Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.3.2009 12:45
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

kosice napsal(a):

ono tady je starší fórum BO - jenže nevím proč, ale neposunuje se nahoru ani po přidání nového příspěvku

5.3.2009 13:39
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

Inspektor Pišišvor napsal(a):
ono tady je starší fórum BO - jenže nevím proč, ale neposunuje se nahoru ani po přidání nového příspěvku

Protože jak je víc než 127 příspěvků přestane se posouvat a musí se udělat nové

5.3.2009 13:55
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):
Protože jak je víc než 127 příspěvků přestane se posouvat a musí se udělat nové

tak to by mě nenapadlo - kdyby to bylo nějaký kulatější číslo tak snad ...
Máš krásný mimina, ale už je sem nedávej, nebo se neudržím ...

5.3.2009 13:58
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

tak to by mě nenapadlo - kdyby to bylo nějaký kulatější číslo tak snad ...
Máš krásný mimina, ale už je sem nedávej, nebo se neudržím ...

A mrkej jak jsou spokojení na hromadě hnoje

mimina jsou super, bomba povahy, jsem nadšená. Určo si nechávám psa a možná nakonec i fenu - jedna je tam strašně výrazná v povaze, asi ji neodolám

čerstvé foto - Best of Gucci od Dorrinky

5.3.2009 13:59
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):
A mrkej jak jsou spokojení na hromadě hnoje

mimina jsou super, bomba povahy, jsem nadšená. Určo si nechávám psa a možná nakonec i fenu - jedna je tam strašně výrazná v povaze, asi ji neodolám

čerstvé foto - Best of Gucci od Dorrinky

neprovokuj!!!

5.3.2009 14:45
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

neprovokuj!!!

přijeď pomazlit, zas to nemáš tak daleko, dokud tu něco běhá

5.3.2009 14:53
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):

přijeď pomazlit, zas to nemáš tak daleko, dokud tu něco běhá

to víš že jo, a domů jedu s miminem.
Nic takovýho - tydle návšěvy jsem si zakázala, protože máme psů plný počet!
... i když máme jeden nový kotec (tatík říkal, že prý pro návštěvy), a já už se několik dní potýkám s myšlenkou na rezatou fenečku ...
ale dala jsem si závazek, že dokud nebude mít Ir IPO 3 a aspoň ZV2 (což doufám stihnem letos), tak žádná další liška nepřibude

5.3.2009 15:41
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

to víš že jo, a domů jedu s miminem.
Nic takovýho - tydle návšěvy jsem si zakázala, protože máme psů plný počet!
... i když máme jeden nový kotec (tatík říkal, že prý pro návštěvy), a já už se několik dní potýkám s myšlenkou na rezatou fenečku ...
ale dala jsem si závazek, že dokud nebude mít Ir IPO 3 a aspoň ZV2 (což doufám stihnem letos), tak žádná další liška nepřibude

jo, jo přítel taky včera dokončil kotec pro Gučíka a to ještě neví že možná bude muset přidělat ještě pro holčičku - se jako neprodá a je
Ale jinak předsevzetí dobré držím pěsti ať se zadaří!
Já se letos chystám s maminou ještě na IPO 2, VPG 2 , ZPU 2 a ZVV 1 a hlavně agilitit, tak nevím kdy to při těch výstavách a výchově Gučíka budu stíhat, ale plány jsou, to je hlavní
Jedete mrknout do Roudnice? Já určo hlavně na mondioring

Brya od Dorrinky

5.3.2009 16:37
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):
jo, jo přítel taky včera dokončil kotec pro Gučíka a to ještě neví že možná bude muset přidělat ještě pro holčičku - se jako neprodá a je
Ale jinak předsevzetí dobré držím pěsti ať se zadaří!
Já se letos chystám s maminou ještě na IPO 2, VPG 2 , ZPU 2 a ZVV 1 a hlavně agilitit, tak nevím kdy to při těch výstavách a výchově Gučíka budu stíhat, ale plány jsou, to je hlavní
Jedete mrknout do Roudnice? Já určo hlavně na mondioring

Brya od Dorrinky

Taky držíme tlapy
to Irovo cvičení je pohoda, ale trochu se tady pošťuchujeme, a je možný, že příjdu o zbytek rozumu a půjdu s barzojem na ZM.
Roudnici bych moc ráda, ale všechno závisí na tom jak budou mít naše koně dostihy - to prostě volno nedostanu ani kdybych se postavila na hlavu.

