Kdo ještě máte doma afgána?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.3.2009 20:15
janiska

XXX.XXX.71.232

Ahojky,jsou tu ještě nějací blázni s afgánskými chrty? Máme slečnu Afrah v pubertě,k ní přibude kluk,sedmiměsíční a jak je pořád zabavit? Co všechno s nimi děláte? Coursing,agility,dostihy? Pojdte si o nich trošku povídat-fotky a povídání prosím sem..A tady je naše slečna Afrah...

13.3.2009 20:18
janiska

XXX.XXX.71.232

janiska napsal(a):
Ahojky,jsou tu ještě nějací blázni s afgánskými chrty? Máme slečnu Afrah v pubertě,k ní přibude kluk,sedmiměsíční a jak je pořád zabavit? Co všechno s nimi děláte? Coursing,agility,dostihy? Pojdte si o nich trošku povídat-fotky a povídání prosím sem..A tady je naše slečna Afrah...

a ještě jedna s westidly

9.5.2009 18:27
janiska

XXX.XXX.66.62

janiska napsal(a):
a ještě jedna s westidly

Fakt nikdo?Nenajdeme kámoše na severní Moravě?

19.11.2009 14:53
janiska

XXX.XXX.71.108

janiska napsal(a):
Fakt nikdo?Nenajdeme kámoše na severní Moravě?

A tady je Afrah s novým kámošem,půlročním Anubisem..Kdo by jim odolal?

22.11.2009 14:54
janiska

XXX.XXX.96.115

janiska napsal(a):
A tady je Afrah s novým kámošem,půlročním Anubisem..Kdo by jim odolal?

jeho Výsost Anubis..

23.11.2009 07:15
memmory

XXX.XXX.66.227

janiska napsal(a):
jeho Výsost Anubis..

Já jsem teda chovatel jiného plemene mám ale jedno veselé foto

23.11.2009 21:26
janiska

XXX.XXX.98.115

memmory napsal(a):
Já jsem teda chovatel jiného plemene mám ale jedno veselé foto

Ano,lehojunce se jim propadá,to naše malé mimi jménem Anubius je taky pěkné číslo,oba mají rychlé nožičky...Bohužel,ztrácejí se pesani tohoto plemene,pesani starší pocházející z chovné stanice z chovné stanice Dobříšský čtyřlístek pocházející od chovatelky p.Trojanové.Prosím,dávejte si na pesany pozor...

24.11.2009 10:20
hankah

XXX.XXX.122.141

janiska napsal(a):
Ano,lehojunce se jim propadá,to naše malé mimi jménem Anubius je taky pěkné číslo,oba mají rychlé nožičky...Bohužel,ztrácejí se pesani tohoto plemene,pesani starší pocházející z chovné stanice z chovné stanice Dobříšský čtyřlístek pocházející od chovatelky p.Trojanové.Prosím,dávejte si na pesany pozor...

Já mám dvě afgánky.

24.11.2009 10:21
hankah

XXX.XXX.122.141

hankah napsal(a):
Já mám dvě afgánky.

Koupele milujeme

24.11.2009 10:22
hankah

XXX.XXX.122.141

hankah napsal(a):
Koupele milujeme

a máme i saluku

24.11.2009 19:15
jannah

XXX.XXX.36.69

hankah napsal(a):
a máme i saluku

Sice nemám afgány, ale jsem ze Severní Moravy a mým vysněných chrtem se stali saluki :-)

24.11.2009 22:14
janiska

XXX.XXX.100.115

jannah napsal(a):
Sice nemám afgány, ale jsem ze Severní Moravy a mým vysněných chrtem se stali saluki :-)

nádhera a odkud jste?Hledáme kámoše na společné aktivity,prostoru tu máme dost,holt velký statek,ale chrtařů tu moc není..bohužel.Afrah byla první,Rocky byl s námi jen chvíli a Anubis je za všechny peníze,prostě 6ti měsíční neotesané mimi s rychlýma nohama.My bydlíme ve Studénce,newjbližší cvičák na coursin¨k je v ově-kunčicích a je tam věčně plno..

