anushka
napsal(a):
a jeste ze strany..
a jeste jeden nas krizenec:poznate?
anushka
napsal(a):
a jeste jeden nas krizenec:poznate?
jeste jednou Bax
anushka
napsal(a):
díky,dej sem fotku tvého chlupáče pokud nějakého máš
Jejda, mám....fotek už sem tady nafikala milióny.... Tak dobře, spešl pro tebe: 11,5 roků stará fenka NO bez PP a čtyřletej papillon
anuse
napsal(a):
Moc pěkný pes, taky přidám
Mám tu taky jednoho krásného kříženečka, schválně jestli to poznáte, ale je to až moc jednoduché...
zviratkova
napsal(a):
Mám tu taky jednoho krásného kříženečka, schválně jestli to poznáte, ale je to až moc jednoduché...
ještě jedna...
zviratkova
napsal(a):
ještě jedna...
ježiši, omlouvám se, ale skočila mi tam ta stejná...
canis lupus
napsal(a):
Misa...
Jo jo, trefa. Je to retrívr s kokrem. Tělíčko má malé jako kokřík a hlavu velkou jako retrívr. Je trošku nevyvážený, ale je to fešák a pro focení úplný model....
zviratkova
napsal(a):
Jo jo, trefa. Je to retrívr s kokrem. Tělíčko má malé jako kokřík a hlavu velkou jako retrívr. Je trošku nevyvážený, ale je to fešák a pro focení úplný model....
zdravím zvu všechny majitele a milovníky pejsků na již II. ročník této akce :) letos konané ve Šlapanicích u Brna 17.6.2006 :) připraveny krásné ceny, a plno soutěží...
více info na. www.voriskiada2006.wz.cz nebo mail: voriskiadabrno@seznam.cz a nebo na tel: 732 380 653 nebo 731 418 434
Těšíme se na Vás a Vaše miláčky s pozdravem Anna Malířová
anushka
napsal(a):
poznáte??
Koukám, že všichni dáváte moc lehký hádanky :o) Tohle je horší oříšek - Sid ve stáří 5 měsíců.
mikka
napsal(a):
Moc krásnýUrčitě tam bude německý ovčák a druhý typnu labrador
Ahoj, no NO tam určiě nebude Ale ono tohle opravdu nejde takřka poznat, hlavne při tý barvě. 2 pejsci z vrhu byli barevný takhle a 3 měli klasickou barvu BO malinois. Maminka BO malinois a otec beauceron. Jinak všichni kříženci jsou krásný.
leptospiroza.com
leptospiroza
napsal(a):
Ahoj, no NO tam určiě nebude Ale ono tohle opravdu nejde takřka poznat, hlavne při tý barvě. 2 pejsci z vrhu byli barevný takhle a 3 měli klasickou barvu BO malinois. Maminka BO malinois a otec beauceron. Jinak všichni kříženci jsou krásný.
leptospiroza.com
Jojo ted už tam beaucerona vidim.Ale je fakt nádherný.Pošli ještě náký fotky.
mikka
napsal(a):
Jojo ted už tam beaucerona vidim.Ale je fakt nádherný.Pošli ještě náký fotky.
Taky se tam snažím vidět beaucerona a ne maliňáka :o)Fotky máme na http://www.leptospiroza.com/nasipsi/
I pár ostatních štěňat z z toho vrhu. Mě se tady nějak nedařej vkládat v rozumný kvalitě, vždycky se rozzrněj :o(
leptospiroza
napsal(a):
Taky se tam snažím vidět beaucerona a ne maliňáka :o)Fotky máme na http://www.leptospiroza.com/nasipsi/
I pár ostatních štěňat z z toho vrhu. Mě se tady nějak nedařej vkládat v rozumný kvalitě, vždycky se rozzrněj :o(
Ještě jeden...
anushka
napsal(a):
poznáte??
Zadávám hádanku, ale nedávám moc velké šance. Kdo uhádne je BOREC
lucie malina
napsal(a):
Zadávám hádanku, ale nedávám moc velké šance. Kdo uhádne je BOREC
A ještě jednu
doneko
napsal(a):
ještě mě napadá howaward a ovčák...a jestli to brzo neprozradíš, umřu zvědavostí .o))))
Nikdy jsme nezjistili čeho byl kříženec náš Niki
Takhle v létě
janna
napsal(a):
Nikdy jsme nezjistili čeho byl kříženec náš Niki
Takhle v létě
A Niki v zimě
doneko
napsal(a):
ještě mě napadá howaward a ovčák...a jestli to brzo neprozradíš, umřu zvědavostí .o))))
Tak prozrazuji: mamka je čistokrevnej bernardýn a taťka je kříženec NO a briarda.
Ale je fakt, že když byla štěňátko vypadala jak malej leonek