5.3.2009 19:43
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

Taky držíme tlapy
to Irovo cvičení je pohoda, ale trochu se tady pošťuchujeme, a je možný, že příjdu o zbytek rozumu a půjdu s barzojem na ZM.
Roudnici bych moc ráda, ale všechno závisí na tom jak budou mít naše koně dostihy - to prostě volno nedostanu ani kdybych se postavila na hlavu.

Tééda s barzojem na ZM to by byla prdel, ale fandím ti!!! Jenom otevře tlamu a je na rukávu, něco jako když jsem viděla pár dog

Kde přesně makáš u koníků? Sice už dostihy moc nesleduju, ale takové ty hlavní ano

Já se do roudnice moc těším, když už tam budu tak ze srandy nahlásím prcka i na výstavu :-)

Tady můj půlroční koník Sid Vicious

5.3.2009 21:25
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):
Tééda s barzojem na ZM to by byla prdel, ale fandím ti!!! Jenom otevře tlamu a je na rukávu, něco jako když jsem viděla pár dog

Kde přesně makáš u koníků? Sice už dostihy moc nesleduju, ale takové ty hlavní ano

Já se do roudnice moc těším, když už tam budu tak ze srandy nahlásím prcka i na výstavu :-)

Tady můj půlroční koník Sid Vicious

Máme koně 20 km od Brna - stáj Kovotvar. Ty máš malýho šmoulu doma, nebo na hříbárně? Já mám taky prcka - to je on - Kill Bill po Rainbows for Life z Ketty Sharp

5.3.2009 21:39
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

Máme koně 20 km od Brna - stáj Kovotvar. Ty máš malýho šmoulu doma, nebo na hříbárně? Já mám taky prcka - to je on - Kill Bill po Rainbows for Life z Ketty Sharp

Zatím je doma, je z mé kobyly Samanthy po Dantes - drezurák a super koník
A půjde do světa, protože na hřebce nemám podmínky...

Tvůj je krásnej, hnědáky a vraníky já můžu.

Kdysy jsem připouštěla Regulusem a House Rulesem, ale nic z toho nebylo asi mi nejsou plňasové souzeni :-) A přitom konkrétně House rules mě absolutně učaroval svou stavbou těla na A1/1, no byla jsem z něj hotová - to jsem zrovna připouštěla Regulusem a on ještě neměl licenci na ČT...

Ketty Sharp běhala, že jo? Myslím že si to jméno pamatuju ještě z dob kdy jsem dostihy sledovala..

5.3.2009 21:54
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):

Kdysy jsem připouštěla Regulusem a House Rulesem, ale nic z toho nebylo asi mi nejsou plňasové souzeni :-) A přitom konkrétně House rules mě absolutně učaroval svou stavbou těla na A1/1, no byla jsem z něj hotová - to jsem zrovna připouštěla Regulusem a on ještě neměl licenci na ČT...

Ketty Sharp běhala, že jo? Myslím že si to jméno pamatuju ještě z dob kdy jsem dostihy sledovala..

House Rules není plńas, ale sloňas, ale Regulus se mi hrozně líbil - mám těžkou úchylku na černý s lysinou
já musela dát malýho taky na hříbárnu, protože doma by nemohl být ve stádě (je jedinej hřebec), a asociála nechci - no a pak uvidíme jak se bude chovat, a podle toho se buď vykastruje nebo nechá (ale vzhledem k tomu, že už jako malej lezl po kobylách a byl drzej to vidím spíš na tu kastraci)
Keťa běhala moc dobře:
http://www.fitmin.cz/fitmi n.asp?start=18&idc=59&a kce=3&kun=Ketty+Sharp (bez mezer)

5.3.2009 21:57
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):

A nechceš si Tvýho malýho nechat ... ? Je hezkej, a jestli má charakter a chody ...

