Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.3.2009 15:49
aluss

XXX.XXX.184.66

taky bych se rada zeptala na obleček, od jaké firmy, jaka velikost a jak jsi s nim spokojena, ten muj beauceroni gaucak klepe kosu ve stanu i v lete

11.3.2009 16:45
katcha

XXX.XXX.20.87

aluss napsal(a):
taky bych se rada zeptala na obleček, od jaké firmy, jaka velikost a jak jsi s nim spokojena, ten muj beauceroni gaucak klepe kosu ve stanu i v lete

Já letos koupila pro svýho výmara termoobleček od Manmatu a s příchozím jarem musím konstatovat, že super - ani jednou jsme letos nemuseli řešit náš neustálý problém zánět močáku, takže ten obleček asi fakt k něčemu je. Trochu bych mu vytknula ten horní materiál, trhá se jak papír, každej keř na něm zanechal nějakou dííru, ale na druhou stranu je fakt perfektně teplej, co jsem srovnávala s oblečkama, co mají známí, tak byl bezkonkurenčně nejteplejší a i dobře seděl. Párkrát se mi teda povedlo blbě zapnout pod pupkem a pes si načůral dovnitř ale pak už jsem pečlivě kontrolovala, jestli je pinďas mimo a bylo to dobrý. Vřele doporučuju. www.manmat.cz a tak ho najdete. Na výmara (cca 39 kg, 68 cm v kohoutku) vel XL a sedí dobře. Kdybych koupila podle jejich tabulek doporučovanou vel. L, tak by mu stopro byl malej.

12.3.2009 09:35
marcha

XXX.XXX.166.72

aluss napsal(a):

Manmat, termoobleček, velikost XL, spokojenost absolutní - při pohybu v terénu ho Báře neoblíkám, zatím jsme ho použili jen na zimní stanování a do nevytopeného baráku na noc, takže nemáme ani potíž s trháním materiálu.

16.3.2009 15:25
aluss

XXX.XXX.184.66

marcha napsal(a):
Manmat, termoobleček, velikost XL, spokojenost absolutní - při pohybu v terénu ho Báře neoblíkám, zatím jsme ho použili jen na zimní stanování a do nevytopeného baráku na noc, takže nemáme ani potíž s trháním materiálu.

děkuju moc za postřehy, už vím, po čem sáhnout
jo a omlouvam se, založení nového fóra nebylo záměrné, původně jsem chtěla pouze reagovat na příspěvek..

19.3.2009 12:23
milada

XXX.XXX.149.123

aluss napsal(a):
děkuju moc za postřehy, už vím, po čem sáhnout
jo a omlouvam se, založení nového fóra nebylo záměrné, původně jsem chtěla pouze reagovat na příspěvek..

Adélo, to jsem ráda, že nejsem sama, kdo valí oči na stanování na sněhu. Už jsem myslela, že je to úplně normální stanovat s bosíkem na sněhu a začala jsem se stydět co jsem to za paničku, že ani nejedem v zimě pod stan.

Přidejte reakci

Přidat smajlík