už toho dokázal na svůj věk. Jinak toho psa, co je na něj ptala Bonita znám...no coment

11.4.2006 19:18

rostaci napsal(a):
a já se zase jenom koukal co se to děje,poprvé na výstavě!

Středoasijský pastevecký pes Benito Zlatá Louka CAJC, BOB a 1,místo Nejlepší mladý pes dne ,chov.stanice ATLYN DEPE.

11.4.2006 19:40

ron napsal(a):
Středoasijský pastevecký pes Benito Zlatá Louka CAJC, BOB a 1,místo Nejlepší mladý pes dne ,chov.stanice ATLYN DEPE.

To byl den ,já koukal jak blázen co vlastně posuzujou.

11.4.2006 19:57

eva nohelova napsal(a):
Obávám se, že nikde "oficiálně" nebude žádná třída pod 6 měs. Jen některé klubovky mají "puppy" třídu, ale jde jen o to, seznámit štěňata s atmosférou.
Já v Hlučíně budu vystavovat kavalírku, ale beru s sebou (snad nebude problém s doprovodem) i rusáčka Merlina. Toho ale jen na čumendu - aby se rozkoukal a nasál tu výstavní atmosféru. Navíc je to venku, je to tam hezké.... Snad vyjde počasí. Kdyby lilo, tak asi Merlin nepřicestuje.

Děkuji. O to mi šlo,já totiž osobně nikdy nevystavovala,takže budu stejný začátečník jako Agátka. Tak jsem si to chtěla vyzkoušet. Jako jak chodit, co dělat, jak postavit psa i sebe. Nevadí, přijedem se podívat určitě, mám to co by kamenem dohodil. Snad Vás poznám

11.4.2006 20:28

eva nohelova napsal(a):

paní Nohelová, bonitace je 13.5. v Kutné Hoře, takže pokud jedete na klubovku, tak se přihlaste tam. Nás to tam taky čeká je to ale od druhýho klubu, nevím jak to je pokud jste členem poze toho pražského ale myslím je to jedno. Zkuste kdyžtak zavolat paní Železné, ta to má myslím na starosti. Kontakt je na klubových stránkách (klub čech, moravy a slezska).
Další bonitace - kopíruju ze stránek pražského klubu:
Bonitace a svod 27. srpna 2006, Městec Králové
Bonitace a svod listopad 2006, Praha – Dolní Počernice, Hotel Svornost

12.4.2006 09:50

jannah napsal(a):

Škoda, že ty hezké fotky číňanků nedáte pod sekci - nadpis "čínský chocholatý pes". U tohoto tématu spadnou brzy v zapomnění.

25.4.2006 13:53

eva nohelova napsal(a):
Škoda, že ty hezké fotky číňanků nedáte pod sekci - nadpis "čínský chocholatý pes". U tohoto tématu spadnou brzy v zapomnění.

Ještě nezpadne v zapomenutí.
Musíme vymyslet nějaká poznávací znak ifauňáků... Brno se blíží

Přidejte reakci

Přidat smajlík