5.3.2009 22:09
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

House Rules není plńas, ale sloňas, ale Regulus se mi hrozně líbil - mám těžkou úchylku na černý s lysinou
já musela dát malýho taky na hříbárnu, protože doma by nemohl být ve stádě (je jedinej hřebec), a asociála nechci - no a pak uvidíme jak se bude chovat, a podle toho se buď vykastruje nebo nechá (ale vzhledem k tomu, že už jako malej lezl po kobylách a byl drzej to vidím spíš na tu kastraci)
Keťa běhala moc dobře:
http://www.fitmin.cz/fitmi n.asp?start=18&idc=59&a kce=3&kun=Ketty+Sharp (bez mezer)

Abych se přiznala skoro nejezdím a koně mám jen tak - stará bude mít letos 19 let a aby nebyla sama tak mám její dceru, no a abych z nich jako aspoň něco měla - před rodiči a tak tak aspoň sem tam jakože prodám hříbě
Mám celkem solidní zájemkyni, která ho nechá hřebcem co to půjde, protože má dva mladé doma, tak myslím že se bude mít ok.
Já bych ho musela dát na pastviny mezi hřebce, aby se naučil chovat a prostě moc starostí, kdyby to byla kobyla tak to neřeším!

Jo, jo Regulus je nádhernej, škoda že není v Napajedlích bych ho pustila letos na mladou. House už nechci, protože v teplokrevným chovu nic nedal...

Mrkla jsem na Ketty a vzpomínám si Super rodokmen - Sharp end a Lincoln, to já můžu. Ať se malej povede!!!

5.3.2009 22:28
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):
Abych se přiznala skoro nejezdím a koně mám jen tak - stará bude mít letos 19 let a aby nebyla sama tak mám její dceru, no a abych z nich jako aspoň něco měla - před rodiči a tak tak aspoň sem tam jakože prodám hříbě
Mám celkem solidní zájemkyni, která ho nechá hřebcem co to půjde, protože má dva mladé doma, tak myslím že se bude mít ok.
Já bych ho musela dát na pastviny mezi hřebce, aby se naučil chovat a prostě moc starostí, kdyby to byla kobyla tak to neřeším!

Jo, jo Regulus je nádhernej, škoda že není v Napajedlích bych ho pustila letos na mladou. House už nechci, protože v teplokrevným chovu nic nedal...

Mrkla jsem na Ketty a vzpomínám si Super rodokmen - Sharp end a Lincoln, to já můžu. Ať se malej povede!!!

raději sem prsknu něco zrzavýho, ať to nevypadá, že jsme si spletly oddělení
... on ten HR nedal nic moc aniv plnokrevným chovu - z toho kvanta bylo pár slušných koní (z dobrých matek co měli supr potomky i po jiných hřebcích), ale strašně moc odpadu a taky předával ty křivý nohy

6.3.2009 07:23
kosice

XXX.XXX.185.57

B.O. + koně

6.3.2009 07:26
kosice

XXX.XXX.185.57

kosice napsal(a):
B.O. + koně

a Archie u výběhu

6.3.2009 08:39
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

kosice napsal(a):
a Archie u výběhu

Tak další BO u koní??? Super
Nějaké bližší info o pejsanovi - rodiče a tak...

6.3.2009 08:44
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

kosice napsal(a):
B.O. + koně

koukám, že jsme měli s výběrem psa ke koním všechny stejnej nápad - ale dóóóst DOBREJ!

6.3.2009 08:45
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

kosice napsal(a):
B.O. + koně

u Archieho je úplně vidět, jak si je vědomej té zodpovědnosti za svěřeného koně

6.3.2009 09:42
kosice

XXX.XXX.185.57

u Archieho je úplně vidět, jak si je vědomej té zodpovědnosti za svěřeného koně

Archie je ta Archie.A bohužel bez pp.hledáme ženicha z okolí prahy. na vyjížďce chodí vedle kobyly pěkně,ale když se stádo rozběhne ve výběhu tak je honí.

6.3.2009 09:43
kosice

XXX.XXX.185.57

kosice napsal(a):
Archie je ta Archie.A bohužel bez pp.hledáme ženicha z okolí prahy. na vyjížďce chodí vedle kobyly pěkně,ale když se stádo rozběhne ve výběhu tak je honí.