25.11.2009 12:39
jannah

XXX.XXX.36.69

janiska napsal(a):
nádhera a odkud jste?Hledáme kámoše na společné aktivity,prostoru tu máme dost,holt velký statek,ale chrtařů tu moc není..bohužel.Afrah byla první,Rocky byl s námi jen chvíli a Anubis je za všechny peníze,prostě 6ti měsíční neotesané mimi s rychlýma nohama.My bydlíme ve Studénce,newjbližší cvičák na coursin¨k je v ově-kunčicích a je tam věčně plno..

Kopřivnice :-) čili za rohem :-D

25.11.2009 21:50
janiska

XXX.XXX.100.115

jannah napsal(a):
Kopřivnice :-) čili za rohem :-D

Bomba,tak to se musíme spojit......

26.11.2009 08:00
jannah

XXX.XXX.36.69

janiska napsal(a):
Bomba,tak to se musíme spojit......

No to doufám tedy :-) Třeba hned tento víkend, tedy v sobotu jdem na Ondřejník, ale v neděli by to šlo.

26.11.2009 08:17
janiska

XXX.XXX.100.115

jannah napsal(a):
No to doufám tedy :-) Třeba hned tento víkend, tedy v sobotu jdem na Ondřejník, ale v neděli by to šlo.

Jste srdečně zváni,náš mladej potřebuje běhat a zlobit,je mu¨6 měsíců,Afrah už má maličjko rozum a občas se už chová jako dáma..A příští sobotu tu máme Mikulášskou,takže afgáni budou zase v centru zájmu stejně jako naši koníci..Takže-chrtům zdar...Na Ondřejník bychom se přidali,ale už máme koní program..

26.11.2009 13:05
hankah

XXX.XXX.122.141

janiska napsal(a):
Jste srdečně zváni,náš mladej potřebuje běhat a zlobit,je mu¨6 měsíců,Afrah už má maličjko rozum a občas se už chová jako dáma..A příští sobotu tu máme Mikulášskou,takže afgáni budou zase v centru zájmu stejně jako naši koníci..Takže-chrtům zdar...Na Ondřejník bychom se přidali,ale už máme koní program..

Já vám závidím, že máte možnost se sejít a vyběhat se s jinýma pejskama. Tady u nás nevidím nikoho moc chodit ven nebo jen na vodítkách po ulici, ale běhat s náma do lesa nechce nikdo. Ještě tak na cvičáku, ale tam to je samý vlčák a moji afgáni zrovna vlčáky nemusí, Ještě, že mám čtyři pesany a vydovádí se sami.

26.11.2009 13:19
janiska

XXX.XXX.100.115

hankah napsal(a):
Já vám závidím, že máte možnost se sejít a vyběhat se s jinýma pejskama. Tady u nás nevidím nikoho moc chodit ven nebo jen na vodítkách po ulici, ale běhat s náma do lesa nechce nikdo. Ještě tak na cvičáku, ale tam to je samý vlčák a moji afgáni zrovna vlčáky nemusí, Ještě, že mám čtyři pesany a vydovádí se sami.

škoda,že jste tak daleko.Páni chrti se potřebují vyřádit,místa máme hromadu a rádi se potkáme s dalšími blázínky.Mám tu kousek kamarádku s belgičáky..A coursinková dráha je nejblíž v Ově,asi si jednu natruc zřídíme do budoucna u nás na statku..

27.11.2009 08:02
jannah

XXX.XXX.36.69

janiska napsal(a):
škoda,že jste tak daleko.Páni chrti se potřebují vyřádit,místa máme hromadu a rádi se potkáme s dalšími blázínky.Mám tu kousek kamarádku s belgičáky..A coursinková dráha je nejblíž v Ově,asi si jednu natruc zřídíme do budoucna u nás na statku..

Opsala jsem si z profilu sdovolením číslo a pisnu sms jak budu připravena vyjet směr Horka :--) jen pro jistotu at to najdu a at očekáváte příjezd dvou vychrtů... respektive tří :-D

27.11.2009 10:15
janiska

XXX.XXX.78.243

jannah napsal(a):
Opsala jsem si z profilu sdovolením číslo a pisnu sms jak budu připravena vyjet směr Horka :--) jen pro jistotu at to najdu a at očekáváte příjezd dvou vychrtů... respektive tří :-D

ahojky,to jsme moc rádi.jinak-moje icq je 552 614 197.