6.3.2009 13:04
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

kosice napsal(a):

Tak to se slečně Archie omlouváme - podle výrazu jsem si říkala, ža je to fena, ale to jméno mě zmátlo. Irenka (u nás pro změnu ten Irenka) by taky lítal za koňma, když běhají ve výběhu, ale ví že nesmí, tak je jen hypnotizuje pohledem a má při tom třes svalstva. On ty koně ani nechce honit, ale spíš by je pásl - chová se jak bordera, a když se nějakej kůň vzdálí od ostatních, tak ho chce dovést zpátky, nebo když je ve výběhu jeden kůň samotnej, tak mu určí místo, kde má stát, a v tom místě ho drží. Nebo jednou odvedl kozu doprostřed pole - já hledám 20 minut psa jako pako, a ten Matěj pase kozu na poli! Vůbec netuším kde vzal ve svým rodokmenu plným ipáků takový vlohy pro pasení, ale zase je to dobrý když vedeme kobyly s hříbatama, že se prcci nepoflakují a nelítají po areálu

6.3.2009 13:08
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

kosice napsal(a):

S ženichem asi neporadím, protože chov bez PP nepodporuju Ale je to čistě jen můj názor a nikomu nic nevnucuju ani nezatracuju, takže tak
Taky jsem myslela že je kluk, podle jména, ale nakonec je to pěkná slečna

6.3.2009 13:19
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

kosice napsal(a):

já si taky myslím, že bys měla zvážit všechna pro a proti, aby měla Archie mimča, i když chápu, že pro každého je jeho pes jedinečný, a chce mít potomka zrovna po něm, ale je fakt, že bez PP chov má víc negativ než pozitiv.
Pokud se ale rozhodneš i přesto, nech udělat čubině aspoň RTG kyčlí a vyšetření očí na PRA, a pečlivě vyber tatínka - ideálně s PP, s dobrou povahou a se zdravotními testy (a nějaká zkouška taky není na škodu - vypovídá o prac. upotřebitelnosti).

6.3.2009 13:19
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

Tak to se slečně Archie omlouváme - podle výrazu jsem si říkala, ža je to fena, ale to jméno mě zmátlo. Irenka (u nás pro změnu ten Irenka) by taky lítal za koňma, když běhají ve výběhu, ale ví že nesmí, tak je jen hypnotizuje pohledem a má při tom třes svalstva. On ty koně ani nechce honit, ale spíš by je pásl - chová se jak bordera, a když se nějakej kůň vzdálí od ostatních, tak ho chce dovést zpátky, nebo když je ve výběhu jeden kůň samotnej, tak mu určí místo, kde má stát, a v tom místě ho drží. Nebo jednou odvedl kozu doprostřed pole - já hledám 20 minut psa jako pako, a ten Matěj pase kozu na poli! Vůbec netuším kde vzal ve svým rodokmenu plným ipáků takový vlohy pro pasení, ale zase je to dobrý když vedeme kobyly s hříbatama, že se prcci nepoflakují a nelítají po areálu

já mám na pasení ACD, ale jsou moc drsní, tak jen když je potřeba ráznost zasáhnou. Jedna moje ACD maká v Tlumačově u koní a super, ale jen u starších koní, mlaďochy spíš rozhoní
Jako správní ovčáci by tyto vlohy měli mít všichni maliňáci V ostatních zemích normálně skládají pasecí zkoušky!

6.3.2009 13:41
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):
já mám na pasení ACD, ale jsou moc drsní, tak jen když je potřeba ráznost zasáhnou. Jedna moje ACD maká v Tlumačově u koní a super, ale jen u starších koní, mlaďochy spíš rozhoní
Jako správní ovčáci by tyto vlohy měli mít všichni maliňáci V ostatních zemích normálně skládají pasecí zkoušky!

to je pravda, ale u těch českých malin jsem to ještě neviděla, ale je fakt, že Ir nemá českej původ - jeho matka sem byla importovaná už nakrytá z Belgie. už jsem si říkala, že bych zkusila jít na ZVOP, ale tam se vyžaduje aby pes ovce i usměrnil štípnutím, a já u psa potlačila jakejkoliv fyzickej kontakt, protože se bojím, aby ho nějakej kůň nesejmul, až ho Ir ďobne do noh.

6.3.2009 13:49
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

to je pravda, ale u těch českých malin jsem to ještě neviděla, ale je fakt, že Ir nemá českej původ - jeho matka sem byla importovaná už nakrytá z Belgie. už jsem si říkala, že bych zkusila jít na ZVOP, ale tam se vyžaduje aby pes ovce i usměrnil štípnutím, a já u psa potlačila jakejkoliv fyzickej kontakt, protože se bojím, aby ho nějakej kůň nesejmul, až ho Ir ďobne do noh.