28.11.2009 13:23
jannah

XXX.XXX.36.69

janiska napsal(a):
ahojky,to jsme moc rádi.jinak-moje icq je 552 614 197.

Seznámovací akce proběhla na jedničku :-) Holky už spokojeně spí na pohovce... asi aby nemusely jít do vany :-D

28.11.2009 13:55
janiska

XXX.XXX.78.243

jannah napsal(a):
Seznámovací akce proběhla na jedničku :-) Holky už spokojeně spí na pohovce... asi aby nemusely jít do vany :-D

Ahoja,bomba,naši spí u ledničky,holky vaří oběd a ti jsou unavení,že jimm ttokuře v troubě nevoní..Fotky se už stahují a nahoře je nutí fila si hrát a Anubis ani nezvedne hlavu

28.11.2009 17:56
janiska

XXX.XXX.78.243

janiska napsal(a):
Ahoja,bomba,naši spí u ledničky,holky vaří oběd a ti jsou unavení,že jimm ttokuře v troubě nevoní..Fotky se už stahují a nahoře je nutí fila si hrát a Anubis ani nezvedne hlavu

Tak něco maličko z prochajdy..

28.11.2009 18:01
janiska

XXX.XXX.78.243

janiska napsal(a):
Tak něco maličko z prochajdy..

a ještě jedna z výstupu na štěrkové hory..

28.11.2009 18:06
janiska

XXX.XXX.78.243

janiska napsal(a):
a ještě jedna z výstupu na štěrkové hory..

a poslednííí

20.12.2009 09:30
janiska

XXX.XXX.83.106

janiska napsal(a):
a poslednííí

Ahojky,jak jste na¨tom chrtaři se zimou? Venku je božsky bílo,malému se to děsně líbí,ale Afrah,ikdyž běhá,je zima......no,venku ukazuje teploměr mínus 16...Jaké obleky používáte?Hodte sem nějaké tipy a fotečky,jak jim to sluší...

20.12.2009 14:34
hankah

XXX.XXX.122.141

janiska napsal(a):
Ahojky,jak jste na¨tom chrtaři se zimou? Venku je božsky bílo,malému se to děsně líbí,ale Afrah,ikdyž běhá,je zima......no,venku ukazuje teploměr mínus 16...Jaké obleky používáte?Hodte sem nějaké tipy a fotečky,jak jim to sluší...

S oblečkem tedy neporadím, já afgány neoblékám, saluka má vestu od Manmatu a ta je super. Zima jim snad ještě nikdy nebyla. Fotka z ranní procházky -20 a zima byla snad jenom mně.

22.12.2009 09:56
janiska

XXX.XXX.65.54

hankah napsal(a):
S oblečkem tedy neporadím, já afgány neoblékám, saluka má vestu od Manmatu a ta je super. Zima jim snad ještě nikdy nebyla. Fotka z ranní procházky -20 a zima byla snad jenom mně.

Páni,Hani,vy tam máte sněhu požehnaně...Malý je sněhomil,Afrah je holt trošku více cimprlich.A navíc hlásí oblevu,ach jo,toto dlouho nevydrželo..

22.12.2009 15:10
hankah

XXX.XXX.122.141

janiska napsal(a):
Páni,Hani,vy tam máte sněhu požehnaně...Malý je sněhomil,Afrah je holt trošku více cimprlich.A navíc hlásí oblevu,ach jo,toto dlouho nevydrželo..

no, jsou to pořádný skoky v tom počasí, i u nás na horách dneska obleva, ale naštěstí ještě ráno sněžilo a teď už nic, doufám, že do toho nebude pršet, moc jsem si teď lebedila jak jsou holky čistý, ale co naděláme, větru a dešti neporučíme

23.12.2009 08:14
janiska

XXX.XXX.65.54

hankah napsal(a):
no, jsou to pořádný skoky v tom počasí, i u nás na horách dneska obleva, ale naštěstí ještě ráno sněžilo a teď už nic, doufám, že do toho nebude pršet, moc jsem si teď lebedila jak jsou holky čistý, ale co naděláme, větru a dešti neporučíme

No ,mimi dneska naříká,ta bílá věc,po které se tak krásně běhá a studí do tlapek,je pryč,....jen voda a prudký vítr..