Já jdu dělat ZVOP 11.4. do Podkosti se všema svýma ACD, jen mám strach zas opačnej - abych neplatila nějakou ovci. Nastupuji zásadně s náhubkem

ACD teda štípou zodpovědně, ale kopačku nedostanou, přilehnou a kůň má smůlu, akorát se mi stalo jak australačka štípla, byl led, podjelo jí to a šup přímo pod kobylu a ta si to vychutnala - za ty štípance Myslela jsem že je po psovi, ale za dva dny šla do koní zas, jsou to tvrdí psi, až moc

A nejsem si tak jistá, ale myslím že štípnutí není podmínkou, hodnotí se spíše jak typicky pracuje pro to dané plemeno. Právě v Podkosti ten termín je spíše pro jiná plemena než bordery, tak myslím že to bude dobré.

6.3.2009 14:54
kosice

XXX.XXX.185.57

oddorrinky napsal(a):
S ženichem asi neporadím, protože chov bez PP nepodporuju Ale je to čistě jen můj názor a nikomu nic nevnucuju ani nezatracuju, takže tak
Taky jsem myslela že je kluk, podle jména, ale nakonec je to pěkná slečna

Já bych taky radši měla s pp,ale byla zcela neplánovaná.byla určena pro policii na drogy a na 4-měsících vyřazena,protože neměla suprový aport.chtěli jí podříznout,tak jsem si ji radši vzala.teď aportuje na jedničku a je výborný asistenční pes.a i když nemá pp tak bych z ní chtěla aspoň jedny štěňátka....

6.3.2009 19:17
oddorrinky

XXX.XXX.4.186

kosice napsal(a):

nové videjko mimin na úvodní stránce www.oddorrinky.estranky.cz

Pokud by jste věděli o někom kdo bych chtěl malinoise hlavně na práci a sport - jakýkoliv, byla bych ráda za typ Ještě nemám všechny zadané a všechny si nechat nemůžu

7.3.2009 18:35
oddorrinky

XXX.XXX.4.186

kosice napsal(a):

dnes absolutně bez rozpaků aportovali řetěz

7.3.2009 18:43
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):
dnes absolutně bez rozpaků aportovali řetěz

to jsou teda pěkní pekelníci - jim je asi líto, že už mají hubu plnou zubů, co ... ?

7.3.2009 20:07
conty

XXX.XXX.12.159

to jsou teda pěkní pekelníci - jim je asi líto, že už mají hubu plnou zubů, co ... ?

To teda jo,ale vždyť je vyměněj.Jsou úplně úžasní.

7.3.2009 20:09
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

conty napsal(a):
To teda jo,ale vždyť je vyměněj.Jsou úplně úžasní.

no jo, ale co se v mládí naučí... , ve stáří z nich nikdo nevytluče, a ohoblují si i ty nový

9.3.2009 19:46
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

no jo, ale co se v mládí naučí... , ve stáří z nich nikdo nevytluče, a ohoblují si i ty nový

to byla jen zkouška jestli aportují opravdu vše
a zuby si ohoblují kdekoliv když jsou to trubky

A už je stopro rozhodnuto - doma zůstává fenka i pes Pomalu začínáme vychovávat a děláme nenápadně první krůčky výcviku a jsem naprosto nadšená, kéž by jim to vydrželo

11.3.2009 21:21
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

kosice napsal(a):

Něco akčních fotek maminy po mateřské

11.3.2009 21:22
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):

tahle by byla super, kdyby byla ostrá
mám novej foťák, tak se učím ...

11.3.2009 21:23
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
tahle by byla super, kdyby byla ostrá
mám novej foťák, tak se učím ...

výskoky za balonkem má super, ale nestíhám sama házet a ještě fotit, zítra musím vzít sebou přítele

11.3.2009 21:24
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
výskoky za balonkem má super, ale nestíhám sama házet a ještě fotit, zítra musím vzít sebou přítele

tahle se povedla

11.3.2009 21:25
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
tahle se povedla

celá moje velká smečka a k tomu ještě 4 čivavy

11.3.2009 21:56
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):