1.1.2010 21:35
janiska

XXX.XXX.90.239

janiska napsal(a):
No ,mimi dneska naříká,ta bílá věc,po které se tak krásně běhá a studí do tlapek,je pryč,....jen voda a prudký vítr..

A tenhle drobek k nám přibyl,pochází ze soukromého útulku p.Synkové v Ostravě-heřmanicích...Je mu cca 8 let,a doma dostal jméno Armani,versace mi neprošlo:-D.

1.1.2010 21:39
janiska

XXX.XXX.90.239

janiska napsal(a):
A tenhle drobek k nám přibyl,pochází ze soukromého útulku p.Synkové v Ostravě-heřmanicích...Je mu cca 8 let,a doma dostal jméno Armani,versace mi neprošlo:-D.

a ještě jedna smečková z domu...

10.2.2010 21:41
janiska

XXX.XXX.105.36

janiska napsal(a):
a ještě jedna smečková z domu...

copak vy a vaši afgánci? nikde nikdo? Tak něco od našich na ranchi..

10.2.2010 21:49
janiska

XXX.XXX.105.36

janiska napsal(a):
copak vy a vaši afgánci? nikde nikdo? Tak něco od našich na ranchi..

To byla Afrah,tak tu dáme další...

10.2.2010 21:55
janiska

XXX.XXX.105.36

janiska napsal(a):
To byla Afrah,tak tu dáme další...

Pan Filip,již v mnohem lepší formě a tady je Anubis či spíš Apofis a Afrah..

11.2.2010 18:37
berta

XXX.XXX.64.164

janiska napsal(a):
Pan Filip,již v mnohem lepší formě a tady je Anubis či spíš Apofis a Afrah..

My sice afgány nemáme, ale máme maďary. Teď v zimě musíme dávat oblečky. Máme od DG gearu, jsme s nimi spokojeni. Už je nám v té spoustě sněhu dlouhá chvíle, nedá se pořádně nikam vyjít. Sotva si člověk prošlápne nějaké cestičky, vítr je hned zafouká.

11.2.2010 18:50
klarazelenkova

XXX.XXX.106.204

berta napsal(a):
My sice afgány nemáme, ale máme maďary. Teď v zimě musíme dávat oblečky. Máme od DG gearu, jsme s nimi spokojeni. Už je nám v té spoustě sněhu dlouhá chvíle, nedá se pořádně nikam vyjít. Sotva si člověk prošlápne nějaké cestičky, vítr je hned zafouká.

Lucko jak to dopadlo s vlkodaví slečnou?

12.2.2010 13:01
janiska

XXX.XXX.103.254

klarazelenkova napsal(a):
Lucko jak to dopadlo s vlkodaví slečnou?

Dopadlo to tak,že Estelka byla nakonec rodinou prohlášena za majetek a pánem nastoeny podmínky.Takže je otázkou měsíce,kdy se pro tu holku vlkodaví pojede....No,takže výstava v Ově už pro nás plat,pro ni i pro Afrah mou střelenou...

12.2.2010 14:01
hankah

XXX.XXX.122.141

janiska napsal(a):
Dopadlo to tak,že Estelka byla nakonec rodinou prohlášena za majetek a pánem nastoeny podmínky.Takže je otázkou měsíce,kdy se pro tu holku vlkodaví pojede....No,takže výstava v Ově už pro nás plat,pro ni i pro Afrah mou střelenou...

tak mi zimu milujeme a čím víc sněhu tím lépe. No ona nám, když bydlíme na horách nic jiného nezbývá

12.2.2010 14:01
hankah

XXX.XXX.122.141

hankah napsal(a):
tak mi zimu milujeme a čím víc sněhu tím lépe. No ona nám, když bydlíme na horách nic jiného nezbývá

Přidejte reakci

Přidat smajlík